Kopmayacak o bag insallah tatlisim sen hic korkma su duygulara baksana
Kizim bir de duygusal donemdeyim zaten var ya okurken cidden agladim yani..
Ama gercekten cok cici gelismeler cok sevinfim Allah bozmasn balımmm
Gececk bitecek hepsi bir gunn..
Ben de iyiyim canim sabirsizlaniyorum napim
Is guc oyalaniyorum iste..:18:
Ha anladim Ebrusummm ama olsun iyi ki aramissinn..ozlenmez mi kiz ne kadar cok ozleniyor hem de ne kadar esseklik yapsalar da ah bu kalp yok mu kalppppp...
Ben de seni ozledim Ebrusummm...belki haftasonu annemle pazara gelcez sizin oraya haber veriyim sana da ugra bi' ara musait olursan
Sagol Ebrusumm ya iste costum bu ara aktif calisiyorum baya iyi oluyorr
Oh canim guzel olmus ellerine saglik
Geldiğinde süpriz bişeyler yap :44:
Çok iyi yapmışsın tatlım afiyet olsunn bütün askerlerimize
Aynen ahh bu kalp yok mu kalppp7 ay oluyor görmeyeli zaten doğru düzgün konuşmuyoruz etmiyoruzz
Eğer evde olursam görüşürüz tatlım haberleşirizzz
İyi yapıyorsun iyi böyle devam ett hatunn
Kopmayacak o bag insallah tatlisim sen hic korkma su duygulara baksana
Kizim bir de duygusal donemdeyim zaten var ya okurken cidden agladim yani..
Ama gercekten cok cici gelismeler cok sevinfim Allah bozmasn balımmm
Gececk bitecek hepsi bir gunn..
Ben de iyiyim canim sabirsizlaniyorum napim
Is guc oyalaniyorum iste..:18:
Yegenin cok iyi teyzesiiiiii bende cok iyiyim sükür kocacimin sesini duyuyorum ya herseye degiyorsen nasil oldun insaallah birazcik rahatlamissindir kuzum..bitecek bu safak insaallah birazcik sabir tatlim
ben de çok seviniyorum canıminşallah hepimiz öyle musmutlu oluruz kuzum görüşmeye gittim geldim 1.5 saat git 1.5 saat dön görüşme sadece 5 dk sürdü :26: tüm görüşmeler bitince eğer olumlu olursa ders anlatımı için çağırırız dediler. o zaman bir kez daha eleme yapacaklar... bakalım nasip... evdekileri ikna edersem gitcem kuzum...
yakupla aran düzelmiş gider ayak çok sevindim canım... özlem dayanılmaz olunca kaç gel ankaraya sen de canım ben ilgilenirim ki seninle
ben de özledim canımartık ayın 20'sine kadar böyle idare etcem. evde sınırsız net var ama oğlanlardan bana sıra gelmiyor gidebilmeyi çok istiyorum canım o da yol paranı ben karşılıcam mutlaka gel diyor;ama asıl mesele izin... sen de duruşmaya çıkmışsın tek başına sanırım, ne güzel bi heyecandır yavruşum
canım ben bi aydır uğraşıyorum hediyesi için. Lukapu Fotoğraf Kitabı bu siteden bi tane foto kitap yaptırıyorum, az önce aradım baskıdaymış şu antam bi yıllık anılarımızı kitaplaştırıyorum, eminim çok mutlu olacak; çünkü ikimiz de çok seviyoruz fotoğrafları... bu fotoların hepsini silivermiştim bi anlık öfkeyle... neyse ki mehmet aynı şeyi yapmadı... şimdiden kutlu olsun sevdiceğinin doğum günü...
ben de çok seviniyorum canıminşallah hepimiz öyle musmutlu oluruz kuzum görüşmeye gittim geldim 1.5 saat git 1.5 saat dön görüşme sadece 5 dk sürdü :26: tüm görüşmeler bitince eğer olumlu olursa ders anlatımı için çağırırız dediler. o zaman bir kez daha eleme yapacaklar... bakalım nasip... evdekileri ikna edersem gitcem kuzum...
yakupla aran düzelmiş gider ayak çok sevindim canım... özlem dayanılmaz olunca kaç gel ankaraya sen de canım ben ilgilenirim ki seninle
Hilooşşş inşallah kuzum :) Oyalan oyalan sonra Zafer oyalar seni
Ohh oohh ne güzel yavrum. Bende iyiyim napim oturuyorum boş boş bugün arkadaşım geldi. Mutfakta yeni tariflere imza attık
Öyle işteee.. :)
İnşallaah ikna edersin kuzum ve inşallah şu işi de alırsın :)
Nilüüü ağzımdan lafı aldın. Gelmeyi düşünüyorum tabi bende bizimkileri önce ikna edersem, ikna edemezsem arkadaşım sağolsun yardım edecem 2- 2/5 ay sonra ama nasıl geleceğim nasıl yapacağım bilmiyorum. Para konusunu ayarlayacağım öncelikle sonrası inşallah gelir.Gelince ilgilenmezsen görüşürüüzz amaaa
Hehehe gelsin de az oyalasın gıı kendimi oyalamaktan bi' hal olduummmm
günaydın yarenlerr
Günaydın Fatoşş..sen de 160 ları yedin bitirdinn hadi bakalımm
144dük aslnda canm izin kullancak ya yükseldik gene
Olsun canım yine de şafağın güzel..
Gereksiz uzayınca üzülüyor insan ama naparsınnnen azından sen gördüğün için uzuyor..
Tamam bebişim haberleşiriz
Tamam yavrum haber ederim gelirsek bakalım ben uykuyu seçmezsem annem erken gidelim diyo daaa
Canlarım nasılsınız?
Şafak attırma harici muhabbete giremiyorum yine bu aralar bilgisayarım iyice kafayı yedi fazla ayakta kalamıyor, haftasonu tamirciye vereceğim... Sonra gelirim bol bol... Bir de ülke gidişatı dengemizi iyice bozdu... Sürekli haberlere bakmaktan gece uykularım kaçıyor hakkımızda hayırlısıGörüşürüz yine unutmayın beni...
Canlarım nasılsınız?
Şafak attırma harici muhabbete giremiyorum yine bu aralar bilgisayarım iyice kafayı yedi fazla ayakta kalamıyor, haftasonu tamirciye vereceğim... Sonra gelirim bol bol... Bir de ülke gidişatı dengemizi iyice bozdu... Sürekli haberlere bakmaktan gece uykularım kaçıyor hakkımızda hayırlısıGörüşürüz yine unutmayın beni...
evet canm en azından görcem hasret gidercez biraz mehtap 1şafak 1 leri görürüz inşallah
gunaydın kızlarrr:)
Tamam bebişim haberleşiriz
Ahan da 20'den düştük hatunummm şafak 19 ya laa
İbo kolordu komutanlığında tatlım yakınlar ama seninkide merkezde.Ebrucum omer sur ilcesinin bagivar jandarma karakolunda canim, ibo nerdeymis ki
Evet Ebruşummm azalttık şafağımızı bayaaaa..
Haberleşelimm, pazardan da tatil için bulursam düzgün bi' şeyler alasım var bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?