Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam güzeller :) Nasıl geçiyo gününüzz karanlık ve yağmurlu bi gün benim için böyle havaları da hiç sevmem ruhum daraldııııı..

Selam güzeller :) Nasıl geçiyo gününüzz karanlık ve yağmurlu bi gün benim için böyle havaları da hiç sevmem ruhum daraldııııı..

Selam yavruum Sıkıcı geçiyorr ne yalan söyliyim. Bende hiiç sevmem gökyüzünün karanlık olduğu zamanlarıı..
İnsanın içine bi kasvet sarıyor ya hu :26: İstanbul'da havaa hafif rüzgarlı, güneşli Sen nasılsııınn?

kızlar siz içinizi karartmışsınız oysa ben şuan eşim sebebıyle cok mutluyum cekınıp soyleyemedıgım bı konuyu soyledımde oda sagolsun hiç ummadıgım olumlu cevabı verdı

çok mutluyum valllaaaaaaaa

Son düzenleme:

Allah mutluluğunuzu daim etsin şekerim

öle canm ya fırsat bulursam 2 ay sonrada kıbrısa:44: ben gideyim diyom bakalım

Hadi bakalımm canikomm inşallahh

İbo kolordu komutanlığında tatlım yakınlar ama seninkide merkezde.

Yuppii ollleyyy
Al tabisi tatlım geçen hafta bakındım tatilin şeyler vardıı yanee

Bakacam ben de bakalımm hiç gelmedim Cmt pazarına annem çok özüyor bi' görek bakalımmm, inşallah bize de malzeme çıkar

Kızzzz daraltma içiniii...ay ben bugüne de gayet iyi başlamıştı ama regl sancıları mahvetti, sen bir fenalaş, bir ayıl bayıl anaa eve erken geldim çok fenaydım, yeni yeni açılıyor gözümmm...

Kızzzz daraltma içiniii...ay ben bugüne de gayet iyi başlamıştı ama regl sancıları mahvetti, sen bir fenalaş, bir ayıl bayıl anaa eve erken geldim çok fenaydım, yeni yeni açılıyor gözümmm...

abooo kız geçmiş olsun bende bıtek bu dert bende var sanardım Allah ne dıyım cok geçmiş olsun canım iyi yapmışsın canım ıyı yat dınlen majezik kullanıyormusun sen

abooo kız geçmiş olsun bende bıtek bu dert bende var sanardım Allah ne dıyım cok geçmiş olsun canım iyi yapmışsın canım ıyı yat dınlen majezik kullanıyormusun sen

Kullanıyorum yaaa o da olmasa hepten ölcez gitcezz...
Ya bugün birazcık geç içtim bütün bunlar ondan başıma geldiii

Deryoşşş haberler iyiymişşş..çekinme kızz kocacındannn

kızzz cekınılmeyecek konumu eşimin adı erkan bızde çocugumuzun adınıbERKAN istiyoruz ezelden beri inşallahta ole olacak ama gecenlerde aklıma geldı beygamber efendımızın ismide mustafa ya mustafa berkan okutalım çocugumuzun kulagına dıye tabı bu arada babamın ismide mustafa iki naz iki cilve iki tatlı söz olayı bağladım ve hiç bişi demedım başta bakarız dedı sonra sen nasıl ıstıyorsan karıcım dedi ucurdu beni havalara valla

Allahım ya deli kızz..ama tatlıya bağlanmış çok iyi olmuşş
Nazla cilveyle olur bu işler ancak zaten ama güzel isimmm...

ahh canım bende lise hocamın sayesıne keşfettim onu hımm erken iç iç erken ben olmadan daha sallıyom valla :-d

Ya ben de öyle yapardım, çantamdaki bitmiş de ofiste de yoktu eczaneye de geç çıkabildim, ana sen yolda bir kötü oldummm..nasıl zor geldim geri..sonra gören şaşırdı bu ne surat bembeyazsın diye ben tabi erkeklerin yanında çaktırmıcam ya artizlik yapıyordum gördüm sonra dünyayııı...

Allahım ya deli kızz..ama tatlıya bağlanmış çok iyi olmuşş
Nazla cilveyle olur bu işler ancak zaten ama güzel isimmm...

güzel dimi kız aşk meyvemizin ismi MUSTAFA BERKAN ayyy sanki bana dünyaları vermişler bı gör nasıl sevınıyom ama iyi oldu babacım nasıl sevınır kim bilir

artist seniiii kendine iyi bak yavrum ayın gelmeden hazır et ben balayında hazırlıksız gıt sanki orada olmayacagım ne akılsa sabahın 4ünde koçam yarım saatlık yola koşa koşa gıttı araba yok o saatte zavallı askerım benim :-d

Kuzuum geçmiş olsun :26: Ah o sancılar yok mu o sancılar Regl döneminde sıcak su torbasını elimden bırakmıyorum

Güzel isim canım evet çok sevinmişsin belli, ne güzel kocan da kırmamış senii
Yazık yaa sizin de kötü olmuşş...hep hazır olurdu da işte bu sefer böyle oldu uzun sürelik bir ders oldu

Kuzuum geçmiş olsun :26: Ah o sancılar yok mu o sancılar Regl döneminde sıcak su torbasını elimden bırakmıyorum

Sağol canımmm...ah ahh yaa çok fena oluyor çokk

Kızlar ben size yeni bi haberle geldiiimmm
Malum yakup askerden gelince düğünümüz olacak ya hanii.. İşte kaynanamla kayınpederim aralarında konuşuyorlarmış kaynım da beni aradı ''yenge düğünün Aslı düğün salonunda, haziran ortası yapılacakmıış'' dedi. :) Seneye bu zamanlarda düğün telaşında olacağım Allahın izniylee

Seneye bu zamanlar bende dugun telasinda olacagim canim ikimizde 2014 gelini olacagiz yani tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…