- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
Kızlarr ben galiba içimdekini artık tutamıyorum aradı şimdii dedim valla sen iyi alıştın böyle sen git gezz gezz dedim beni görme hemen içinde nası rahat ediyosa artık dedim (duygu sömürüsü) kızılaya iniyoruz şimdi onlar gitcekler ben vakit kaybedemem nete gelip seninle konuşcam dedibende şimdi tavırla yok yani gitmek istiosan da git dedim yok gelicem telefonu şarj etme imkanı olan yere bakcam dedi tamam dedm ...Yaşasın kötülük =)
hahha doğrusu bu begümcüm onlar duygu sömürüsüyle çalışıolarbende aramız kavgalıyken ağlıyorum hemen affedio ben suçlu olsamdaaaa
iyi yapmışsın boşverrrrr
en iyisini yapıosun valla onlarda kendilerini her şey de askerdeyime bağlıyolar ama yok öyle bi dünya ...
Ben hala bekliyorum ya telfonda çalıyo çalıyo cevap yok ya playstation oynuyo ya da lunapark gibi bi yer varmş oraya gitmem dedi ama gitti
aynen öyle cnm
aa girmedimi hala ?? ben girdi sandım bak sen...
kaçta teslim oluo 5 ti dimi ?
Allllaahh alllaahhhhh hilalimmmmm heyyt be son 3 gün sonra hersey bitiyooor
Rabbim o günleri bizlerede nasip etsin insaallah
Benimde son 360
Kızlarr ben galiba içimdekini artık tutamıyorum aradı şimdii dedim valla sen iyi alıştın böyle sen git gezz gezz dedim beni görme hemen içinde nası rahat ediyosa artık dedim (duygu sömürüsü) kızılaya iniyoruz şimdi onlar gitcekler ben vakit kaybedemem nete gelip seninle konuşcam dedibende şimdi tavırla yok yani gitmek istiosan da git dedim yok gelicem telefonu şarj etme imkanı olan yere bakcam dedi tamam dedm ...Yaşasın kötülük =)
Saçmalama Hiloşum ya benim bi huyum vardır makyaj olarak bi kapatıcı sürerim dışarı çıkarken ama evde bile göz kalemiyle gezerim öteki türlü sanki ruhsuzmuşm gibi geliyo =) Şimdi de kalktım bi düzleştirici topladm saçımı hoş =) bide göz kalemi o kadar ...Zaten aşırı şeyleri sevmez...Bence insan nası rahatsa öyle olmalı bide karşındaki nasıl seviyosa ..Heralde bebeğim emin ol ama onlar ev halini daha çok seviyolar doğal olduğu içinkadınlar klubünde evli olanların sorunu vardı kocaları hep bakımlı istiyomşş düşünsene temzlk yapıosun pür makyaj
iste bu tam benimhayatta ojesiz gezmem zaten ojesiz olunca icim bi garip oluo elimi hic bi yere suremiyorum temizligi bile sacim basim yapili makyajli yaparim
Ayy evet evett Büşş..bitiyor çok şükürrr
Ben de 360 dan geldim buralara ah ahhh...
İçindekini tutma canım en güzeli emin ol ki ooo..çok da iyi yapmışsın kendi gelmiyorsa da şimdi tıpış tıpış gelcek
Aynen ya insan nasıl rahatsa öyle olmalı, benki de sevmiyor zaten, istemiyor yani makyaj faan..benm Antalya'da bir arkadaşım, ben şimdi Zafer'i askere yolcularken de hiç bir şey sürmedim yüzüme, o da dedi ya az süslensene çocuk gdiyooo..e dedim ağlıcam rezil olcak surat daha kötü olcak hem dedim bu halimin nesi var, o zatn bunu sever yaniii...
İnsan nerde nasıl mutluysa öyle bence de..bazen de çok makyaj yapasım gelir hopp sürüp sürüştürürüm ama evde değil
Ohh süpermiş Gülşahcımm
yok girmedi 5 buçukta kışlada oluyolar..ama telefonu da açmıyo çalıo çalıo açan yok deliricem
Telefonu şarja takmış tavla oynuyolarmş açtı şimdi...
anladım tatlım...sende onun gibi soğukkanlı ol hatta ceza ver bırak görmesin yüzünü bu nedir yani!
sinirlendim
Hilale de yazdım Eda ben mi abartıyorum ki ya bilmiyorum ben bütün gün bana ayırsın gelsin sabah 9 akşam 5 gitsin kışlaya da demiyorummm,,ne bilim ben olsam önce sevgilimin yüzünü göriyim derim ...Ama gezipte sonra gelip bana vakit ayırması mı iyi yani bilemedm birazdan da yemek yicez der artık ...Bugünde biter zaten ... Onunda gezmek hakkı ama ne bilim kıskanıyorum galiba,,şimdi işte telefonu şarja takmştm tavla oynadk dedi ben seni arıcam dedi bende iyi tmm byby diye onun lafını dinlemedn kapadm...
kesinlikle abarttığını düşünmüyorum tüm hafta çarşı gününü bekliyorsun belki bugün işin var erteliyorsun ne bileyim buna saygı duymsı ve ona göre davranması lazım .Davranmıyosa sende öyle davranıcaksın...ben böyle düşünüyorum..
gezmek hakkı olabilir ama abartıo seninki girsin seni görsn son 1 saat gezsin arkadaşlarına nde n bu kadar öem verioki
ararsa girdim derse ben girmiorum dersin olur bter ben öle ypardım.!
yok üstüne gitmiyim aman aramız bozulmasın falan diyorum ya deliriyorum kendi kendimi yiyorum... şu anda çok sinirledim ağlıcam sinirimden ...son 1 saat bide hayatta öyle bişi yapmaz 9 da çıkıyolar kahvaltı ediyolar sonra mesela gelio diyelim 1.5-2 saat konşuyoruz kıvranmaları başlıyo yok yemek yicez yok böyle iyi tamam anlayş gösteriyorum onunda bi günü var diyorum ...geçen haftada nasıl olduysa sinemaya gittiler o gitmedi otrdk konştk...bugün gene onlara ayak uyduruyo her defasında da demektn sıkıldım sen onlara mı bağlısın diye sonra laf oluo sen burda ortamı mı biliosn...Bıktım bu askerlikten ben daha şimdiden keşke çarşısıda olmasaydı otursaydı kışlada bende rahat ederdim o da rahat ederdi ...En azındn çarşısı yokta görüşemiyoruz derdim ...Şu an yüzünü göresim yok ...
canım bnm ya çok haklısın ama ağlama tut kendini boşver....bunalıolar orada evet ama seni görmesi en büyük isteği olmalı...ankarayı da feth etti seninkibn gez diorm bnmki gezmio direk cafeye gelio arkadaşları çıkıo çıkmıo cafede tost falan yio bazen dışarı çıkıp yiyip tekrar gelio falan...son 1 saatte alışveriş yapıo marketten ..
kişiye göre değişio demek ki cnm..:26:
sen bişey deme sessiz kal kafeye geldim dese ne dicen ? girmicekmsn ?
Giricem çünkü evde olduğumu biliyo ama söylencem isterse konuşmasın isterse trip atsın ama ben içimde tutcağıma artık söylemeyi tercih ediyorum...
Çarşı saati bitiyo hiç gelmeseydin dicem ...Ya ben de gitmesin demiyorum gitsinnn ama millete ayak uydurmasın ya senin sevgilin var onlar ne halt yiyosa yesin sonra git buluş...
biz aynısını yapsak arkadaşların bizden kıymetli derler ...
hımm anladım cnm...söyle tabiiki haklıyken haksız duruma düşme ama güzel diile söyle..
birdde sana yanıma gel falan dio deli birde bana yanıma gel diosun böyle yapan bir insanın yanına ben hangi istekle geliyim de? bunu de tutuşur zaten
ben acemide gitmiştim ya orası zaten küçük bi yer yapcak bişi yok cafe falan sınırlı gene asker arkadaşlarıyla takılmştık düşünebiliomsn 5 erkek bide ben ,,artık yenge aşağı yenge yukarı...bide bunları asker diye her yere almıolardı benim sayemde cafede falan otrmştk ...O zamanda aynı haltı yedi ...Arkadaşlarını çok bağlıdır sanki onlardan ayrılsa kışlada dışlıcaklarmı diye düşünüyo nedir bilmiyorum ki işte bu erkek muhabbetlerini çok saçma düşünüyolar...çok afedersin yiğitliğe b.k sürmememk için hani sallamıyo havasında takılıyolar
hadi yaaa...siz yanlız değilmiydiniz gittiğinde :26:
ay yok cnm ya öyle yapması çok saçma ama düzelmesi lazım...
Aslında salaklık bende ! haftasonu gelicne aman bişi olmasın bi aksilik çıkmasın diye uğraşıyorum halbuki gitcen gezcen arkadaşlarımla buluşcam diycen ben salağım ...
cnm böyle düşünme ne alaka salaklık sende falan sen olması gerekeni yapıyorssun o bunu haketmiosa ayrı...düzgün konuşun düzeltsin kendini her hafta bıktım bu ne arkadaş aşkı dersin
Ayy bnmki hayatta sokmazdı o kadar erkeğin içine beni birde 1 aydır tanıdığı adamların yanında o kdr yoldan gelmişim tabiiki başbaşa olmalıyız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?