Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim abartmiyorsun o abartti ama sakin ol bosver bir dahakine sen de yap aynini gez toz inanki beklenti oldukca daha cok uzuyo giciklar yaaa

Hudud askeri olarak yetişiyorlar canım Irak sınır kapısı gittiği yer acemiliğini tokatta yaptı işte bilmiyorum yaşayıp görcez

sakin ol cnm görsen sarılırsın bence
o yzden bekle aramasını...

Canim abartmiyorsun o abartti ama sakin ol bosver bir dahakine sen de yap aynini gez toz inanki beklenti oldukca daha cok uzuyo giciklar yaaa

Edacım sarılırmıyım ki ben sinirli olunca gözüm göresi gelmiyo =)

Hilalcim : Yapcam valla ben haftasonları onla görüşcem diye bi yere çıkmıyorum geçenlerde herkes bi yere gitti dedim ben gelemicem falan oturdm tek başıma evde...Şimdi de aradım gircen mi girmicen mi ben dışarı çıkıyorum dedim artistlik yapma bana diyip kapadı...Ya madem geç giricen canım de biz takılcaz böyle sonrada 2-3 saat senle konşrm ordan da kışlaya geçerim de ...Saat 10 dan beri ha şimdi ha birazdan ben seni arıcam az kaldı daha çok gıcık oldm ...Her hafta çarşıda iyi değil ben diyim size kızlar diyo ya keşke her hafta olsa diye olmamalı bence komutanı arayıp dicem kitlesin çarşısını azcık burnu sürtsün ne askerlikmiş arkadaş ya daha var 309 gün ayvayı yedik ya

:92:29.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...124 tugbaoguzhan...

...140 GRGR...

...143 kskada...

....146 chidoshimedo....

...146 mayamaya11

...146 BerlD...

...146 kmleomer...

...146 nazarboncugu05...

... 154 ED2006...

...177 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...234 karamanlier...

...235 xxIpekxx...

... 235 destinyeda...

...236 depresiffpolyanna...

...237 nesilll...

...239 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...309 pekmez_akilli...

...309 ilithya...

...309 zeynepesin...

...309 SelenYusuf...

...309 begushh...

...360 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...404 seros08...

...404 mutluluk_06...

...446
elmaSekeri23 ...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

29/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...kelebek.hill = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

begümcüm bak bnde aynılarını yaşadım seni çok iyi anlıyorum.. ama şu var bizim için dezavantaj büyük şehirdeler.. yapabilecekleri pek çok şey var( bide üstüne üstlük bnmkinin ailesinden de çok kişi var ankara da)

kızlarda bilir bende bikaç kez delirmiştim ya kameraya gelmedi diye.. trip atıncada bi güncük iznim var onda da seni pohpohluyorum gezebilmek için yapma faln dedi.. ayrıca şuda var ki kamerADA görüştüğümüz hafta çok morali bozuluyo görünce daha kötü oluyorum özlem sıkıştryo diyo ki haklı bnde kötü oluyrum.. bunuda düşünüyo olabilir ama sen yanlış anlarsın diye söyleyemiyo belkide :26:

ben o açıdan artık kameraya git demiyorum aksine gitmemesi benm içinde daha iyi ya ne bileym görmeyince sanki rutinm bozulmuyo görünce altüst oluyrum.

ama şu konuda katılıyorum sana madem kamera açmıcak sana söylesn önceden pc başına seni dikmesin yani. bizde öneden belrliyoruz dayımlara gtcem vs diye söyluyo bnde sabahn köründe uyanıp beklemyorum hatta hiç aramıyorum bile kendisi arıyo..

kesinlkle her hafta çarşı iyi değil allahtan 2 haftada 1 bizimde

Son düzenleme:

Ben ordaki arkadaşlarına bağlı hareket etmesine çok kızıyorum Gizemcim ya ,,,kendisi gelmek istiyo ama sabah 10 dan beri bekliyorum dediğin gibi bişi desen 1 günüm var dicek...kızılayda takılıyolar hep yok lunapark varmş yok sinema avmler ne ararsan var valla bugün onu dedim keşke çarşısı olmasaydıda en azından çarşı yok derdm...az önce aradım işte gelcen mi gelmiosan çıkcam ben dışarı dedim bana artistlik yapma diye kapadı...Zaten geldiğide en fazla 2 saat ya sabah 9 dan akşam 5 e kadar izinleri var bence benm görme isteğimde çok değil yalnız olsa paşa paşa gelir biri buna hadi şöyle yapalm desin gidiyo hemen kıramıyo ya ya da bilmiyorm ki amann sonra gireriz nete diye bu mu diyo bilmiyorum tabi...bekliyorum hala ...

anladım seni keşke sana baştan söylese yani şu saatte gelcem yada gelmicem diye..artislikle ne alakası var bunun sen sormuşsun yani. ama o arkadaşlarına bağlı hareket etme durumu kesnlkle var ve kesinlkle can sıkıcı .yani o acıdan sevgilisi nişanlsı olan arkadaşlarıyla çıksa çarşıya en iyisi..:26:

onların açısından bakınca tamam bi günleri var ama bizimde onları görebilmek için bi günmüz var ama dediğim gibi begüm bnde çok kzııyodumda artık tepki vermyorum. bnde dışarda oluyorum. son çarşısında denize gittim

Oh çok iyi yapmşsn bende bundan sonra planlarımı ertelemicem geçenlerde ailem bi yere gitti ben gelemicem dedim evde oturdum ben canı gönülden yapıyorum ama onun yaptığına değiyo mu onu bilmiyorum...
Hemde nasılll geçen çarşıda da çocuğun teki bugün sinemaya gidiyoruz ya diyo benimki de aa biz sinemaya gitcekmşsz oldu bende senin adına mı karar veriyolar dedim sonra bu gitmemş ...sanarsın ki göbek bağı aynanda kesildi alt tarafı askerlik yaptığın arkadaş ya niye böyle abartıyolar bilmiyorum ...sonra onlar ne yapsa sende mi yapcaksın yani ...aynen böyle bizimde bi günümüz var ama gel anlat bide üstüne çok üstüme geliosun diye suçlarlar...valla diyorum ya 309 gün var daha ayvayı yedik yani...

Haklısın Begüü bir ortası olmalı yani tamam akşama kadar da kamerada otur diyen yok ama keyfine göre de olmaz, anlıyorum seni yavrummm ama boşverrr...sen de çık gez bir daha gayet de ciddiyim bu konuda o da görmek istiycek zaten sadece keyiflerine göre hareket edince gıcık oluyor insan yaaaa

Ama yanındayken öyle olmuyor boşverr...ben hatırlıyorum Zafer acemilikten dağıtım iznine geldi, eve koştu direk kamera açtı, biraz sonra çıktı arkadaşlarıyla buluştu, bu sefer ben neyi sorun ettim bana yarım saat günün gerisi arkadaşların he mii halbu ki 3 gün sonra da yanıma gelcek anlıycagın bize de bazen napsalar yaranılmıyo, o da dedi zaten gece gene konuşcaz diye ben ilk seni görip çıkayım dedim gene yaranamadımmm

aynen erteleme zaten bugünün üstüne sana bişeyde diyemez. bende soruyorum çarşıda planın varmı görüşcez mi napcaz diye oda bişey derse tmm bende şunu yapcam diyoum bişey de diyemiyo haliyle.. ya ama ben gerçekten kızmıyorum çnkü biz kötü oluyoruz gördükten sonra bizim için en iyisi bu :26:

ya altı üstü 12 ay göreceği adam için seni neden kırıyoki bide aa gitcekmişiz demesi gelde sinir olma.. sen ona seni pc başına diktiği içn önceden haber vermediği için kızıyosun ve bu konuda sonuna kadr haklısın :26:

askerlk bitene kadr allah hepimize sabır versin gerçekten sınanıyoruz

Erteleme boşaaa ben de çok erteliyordum ama artık ben de yapmıyorum cidden boşa üzüldüğümüzle kalıyoruzz..görüşmek isteyen her türlü görüşüyor konuşuyorr...i

Ama dediğim gibi şu da bir gerçek yani yakın arkadaşı vardı acemilikte onun evine giderdi çarşıya çıkınca hemen, kamera açardı akşama kadar da kalkmazdı, çünkü yakın arkadaşı olunca anlıyo, biliyo, beni de tanıyo falan..
ama uzak arkadaşlar aksine daha sakıncalı çünkü onlara diyemyolar nası bi mantıksa işteee..yani ustada daha az görüşmşüzdür kamerada biz de ama bi şey demedim hiç, kendi özledikçe görüşelim dedi denk geldikçe görüştükk

şimdi geldiii dedim maşallah yani falan özür dilerim dedi ...konşuyorz ben şu an tripcanlık yapıyorum göbek bağınız bir kesildiden girdim nerden çıkcam bilmiyorum

Son düzenleme:
begümm gelmedimi hala internete ?
biraz sürt burnunu ya bekletti kaç saattir seniii

Son düzenleme:
şimdi geldiii dedim maşallah yani falan özür dilerim dedi ...konşuyorz ben şu an tripcanlık yapıyorum göbek bağınız bir kesildiden girdim nerden çıkcam bilmiyorum

hah iyi bari özrünü dilemş.. çokta uzatma bak de ki cnm bana geleceğin net saati ver gelmeyecksen de söyle bn burda beklemiyim kendi planımı yapayım de bunu ekle mutlaka..

begümm gelmedimi hala internete ?

özgür kız naber okul yok iş yok oooohhh

hahha sorma relaxım baby
nasıl olım ya valiz yaptım demin pek bir şey koymadım zaten hevesim yok...
sen nasılsın cnm

senin nikahnı çocuklarla kıycam dedm olur dedi manyak şu an sinirlerim tepemde üste çıkmak için mücadele veriyo

hahah iyi demişsin kız nasıl çıkcaksa üstee uğraşsın dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…