Saabah canım sıkkın diyordu hava kapalı diye ağlamak istiyomuş ondan merak ettim kiiiii :) He ya düğünlerde olmasa zaman geçmiyeek ayy ustalık belli olsaydıda rahatlasaydım bende kızlar ya bazılarının belli olmuş bizim burda hiç iç açıcı değil hep dua ediyorum inş Allah yardım eder bizee benim için dua edinnn ltf
Aynen Nilüşüm düşününce kafayı yiyosun bugün işte işe yok güç yok falan böyle bi sıkıntı bastı içimi de canım sıkkındı ya ...
Seroş : iyiyim canım keyifsizim bu iş güç olayı Nilüyle aynıyız yani bi yerden başlasak artık moralimiz düzelcek böyle evde artık kafayı yemek üzereyim evlenmeden ev kadını oldum yemin ederm ya sıkıldım artk ama ağladm biraz rahatladım
hımm, ağladığını söylemiştibegüşüm tek sıkıntımız havanın kapalı olması olsun, başka şeylere canını sıkma, olur mu
sizinki de belli olur artık canım, inşallah sana yakın bir yerlerde olur; ama en önemlisi hayırlı bi yer olması. inşallah Rabbim gönlünüze göre verir. biz ank olsun çok istemiştik; ama yozgat oldu. Allah'tan yakındık. her ay günübirlik de olsa görüştük. o da sürekli hastaneye geliyordu, hastaneye gelmediği zamanlarda da ben gidiyordum. vayy bee, şimdi 59 gün oldu görüşmeyeli...
Sizin ne kadar kaldı canım bitmesine şafağın yazmıyor..Amin amin güzel dileklerin içinn hayırlısı olur inşallahh :)
iyi geceler begüşserapcım ben de gidiyorum, sen de çıkarken ışıkları söndür iyi geceler canım, askerin de inşallah komutanların ve askerlerin iyi olduğu, kafasının ve bedeninin rahat edeceği, seninle rahatça görüşebileceği ve sağ salim gidip dönebileceği bi yerde olur
ben de tam çıkıyordum ki, sizler yazmışsınız
Günaydınlarrr günaydınlarrr Tezkereci güzeller =)
erkenden kalktım süslendim azcık askeri bekliyorum =) Kamerada bile biraz daha güzel olmak için saçlarımı falan düzleştirdim kameranın açılarını kontrol ediyorum dermişim ama baktımmm kamerada nası duruyorum diye kamerayı değiştrdm de
Bu çocuğun bu huyundan nefret ediyorum sinirlendm şu anda...Bana demişti ben seni arıcam diye ,,şimdi ben aradım naptın diye işte bi yere gitceklermiş falan ben seni ararım dedi ee girmicen mi dedim ben arıcam seni dedi...
Ben kalkıyorum erkendenn onu bekliyorum ,o önce arkadaşlarıyla gezmeyi tercih ediyo ya göbek bağı aynı anda kesildi ...Şu çarşı günlerini hiç sevmiyorumm ya ...
Bu çocuğun bu huyundan nefret ediyorum sinirlendm şu anda...Bana demişti ben seni arıcam diye ,,şimdi ben aradım naptın diye işte bi yere gitceklermiş falan ben seni ararım dedi ee girmicen mi dedim ben arıcam seni dedi...
Ben kalkıyorum erkendenn onu bekliyorum ,o önce arkadaşlarıyla gezmeyi tercih ediyo ya göbek bağı aynı anda kesildi ...Şu çarşı günlerini hiç sevmiyorumm ya ...
[video=youtube;v45Ukf9emiM]http://www.youtube.com/watch?v=v45Ukf9emiM[/video]
Dile kolay ama zor
Hasretini bana sor
Nasıl bir geri sayım
Yerinde sayıyor her gün...
Şu son 3 gün!!!
Tatlm sinirlenmekte haklısın abarttı yani sankı 40 yıllık arkadaşları sanada vakit ayrması lazm 3 saat knşn kalan saatte gezsn yani
Beguuu olabilir tatlim kafana takma bu kadar haklisin tabi ki ama onlarin bizi anlamasi imkansiz yaaa bu konularda..ona desen ne kadar abarttin millete ne dicektim falan der..eminim yani...tercihle alakasi yok tatlim onlar sadece ben sevgilimle gorusecem diyemez pek mesele burda..anca yakin arkadaslarina derler su an askerde hic yapamazlar yani..farkli cocuksu bi kafalari var yaaa hic takma suslu hatunn o sekil guzelce sabret simdi gununu gecirmeye devam et..cok sinirliysen de cik dolas biraz o ara ararsa da geliyorm bekle biraz dersn :)
Günaydın günaydınnn..
Seni gidi seniiiiyi yapmışsın hayatım unutmasın güzelliğini hehehehe
Ya ben hiç böyle şeyler yapmıyorum sizce yanlış mı yapıyorm?? Bende de mi kalaslık var az neBir kere ile kamerada görüşürken bakımlı değildim, hep ev hali ama onu da görüyor görmesi de gerekiyor ne biliyim ya hangisi daha doğru bilemedim, ama hiç yapmamak da olmamış sanırım sen doğru yoldasın Begüüü kendimden utandım
Saçmalama Hiloşum ya benim bi huyum vardır makyaj olarak bi kapatıcı sürerim dışarı çıkarken ama evde bile göz kalemiyle gezerim öteki türlü sanki ruhsuzmuşm gibi geliyo =) Şimdi de kalktım bi düzleştirici topladm saçımı hoş =) bide göz kalemi o kadar ...Zaten aşırı şeyleri sevmez...Bence insan nası rahatsa öyle olmalı bide karşındaki nasıl seviyosa ..Heralde bebeğim emin ol ama onlar ev halini daha çok seviyolar doğal olduğu içinkadınlar klubünde evli olanların sorunu vardı kocaları hep bakımlı istiyomşş düşünsene temzlk yapıosun pür makyaj
iste bu tam benimhayatta ojesiz gezmem zaten ojesiz olunca icim bi garip oluo elimi hic bi yere suremiyorum temizligi bile sacim basim yapili makyajli yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?