begüşüm iyi geceler yavrumkaçmadan yazayım dedimmm... tercihe nereleri yazdın bacım yaa
Bacım ben 90 alsam ne halt yiycektm bilemedm
Hepsi ölü tercih benim bellide kaç kere değiştrdm ,,herkes Ankara çok pahalı ev kiraları falan dedi çoğunu çıkardım ...18 tane istanbul,sonra izmir,balıkesir,düzce var serpme
Ama kapattığı son puanlar 80-85 olduğu için bana hiç gelmez yaniii...bide 4001 terch yapmadm onları herkes tercih ediyo diye hep alanımı yaptım ...diyorum ya çok yüksek alsaydım heralde uykularım kaçıcaktı ama şu 85 puan olsaydım garanti memurdum ya ona içim acıyosen naptınnn işte umut kapısı genede yaptım
ooo süper yerleri yazmışın bebikimmmbenim de pek umudum yok amaaa, nasibimiz varsa tepmeyelim dedim. sonuçta yiyecek ekmeğimiz varsa 60 bile yeter, nasipte yoksa istersen 85-90 al inşallah olur canım benimmmm, dua edelim birbirimize... ankara hakkında doğru demişler canım, şehir merkezlerinde çok pahalı, şehir dışında da kazancın ve vaktin yola gidiyor... istanbulda en azından ailenin yanında olacaksın. benim yarısı batı yarısı doğu canım. belki değiştirip ilk dörde ank-izmir yazıp gerisini doğu döşücem benimki de çok düşük çünkü...
Hakkımzda hayrlsıı Nilüm ya diyorum ya umut kapısı işte...Şey düşünüyorum ben zaten evdeyim özel sektördende ses çıkmıyo gittiklerimden bile Türkçe çözücem bol bol kitap okuyup hızlancam...millet başlamış valla çalışmaya ...
hee vallaben başlarsam ramazandan sonra başlarım canım. bugün mehmet son işinden de çıktı, canım çok sıkkın
Selam kızlarrrrr hepinizi kocamannnnnn öpmeye geldim.sizi unuttum sanmayın merqkla depüklenecegniz günü bekliyom :) bende durumlar aynı.bi tek dgişiklik, kayınvalideler memlektlerine yerleşiyolar eşyalar toplandı...bizde nereyi bılduysak bi aksilik oldu daha ev mev yok ortadaçorluya tasınabiliriz hayırlısı artık.hepinizi çokkkkk öpüyorum Allaha emanetsiniz.
off o kötü olmuşneden çıktı ? hayırlısı olsun ama iş bulmak cidden zor ben bugün ağladm ya o kadar insan çalışıyo ediyo o kadar görüşmeye gidiyorum biride mi aramaz ya
çok ağırdı şatları bir de bugün müdürüyle ileri geri etmişlerhayırlısı dediğin gibi; ama gerçekten öyle... çok zor her şey... bizim düğün hayalleri de yine suya düştü yani
hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre güzel bi iş bulur o da sende bendeişi otursunda düğünde olur ama valla bu devirde tek kişide zor çalışmak napcaz bilmiyorum
öyle canım, inşallah... benim kesin çalışmam gerek canım, en çok kendim için istiyorum bunuseninki ne iş yapıyordu yavru :44:
Benimki de işletme mezunu,bi mağazada yönetici olarak çalışıyodu ama onunda çalışma saatleri kötü oluyo annesi bile diodu evlenince bu iş olmaz diye gelince nolcak bilmiyorum
Kızlaaarr..Nasılsınızz bakalım bugün giremedim hiiçç hep iş güçAkşam da düğüne gittimm ancak fırsat buldum nasılsınızz baakalımm begüşüm morelinn düzeldi mi :)
Tam telefonu kapattim uyuyacaktimmm bir bakinayim dedim ki gece kuşları burdaaaa :)))
ne olmuştu ki begüşeee geçmişi hiç okumadım ben :26: biz de işsizlik ve güçsüzlükten yakınıyorduk tamyazın tek eğlencesi de düğünler, iyi yapmışsın canım...
anladım canım... düşünmekten başıma ağrılar girdi... çıkıp biraz uyumaya çalışayım... iyi geceler canımsağ ol sohbetin için
ne olmuştu ki begüşeee geçmişi hiç okumadım ben :26: biz de işsizlik ve güçsüzlükten yakınıyorduk tamyazın tek eğlencesi de düğünler, iyi yapmışsın canım...
Kızlaaarr..Nasılsınızz bakalım bugün giremedim hiiçç hep iş güçAkşam da düğüne gittimm ancak fırsat buldum nasılsınızz baakalımm begüşüm morelinn düzeldi mi :)
Saabah canım sıkkın diyordu hava kapalı diye ağlamak istiyomuş ondan merak ettim kiiiii :) He ya düğünlerde olmasa zaman geçmiyeek ayy ustalık belli olsaydıda rahatlasaydım bende kızlar ya bazılarının belli olmuş bizim burda hiç iç açıcı değil hep dua ediyorum inş Allah yardım eder bizee benim için dua edinnn ltf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?