Ha anladımmm Ebruşş..
Var mı bir gelişme sendee??
İşler nasıl taşınma işi falan ?
He ya sormaa yatcaz kalkcaz olduk sonundaaa...
Pazartesi depükleri hazırlayınn
aman Hilalcim hep aynı hep ...acemiliğinden beri bu olay böyle oluyo ...
Dün 57. syımızdı tatlım geçen seneki attığı msjı attım ve sonunada 57. ayımız kutlu olsun dedim. ama geçen seneki mesjıda güzel yazmıştı neler yazdığı aklına gelsin diye attım
O da 12'ye 5 kala mesaj atmış ama duymadım fotosunu yollamış karartılmış şekilde pek görünmüyor 57. ayıımz kutlu olsun demiş fotoyu incelemeye çalıştım ama net görülmüyo içiyor heralde bide zayıflamış gibiydi
Bende nie normal atmadım dedim sabah cevap vermedi işte..
Geçen sene bugün ustaya yolculamıştımm iboyuu sivereğe gideli 1 sene oldu ne çabuk geçtii bee
Depük gecesini sabırsızlıkla bekliyorum bebişim
Nesem hiloşum ben şimdi kuaföre gidicem gelince girerim öptümm
yarım saat oldu ailesiyle görüşcekmş..
bende bu kadar mı dedm haftaya görüşürüz dedi bende haftaya annenlerle gezersn dedm kamerayı yüzüne kapadm
Of yaaa tühh...kötü olmuşş..anlamıycak ki şimdi o bunuuu gereksiz trip olarak görecek Allahımm neden böyle bu erkeklerrr..
Sakn ol Begücüm lütfen sakin ol..yani bu erkeklerin neden böyle yaptığını anlamak mümkün değil, hep bu yüce gönlümüzden affediciliğimizden böyle oluyorr
o da diyo iyi ki bu hafta böyle gittim falan iyi tamam git ...geldin madem knşalm yemek yemedm diyo babası aradı onlar bekliyo ...daha yarım saat oldu zaten sinirliydim konşamadk dank diye kapadm el bile sallamadm kapatrken kamerayı...ailesi de iyi hoş haftaya gitcksnz zaten ne bu şimdi ...sinirliyim gülemedm bile haftaya diyo bütün gün knşrz dedm haftaya bol bol gezersnz düşünsene ailesi gidio kamerada benle konşcak şaka gibi ...Şimdi onlarla konşuyo...
Tepeme çıktın falan dedm ya naptm ki dedi ay o an içim parçalandı çok kötüyüm şu an bişe de yaptığı yok var da yani yok ...sinirlerm bozuldu ...kendi kendime ağlıyorm ...
Kendini suçlama boşa tatlımmm haklsın çünkü yani görmeseler noluyor haftaya görecekler zatenn...anlasın tepkini boşver kafana takma asıl o taksın düşünsn bu kadar yumuşak olma..
Özür falan dilemicem böyle sert konştmm diye ...
Bana öyle gel demeyle olmuyo ya işte ben böyle şeylere kızıyorum bi yandan açıp gel diyolar sonra kamerada sıra beklemece zaten konuşamamışz bide onlarla konşma mevzusu şimdi neyse konuşsn napimm öyle yüzüne bakmadan kapadm diye içime dert oldu sadece ...
Begümcüm sorun tam anlamıyla ne eskileri okuyamadım ama üzme kendini, mutlaka gönlünü alacaktır, sen de onunkini alırsın oluyor işte böyle şeyler ikili ilişkiler arasındaGönlünüzü alınca birbirinizin daha tatlı olur
Hesna abla bilmiyorum bizim pek sorunumuz yok haftaiçinde çarşıya çıkınca oluyo oda arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçrdiği için bugün bende bayağı söylendm koskoca gün içinde yarım bile konşamadk ailesiyle konştu sonrada ki haftaya onlarda görmeye gitcekler onda da ayıp ettiler resmen ...biz tartştk derken ben bayağı söylendmmm tepeme çıktın iyice falan ne geldise ağzma söyledim 1 saat falan aramadı hiç bende aramadm şimdi aradm oyun oynuyorum diyo be öküz ben burda yırtındım yarım saat daha nete gelseydn çok mu zor telefonda özledm özledm diyip duruosun bu mu özlemn yani bende iyi tamam diyip kapdm msj attm keşke oyun yerine nete gelmeyi tercih etseydn diye ...
Özür falan dilemicem böyle sert konştmm diye ...
Bana öyle gel demeyle olmuyo ya işte ben böyle şeylere kızıyorum bi yandan açıp gel diyolar sonra kamerada sıra beklemece zaten konuşamamışz bide onlarla konşma mevzusu şimdi neyse konuşsn napimm öyle yüzüne bakmadan kapadm diye içime dert oldu sadece ...
cevap verdimi mesajina canim
canım çok üzüldüm ya harbiden nedne böyle yapıyorki...
ailesi o kadar ince düşünemez cnm dememiştir onlara begümle görüşemedm kapayın die ailesine suç bulma bence cnm....
inş düzeltirsiniz arayı..
bnmkide bir entresan ya ailesine hiç camera açmıo aç diorum açmıo annesi kötü olurmuş..ki çokta düşkündür annesine
hepsi bir tuhaf işte:26:
Kizlaarr carsi krizi yasanmis burda moraller bozulmus
Esinim yaptigi cok yanlis olmus yakupun yine girmis araya kaynanan be yavrum ama olsun sen takmamakla cok iyi ediyorsun sanki takip düzeliyormu yooo..ozaman sende üzülmeyeceksin zaten senin gönlünü alir yakupözledim senii balim bu arada güle güle kullan cok güzel bir secim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?