Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ha anladımmm Ebruşş..
Var mı bir gelişme sendee??
İşler nasıl taşınma işi falan ?

He ya sormaa yatcaz kalkcaz olduk sonundaaa...

Pazartesi depükleri hazırlayınn

Dün 57. syımızdı tatlım geçen seneki attığı msjı attım ve sonunada 57. ayımız kutlu olsun dedim. ama geçen seneki mesjıda güzel yazmıştı neler yazdığı aklına gelsin diye attım
O da 12'ye 5 kala mesaj atmış ama duymadım fotosunu yollamış karartılmış şekilde pek görünmüyor 57. ayıımz kutlu olsun demiş fotoyu incelemeye çalıştım ama net görülmüyo içiyor heralde bide zayıflamış gibiydi
Bende nie normal atmadım dedim sabah cevap vermedi işte..
Geçen sene bugün ustaya yolculamıştımm iboyuu sivereğe gideli 1 sene oldu ne çabuk geçtii bee
Depük gecesini sabırsızlıkla bekliyorum bebişim
Nesem hiloşum ben şimdi kuaföre gidicem gelince girerim öptümm

aman Hilalcim hep aynı hep ...acemiliğinden beri bu olay böyle oluyo ...

Hadi yaa ee o zamann yeter ettin be deyip keyfine bak be Begüüü...kafana göre gezmene bak haftasonları ya da ne bileyim evde olsan a rama o arayana dek yahu..madem huyu böyle ya değişecek ya alışacan canım başka çaren mi varr

Vay bee 57 ayyy baya da olmuşşş Ebruşummm..ilginç bir yapısı var İbonun hala da devam ediyor bakalım nolcekk..
Gene de uğraşıp mesaj atmış napacan yetinecen mecburr..ne çektin beee

Dile kolay he 1 sene yahuuu...bana pek çabuk gibi gelmedi yaa vallaa...bakalım hayırlısı olsun Ebruşumm hadi iyi süsler püsler sanaaa

yarım saat oldu ailesiyle görüşcekmş..

bende bu kadar mı dedm haftaya görüşürüz dedi bende haftaya annenlerle gezersn dedm kamerayı yüzüne kapadm

ben mi çok özlüyorum anlamadm ki dedm,,bende özlüyorum dedi ...daha yemek yemedm dedi o zaman dedm bana arakdaşlarından daha fazla zaman ayır dedm ...yüz vere vere tepeme çıktın dedm naptım ki dedi böyle yüzüne bakamadm çok kötü oldm böyle ağlayasm geldi ...böyle davrandm için şu an ağlıyorum ama elimde değil

Son düzenleme:
yarım saat oldu ailesiyle görüşcekmş..

bende bu kadar mı dedm haftaya görüşürüz dedi bende haftaya annenlerle gezersn dedm kamerayı yüzüne kapadm

Of yaaa tühh...kötü olmuşş..anlamıycak ki şimdi o bunuuu gereksiz trip olarak görecek Allahımm neden böyle bu erkeklerrr..

Sakn ol Begücüm lütfen sakin ol..yani bu erkeklerin neden böyle yaptığını anlamak mümkün değil, hep bu yüce gönlümüzden affediciliğimizden böyle oluyorr

o da diyo iyi ki bu hafta böyle gittim falan iyi tamam git ...geldin madem knşalm yemek yemedm diyo babası aradı onlar bekliyo ...daha yarım saat oldu zaten sinirliydim konşamadk dank diye kapadm el bile sallamadm kapatrken kamerayı...ailesi de iyi hoş haftaya gitcksnz zaten ne bu şimdi ...sinirliyim gülemedm bile haftaya diyo bütün gün knşrz dedm haftaya bol bol gezersnz düşünsene ailesi gidio kamerada benle konşcak şaka gibi ...Şimdi onlarla konşuyo...

Tepeme çıktın falan dedm ya naptm ki dedi ay o an içim parçalandı çok kötüyüm şu an bişe de yaptığı yok var da yani yok ...sinirlerm bozuldu ...kendi kendime ağlıyorm ...

Şu an ailesine de sinirliyim haftaya görcekler yani şu hareket çok gereksiz ...

Son düzenleme:

Kendini suçlama boşa tatlımmm haklsın çünkü yani görmeseler noluyor haftaya görecekler zatenn...anlasın tepkini boşver kafana takma asıl o taksın düşünsn bu kadar yumuşak olma..

Begü şimdi dışarı çıkıyorum ama üzme kendini lütfen..bunlar bu ayar yavrum, tek sen yaşamıyosun baksana herkes de aynı kalas olmayanı çok nadir işte....yıpratma kendini şimdiden daha ne haftasonları olur..kendine zaman ayır birazz

Kendini suçlama boşa tatlımmm haklsın çünkü yani görmeseler noluyor haftaya görecekler zatenn...anlasın tepkini boşver kafana takma asıl o taksın düşünsn bu kadar yumuşak olma..

Özür falan dilemicem böyle sert konştmm diye ...

Bana öyle gel demeyle olmuyo ya işte ben böyle şeylere kızıyorum bi yandan açıp gel diyolar sonra kamerada sıra beklemece zaten konuşamamışz bide onlarla konşma mevzusu şimdi neyse konuşsn napimm öyle yüzüne bakmadan kapadm diye içime dert oldu sadece ...

ŞAFAK 29

MEHTAP 6

GÜMÜŞHANE' YE SELAM, YOLA DEVAM

Begümcüm sorun tam anlamıyla ne eskileri okuyamadım ama üzme kendini, mutlaka gönlünü alacaktır, sen de onunkini alırsın oluyor işte böyle şeyler ikili ilişkiler arasında Gönlünüzü alınca birbirinizin daha tatlı olur

Aramadı hiç dedim ki ben arıyım napıosun dedm oyun oynuyorum dedi çocuk gibi ya playstation bizden önemli sen napıyosn dedi hiç oturuyom dedm tmm byby dedm kapadm ...

Bugün cidden sinirlerim bozuk ...o kadar söylendm oyun oynıcağına gelde 5 dk görseydm çok mu zordu yani şimdi burda istanbulda olsa yapmadığım kalmazdı ...

Sadece msj atıcam şimdi o kadar söylendm ettim keşke nete gelseydn haklısınla olmuyomş dicem ...

erkeklerle yaşaya yaşaya odunlaştı bu da bunlar bizim kadar özlemiyolar heralde ...

İçimde bir şey var böyle anlatamam kızlar yani patlamak istiyorum böyle büyük bir sorun yokken resmen büyüdü yaniii içime bir şey oturdu böyle ne yukarı çıkıyo ne aşağıya iniyo yumruk gibi kaldı ...

Son düzenleme:

Hesna abla bilmiyorum bizim pek sorunumuz yok haftaiçinde çarşıya çıkınca oluyo oda arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçrdiği için bugün bende bayağı söylendm koskoca gün içinde yarım bile konşamadk ailesiyle konştu sonrada ki haftaya onlarda görmeye gitcekler onda da ayıp ettiler resmen ...biz tartştk derken ben bayağı söylendmmm tepeme çıktın iyice falan ne geldise ağzma söyledim 1 saat falan aramadı hiç bende aramadm şimdi aradm oyun oynuyorum diyo be öküz ben burda yırtındım yarım saat daha nete gelseydn çok mu zor telefonda özledm özledm diyip duruosun bu mu özlemn yani bende iyi tamam diyip kapdm msj attm keşke oyun yerine nete gelmeyi tercih etseydn diye ...

Asker yolu beklemek cidden herkese nasip olmuyo çünkü o vazifesini yapıyo olan sana oluyo yıpranan duygularına oluyo emeğine oluyo senin göremediğin ilgiye oluyo ...

cevap verdimi mesajina canim

canım çok üzüldüm ya harbiden nedne böyle yapıyorki...
ailesi o kadar ince düşünemez cnm dememiştir onlara begümle görüşemedm kapayın die ailesine suç bulma bence cnm....
inş düzeltirsiniz arayı..
bnmkide bir entresan ya ailesine hiç camera açmıo aç diorum açmıo annesi kötü olurmuş..ki çokta düşkündür annesine
hepsi bir tuhaf işte:26:

Begüüşş seni çok iyi anlıyorum sinirlerim tepemde.. Anlamıyorum bu aileleri ya cidden anlamıyorum. Kaynanam haftaya ya da bayramda gidecekmiş, ''esini alır gelirim'' demiş üstelik benimde haberim yok bu konudan. Yakup beyi bekliyorum, camera açacak diye iki buçuk saat geçti cevrimiçi ama ne yazdığımı cevap veriyor, ne camera isteklerime. Napıyosun dedim en son annem ve teyzemlerle konuşuyoruz dedi. Oh ne güzel iki haftadır suratımı görmüyorsun, geçen hafta annenle görüştün ya bu hafta bana vakit ayırsan ne olur özledim diyorum boşuna mı boş laf mı ediyorum dedim. Cevap yok, cevap ver dedim cevap yok ne halt edersen et dedim ve kapattım. Kaynanam aradı açmadım duymamazlıktan geldim, sonra annemi aradı annem açtı ee mecbur telefonu bana uzattı. Kızım camerayı açsana yakup seni bekliyo demez mi. Yok annecim siz konuşun ben konuşmasamda, görüşmesemde olur nasılsa burda bi halta yaradığımız yok müsadenle duşa gireceğim görüşürüz anne dedim peki sen bilirsin görüşürüz canım dedi kapattım.
İçime atmaktan bunaldım ya. Kuzenim açıktı o ara o açtı onunla camerada konuştuk ben hem sinirden ağlıyorum, hem anlatıyorum. O sırada yakup istek yolluyor reddettim ve ne var ne istiyorsun dedim özledim seni demez mi yeni mi aklına geldi canım, kusura bakma kuzenimle konuşuyorum müsait olduğum zaman çıkmiş olmazsan görüşürüz dedim. Ve der demez internetin fişini çekip kapattım tamamen onun çıktığını düşündüğümde girdim. Ve şuan burdayım.

Sinirlerim bozukk evet ama umrumda mı hayır. Ben elimden geleni yapıyorum, onda bu çaba yok. Bugün kütahya porselen bayisine gidecektik, gitmedim onunla görüşebilmek için ama keşke gidip kafa dağıtsaymışım nasılsa göremedim. Alttan al al al nereye kadar ya. Güzel güzel kelimeler ediyordum sabah çarşıya çıkmadan önce ama öküz işte. ''eşşek hoş laftan ne anlar''..

Begüşüüüm sıkma canını, hiiç sıkma. :44:

Neyse kızlaar Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum ama size beğendiğim birşeyi paylaşacağım bugün bunun siparişini verdim madem alamadım burdan alayım dedim

Medusa 12 Kişilik 82 Parça 4673 Yemek Takımı

cevap verdimi mesajina canim

Kızlar Ben buna o msjı atttım sonra sykpe telefon çaldı bende hemen açmıyım dedim baktım bu sefer off oldu aradım dedm aa duymadım hayırdır falan yüzünü göriyim dedi bende dedim oyun oynamayı nası seçiyosn hayret ediyorum sana dedim telefonda özledm özledim diye yırtınıosun yaptığına bak dedm...Beni çok azarladn yüzün gülmedi kamerad
a bende çıktım dedi iyi halt ettin dedm sonra telefon kapıyorum dedi ohh dedm onu da kapa sen cidden iyi değilsin b.k var kışlada yetiş dedm ama ne saydırıyorum kızz sonra bana bi gülme ama sinir bozucu bi gülme içim katıldıı anlatamam size

Sonra aradı kışlaya gitmesine 15 dk falan var nete gir hemen dedi girdim özür diledi eşşeklik yaptım bugün sende öle davranınca oyun oynıyım kafamı dağıtıyım böyle gitmiyim dedim dedi neyse gene konştk hallettk bende çok daha uzatıp kafasını takmasını istemedim çünkü cidden haketti hakettiği içinde başının etini yedim ama zafer benim oldu girdi işte nete =) ya dedm nası bi insan sevgilisini görmek var oyun oynar bu nasıl bi odunluk dedm =) neyse dedi ailemlede az konştm dedi haftaya gelcekler bol bol vakit geçirirsinz dedim hatta benide aradılar sende gelirmsn diye ben sağolun falan dedim kalırsınız siz dedim babası sen gelirsen dönebilirizde dedi bende yok dedim siz selamımı söyleyn bol bol dedm çünkü gitmem yakışı kalmazdı...Bu aile ne kadar ince düşünüyo dime çok hoşuma gitmişti bu davranış ama askerim demez mi evdekilerde dedi begüme gelince 1.5 saat konuşuosun bizle kısa kestin diye yok artık dedim şaka mı bu dedm şakayla karışık dedi sen her şeye ne aldırıosun onlar söyler geçer dedi büyütme dedi...Ben de biz begümle konşmadk 1.5 saattri kavga ediyoruz demş ,beni babası aradığında ben netteyim demştm tahmini olarak askerim daha nette değildi onlarda onla konşuyorum sanıp bu yorumu yaptılar diye düşündüm ama üstünde durmuyorum =)

Şu sıra merkür retrosu mu ne varmş okumştm iletişim sorunları yanlış anlamalar anlaşılmazlıklar varmış tamda ben yaşıyorum yaniii

Kizlaarr carsi krizi yasanmis burda moraller bozulmus

Esinim yaptigi cok yanlis olmus yakupun yine girmis araya kaynanan be yavrum ama olsun sen takmamakla cok iyi ediyorsun sanki takip düzeliyormu yooo..ozaman sende üzülmeyeceksin zaten senin gönlünü alir yakup özledim senii balim bu arada güle güle kullan cok güzel bir secim

Begüsüm ahh ahh takmamaya calis kuzum yaptiklari cok yanlis olmus seni öyle bekletmesi ve yarim saat konusup kapatmasi cok ayip ama tavrini koyarak gercekten iyi yapmissin böyle böyle kiymetini anlar insaallah ama senin üzülmen hic birseyi degistirmiyor yavrum o yüzden üzülmek yooooook

Hilalin bu senin icin:
Safak oldu adiyaman hasretlik pek bi yaman askerlikmi birdaha aman aman

OOvv malesef topiğin annesi, yeğenimi taşıyan hatun Bende seni çok özledim kuzum, ah sorma ne ben girebiliyorum doğru düzgün. Nede seninle çatışıyoruz :26: Üzülmüyorum, takmak yookkk Aman kuzum alırsa alır almaz sa kendi bilir Yeğenim nasıl, bi sıkıntı yok dimi, yormuyorsun kendini de ? Beğenmene çok sevindim yavrum. Öyle çiçekli böcekli şeyleri sevmiyorum sade olsun güzel olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…