- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Günaydin kuzucum :) ooyyy oy o senin tatliligin
Insaaalllaahhh insaallaahh ama seninki saka gibi hilalim bakiyom bakiyom inansmiyom 1 yaziyo orda resmensenin adina gercekten cok seviniyorum rabbim birdaha ayirmasin insaallah bu son olsun son
Günaydınn güzellikler :) Nasılsınız bakalımmm..
Şimdi çok mutlu olduumm Askerim telefon almış bugün çarşıda aradı yarın telefonunu içeri alcakmış artık mesajlaşabilicez çok çok sevindimm :) :) Bekledim bekledim vee sonunda oldu oh be inşallah bundan sonra herşey güzel olur :) :) Sizinle de paylaşmak istediiim :) Sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok :)
aynen canım kısmet olursa görüşürüz inşallah niye olmasın...
Valla hakkmzda hyrlısı şu 309 su gibi geçerse huzura ereriz inşallah...anneleri iyice oğulcu,oğullarda iyice anacı olursa o zaman yandık asıl
Tamam bitanem görüşürüzzz cnm öptümmm
Kuzuların sessizliği var topikte gene en çenesi düşük benim =)
Atarsa 308 askerime göre 285 =)
Kızlaaarr ay ne üzmüşler sizi bugün böyle yaa..ne biçim yapışık,kıskanç aileleri varış, Allah sabır versin kızlar ama ben hep derim sizi en büyük yaralayan aieler değil buna karşı erkeklerin tutumu, birisi de benim babamdım annesi için ne çok üzdü annemi..çok yanlış yaa bilmiyorum sizinkiler inşallah evlenince değişir, umarım ki bunlar sadece şimdi askerde oldukları içindir..cidden çok gereksiz üzüldünüz bugün ikiniz de Esintoşumm ve Begüüüüü'mmm , ama ne olursa olsun bu kadar üzülmeye değmez, kendinize çok iyi bakın kızlarr..kafanızdakileri gelin burda dökün böylee.e.. seviyom kızlar siziii[/I]
30.06.2013
Şafak sadece 1
Gerçekten inanamıyorummmmBitti de gitti beeee...
Esinim ve hilalim ben ve yegeniniz cok iyi cok sükür..dün biraz alisveris yaptik ta yorulmusuz..bi güzel dinlendik.
Bide su günler bi azalsaydi dahada iyi olacaktik
Sizleri seviyorum cadilarr hilalim seninde bittii bittii ne kaldi surda ohhh cikar keyfini darisi bizlerin basinaa insaaallaah
Öptük sizi kuzularim
Günaydınn güzellikler :) Nasılsınız bakalımmm..
Şimdi çok mutlu olduumm Askerim telefon almış bugün çarşıda aradı yarın telefonunu içeri alcakmış artık mesajlaşabilicez çok çok sevindimm :) :) Bekledim bekledim vee sonunda oldu oh be inşallah bundan sonra herşey güzel olur :) :) Sizinle de paylaşmak istediiim :) Sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok :)
ayy şafağın ne kadar güzell:) 1 gün :) hayırlı ugurlu olsun canm.sonu güzel olsun inşallah...allah bizlerede bu şafağı görmeyı nasıp etsın..benımmmm dahaaa çoookkkkk ama şafagım karanlıkkkk:))) daha dagıtımım bıle olmadıııı:))Bugün tüm gün evdeyim yine tez yazacağımmm kızlarr...
Arada girer girer bakarım duramam ben
Yazın siz ne var ne yokkk
ayy şafağın ne kadar güzell:) 1 gün :) hayırlı ugurlu olsun canm.sonu güzel olsun inşallah...allah bizlerede bu şafağı görmeyı nasıp etsın..benımmmm dahaaa çoookkkkk ama şafagım karanlıkkkk:))) daha dagıtımım bıle olmadıııı:))
Mutluluğumuza göz dikene,
Özlemimizin girmesi dileğiyle
$ 308 !
Elbet bitecek.
308 ..
200lere az kaldı !
Margaa nerelerdesin nasılsın, napıyosun canım??
Son 8 - Sonra 299'dan sayıyoruz hedef 250 sonra 200
Ahh sorma kuzum begüşe de dediğim gibi çok çektik bee
Üzmüyorum kendimi takmıyorum süperim, bugün çok güzel uyandım sanki yakupun sesini duydum hayal ama gerçek gibiydi öküüz karı hadi kalk diyormuş gibi geldi
Aboovvv şafakk doğan güneeşşş yarın
30/06/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...kelebek.hill = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
ayy şafağın ne kadar güzell:) 1 gün :) hayırlı ugurlu olsun canm.sonu güzel olsun inşallah...allah bizlerede bu şafağı görmeyı nasıp etsın..benımmmm dahaaa çoookkkkk ama şafagım karanlıkkkk:))) daha dagıtımım bıle olmadıııı:))
İyi diyelim iyi olalım canım =) Şükür bende , askerimde iyiyiz.
Buluşma planları , tatil planları yapıp duruyoruz..
Banlıydım canım ondan yoktum. Kendi isteğim üzerine bir ay uzak kaldım buralardan (=
İnşallh güzelim..
Sende ne var ne yok ? Aranız nasıl ? Gitmeden önce izne geldiğinde problemler vardı aranızda. Okumuştum. Son durum nedir ?
İyi ettin canikommm ne takcan be amannnn..şurda 200 lere geldin maşallahh onu mu takcan bee o kim ki bee
Ay sorma Esintoşummm bitti ya kızzzz
Allah iyilik versin tatlımOh ooh planlar da yapılıyor ne güzel
Yokluğun belli oluyordu canım
Bende hala aynı evde boş boş oturuyorum denize gitmek istiyorum, havanın sıcağı denize girme isteğini arttırıyor
O problemler şükür aşıldı, lakin hep bi sorun çıkıyor elbet. Bide bu aralar kv'de de ayar ediyor insanı. Son durum aramızda buz gibi bu konuşma var işte ama bünye alıştı artık takmıyorum ya
Hiloşş çok gaz verdin be kuzumArkamdaysan ben Ankara'ya gidiyorum elime bi kürek alıp
Şimdi içinde ne güzel heyecanlar vardır, inanıyor musun dimi bittiğine ? Ama bitti bakk ohh ohh
Amin , cümlemize Zeynebim.. (=
Sıcakta serinlemek için denize gidenlerin çoğu niyeyse daha da pişip geliyorlar(= Otur evinde , aç klimanı ve müziğini keyfine bak be güzelim.. (=
Ayrıca ne denize gitmesi kız ? Senin ki nasıl müsade eder veya eder mi ?
Anneler biraz kıskanç olur (= Sen sana yakışanı yap. Eğer erkek arkadaşın onları pek aramıyorsa , sen ara kayınvalideni. Askerinin iyi olduğunu söyle . İçi ferahlasın kadının.. Yoğun olduğundan az konuştuk. Ben yinede merak etmeyin diye size haber verdim de. Azıcık yumuşar belki ..
Hadi kalk gidek daha durduğumuz kabahattt kızzz
Valla inanamıyor insan Esincimmm görene kadar da inanamıycam sanırımmmm
Öyle yapıyorum evde boş boş oturuyorum habire nutella yiyorum kaşık kaşık
Yok yavrum ne izin vermesi, denize gitmek istiyorum dedim. O nerden çıktı otur oturduğun yerde düğünü bekle hiç bir yere gidemezsin ne işin var falan başladı. Bende tamam deyip susturdum
Kıskançlık ne kelime kadının 3 oğlu var ya hu tek olsa bu kıskançlık normalde :18: Aman ne yumuşaması kuzum, sen önceki konuları okusan ne cadıymış dersinYavaş yavaş tırnaklarını çıkarttı kayinvalideciğim
Yahu hatırlar mısın bilmem ama ..
Seneler önce Caner İle Tülin vardı ..
Hani şu evlilik programındaki kızla çocuktan bahsediyorum..
Tülin'e ne kadar çok benziyorsun sen öyle (=
hehhehe haklısın bu fotoda baya benzemiş ama benm saçım normalde daaha koyu sarı, bu fotolarda boya vardı ondan da olmuş olablirNerden de aklına geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?