Begüüşş seni çok iyi anlıyorum sinirlerim tepemde.. Anlamıyorum bu aileleri ya cidden anlamıyorum. Kaynanam haftaya ya da bayramda gidecekmiş, ''esini alır gelirim'' demiş üstelik benimde haberim yok bu konudan. Yakup beyi bekliyorum, camera açacak diye iki buçuk saat geçti cevrimiçi ama ne yazdığımı cevap veriyor, ne camera isteklerime. Napıyosun dedim en son annem ve teyzemlerle konuşuyoruz dedi. Oh ne güzel iki haftadır suratımı görmüyorsun, geçen hafta annenle görüştün ya bu hafta bana vakit ayırsan ne olur özledim diyorum boşuna mı boş laf mı ediyorum dedim. Cevap yok, cevap ver dedim cevap yok ne halt edersen et dedim ve kapattım. Kaynanam aradı açmadım duymamazlıktan geldim, sonra annemi aradı annem açtı ee mecbur telefonu bana uzattı. Kızım camerayı açsana yakup seni bekliyo demez mi. Yok annecim siz konuşun ben konuşmasamda, görüşmesemde olur nasılsa burda bi halta yaradığımız yok müsadenle duşa gireceğim görüşürüz anne dedim peki sen bilirsin görüşürüz canım dedi kapattım.
İçime atmaktan bunaldım ya. Kuzenim açıktı o ara o açtı onunla camerada konuştuk ben hem sinirden ağlıyorum, hem anlatıyorum. O sırada yakup istek yolluyor reddettim ve ne var ne istiyorsun dedim özledim seni demez mi yeni mi aklına geldi canım, kusura bakma kuzenimle konuşuyorum müsait olduğum zaman çıkmiş olmazsan görüşürüz dedim. Ve der demez internetin fişini çekip kapattım tamamen onun çıktığını düşündüğümde girdim. Ve şuan burdayım.
Sinirlerim bozukk evet ama umrumda mı hayır. Ben elimden geleni yapıyorum, onda bu çaba yok. Bugün kütahya porselen bayisine gidecektik, gitmedim onunla görüşebilmek için ama keşke gidip kafa dağıtsaymışım nasılsa göremedim. Alttan al al al nereye kadar ya. Güzel güzel kelimeler ediyordum sabah çarşıya çıkmadan önce ama öküz işte. ''eşşek hoş laftan ne anlar''..
Begüşüüüm sıkma canını, hiiç sıkma. :44:
Neyse kızlaarBu konu hakkında konuşmak istemiyorum ama size beğendiğim birşeyi paylaşacağım bugün bunun siparişini verdim madem alamadım burdan alayım dedim
Medusa 12 Kişilik 82 Parça 4673 Yemek Takımı
Esincim çok uzatmıyım geçmişi azcık okuduysan senin Yakupla olan kamera sorunu bizim hep mevcut ama bugün saymadığım kalmadı aynen oturdum ağladmmmm ağladmmm durdum sonra özür diledi falan üstte kızlara yazdım sayfayı uzatmıyım şekercim arayı bulduk ...Senin Yakupta dengeyi bulamıyo yaa Onlarla 1 saat görüşüp sonra arayıp dese canım gel nete diye aslında sorun kalmıcak bunlar söylemiyolar benmki geziyo seninki ailesiyle konşuyo olan bize oluyo...Bizim ki öğlen girdi nete bu sefer annesi falan da arıyo ne zaman gircen halbukide haftaya gidiolar yani bnide aradılar sağolun falan dedm işte ailesi artk ya annesi ya babası ama tahminim annesi demşki 1.5 saat begümle konşuosn ama demş şakayla karışık yarı ciddi yarı şaka bizimkide demşki biz 1.5 saattir kavga ediyoruz ne konşması demş bende alındımmm biraz bu aile beni seviyomu sevmiyomu hiç bilemiyorum ya yemin ederim anlayamıyorum =) Dedim ilerde evlenince annen demesn karınla ne çok kalıosun bizim evde kalmıosun diye ,ben dedi karımı bırakıp bi yere gitmem de kalmam da kim ne derse desin dedi iyi bakalm dedm...Telefonu emanete verirken de aradı eşşeklik ettim bugün özür dilerm dedi bakalm özürle olmuyo tabi önemli olan yapmamak ...ben ona gezmede demiyorum biraz anlayş bekliyorm bugün beni 4 saat bekletti bu sefer insnda diyo ulan bu beni özlemiyo mu ya hiç diye...Ben bu ara dilimi tutamıyorum içimdeki neyse söylüyorum birazcıkta onlar düşünsün ya hep alttan alamıcam daha var 309 gün yani boru değil bu...sende yakupla konuşmayı dene canım bu camera konusunu..ben bugün diyorum çarşı olmasa daha iyiydi en azından yok derdm...
Canım yemek takımı hem şık hem sade hemde güzel yani içine sindiyse de sorun yok ama almadıysan Bernardoya da bakmanı tavsiye ederim çok şık şeyler var biraz pahalı...Güle güle kullan canım babanda ne güzel almış çeyizler düzülüyo ohh..