Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esincim çok uzatmıyım geçmişi azcık okuduysan senin Yakupla olan kamera sorunu bizim hep mevcut ama bugün saymadığım kalmadı aynen oturdum ağladmmmm ağladmmm durdum sonra özür diledi falan üstte kızlara yazdım sayfayı uzatmıyım şekercim arayı bulduk ...Senin Yakupta dengeyi bulamıyo yaa Onlarla 1 saat görüşüp sonra arayıp dese canım gel nete diye aslında sorun kalmıcak bunlar söylemiyolar benmki geziyo seninki ailesiyle konşuyo olan bize oluyo...Bizim ki öğlen girdi nete bu sefer annesi falan da arıyo ne zaman gircen halbukide haftaya gidiolar yani bnide aradılar sağolun falan dedm işte ailesi artk ya annesi ya babası ama tahminim annesi demşki 1.5 saat begümle konşuosn ama demş şakayla karışık yarı ciddi yarı şaka bizimkide demşki biz 1.5 saattir kavga ediyoruz ne konşması demş bende alındımmm biraz bu aile beni seviyomu sevmiyomu hiç bilemiyorum ya yemin ederim anlayamıyorum =) Dedim ilerde evlenince annen demesn karınla ne çok kalıosun bizim evde kalmıosun diye ,ben dedi karımı bırakıp bi yere gitmem de kalmam da kim ne derse desin dedi iyi bakalm dedm...Telefonu emanete verirken de aradı eşşeklik ettim bugün özür dilerm dedi bakalm özürle olmuyo tabi önemli olan yapmamak ...ben ona gezmede demiyorum biraz anlayş bekliyorm bugün beni 4 saat bekletti bu sefer insnda diyo ulan bu beni özlemiyo mu ya hiç diye...Ben bu ara dilimi tutamıyorum içimdeki neyse söylüyorum birazcıkta onlar düşünsün ya hep alttan alamıcam daha var 309 gün yani boru değil bu...sende yakupla konuşmayı dene canım bu camera konusunu..ben bugün diyorum çarşı olmasa daha iyiydi en azından yok derdm...

Canım yemek takımı hem şık hem sade hemde güzel yani içine sindiyse de sorun yok ama almadıysan Bernardoya da bakmanı tavsiye ederim çok şık şeyler var biraz pahalı...Güle güle kullan canım babanda ne güzel almış çeyizler düzülüyo ohh..

Yavrum bunları 1 kaşık suda boğmak lazım akıllanana kadar. :26: Begümle konuşuyorsun demişler hee allahım begüş sende iyi güleydin ya kuzum Senin dediklerine de bayıldım hee Bende bi kaç şey söyledim ananla konuşacağını bilseydim bütün gün hayatta evde durmazdım falan dedim. Akşam arar ama saydırcam yani, annesinden girip kendisinden çıkıcam nedir bu ya Allah allah. Bide şu var, annemle konuşmuş bugün. Annemle bildiğin arkadaşı gibi konuşmuş, ne teyze ne anne lafı yok. Normalde anne diyo, kadına nasılsın bile dememiş. Direk kızın naparsa yapsın demiş. Sinirlenmemek eldemi uyuz ediyor bu çocuk beni valla boğucam bu sinirle. Takmıcam begüşüm takmıcam, konuşmaktan artık gına geldi konuş konuş konuş hep aynısı oluyor. Sıkıldım cidden sıkııldım :44:

Beğenmene çok sevindim yavrum, sipariş verdim henüz aldım sayılmaz. Kapıya teslim yaparlarsa bakacağım bi, nakit olacak zaten. Bernardoya da bakarım kuzum iyi ki dedin, babama diyorum ki seni soycam bana soycam diyorum Şükür başladık ama hayırlısı ya, alıpta kullanamamak var sonuç olarak. İnşllah rabbim kullanmayı nasp eder yavrum

he ya hem arıyolar gelirmsin diyolar arkamdan da böyle diyolar nasıl bi ikilem ...gitsen gene aynı oğllmmmda oğllmmmm ben gene krizdeym o yüzden gitmeye gerek bile yok hemde söz yok nişan yok törene gittim diye bu yakışı kalmaz gene sağolsnlar aradılar ben beklemiyodm..Ben en çok benm için ne diolar merak ediyorm ama askerm hayatta söylemez..Ben diyorm mesela sevmeseler hiç çağrmazlar bile aramzlar bile diye ama bazı şeylerde birbirini tutmuyo...Hemde ne sinir oldm bugün ben anltamam...Annene de ayıp etmiş anne demese bile nasılsın de hal hatır sor yani ayıp senin nişanlının annesi,bide düşünemiolar ben nasıl saygı gösterirsem o da benim aileme böyle saygı duyar diye ...
Yemin ederim Esincm bugün bende bıktım bu çarşı günleri gerim gerim geriliyoruz ya illallah geldi bana ...ya konşsanda aynılarını yapmaları daha çok koyuyo adama..
Takımın güzel canım öyle kötü düşünme aaa kızarım bak bunlar tatlı telaşların inşallah hepsini kullancan hayat bu ilerde evine çay içmeye geliriz kızz =)

Bakk son yazıyı çok beğendimm, tabi ki de gelin çok isterim. Ayy begüşş aynı dertleri paylaşıyoruz, bi gün yüzyüze gelsek ne güzel olur yaa Yakpta hayatta söylemez, ne deseler ağzından lafta alamazsın. Ağızları sıkı arkadaş Sinir olmakta haklısın ama yavrum sonuna kadar haklısın.. Sorma ya annem söylemedi gene de telefonundan arkadaşımı arayacaktım, yakup seninle mi konuştu dedim evet dedi zorla anlattım bende. Aramız bozuk olunca anneme soğuk oluyor öküz insan
Üfff kuzum, sıkıcı artık ya ciddin sıkıldım. Rabbim sabrımıza sabır katsın.

Ben çıkıyorum kuzum, öpüyorum seni. Ne sen canını sık, kafana tak ne de ben, görüşüürüüüzzz

aynen canım kısmet olursa görüşürüz inşallah niye olmasın...
Valla hakkmzda hyrlısı şu 309 su gibi geçerse huzura ereriz inşallah...anneleri iyice oğulcu,oğullarda iyice anacı olursa o zaman yandık asıl

Tamam bitanem görüşürüzzz cnm öptümmm

Büşşşüüümm ayy şafağım için teşekkürler ne de güzel kafiye olmuşşş

Nasılsın bugünn??? bebiş nasılll

Kızlaaarr ay ne üzmüşler sizi bugün böyle yaa..ne biçim yapışık,kıskanç aileleri varış, Allah sabır versin kızlar ama ben hep derim sizi en büyük yaralayan aieler değil buna karşı erkeklerin tutumu, birisi de benim babamdım annesi için ne çok üzdü annemi..çok yanlış yaa bilmiyorum sizinkiler inşallah evlenince değişir, umarım ki bunlar sadece şimdi askerde oldukları içindir..cidden çok gereksiz üzüldünüz bugün ikiniz de Esintoşumm ve Begüüüüü'mmm , ama ne olursa olsun bu kadar üzülmeye değmez, kendinize çok iyi bakın kızlarr..kafanızdakileri gelin burda dökün böylee.e.. seviyom kızlar siziii

30.06.2013

Şafak sadece 1

Gerçekten inanamıyorummmm Bitti de gitti beeee...

Son düzenleme:
Kuzuların sessizliği var topikte gene en çenesi düşük benim =)

Atarsa 308 askerime göre 285 =)

Son düzenleme:
Oldu ya yavrumm olduu zaman çabuk geçiyorr
Valla ne çektim az kaldıı napıcann mecbuurrr
Zatii benim şafakta da bir yanlışlkk var ellam hesaplamalarıma göre bayramdan ya 1 gün yada 2 gün önce geliyor mazeret izini falanda alabilirse 4 5 gün önce gelicekk benim şafak karışık ya bunuda anca ibodan öğrenebilirm ama konuşmuyoruzkiiii
Herneyse öğrenirim ben bu hafta yine bana düştü aramakk napıcann mecbuurr

30.06.2013

Şafak sadece 1

Gerçekten inanamıyorummmm Bitti de gitti beeee...

Heeeyyytttt beee Şafakk olmuşş 01 Adanaa..
Oldu da bitti Maşşallahh Nazar deymez İnşallah
Hiloşlaa zaferr mutluluğaa Haydeeeeee

Hilallll maşşallh ya darısı başımızaaaaa
Begüm ya sorma tam kuzuların sessizliği patladımmmm atarsa 234 dicem ama attı bileee

Begüm ya sorma tam kuzuların sessizliği patladımmmm atarsa 234 dicem ama attı bileee

Bende sıkıntıdan ne yeseme bağladım canım neler istiyo bu saatte ya =) ama tutuyorum kendimi mutfağa gidiyorum su içip çıkıyorum =)

Bende sıkıntıdan ne yeseme bağladım canım neler istiyo bu saatte ya =) ama tutuyorum kendimi mutfağa gidiyorum su içip çıkıyorum =)

Aman yeme yavrm yeme iç su o şişirir zatennn
Bende sıkıldımm yaa bnmkinin nöbeti kaçta sormadımda en son konuştugumzda gecenin 3 ünde veya sabahn 6 snda veya şimdi telim çalsadaaa Arıoooo

Son düzenleme:
Aman yeme yavrm yeme iç su o şişirir zatennn
Bende sıkıldımm yaa bnmkinin nöbeti kaçta sormadımda en son konuştugumzda gecenin 3 ünde veya sabahn 6 snda veya şimdi telim çalsadaaa

inşallah hemen çalar =) bizimkinin 5-7 nöbeti varmış=)
Bugün emir gelmiş telefonlar toplancak demişler çarşıya çıkan çıkartsın bırakıosa bıraksın demişler telefon sıkıntı dedi,,valla dedm hiç sıkıntı yapmıyorum ben çarşıda telefon var zaten içerde olmasada olur yok yere kavga etmeyiz dedim =)

Sen ara ogren bari cicim napacan mecburrr :)
Hayirlisiyla gelsin deee..neler olcak ben de merakl bekliyorm insallahh cok sasirtir seni Ibo Ebrusummmm..

Sorma kizim yaaa bitti resmen saka gibiii ama donunce napacaz korkusu beni azcik sarmadi degilll :/
Umarim sonsuz bir mutluluk olurrr gerisiii..
Ve darisi basiniza Ebrulimm dha senin ssafagi sayacazzz )

Aminnn Edacimm darisi basiniza nasil gecti anlamadan gecsin insallah zamannn
Cok guzel duygularrrr...

Zaferimle de simdi telefonu kapattik kizlarrr ayyy cok tatliydiii..ben de çok tatliydmmn heheheheh bana bir de baldan tatlisin demez miiii :)) pek demez de deyince ondan ilginc oluyoo :))) neyse uyuyim ben de artikk kucak dolusu sevgilerrr

Keşke arasa demiştm nöbeti olsa 12-3 kalbim ne temZmiş tam yazdm aradııı. yeni kapattık hihihi

Hilalcim maş sizedeee bitti bittii

Esinim ve hilalim ben ve yegeniniz cok iyi cok sükür..dün biraz alisveris yaptik ta yorulmusuz..bi güzel dinlendik.
Bide su günler bi azalsaydi dahada iyi olacaktik
Sizleri seviyorum cadilarr hilalim seninde bittii bittii ne kaldi surda ohhh cikar keyfini darisi bizlerin basinaa insaaallaah
Öptük sizi kuzularim

Keşke arasa demiştm nöbeti olsa 12-3 kalbim ne temZmiş tam yazdm aradııı. yeni kapattık hihihi

Hilalcim maş sizedeee bitti bittii

Evet Edacım yaaaa temiz kalpli kızım benm ne güzel olmuş öylee
Günaydınnn

Günaydınn Büşşşş
Oyy ne şekersnz siz öyle ana oğul heee...
Azalacak bitecekk geçecek gidecekkkk...benm şafağa geleceksiniz en kısa zamanda inşallahhh
Ben de hala inanamıyorum sormaaaaa

Bugün tüm gün evdeyim yine tez yazacağımmm kızlarr...
Arada girer girer bakarım duramam ben
Yazın siz ne var ne yokkk

Günaydin kuzucum :) ooyyy oy o senin tatliligin
Insaaalllaahhh insaallaahh ama seninki saka gibi hilalim bakiyom bakiyom inansmiyom 1 yaziyo orda resmen senin adina gercekten cok seviniyorum rabbim birdaha ayirmasin insaallah bu son olsun son

Günaydınn güzellikler :) Nasılsınız bakalımmm..

Şimdi çok mutlu olduumm Askerim telefon almış bugün çarşıda aradı yarın telefonunu içeri alcakmış artık mesajlaşabilicez çok çok sevindimm :) :) Bekledim bekledim vee sonunda oldu oh be inşallah bundan sonra herşey güzel olur :) :) Sizinle de paylaşmak istediiim :) Sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…