Hadi kalk gidek daha durduğumuz kabahattt kızzz
Valla inanamıyor insan Esincimmm görene kadar da inanamıycam sanırımmmm
Varsın şimdi sana gıcık davransın..
Hayırlı gelini sen oluverirsin ..
Gün gelir anlar senin değerini kıymetini..
O cadılık yapıyorsa sen iyilik meleği ol (=
E devre haklı , sen askerdeki çocuğa denize gidibilir miyim dersen köpürür sana ..
Bıdı bıdısı dalga sesi gibi gelir kulağına..
Profil resmini görünce direk aklıma geldi ..
O kadar çok benziyorsun ki , gözlerimi ovalayıp tekrar baktım . Düşün..
Bence bu sarılık daha hoş .. (=
Kalkk yavrum gidelim hadii hadiii
Ayy canım benim ya, çok seviniyorum senin için ne güzel ya hep böyle suratın gülsün inşallah
Kalkk yavrum gidelim hadii hadiii
Ayy canım benim ya, çok seviniyorum senin için ne güzel ya hep böyle suratın gülsün inşallah
Marga özlemişim kız seninle muhabbeti
Ne köpürdü ne köpürdü, hiç sorma yavrum denize gitmş kadar oldum onun dırdırıyla
Bak bi mani görmüştüm geçen..
Evin kapısını kapat,
Kaynanayı kaldır at,
Kaynanasız gelinler,
Aman bacım ne rahat.
Vay be o derece diyorsun
Ya diplerdeki gene kendi saçım zaten, şu an kendi saçımı özlemişim daha çok hoşuma gidiyor temizledim boyayı saçımdan
Kalk kız gidelimmmm
Sağol Esintoşum..siz de güzelce sorunlarınızı halledin hep gülelim inşallahh
Denize girme olayına da koptum ben de geçen sene yapıyordum telefonda çok bir şey dememişti ama izne gelince bayaaaa acısını çıkarmıştı
Ne yalan söyleyeyim , bende özledim valla kuzum .. (=
Kızım sen bildiğin deniz misali bir adamla birliktesin. Hala neyine denize gidicem de yüzücem diyorsun
Çocuk ondan diyor , evlenince bekle diye anlamıyor musun huhaha
Sen anlaşılan Hugodaki cadı sila misali bir kaynanaya sahipsin . Baksana maniler falanda gün içinde denk geliyor karşına
Cadı sila da bir nevi kaynana sayılır. Hugonun karısına ulaşmaması için elinden geleni ardına komuyordu.. Haksız mıyım
Hazır annemler evde yokken gidelim hayydeee
İnşallah kuzum inşallah. Sorunlar askerlik bitene kadar bitmeyecek gibi..
Ahahahahayt yavrum, hem sinirli oluyorum o direk net cevap hayır deyince hemde gülme krizinde oluyorum hepten sinirleniyor sonra bakıyorum susmadan dırdırdır konuşuyor yapamazsın edemezsin gidemezsin tamam dedim sustu
Ayy marga burada gülmekten öldürcen beni ya hu
Ne güzel bi benzetme oldu o deniz misali adam ovv sevdim bunu
Evlenince de sıkar arkadaş bu beni, çocuk kıskançlık abidesi
Sonuna kadar haklısın kuzum, hugo cadı sila kaynanamın yeni lakapı olsun bu da hahahyt
Oh oh seni güldürebildiysem ne mutlu bana..
Kaynanandan yüzün gülmedi, bari bendne yüzün gülsün kız
Bende erkeğimin gitmesine müsade etmem. Görmesinler bacaklarını göbeğini falan filan
Onlar bize oranız buranız görünmesin diye yollamıyorlar mı , sende yollama kız...
Sende deniz misali karı olDalga yap , foşur foşur ses çıkar
Evlenince gideriz de , o sana ne yapıyosa sende ona öyle yap
Deniz kabuğu al yolla, kulağını tutsun. Yüzünü güneşe dönsün dalga seslerini dolaylı yoldan dinlesin. İşi ne..
OTURSUNLAR OTURDUKLARI YERDE !
Sen askerinle çok yaşaaaa e miiiii
Onların bacakları, göbekleri zaten çok dikkat çekiyor görmesin kimseler haklısın kuzum
Yok kuzum ne yolluycam ya gidemez!
Erkek dediğin askerliğini yapar gelir paşa paşa karısıyla denize gider tek başına gitmekte neymiş
Bi ara o da yaptı çarşıya çıkınca giderim falan deniz muhabbeti gidemezsin dedim.
Bana demez mi akıllım ankara da deniz ne arar diye.
Bende dedim ki akıllım Ankara da havuz var
Herşey karşılıklı bu hayattaa Allah Allah benim yapamadığımı o yapsın cıngar çıkartırım valla
Valla bak
normalde hayatta insanları birbirine benzetme özelliğim yok. Tek tük..
Ama niyese seni şakdadanak benzetiverdim valla :26:
Hazır annemler evde yokken gidelim hayydeee
İnşallah kuzum inşallah. Sorunlar askerlik bitene kadar bitmeyecek gibi..
Ahahahahayt yavrum, hem sinirli oluyorum o direk net cevap hayır deyince hemde gülme krizinde oluyorum hepten sinirleniyor sonra bakıyorum susmadan dırdırdır konuşuyor yapamazsın edemezsin gidemezsin tamam dedim sustu
Ben de şaşırdım daha önce hiç senelrrrr öncesinden bir Tülin'e benzeten olmamıştııı
Hhahah ne güzel zamanlama olmuşşş..
İnşallah yavrummm bizim de öyle gitti uzun bir süre ama daha sakinleşiyor sonlara doğru bence sizin de öyle olurr..
Öle deli bunlar yaaa benimkisi öyle dırdır etmezz gitmiceksin bitti der ben dinlemezsem de sonra cezasını çektirirrr
Tülinimizsin bundan böyle
Hhehe peki seni mı kırcammm
İsim neydi bu arada ben hiç karşılaşmadım senlee???
Özelden tanışırız canım. Burada adımla değilde marga sıfatıyla dolaşıyorum..
Tanıyan arkadaşlarım yeri geliyo adımı unutuyo. Marga demeye devam ediyo
Ben buralardaydım , fakat asker topiklerine yazmıyordum. İlk zamanlar kötü bir psikolojiye sahiptim..
Allah'ımmmm sen ne de güzel dualar ediyorsun öyle.. (= Amin Amin..Sende çok yaşa denizman'inle
Öyle. Bunun kadını erkeği yok artık. Kadınlarn erkeklere bakıyor , erkekler kadınlara bakıyor ..
Bu psikolojinin üzerine birde bu deniz meseleleri eklenince insan deliriyor resmen..
Gönderme gönderme..
Basar parayı , gider havuza..
Zaten geldiğinde denize gitmiş mi gitmemiş mi anlarsın..
Bronzlaşmasından
Ne adamlar var bir bilsen. Kız arkadaşının bir tarafları kalkmasın diye aramayanlarından tut, evli olup bir kaç gün sonra doğum yapacak karısı olup , çocuğu olup ne halt yiyen adamlar var..
Allah ıslah etsin böylelerini..
Hhahah ne güzel zamanlama olmuşşş..
İnşallah yavrummm bizim de öyle gitti uzun bir süre ama daha sakinleşiyor sonlara doğru bence sizin de öyle olurr..
Öle deli bunlar yaaa benimkisi öyle dırdır etmezz gitmiceksin bitti der ben dinlemezsem de sonra cezasını çektirirrr
Haaa anladım MargaÇabuk alışıyorum di mii...asker yolu bekliyorsun ama di mi ??
Senin kadar güzel dua'lar etmesemdee.. AMİNNN
Anlayamam ki kuzum, nasıl anlıycam. Ankara'da sıcağın altında beklemekten kararmış çocuk zaten
Ama gitmez ya, gidemez de. Ağzını gözünü dağıtırım hele bi gitsin de.
Biliyorum bilmem mi. Askerim bile diyor burdakileri görsen, onların yanında ben melek gibi insanım falan yapıyor bazen..
Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Aynen çok güzel zamanlama hilooşşş topla valizi, yarın sabah döneriiz
İnşallah öyle olur kuzucuğum olmasa da alıştım artık ya hu
Ooo cezalar beter olur zaten yaa, bi kez dinleme onu habire kafana kakar bunlar
Margacağıımm, Hiloşuum muhabbetinizi doyum olmuyor ama ben çıkıyorum. Malum kilo almaya çabalıyorum. Gideyim de kendime patates kızartayım. Gelin beraber yiyeliiimmÖpüyorum sizi, kendinize çok iyi bakıınn
Senin kadar güzel dua'lar etmesemdee.. AMİNNN
Anlayamam ki kuzum, nasıl anlıycam. Ankara'da sıcağın altında beklemekten kararmış çocuk zaten
Ama gitmez ya, gidemez de. Ağzını gözünü dağıtırım hele bi gitsin de.
Biliyorum bilmem mi. Askerim bile diyor burdakileri görsen, onların yanında ben melek gibi insanım falan yapıyor bazen..
Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Aynen çok güzel zamanlama hilooşşş topla valizi, yarın sabah döneriiz
İnşallah öyle olur kuzucuğum olmasa da alıştım artık ya hu
Ooo cezalar beter olur zaten yaa, bi kez dinleme onu habire kafana kakar bunlar
Margacağıımm, Hiloşuum muhabbetinizi doyum olmuyor ama ben çıkıyorum. Malum kilo almaya çabalıyorum. Gideyim de kendime patates kızartayım. Gelin beraber yiyeliiimmÖpüyorum sizi, kendinize çok iyi bakıınn
Neye çabuk alışıyorsun kız (=
Bu arada profilindeki albüme göz gezdirdim.
Zeynebin neden denize gitmek istediğini şimdi daha iyi anladım. Kıza nispet yapar gibi koymuşsun yazlık elbiseler mayoları mayokinileri..
Oh valla
Zeynep görünce tiribe girmiş anlaşılan
Evet canım asker bekliyorum, zeyneple aynı devreyim..
Şafakdaşım ..
Direk Marga yazdım da ona dedim canikom hemen alışıyorum diye
Vall akendileri istemişleridi ben ondan paylaştımmm suçum yok kiiiBenm tatil planları kesinleşince bahsederken bahsederken merak etti tezkereci güzellerr
Anam gidin tabi denize, havuza..napalım hep onlarla gidemeyiz kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?