Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nilüşşş hiç keyfim yok ya bugün de bi akrabam ee begüş az kalmıştır sizinde dedi o an ağlıcaktım art niyeti yok kızcağıznda öyle vakit geçti tabi ama daha o kadar çok varki azı gitti çoğu kaldı çok özledim bi kaç gündür de sık sık konşamadk çok az daha kötü oldm

seninde moralin bozuk heralde

Canım ya çok iyi anlıyorum seni askerinin iyi olmasına sevindim gitme fırsatın varsa git bence sanada askerinede çok güzel bir moral olur çarşı iznine denk getir tanıdığın varmı ankarada.

Canım ya çok iyi anlıyorum seni askerinin iyi olmasına sevindim gitme fırsatın varsa git bence sanada askerinede çok güzel bir moral olur çarşı iznine denk getir tanıdığın varmı ankarada.

şu an gidemem cnm maddi olarak zaten ...Ankara da yok kimse ya geceden binip sabah inerimde şu an gdemem zaten çalışsam olurduda çalşmıyorum maalef

Valla 10 ay var daha önümüzde

canım benim ne desem teselli olmucaksın biliyorum, ne desem hasretin azalmıcak

moral bozukluğu ne demek ki... nefesim kesiliyor. senin yazdıkların da tuzu biberi oldu. ağlamaktan helak oldum desem ancak anlatır halimi

Son düzenleme:
şu an gidemem cnm maddi olarak zaten ...Ankara da yok kimse ya geceden binip sabah inerimde şu an gdemem zaten çalışsam olurduda çalşmıyorum maalef

Valla 10 ay var daha önümüzde

Haklısın canım kötü düşünme şükür iyi askerin bu günlerde geçecek hep böyle kalmayacak canım bizlerde gün gelecek bitireceğiz begüş benim askerimde moral olarak kötü oda özledim diyip duruyor bende tüm gün tlfonda şebeklik yapıp duruyorum ama gel görki benimde içim kan ağlıyor ama inanki herşey birgün bitecek tatlım dua et askerin seni çok seviyor ve sağlığı yerinde.

canım benim ne desem teselli olmucaksın biliyorum, ne desem hasretin azalmıcak

moral bozukluğu ne demek ki... nefesim kesiliyor. senin yazdıkların da tuzu biberi oldu. ağlamaktan helak oldum desem ancak anlatır halimi

Nilüşş valla bende ağlıcam da misafir var tutuyorum kendimi artık yanımda olmasını istiyorum evlenmek istiyorum her şey istiyorum bugün 4 yaşında kuzenimin oğlu var avm ye gittik hep beraber benimle elele gezdi çok sever beni mağazalarda benim oğlum sandılar herkes bakıyo çok ta tatlı böyle yaş oldu 25 daha bi halt yok askerlik ömrümüzden ömür çaldı

İsyan etmiyorum ama çok özledim hayırlısıyla gelsin de

sizde durumlar nasıl ? ne oldu ?

öyle hep dua ediyorumm rahatı iyi olsun iyi insanlarla karşılaşsın diye öyle işte hasret çok zor ya bazen işte tavan yapıyo duygular...Bnm askerimde öyle habire özledm ne zaman gelcene bağlamştı bi ara ama napalm gitmekte kolay değil ki maddi açıdan falan ...

sağ ol canım... darısı size...

Amin canım sende ağlama gözyaşlarına yazık sorun ne bilmiyorum ama bazen gerçekten değmiyor tatlım.Sen askerini beklemekle en güzel hediyeyi vermişsin ona herşeyi hak ediyorsundur Allahım mutlaka emeklerini boşa çıkartmaz.

şu 10 ay su gibi akıp geçsinn,2013 bir an önce bitsin hepimiz sevdiceklerimize sağ salim kavuşalımm ...

Bazen alıp başını gitmek istiyor insan ama dediğin gibi maddi durum mani oluyor tatlım ankarada halası var ama bizimkiler izin vermiyorlar bende çok gitmek istiyorum elden birşey gelmiyor

Son düzenleme:

benim de senden farkım yok işte... bizim ev bugün sakin hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. gözlerim kan çanağına döndü ama engel olamıyorum kendime. ben de öyle çok doluyum ki... bugün yeni evlenen arkadaşıma ziyarete gittik. geçenlerde gebelik testi yapmış pozitif çıkmış. bugün birlikte hastaneye gittik kan vermiş sonucunu almaya gittik büyük ihtimalle hamile. onun adına çok sevindim ama kendi adıma da üzüldüm. imreniyor insan işte...

bilmiyorum ki tatlım, dua ediyorum ağlıyorum o kadar elimden başkası gelmiyor...

şu 10 ay su gibi akıp geçsinn,2013 bir an önce bitsin hepimiz sevdiceklerimize sağ salim kavuşalımm ...

İnşallah canım şu hayırlı ayda Allah duysun sesimizi zaman uçup gitsin bizde sevdiceklerimize kavuşsak.Askerimin sıkıntıdan saçları dökülüyormuş benimde canım ona çok sıkılıyor bu askerlik bizi bitirmeden bir bitseydi.

Bazen alıp başını gitmek istiyor insan ama dediğin gibi maddi durum mani oluyor tatlım ankarada halası var ama bizimkiler izin vermiyorlar bende çok gitmek istiyorum elden birşey gelmiyor

ahh ahh sorma Selenim ya ...ben iş bulsaydımm her şey güzel olcaktı ama hala tık yok ...Hakkmzda hepimizin hayrlsııı Askerlerimiz iyi olsunlarr onlarda bizi özlesinlerrrr çokkk başka bişi istemiyorm

senin askerin nerdeydi ankaranın ne iş yapıyo orda hadi yaa niye öyle oldu ki ? bizimki yazıcı ya iyi rahatı öyle diyo,,,çavuş olcak onu bekliyo,,çok şükür iyiyim diyo özlemek dışında... hoş orda ki askerler bile çarşıda firar edenler varmş biliyomsn herkesin ruh hali farklı işte ama askerim diyo salak onlar böyle yer bulmşlarda diyo...

ahh ahh sorma Selenim ya ...ben iş bulsaydımm her şey güzel olcaktı ama hala tık yok ...Hakkmzda hepimizin hayrlsııı Askerlerimiz iyi olsunlarr onlarda bizi özlesinlerrrr çokkk başka bişi istemiyorm

Çok haklısın canım ben eminimki onlarda bizi özlüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…