begüşüm
Az kalmış seninde canım bu günler bitince sorunlarınızda bitecektir ne kadar oldu birbirinizi görmeyeli.
o iyi çok şükür rahatı iyi bi ara gel diye tutturmuştu şimdi sessizsiz az daha bekleyelm dedi...ama bakıyorum çok vakit var bazen gülüyorum moralim yerinde oluyo geçiyo günler az kaldı diye ama avutma hepsi gelsinler bi içimi açsınlar da gerçekler orda saklı duygularımı saklıyorum resmen
askerlik biteli aylar oldu canım, askerlik bitti ama sorunlar bitmedi maalesef
Canım ya çok iyi anlıyorum seni askerinin iyi olmasına sevindim gitme fırsatın varsa git bence sanada askerinede çok güzel bir moral olur çarşı iznine denk getir tanıdığın varmı ankarada.
Nilüşşş hiç keyfim yok ya bugün de bi akrabam ee begüş az kalmıştır sizinde dedi o an ağlıcaktım art niyeti yok kızcağıznda öyle vakit geçti tabi ama daha o kadar çok varki azı gitti çoğu kaldıçok özledim bi kaç gündür de sık sık konşamadk çok az daha kötü oldm
seninde moralin bozuk heralde
Ya pek girmediğim için bilmiyordum gözün aydın o zaman inşallah sorunlarda en kısa sürede hallolur canım
şu an gidemem cnm maddi olarak zaten ...Ankara da yok kimse ya geceden binip sabah inerimde şu an gdemem zaten çalışsam olurduda çalşmıyorum maalef
Valla 10 ay var daha önümüzde
canım benim ne desem teselli olmucaksın biliyorum, ne desem hasretin azalmıcak
moral bozukluğu ne demek ki... nefesim kesiliyor. senin yazdıkların da tuzu biberi oldu. ağlamaktan helak oldum desem ancak anlatır halimi
Haklısın canım kötü düşünme şükür iyi askerin bu günlerde geçecek hep böyle kalmayacak canım bizlerde gün gelecek bitireceğiz begüş benim askerimde moral olarak kötü oda özledim diyip duruyor bende tüm gün tlfonda şebeklik yapıp duruyorum ama gel görki benimde içim kan ağlıyor ama inanki herşey birgün bitecek tatlım dua et askerin seni çok seviyor ve sağlığı yerinde.
sağ ol canım... darısı size...
öyle hep dua ediyorumm rahatı iyi olsun iyi insanlarla karşılaşsın diye öyle işte hasret çok zor ya bazen işte tavan yapıyo duygular...Bnm askerimde öyle habire özledm ne zaman gelcene bağlamştı bi ara ama napalm gitmekte kolay değil ki maddi açıdan falan ...
Nilüşş valla bende ağlıcam da misafir var tutuyorum kendimiartık yanımda olmasını istiyorum evlenmek istiyorum her şey istiyorum bugün 4 yaşında kuzenimin oğlu var avm ye gittik hep beraber benimle elele gezdi çok sever beni mağazalarda benim oğlum sandılar herkes bakıyo çok ta tatlı böyle yaş oldu 25 daha bi halt yok askerlik ömrümüzden ömür çaldı
İsyan etmiyorum ama çok özledimhayırlısıyla gelsin de
sizde durumlar nasıl ? ne oldu ?
Amin canım sende ağlama gözyaşlarına yazık sorun ne bilmiyorum ama bazen gerçekten değmiyor tatlım.Sen askerini beklemekle en güzel hediyeyi vermişsin ona herşeyi hak ediyorsundur Allahım mutlaka emeklerini boşa çıkartmaz.
şu 10 ay su gibi akıp geçsinn,2013 bir an önce bitsin hepimiz sevdiceklerimize sağ salim kavuşalımm ...
Bazen alıp başını gitmek istiyor insan ama dediğin gibi maddi durum mani oluyor tatlım ankarada halası var ama bizimkiler izin vermiyorlar bende çok gitmek istiyorum elden birşey gelmiyor
İnşallah canım şu hayırlı ayda Allah duysun sesimizi zaman uçup gitsin bizde sevdiceklerimize kavuşsak.Askerimin sıkıntıdan saçları dökülüyormuş benimde canım ona çok sıkılıyor bu askerlik bizi bitirmeden bir bitseydi.
ahh ahh sorma Selenim ya ...ben iş bulsaydımm her şey güzel olcaktı ama hala tık yok ...Hakkmzda hepimizin hayrlsııı Askerlerimiz iyi olsunlarr onlarda bizi özlesinlerrrr çokkk başka bişi istemiyorm
iyi geceler kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?