- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Tugbacim resimler bir hqrika gorunuyor ama sen daha cok harika gorunuyorsun.
Allah utandirmasin canim dugunundeboyle guzel gecer insallah
Ama ben en cok yenerin kahveyi yudumlarken misafirlerin ona baktigi resmi cok sevdim :)
Tuz var mi kahvede :)
Anammm senin saçlaraa nolduuuuu yavrummm :):)
Diyarbakıra mı gelmiş orhan ölmezzzz :)
Tuğbişimm çok tatlısınz yaa Allah ayırmasınnn Allahım mutluluğunuzu daimm etsinn :)
Tubacım resimler süper sen hak ettin yüzün hep böyle gülsün inşallah darısıda düğüne.
Anammm senin saçlaraa nolduuuuu yavrummm :):)
Diyarbakıra mı gelmiş orhan ölmezzzz :)
Tuğbişimm çok tatlısınz yaa Allah ayırmasınnn Allahım mutluluğunuzu daimm etsinn :)
Kızlar merhaba bir şey sorcam size,
Malum Ramazan geliyo sonra bayram olcak...Bayramda askerler hep çarşıya çıkıyolar mı napıyolar merak ettim ...benim askerim Ankarada
Şu bayramlarda çarşı izni muhabbetini bende çok merak ediyorum ya inşallah izin verirler bir gün bile çıksalar kafaları dağılır çok mutlu olurum onlar adına
Geldimm Begüşşşşş....
Ayyyy çok mutluyum kızzzz....
Ya hemen anlatıyorummmm....
Şimdi ben havaalanına biraz erken gitmişim yaa bayaaa bekledimmm tabiiAma sonra dedi uçağı indi anons geldi anaammm nasıl bir kalp çarpıntısııı, 5 dk geçmedi aradı ben geldimmmm diyee hadi dedim bekliyorum kapıdayım, 5 dk daha Allahım dedim artık gitcem kalpteennn Neyse sonunda geldiiiiiii yaaa resmen var ya bana sanki dün ayrılmışız gibi davrandı ve ben de hiç bozuntuya vermedimm Biraz sarıldık ve ver elini gidiyoruz dedi, e naber falan olduk böyle Sonra bindik otobüse ama çok yorgundu tabi garibim, Midyattan Mardine ordan havaalanına ordan uçak, burda da yollardan geçilmiyor oyy... Kadıköy'e geçtik karnımızı doyurdukkk...tabi yol boyunca konuştuk aynı çeneee diyorrr Ya dedim resmen hiç ayrılmadık gibi nasıl bir duygu bu dedimm..her d kka da konuşuyoduk zaten bebeğim dediii...anam nasıl güzel bir duygu yaaa... o kilo almış ben vermişim ama hiç şok falan olmadı ben tahmin ediyordum zaten, ben senin eski haline kötü mü dedim ki diyo, tamam güzel olmuşun üzülme diyo o da kilo almış birazz ohh...
Sonra ben bugün biraz makyaj yapayım demiştim sen benm gözlerim gene sulan ve bütün makyajı attı resmn tuvalete gidip bütün makyajı yıkadım suratımdan mecbur yaa..neyse hemen diyo benim biriciğim de aşkım böyle daha güzel işte sürme gözlerine yazık...:26: ama güzel olmuştu hep aktı gitti yaaa..neysem..
Sonra da Bakırköy..cafe mafe..derken saat sen 10 a gel, beni eve bıraktı taa Büyükçekmecelere orduevine gitti garibim yolda bayılmasa bari
Biz hemen evlencez bu böyle çekilmez diyo
Foto derseniz havaalanında resmen unuttum yaaa fotoyu anca bikaç deniz otobüsünde var onları eklerim
Bu arada sonra da şey diye surat astımm beni gelince şöyle doya koklaya öpmedin amaaa dedim, ama dedi bebeğim benm fıtratım bu , hem hiç ayrılmadık gibi geldi öyle yaşadım..yanii üzdüysem özür dilerim dedi, sonra ayrılırken bir öptüüü oyhh yerim onu benn
HAZİRAN AYI BİTTİ, TEMMUZ GELDİ KIZLAR BİR AYI DAHA YEDİK
TEMMUZ BENİM AYIM, DÖRT GÖZLE BEKLİYORDUM GELDİ
HEM EVLİLİĞİMİZ TAÇLANACAK BU AY, HEM DE EŞİMİ EVİMİZE GERİ GETİRECEK
YAŞASIN TEMMUZ AYI
BU ARADA YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZ OLMUŞ TOPİĞİMİZE
ONLARA DA KOCAMAN BİR HOŞ GELDİNİZ DİYELİM
BİZLER GİDECEĞİZ SİZLER DEVRALACAKSINIZ BAYRAĞI
Zeynepcim tebrik ederim canim daha nice yillar gorun insallah :)
hayırlı tezkereler tüm mehmetçiklerimize
kızlar çok teşekkür ederimhesnoş bence de içimde uhde kalmasındansa böyle olması daha iyi oldu kahveyi de kardeşim hazırladı, içinde ne ararsan var... tuz, kırmızı biber, kara biber
Benide eklermisiniz o listenin en dibine dibineeeeşafak çoooook karanlık çooookkk
Sana simdiden hayirlu yolculuklar diliyorum canim, iyice tadini cikar mehtabin sonra buraya gel dertlese dertlese bitiriz o yirmi gunu birlikte :)
Ablacım, yediniz bitirdiniz be ohh
Temmuz ayı hepimizin uğurlu ayıı
Yarın tam 1.YILIMIZZZZ
Bi ton mesaj hazırlarım 00.00'da yollacağım hepsini
Diyorum ki kendi kendime 1 yılın nasıl geçtiğini anlamadım, 305 günün de nasıl geçtiğini anlamasam ya diyorum.
Amaa işte.. Hayırlısıyla bitecek inşallah bu günler.
Bi ömür beraber olabilmek için 460 gün ayırdılar bizi
bizim 5 yıl bitiyo bütün yıldönümlerinde ayrıydık be kuzum anca evlennce kutlucaz bu gidişle :2:
ben öle evllk dgm gnü falan pek takılmıom canm ya yada kutlayamadığmız için artık önemsemyom yanmda olsun tarihin bi önemi yok ama arada insan istiyo bi değişiklik olsun süprz olsun dgnu mesela gnü belli ogün bişey yapılcağı belli ben şaşırmak istyom o gün olmasın başka zamn olsunEvlenince de olmuyor be kuzum... 4 yılda ancak bir kere evlilik yıl dönümümüzde yan yanaydık, bu yıl da askerlikten ayrı düşüyorduk ama evci izni alacağız, bu sefer de ayrı geçirmeyelim diye... Bu işler biraz şans gerçekten...
ben öle evllk dgm gnü falan pek takılmıom canm ya yada kutlayamadığmız için artık önemsemyom yanmda olsun tarihin bi önemi yok ama arada insan istiyo bi değişiklik olsun süprz olsun dgnu mesela gnü belli ogün bişey yapılcağı belli ben şaşırmak istyom o gün olmasın başka zamn olsun
ŞAFAK 25
MEHTAP SON 2
ERZURUM' A SELAM, YOLA DEVAM
hellooogeçmiş çok birikmiş ya laaaa...nilümmm tatlımmm sık gelemeeyomm cnm yaa.geçen ay net paketim kontür yükledigim halde yenilenmedi..bu ay yenilendi bikaç gün önce...bakıyom arada işte vakit bulunca:26: sagol duaların için kuzummm. evet çalışıyorum cnm sen naparsın bakalım
HİLALLLİİİMMMM gözünaydın kuzummmmmmm askerine kavustun artıkkkkkrabbim tüm kem gözlerden korusun siziii saglıkla mutlulukla dolu günler sizin olsun bi daha hiç ayrılmaksızın inş.
kıslar geçmiş baya biriktigi için bu saatte hepsini okuyamıyom ya13 sayfaya baktım gerisne bakamuıyom uyucam iş var...
herkesi kocamann öpüyorummmmmm iyi gecelerrrrrr
Aynen hiloşumm rüyaa gibii yaa 7 ayın sonundaa kavuşabildinizzz nasıl değişik bir şeydirr yaa
Aferim zafere bak ne güzel şeylerde yapmışşş
Bende rüyamda ibonun geldiğini görmüştüm ayy ne kadar değişmişti çok merak ediyorumm ya ilk buluşma nasıll olucak/B]
Hilalimmm gözün aydınnnnntum mutluluklar sizin oldun
KIZLAR DARISI BAŞIMIZAAAAA
Rica ederim tatlım sonunda halloldu bilgisayarım iki günlük acil müdahale sonucu
Sana tekrardan gözün aydın olsun diyorum ve o gece atamadığım depükleri sıralıyorum hade baken
Hilalcim tekrardan gozun aydin canim eger buraya giripte yazimi gorursen artik :)
Resimlerinizi gorunce kavustugunuza iyice inanmis oldum :) masallah size kuzum allah utandirmasin
Simdi senden bekledigim icimi rahatlatman askerlik bitince de ayni sorunlqr devam ediyormu o askerlikteki anlayissizlik devam ediyormu yoksa degisiyormu :)
KASIM 23-24-25
OCAK 11-12-13
ŞUBAT 16
MART
MAYIS 17-18-19
VVVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MEHTAPLARIMIZIN ARASINA
TEMMUZ 05 - 06 - 07 DE EKLENIYOR
YATCAZ KALKCAZ YATCAZ KALKCAZ HOOOOPPPP ORDAYIM
DAĞLAR BAYIRLAR OLSUN YOLLAR HEPSİ HİKAYE FİRARDAYIMM
Yarın tam 1.YILIMIZZZZ
Bi ton mesaj hazırlarım 00.00'da yollacağım hepsini
Diyorum ki kendi kendime 1 yılın nasıl geçtiğini anlamadım, 305 günün de nasıl geçtiğini anlamasam ya diyorum.
Amaa işte.. Hayırlısıyla bitecek inşallah bu günler.
Bi ömür beraber olabilmek için 460 gün ayırdılar bizi
Bugünü de özet geçeyim gidip dinleneyim kızlaaaarrr...ölüyom yorgunluktannn
Sabah Emirgan korusuna kahvaltıya gittik aynen planlarım gibi hehehe...ama baya yol gittik tabii..güzel bir kahvaltııı..orda dolandık oturduk biraz falan... sonra yürümeye başladık sahildeee.. ve gene planlarımz gibi Emirgan Mado'da kahve içtiksüper manzara yahu Sonra ordan Eminönü'ne geçtik biraz dolandık, Zaferimin kardeşine bir şeyler baktıkk..zaten akşam oldu yahuu..bir de turşu suyu içtik tabi
Ordan hopp gene Bakırköyyy...yok avm yok çay bahçesi derken tüm gün dışarda insan ne yoruluyor yaaa...Bir ara küçük br atışma bana şey deyip durdu Zafer, işte bir daha sen gel ya burda hep dışarlarda yoruluyoz,öldüm bugün falan ben de hemen ters anla gıcıklık yap: tamam bir daha gelmezsin dedimm O işte ben onu mu dedim falan neyse ben biraz surat astım sonra o da toparladıı.. sonra akşam süperdik en çok hep böyle olur ya ayrılcana saatler kala daha bir pamuk olursun böyle bir saçımı öpmeler bak yanlış anlama işte falan diyo..sakın kafana takma şimdi gece güzel şeyler düşün yatınca tatiliii düşünnn diyooo ben de tabi olurrr dedimm öpe koklaşa ayrıldıkkkk
Allah herkeseee güzel güzel kavuşmalar nasip etsinnnn kızlarrrr aşk çok başka yaaa
sen bizim takıma yazma, buraya yaz turşu suyu içtiğini; ben de Hilal'in menüsünü arayayım, durayım, di mi? Allah ağız tadınızı turşu tadında değil, baklava tadında yapsın hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?