Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anammm senin saçlaraa nolduuuuu yavrummm :):)

Diyarbakıra mı gelmiş orhan ölmezzzz :)

Tuğbişimm çok tatlısınz yaa Allah ayırmasınnn Allahım mutluluğunuzu daimm etsinn :)

Tubacım resimler süper sen hak ettin yüzün hep böyle gülsün inşallah darısıda düğüne.

kızlar hepinize çok teşekkür ediorum.. kahvede tuz, karabiber, kırmızıbiber ne ararsanız vardı

KASIM 23-24-25
OCAK 11-12-13
ŞUBAT 16
MART
MAYIS 17-18-19

VVVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

MEHTAPLARIMIZIN ARASINA
TEMMUZ 05 - 06 - 07 DE EKLENIYOR

YATCAZ KALKCAZ YATCAZ KALKCAZ HOOOOPPPP ORDAYIM
DAĞLAR BAYIRLAR OLSUN YOLLAR HEPSİ HİKAYE FİRARDAYIMM

Kızlar merhaba bir şey sorcam size,

Malum Ramazan geliyo sonra bayram olcak...Bayramda askerler hep çarşıya çıkıyolar mı napıyolar merak ettim ...benim askerim Ankarada

Şu bayramlarda çarşı izni muhabbetini bende çok merak ediyorum ya inşallah izin verirler bir gün bile çıksalar kafaları dağılır çok mutlu olurum onlar adına

Tertoom, Niloşş askerimin deyimiyle bayramda her gün çarşı olacakmış sanırım. Bu yüzden kv ve kayınpeder bayramda ankaraya gidecekler. İnşallah çıkarlar da bayram da bizim için bayram gibi geçer

Ayyyyyyyyyyyyyyy hiloş yerim kız senin Allahım şu mutluluğa can kurban Hep böyle olun e mi ? Hiç suratınız düşmesin. Rabbim hep musmutlu etsin sizi Ohh ohh sende aşağıda kalma kıız öp doya doya (gerçi ne kadar öpersen öp doyamazsın orası ayrı konu) Çok sevindim yavrum valla çok sevindim sizin için

Tuğğbiiiikkkkkk, güzelliğe bak maşallah maşallah. Yener eniştenin ağzındaki tad bi süre gitmez artıık
Yüzünüüüzzz hep gülsün kuzum, seni çok özlediikkk

Ablacım, yediniz bitirdiniz be ohh
Temmuz ayı hepimizin uğurlu ayıı

Yarın tam 1.YILIMIZZZZ
Bi ton mesaj hazırlarım 00.00'da yollacağım hepsini
Diyorum ki kendi kendime 1 yılın nasıl geçtiğini anlamadım, 305 günün de nasıl geçtiğini anlamasam ya diyorum.
Amaa işte.. Hayırlısıyla bitecek inşallah bu günler.
Bi ömür beraber olabilmek için 460 gün ayırdılar bizi

Zeynepcim tebrik ederim canim daha nice yillar gorun insallah :)

Yavrum çok sağol, hele de 1.yılımız da ayrı olmak çok daha zor geliyor şu dakikalarda. Ona da diyorum o da bi ömür beraber olacağız lan karı sıkma canınıı diyor öküz işte naparsın

Eee Esratoş sen nasılsın, askerciğin nasıl ?

hayırlı tezkereler tüm mehmetçiklerimize

Sağol Garga bizimde tek dileğimiz bu zaten

kızlar çok teşekkür ederim hesnoş bence de içimde uhde kalmasındansa böyle olması daha iyi oldu kahveyi de kardeşim hazırladı, içinde ne ararsan var... tuz, kırmızı biber, kara biber

Yazık çocuğa bee ne acımasızmışsınız... Hepsini içti mi bari

Benide eklermisiniz o listenin en dibine dibineeee şafak çoooook karanlık çooookkk

Tamam canım unutmazsam ekleyeyim sen yine de mesaj atarsan iyi olur

Sana simdiden hayirlu yolculuklar diliyorum canim, iyice tadini cikar mehtabin sonra buraya gel dertlese dertlese bitiriz o yirmi gunu birlikte :)

Teşekkürler canım, geçecek bir şekilde ne yapalım bekleyeceğiz başka yol yok

Ablacım, yediniz bitirdiniz be ohh
Temmuz ayı hepimizin uğurlu ayıı

Vallahi şaka maka epey bitti oldu, az kaldı az, göz açıp kapayıncaya kadar geçecek...

Tebrikler canım nice yıllarınız olur inşallah beraber hep elele

bizim 5 yıl bitiyo bütün yıldönümlerinde ayrıydık be kuzum anca evlennce kutlucaz bu gidişle :2:

ŞAFAK 25

MEHTAP SON 2

ERZURUM' A SELAM, YOLA DEVAM

bizim 5 yıl bitiyo bütün yıldönümlerinde ayrıydık be kuzum anca evlennce kutlucaz bu gidişle :2:

Evlenince de olmuyor be kuzum... 4 yılda ancak bir kere evlilik yıl dönümümüzde yan yanaydık, bu yıl da askerlikten ayrı düşüyorduk ama evci izni alacağız, bu sefer de ayrı geçirmeyelim diye... Bu işler biraz şans gerçekten...

ben öle evllk dgm gnü falan pek takılmıom canm ya yada kutlayamadığmız için artık önemsemyom yanmda olsun tarihin bi önemi yok ama arada insan istiyo bi değişiklik olsun süprz olsun dgnu mesela gnü belli ogün bişey yapılcağı belli ben şaşırmak istyom o gün olmasın başka zamn olsun

Ben de takmam zaten biz de yan yanayken pek bir şey yapmayız özel olarak ama yan yana geçirmezsek üzülüyorum işte, ne olursa olsun yanımda olsun diyorum

Çok sağol Razişşşşşş çok şükürrr Darısı tüm bekleyenlerin başınaa

Rüya gibi gerçektennn şimdilikk gittiii ama 10 gün kaldı şurdaa hiç kötü değilim olmucam da artıkk akerlik bittii ama yeni şafağımız 37

Ayy o günleri de görcez Ebruşummmm..

Hilalimmm gözün aydınnnnn tum mutluluklar sizin oldun

KIZLAR DARISI BAŞIMIZAAAAA

Aminn darısı tüm bekleyenlerin başınaa süper duygu yaaa

Rica ederim tatlım sonunda halloldu bilgisayarım iki günlük acil müdahale sonucu

Sana tekrardan gözün aydın olsun diyorum ve o gece atamadığım depükleri sıralıyorum hade baken

Çok teşekkür ederimmm Hesna ablacımm senin mehtaba da şafaga da çok az kaldıııı

Bu depükler de beni tatile götürmeye yeter bencee

Fotolara ve saçına bayıldımm Allah daim etsin mutlluğunuzuuu Tubikk

Gördüm Esracımmm tabi kiii
İnan inannn kavuştukkk..valla yanyanayken çok iyiydik bakalım bundan sonrasına ama aynı olacağnı askerdekiyle hiç sanmammm suratım asık olunca yanyanayken dayanamaz ki uzaktayken görmeyne anlamazdan geliyo ya da dayanıyodu ne bilim, askerlik de zaten cok farklı yaa.a..

Yühuuuvvv gene gidiyo buu hatunnn

Ay maşallahhh Allah daim etsin Esintoşummmm nice mutlu senelereee

Bugünü de özet geçeyim gidip dinleneyim kızlaaaarrr...ölüyom yorgunluktannn

Sabah Emirgan korusuna kahvaltıya gittik aynen planlarım gibi hehehe...ama baya yol gittik tabii..güzel bir kahvaltııı..orda dolandık oturduk biraz falan... sonra yürümeye başladık sahildeee.. ve gene planlarımz gibi Emirgan Mado'da kahve içtik süper manzara yahu Sonra ordan Eminönü'ne geçtik biraz dolandık, Zaferimin kardeşine bir şeyler baktıkk..zaten akşam oldu yahuu..bir de turşu suyu içtik tabi

Ordan hopp gene Bakırköyyy...yok avm yok çay bahçesi derken tüm gün dışarda insan ne yoruluyor yaaa...Bir ara küçük br atışma bana şey deyip durdu Zafer, işte bir daha sen gel ya burda hep dışarlarda yoruluyoz,öldüm bugün falan ben de hemen ters anla gıcıklık yap: tamam bir daha gelmezsin dedimm O işte ben onu mu dedim falan neyse ben biraz surat astım sonra o da toparladıı.. sonra akşam süperdik en çok hep böyle olur ya ayrılcana saatler kala daha bir pamuk olursun böyle bir saçımı öpmeler bak yanlış anlama işte falan diyo..sakın kafana takma şimdi gece güzel şeyler düşün yatınca tatiliii düşünnn diyooo ben de tabi olurrr dedimm öpe koklaşa ayrıldıkkkk

Allah herkeseee güzel güzel kavuşmalar nasip etsinnnn kızlarrrr aşk çok başka yaaa

sen bizim takıma yazma, buraya yaz turşu suyu içtiğini; ben de Hilal'in menüsünü arayayım, durayım, di mi? Allah ağız tadınızı turşu tadında değil, baklava tadında yapsın hepp

sen bizim takıma yazma, buraya yaz turşu suyu içtiğini; ben de Hilal'in menüsünü arayayım, durayım, di mi? Allah ağız tadınızı turşu tadında değil, baklava tadında yapsın hepp

Hahhahah ay ilahi Özlemmm ne güldüm vallaaa

Aminn Özlişim çok sağoll anam ne yoruldum var yaaa..menü falan yazayım kızarsınz bence duş alıp uyucam hemenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…