Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canımın içi sevindim güzel vakit geçirmenize...biz bi kaç gündür günde bi kere çok az konşuorz çok özlüyorum

Canımın içi sevindim güzel vakit geçirmenize...biz bi kaç gündür günde bi kere çok az konşuorz çok özlüyorum

CAnlar nasılsınıızzz hiç yazamıyom kaç gündür sizleri özledim yahuu :) Hilaimm tekrardan gözün aydın canım beniiiim ne kadar da mutlu olmuşsuuunn :) Mutluluğun ömür boyu sürsün inşallahh :) Begümümm sen nasılsın canım :)

bi kaç gündür canım sıkkın cnm ya özledim çok...gündüzleri ben arıyorm bu hafta genelde işi oldu pek konuşamadık,,akşamları da o arayamadı erkenden yatmış bu ara çok özledim

bi kaç gündür canım sıkkın cnm ya özledim çok...gündüzleri ben arıyorm bu hafta genelde işi oldu pek konuşamadık,,akşamları da o arayamadı erkenden yatmış bu ara çok özledim

Ayy canım kıyamaam Özlediğiini düşünmemeye çalş ki üzülme bebeğim yoksa zaman geçmiyo geçicek biticek inşallah Allahın izniyle sabır dua sadece :)

Vee şafak attı bitanem 10 ay sonra gelicek ...şafak 304 tam 149 gündür asker bitanem...eğer kısa dönem olsaydı 1 ay sonra yanımda olcaktı o kadar yalvardım tamamla şunu diye 2 yıllığı tamamlamadı ben ağlamıyım de kim ağlasın
vardır bunda da bir hayır diyoruz her şey Allahtan...

Bana göre şafak 304
Askerime göre 281 ...lütfen izne gelme lütfen senin saydığın şafaktan gidelim...

Son düzenleme:
tubikimmmm canım devrem hayırlı uğurlu olsun nişanınız, çok güzelsiniz maaşallah size canım, Rabbim nazarlardan saklasın ve tamamına erdirsin, seviliyorsun bitanem

hiloşum gözün aydın kuzum, Rabbim daha nice güzel günler göstersin size

Insallah askerinin safak dogrusudur tatlisss...
Sagol canim benm ama sikma caniniio kizz kiyamamm sana ben aranizda sorun olmasn daa...ozlemek de gzell..

Sagol Niluuuuu..

Sen nasilsin nasil oldunuzz mehmetleeee?? Sen yaz ben sabah okuycamm..oluyorm yorgunluktan uyudumm kizlar :))

uff bebeğim valla özlemek güzel de az konuşunca daha da zor oluyo daha çok özlüyorum ben ya daha doluuuu ay var

sen de sağ ol canımcım...

mehmetle aramız çok ama çok kötü...

iyi geceler güzelim...

Beğüş duygulandım canım yaa bende senin gibi tamamla demiştim ama dediğin gibi kısmet işte çekecek çilemiz varmış.10 Aydan saymaya başlayacağız yarına geçiyor zaman ama hızlı aksın lütfen

Hilalcm ne güZel bir gün geçirmişsbz cnmm emirgan mado dediğim kadar var dimş manzarası harikaaa..ohh valla super kavuştunn ne güzell

Selencm cidden çok moralim bozuk ya daha çok var geçiyo ama geçmiyooo ya geçmiyooo ama çok var ağlamak istiyorum resmen çok doldum 14:

Süper ya okurken ben bile çok heyecanlandım mutlu oldum Allahım daim etsin tatlım yaa.Aşk mutlu olunca daha başka geliyor insana havalarda uçuruyor nedense ah darısı bize olsun hiloş

Selencm cidden çok moralim bozuk ya daha çok var geçiyo ama geçmiyooo ya geçmiyooo ama çok var ağlamak istiyorum resmen çok doldum 14:

Bende bu aralar aynı senin gibiyim begüm sürekli resim bakıyorum ağlıyorum hiç bu kadar ayrı kalmamıştık benim askerimde aynı benim gibi senin askerin nasıl peki.

Bende bu aralar aynı senin gibiyim begüm sürekli resim bakıyorum ağlıyorum hiç bu kadar ayrı kalmamıştık benim askerimde aynı benim gibi senin askerin nasıl peki.

o iyi çok şükür rahatı iyi bi ara gel diye tutturmuştu şimdi sessizsiz az daha bekleyelm dedi...ama bakıyorum çok vakit var bazen gülüyorum moralim yerinde oluyo geçiyo günler az kaldı diye ama avutma hepsi gelsinler bi içimi açsınlar da gerçekler orda saklı duygularımı saklıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…