Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yenikent insani yardımlaşma tuğayında garaj sorumlusu canım 1 ay sonrada şöför olacak.Hiç bilmiyorum canım saçları uzamıştı nette gördüm bende ne olmuş sana dedim sol tarafı baya dökülmüş oda bugün sıfıra verecekti.Benimkininde tek sorunu nöbet sıkıntısı saat 2de nöbeti var işte onu bekliyorum arayacak sesini duymadan yatmak istemiyorum bugün çok konuşamadık nöbeti vardı tüm gün gelincede yorgundu yattı uyudu.

bizimkinide 2 saat nöbeti oluyo çavuş olursa olmıcakmş işte nöbete asker götürüp getircekmiş...

Bizde bu hafta pek konşamadk ya cnm sıkkın akşamları erken yatmş sıcak çok diyo bugün falan da koşturmalı geçmş gene gündz taburu aradm gene pek knşamadk komutana su alcakmş akşamda aramadı ... böyle konuşamayınca günde geçmiyo ...

Geçmiyor canım elimde tlfon aramasını bekliyorum tüm gün gece nöbetleri beraber tutuyoruz zaten özlem çok ağır gelmeye başladı aşk filmleri izlerken eskiden ağlamazdım şimdi hemen ağlıyorum sokakta el ele çift görünce üzülüyorum

bende yeni evlilere çok özeniyorum bizde görcez mi o günleri diye inşallah şu zamanlar çabuk geçer önce temmz ağustos eylül geçsin sonrası da aksın bitsin hepimiz kavuşalım ...

bende yeni evlilere çok özeniyorum bizde görcez mi o günleri diye inşallah şu zamanlar çabuk geçer önce temmz ağustos eylül geçsin sonrası da aksın bitsin hepimiz kavuşalım ...

Ne yazıkki bende öyle canım askerimin ablası işte ekimde evleniyor nasıl özeniyorum insanın zoruna gidiyor dimi beğüş ama bizlerde kavuşacağız eninde sonunda bak hiloş kavuştu oda bizim geçtiğimiz yollardan geçti erdi zaferine bizde göreceğiz o günleri beraber inşallah kuzum

bende çok özeniyorum valla bi an önce kavuşlım artık ayrılmak ayrı nefes almak istemiyorum yha hep yanmda olsn birlikte yastığa başımızı koyalım geçicek elbet ama inşallah geldklerinde de iş bulurlar kolayca da bizde çalışırız her şey çabukça hayırlısıyla olur

Gelince nişan düşünüyormusunuz siz begüş.

Gelince nişan düşünüyormusunuz siz begüş.

bebeğim bize kalsa aileleri tanıştırıp hemen söz-nişan bir arada olsun sonra nişana olan masrafı yapmayıp ben kendimce güzel bi kına istiyorum sonra düğün yada nikah bilmiyorum ...Ama tabi bunların olması için ikimzn işi olmalı öncelikle ...

Allah gönlüne göre verir inşallah tatlım askerin askerden dönsün bunların hepsi girer yoluna begüş sende sıkma canını üzme o güzel yüreğini.

Allah gönlüne göre verir inşallah tatlım askerin askerden dönsün bunların hepsi girer yoluna begüş sende sıkma canını üzme o güzel yüreğini.

amin cnm sende sıkma canını ya ben böyleyim ya bzn kendimi iyi hissedemiyorum özlem duygusu ağır bastırıyo napalm geçicek...Cnm inşallah Rabbim hepimize güzel günleri göstermeyi nasip etsin...

Ben yatıyorum cnm bnmm iyi geceler görüşürüz...

Günaydın devrelerim ve ablalarım ..

Şafak 304 !

Pazar çarşımız var , ve askerimin yanına gidiyorum .. !

Günler bana meydan okursa , ben de onlara meydan okurum . O kadar ..

Özledim be

Günaydın devrelerim ve ablalarım ..

Şafak 304 !

Pazar çarşımız var , ve askerimin yanına gidiyorum .. !

Günler bana meydan okursa , ben de onlara meydan okurum . O kadar ..

Özledim be

günaydın yawrummm

çok sevindim senin için ayyyy nekadar heycanlıı

askerin nerdeydi canım senin

Sağolasın canım..

Tekirdağ'da..

Bif hafta sonrada izne çıkıyor, izin öncesi morel olsun dedik..

Senin ki nerede bakayım..

çokkk iyi düşünmüşsünüz yawrum çok sevindim sizin adınıza

benim askerim burdurda şuan, 19unda yemin töreni var usta birliklerine gidicekler 1hafta dağıtım izninden sonra ama daha belli olmadı yeri
ben istanbuldayım,burdur çoook uzak geliyo gözüme dua ediyorum hakkında hayırlısı olsun diye ama yakınlara düşsede fena olmaz yani

ismim nilay bu arada canım niloş diyebilisin sen nerdensin ismin nedir?

Allah kavuştursun..

Yemin törenine ne yap ne et gitmeye bak..
Ben gittim , gerçekten erkeğimle gurur duydum..
Çok ayrı bir atmosferi var o yemin törenlerinin..

Sevdiğin orda, ve kavuşacaksın. Yolları gözünde büyütme..
Bu zamanda anlaşılıyo kimin ne olduğu

Adımı özelden yazarım kuzu , banada marga derler forumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…