- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kızlaaaarr günaydınnn
Hiç kayvetcek vaktimiz yok yarın Zaferin annesi annemi arayacak bayramda gelmek istiyoruz diye bakalım neler olacakkBabam bana sabah mutluysanız eminseniz artık ciddi ciddi konuşalım ne zaman gelmek istiyorlar dedi, ben de bayramda dedim, resmen dedi beni de alıştırdın artık olaya dedi, ben seni taa KAsım'da alıştırmaya başladım babacım dedi seni gidi seni diyoo Yerim yaaa babam benimm Zafer de bana gelirgelmez başladı, bu uzaklık çekilmez artık konuş babanlarla falan..e konuştuk işte bakalım bundan sonrasınaaa
Kızlaaaar!! Nişanlım döndü askerden! Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum, umarım kalan günleriniz çabucacık geçer de kavuşursunuz sevdiğinize :)
hiloşummmm çokkk sevindim yaaaa duygulandım geneee
babalar kıyamıyor kızlarına o da nekadar mutlu olmuş ve gurur duymuştur seninle eminim canım, allahım ayırmasın sizi hayırlı uğurlu olsun canım benim çok güzelll yaaa
Sağoll Niloşş yaa daha kesin net tarih belli değil tabi ama benmle böyle konuşması öyle tatlıydı ki..
Cidden babalar kıyamıyor kızlarınaa
Hayırlısı olur inşallahh,Alllah bütün sevenleri kavuştursun yaa..sizlerinde bugünlerini görmek istiyorum zamanıyla her şey işte..biraz sabır gerekiyor sadece, askere gitmeden önce şu günlere gelcemizi nasıl hayal edebilirdim
Kızlaaaarr günaydınnn
Hiç kayvetcek vaktimiz yok yarın Zaferin annesi annemi arayacak bayramda gelmek istiyoruz diye bakalım neler olacakkBabam bana sabah mutluysanız eminseniz artık ciddi ciddi konuşalım ne zaman gelmek istiyorlar dedi, ben de bayramda dedim, resmen dedi beni de alıştırdın artık olaya dedi, ben seni taa KAsım'da alıştırmaya başladım babacım dedi seni gidi seni diyoo Yerim yaaa babam benimm Zafer de bana gelirgelmez başladı, bu uzaklık çekilmez artık konuş babanlarla falan..e konuştuk işte bakalım bundan sonrasınaaa
Nilüümm nolduu yaa niee üzüldünn bu kadarrrsen de sağ ol canımcım...
mehmetle aramız çok ama çok kötü...
iyi geceler güzelim...
Kızlaaaarr günaydınnn
tubikimmmm canım devrem hayırlı uğurlu olsun nişanınız, çok güzelsiniz maaşallah size canım, Rabbim nazarlardan saklasın ve tamamına erdirsin, seviliyorsun bitanem
hiloşum gözün aydın kuzum, Rabbim daha nice güzel günler göstersin size
Begüşşşş nasılsınnn ??? Dün canın sıkkındııı??
Yavrum daha az konuştuğunuz zamanlara da alıştırman lazım kendini yaa..her zaman saatlerce konuşmanız imkansız :44:
Nilüü..
Siz naptınız yahuu?? aramız çok kötü yazmışsınn:44:
Kızlaaaar!! Nişanlım döndü askerden! Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum, umarım kalan günleriniz çabucacık geçer de kavuşursunuz sevdiğinize :)
Kızlaaaarr günaydınnn
Yavrum çok sağol, hele de 1.yılımız da ayrı olmak çok daha zor geliyor şu dakikalarda. Ona da diyorum o da bi ömür beraber olacağız lan karı sıkma canınıı diyor öküz işte naparsın
Eee Esratoş sen nasılsın, askerciğin nasıl ?
Sağol Garga bizimde tek dileğimiz bu zaten
Evet canim kotu durumlar bunlar ama olsun saglik olsun.bizde 4. Yilimizdayiz 3. Yilimizi askerde kutladik cok hos surprizler yapmistim onna
Biz iyiyiz canim askerimi safak sikistiriyor bende onu idare ediyorum canim yapacak birsey yok
Seninde safak azaliyor sen nasilsin
4 Temmuz 2012 ' de başladı aşkımızz. 4 Temmuz 2013 ' bugün tam 1 yıl.
Aşkımızın 1.yaşı
Sevdiceğim öyle güzel şeyler yazdı ki. Sanki yanımdaymış gibi hissettim.
Bi daha ki yılımızda, kollarında olacağım. Kokusu tam dibimde olacak
Heyy asker duy sesimii, bu seni canından çok seven yarinin sesiii :109:
Şafak 300 !(4 gün fazladan sayıyormuşum.)
1. yıl hediyesi gibi Allahım Allahım
Bu gece 300'e sooonn !!
Tickerlerim gene çok uyumluuu
Ankara'da bugün şenlik var, askerimin ve 2 devresinin şenliği. Bu gece eğlence var 3.koğuşta ya hu
300'den düştükleri içiin atletleri yırtılıp, ıslatılacaklarmışş ahh garibim
Nice senelere fıstığım.. (=
Güzel ve aşk dolu dileklerini yerim senin
Amin terto, hepiciğimiz askerlerimizlee yaşlanalım pardon genç kalalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?