Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Begüşşşş nasılsınnn ??? Dün canın sıkkındııı??
Yavrum daha az konuştuğunuz zamanlara da alıştırman lazım kendini yaa..her zaman saatlerce konuşmanız imkansız :44:

Nilüü..
Siz naptınız yahuu?? aramız çok kötü yazmışsınn :44:

hiloşummmm çokkk sevindim yaaaa duygulandım geneee
babalar kıyamıyor kızlarına o da nekadar mutlu olmuş ve gurur duymuştur seninle eminim canım, allahım ayırmasın sizi hayırlı uğurlu olsun canım benim çok güzelll yaaa

Kızlaaaar!! Nişanlım döndü askerden! Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum, umarım kalan günleriniz çabucacık geçer de kavuşursunuz sevdiğinize :)

gözün aydın canımm
darısı bizim başımıza, uzun zamandır bekleyenler yawaş yawaş kavuşacak askerlerine sonrada bize gelcek sıra allahın izniyle

Sağoll Niloşş yaa daha kesin net tarih belli değil tabi ama benmle böyle konuşması öyle tatlıydı ki..
Cidden babalar kıyamıyor kızlarınaa
Hayırlısı olur inşallahh,Alllah bütün sevenleri kavuştursun yaa..sizlerinde bugünlerini görmek istiyorum zamanıyla her şey işte..biraz sabır gerekiyor sadece, askere gitmeden önce şu günlere gelcemizi nasıl hayal edebilirdim

olsun yawrum yaa sana bunları söylemesi bile çok güzel, bir babadan bunları duymak kolay değil, allaha şükür bende şanslıyım o konuda babam çok anlayışlıdır aynı senin baban gibi o yüzden şükrediyorum hep

canım benimm, sen okadar bekledin gerçekten hakettiniz bu mutluluğu heycanı yaşamayı, allahım daha güzel günlerinizi göstersin inşallah

tabiki darısı bizim gibi önünde çook yolu olanların başına

Cnm bnm çookkk mutlu oldum yaa bencede daha uzaklık çekilmez babanda razıysa gelsinlerr supervalla

sen de sağ ol canımcım...

mehmetle aramız çok ama çok kötü...

iyi geceler güzelim...
Nilüümm nolduu yaa niee üzüldünn bu kadarrr

Ayyy hiloşuumm hiloşşuummm kıyamam kızz sizeeee neler yapmışınız dün öyle Maşşallahn çok güzel vakit geçirmişsiniz artık o sizi tatile kadar idare ederr
Veeee asıl önemlii konuda açılmışş demekk çok sevindim adına babanın böyle iyi konuşup tamam demesine inşallah herşeyy çok güzell olur bitanemm inşallah ailelerde çok iyi anlaşır vee hep mutluu olursunnnnn

nilüüüüüüüm çok sağol bitanem sende çok seviliosun, geçmişi cok okuyamadım ama yine sıkıntılısın sanırım, bir ara konuşalım

hiloşum yazdıklarını okudum güzel bir gün geçirmişsiniz zaferle, inş bundan sonra ağız tadıyla bir ömür mutlu olursunuz hadi bakalım seni de görelim aramızda, hakkınızda hayırlısı olsun bebeim çok sevindim

Hesnaa ablacımm nasılsınn ya konuşamıyoruzz bayadırr
Azz kaldıı şafağın Maşşallahh mehtapta yarınmışş ne güzelll mehtaptan sonra şafakta azalmış olcakk ve şafakla mehtap aynıı günn olucakkk

Hiloşum öncelikle bende Enişteden yanayım uzaklık var arada bide bence de beklemeyin inşallah en yakın zamanda da güzel iş bulur daha neyi bekliceksn ki allah aşkına yavaş yavaş zaten olunca nerden baksan bi 6 ay falan anca oturur...Babacığın da ne güzel demiş,sağolsun benm babamda annemden daha destektir annem der amannnn evlenip napcan falan hani anne yüreği derler ya babam da seni mi beklicek der bende bazen annemle başbaşaken anane olmak istemiyomsn diyorum

Dün evet canım sıkkındı derken özlemekten öyleydim sanki zaman durdu ya akşam moralim bozuktu her şey karardı bi an ...
Bugün askerimin dışarda işi varmşşş komutanı da izin vermişşşş nette görüştükkkkk nasıl mutluyum nasıllll anlatamam
Dün gecede kuzum 40 dk kulubede beklemş ama tesadüf açık olan telefonm kapalı sinyali vermş açıktı aslında nasıl üzüldüm ya =( ben burda ağlarken o da kulubede beklemiş ama çalmadı kısmet olmadı ...bugün konştuk nette bi 40-45 dk zor ayrıldkkk dedm ki o kadar mutlu ettin ki beni anlatamam ...

4 Temmuz 2012 ' de başladı aşkımızz. 4 Temmuz 2013 ' bugün tam 1 yıl.
Aşkımızın 1.yaşı
Sevdiceğim öyle güzel şeyler yazdı ki. Sanki yanımdaymış gibi hissettim.
Bi daha ki yılımızda, kollarında olacağım. Kokusu tam dibimde olacak

Heyy asker duy sesimii, bu seni canından çok seven yarinin sesiii :109:

Şafak 300 ! (4 gün fazladan sayıyormuşum.)
1. yıl hediyesi gibi Allahım Allahım
Bu gece 300'e sooonn !!

Tickerlerim gene çok uyumluuu

Ankara'da bugün şenlik var, askerimin ve 2 devresinin şenliği. Bu gece eğlence var 3.koğuşta ya hu
300'den düştükleri içiin atletleri yırtılıp, ıslatılacaklarmışş ahh garibim

Son düzenleme:
Kızlaaaar!! Nişanlım döndü askerden! Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum, umarım kalan günleriniz çabucacık geçer de kavuşursunuz sevdiğinize :)

Ohh ne güzel. Rabbim bi daha mesafe koymasın aranıza canım

Hiloşş yazdıklarının hepiciğini okudum Ayyy yerim kız senii ne güzel ne güzell yaa. Çok sevindim tek tek güzel haberler geliyor.

Hilalcim yazdiklarini bende ojudum canim zaten resimlerden takip ediyorum :)
Tatile nezaman gidiyorsunuz simdi zafer gitti mi memleketine

Evet canim kotu durumlar bunlar ama olsun saglik olsun.bizde 4. Yilimizdayiz 3. Yilimizi askerde kutladik cok hos surprizler yapmistim onna

Biz iyiyiz canim askerimi safak sikistiriyor bende onu idare ediyorum canim yapacak birsey yok
Seninde safak azaliyor sen nasilsin

Ohh ne güzel kuzum nice nice yıllarınızaa Bi ömür beraber olabilmek için 460 gün ayırdılar, elbet bitecekk
Ben bugün süperim canım, askerim 4 gün fazladan sayıyorsun deyince havalara uçtum

Nice senelere fıstığım.. (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…