Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zeynepcim yıldönümünz kutlu olsun güzelim nice senelere Hilal meslektaşşmm gördm resimlerinizi pek bi yakışıyorsunu siz yaa,maşş allah başka ayrılıklar göstermesin size.
Bu şafak içime bi umut serpiyor yaa nerdeeeen nereye 456 dan buraya gelceksin deseler inanmazdım,yine çok var ama olsun en azından umutluyumm bide böyle kavuşanları görünce ah ahh

Ohh ne güzel kuzum nice nice yıllarınızaa Bi ömür beraber olabilmek için 460 gün ayırdılar, elbet bitecekk
Ben bugün süperim canım, askerim 4 gün fazladan sayıyorsun deyince havalara uçtum

Ohh cok iyi olmus bu canim ilk baslarda bizdedecok oldu bu bir gun bir gundur insan coj mutlu oluyor ya :) simdi safak 300 den dustu mu canim

Nice nice mutluu yıllaraaa tatlımm

Sağol canım amiin amiiinn
Seninde yarısından çoğu gitmiş ya hu, azcıcık kalmış. Ee ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır, her zaman dediğim gibi sizde gidinde bizim önümüzü açın

Ohh cok iyi olmus bu canim ilk baslarda bizdedecok oldu bu bir gun bir gundur insan coj mutlu oluyor ya :) simdi safak 300 den dustu mu canim

Başta 5 gün fazladan sayıyordum onu düzelttim sevindim, şimdi 4 gün fazladan sayıyormuşum onu da düzelttim kuzum
Bugün 300'den düşüyorum, yarın şafak 299

Nice nice mutluu yıllaraaa tatlımm

Sağol Ebruşşş Nasılsın yavrum ? :)
Senin şafak baya güzelleşmiş hee, 5gün sonra aydan düşüyorsunuz

Son düzenleme:

Gitti gitti de hiç görmeden bu kadar gün geçirmek nasıl geçti gel onu bide sen bana sor 200ler daha çabuk geçiyor,en azından ben öyle hissttim hadi bakalım bismillah deyip 200leri de deviriver bi çırpıda

Yok sormuycam sormuycamm tahmin edebiliyorum az çok Az kalmış azz, sabret canım sen sabret ki senin sabrında bize sabır olsun :) İnşallah dediğin gibi çabuk geçer canım geçmezse sorarım sana amaa

Son düzenleme:
esinnn hayırlı olsun kuzumm nce nice senelere...

seninki naptı o nasıl kutladı?? ilk yıldönmü
ahh biz ilk yıldönmümüzde aramızda bi yüzük takmıştık

yawrummm nice senelere inşallah sevdiceğinleee tebrik ederim

Yok sormuycam sormuycamm tahmin edebiliyorum az çok Az kalmış azz, sabret canım sen sabret ki senin sabrında bize sabır olsun :) İnşallah dediğin gibi çabuk geçer canım geçmezse sorarım sana amaa

Sor yavrum ya lafı olmaz valla aramızda Sen 94luydn demi,nişanlısn bide ahh ahh biz evde kalcaz bu gidişle he,gerçi ben de 93lyum ama olsun

Evet biz gibi , kendi aramzda yüzük takma akımına kapılan gizeme çeviriyoruz kameralarımızı askerden gelsinler ne tek taşlar ne Trabzon burmaları aldırıcaz onlara hadi bakalım,böyle sembolik olmyacak

HAHA dimi modaydı ya resmen o dönemde sevgli ıolan arkadaşlarımda da hep vardır
gelsinler valla yeter bıktım gümüşten kararır durur parlatmakla uğraş bilmem nee şu parmaklar altını haketmiyo mu ha merve cimm

Selam kizlar nasilsiniz??
Biz oglumla cok sükür iyiyiz simdilik..Dün anneannesi ve büyükbabasiyla alisverise gittik yatak fln bakmak icin ama oglumun kararsiz annesi bir türlü karar veremedi..gerci daha var ama ramazan geliyo ve sonrada zorlanabilirim korkusuyla basladik alisverise.

Hilalimm babacin ne anlayisli kiz.benim babacimda hic kiyamaz bana bende ona babalar daha bir baska olur kizlar icin..cok cok cok sevindim ne güzel seyler yasiyorsun hep böyle devam etsin hep mutlu ol artik söz nisan sonrada dügün telasi baslar.rabbim hic bozmasin mutlulugunu darisi tüm sevenlerin ve isteyenlerin basina

Esinimmm insaallah bir ömür boyu hep beraber ve mutlu olursunuz..bizede bugün tam 1 yil 5 ay oldu
Veeeeee 300 lere veda ediyosun kuzum ne güzel bende cakili kaldim su 300 lere sanki yerimde sayiyorum anlamadim gitti yavrum.hayirlisi artik..

Kocaman öpüyorum sizi kizlarr
Hep mutlu olalim insaallah

öyle trabzon burması falan diyip korkutmayalım ama askerlerimizi hiç bişey istemeyiz biz

işin şakası wallahi allah hayırlısıyla annemizin babamızın evinden telli duvaklı çıkmayı, kimsenin gönlünü kırmadan bütün heycanları yaşamamızı nasip etsin hepimize canlarım

Kuzuum, çok sağol size de nice nice yıllarrr
Gece uzun uzun mesajlar attım, cevap gelmeyince de sinirden delirdim tahmin edebiliyorsundur kuzum, sonra meğer bilerekhemen cevap vermemiş. Şöyle bi mesaj geldi '' Biliyorum çok sinirlisin ama sinirli halini yerim senin şebek :) '' sonra tam ona cevap verecektim bi mesaj daha '' Utangaç insan :)) bana attığın ilk mesaj dün gibi hatırlıyorum oysaki üstünden 1 yıl geçmiş. Geçen sene bu gün aldın kalbimi. Seneye de evimize alacaksın beni.Şu 1 sene de o kadar çok değiştim ki hiç bir şeyi umursamayan ben, aşk sevgi mutluluk bilmeyen ben.. Şimdi bedenimde başkasının (karımın) kalbini taşıyorum. Uğruna ömrümü adayacağım bi sevdiğim var. Ne kadar uzak olsakta sonunda buluşacağız. Hemde hiç ayrılmayacağız bi daha.. Seneye yıl dönümümüzü kollarında kutlayacağım. Öyle hızlı girdin ki yüreğime, öyle bağladın ki kendine.. Çok seviyorum seni çoook! Çok kıskanıyorum, üstüne titriyorum. Paylaşamam kimseyle.. Öyle zorlukların üstesinden geldik ki seninle hep birbirimize olan aşktan sevgiden güvenden başardık ayakta durmayı.. Seni çok seviyorum. Hep daha çok seveceğim hep daha çok bağlanacağım. Nice aylara, gamzeli yarim..''
Sonrasında telefon çaldı ve arayan o, tek tek aşkım bitanem hayatım vs. sayıyor cevap veremedim tabi ben dinliyorum. Güzel güzel şeyler söyledi hayallerini anlattı gerçek olacağını söyledi ve seni çok seviyorum dedi sustu ben ağlamaya başladım mutluluktan artık öyle iştee

Evet 94'lüyüm Biz erken davrandık ya hu hayatınızı yaşayın evde kalkmakta neymiş

yawrummm nice senelere inşallah sevdiceğinleee tebrik ederim

Sağol niloşşş Amin amiiinn

olsun ya ben severek takıyorum yüzüğümü senelerdir , bazen evde çıkarttığımda boşluğa düşmüş gibi hissediyorum kendimi

ay esinnnnnn ne güzel yazmışşş nası mutlu olmuşsundurr yaaaaaaa
işte istediğimiz buuu tatlı dil romantizm şevkat sevgi vee AŞKKK ....

Kuzuum, yeğenime şöyle güzel bi yatak al Ramazanda zorlanırsın şimdiden ortadan çıkart derim kuzum. Her türlü konuda kararsızlık bende de var Amiin bebeğim amiinn Bizim günlerimiz hep birbirine denk
Şükür kuzum veda ediyorum sonundaa.. Heyy o lafları duymamış olayım, geçecekkkk !
Geçecek de sadece kuzum.. Kendi kendini avutmazsan bitmez ki böyle..
Öpüyorum senide ufaklığı da kendine ve yeğentoşa çok iyi bakk

olsun ya ben severek takıyorum yüzüğümü senelerdir , bazen evde çıkarttığımda boşluğa düşmüş gibi hissediyorum kendimi

Orası oyle tabii cnmm bende severek takıyorum.. hatta geçen yıl değiştrdik başka bi gümş yüzükle ama ilkinin yeri hep ayrıdır... ve hepte öyle kalacak..
Nede olsa bizi birbirimize ait yapan ilk yüzük. anlamı büyükk

ay esinnnnnn ne güzel yazmışşş nası mutlu olmuşsundurr yaaaaaaa
işte istediğimiz buuu tatlı dil romantizm şevkat sevgi vee AŞKKK ....

Kuzum öküz möküz ama bazen romantizmin doruklarına kadar çıkıyo bende böyle şok olup kalıyorum
Keşke hep böyle olsalar değil mi kuzum.. Ah ahh. Bende ne yapmakla yetiniyorum bu zamanlarda mesajlarını kaydedip ihtiyacım olduğunda okuyorum

Kızlaar ben çıkıyorum sizi öpüyorum

Esintoş,sevdiğinle nice mutlu seneler olsun...

Gizemcim bizde 6.ayımızda yüzük takmıştık üniversitede resmen kurdelalı pastalı begümün sözüne gidiyoruz demişlerdi arkadaşlar çok güzeldi şimdi gözümün önüne geldi de =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…