Biran önce 55lik olalım zeynep
Yoksa bu zamanda erkeklerimizi elimizden kaçıracağız la
Ohh ne güzel kuzum nice nice yıllarınızaaBi ömür beraber olabilmek için 460 gün ayırdılar, elbet bitecekk
Ben bugün süperim canım, askerim 4 gün fazladan sayıyorsun deyince havalara uçtum
4 Temmuz 2012 ' de başladı aşkımızz. 4 Temmuz 2013 ' bugün tam 1 yıl.
Aşkımızın 1.yaşı
Sevdiceğim öyle güzel şeyler yazdı ki. Sanki yanımdaymış gibi hissettim.
Bi daha ki yılımızda, kollarında olacağım. Kokusu tam dibimde olacak
Heyy asker duy sesimii, bu seni canından çok seven yarinin sesiii :109:
Şafak 300 !(4 gün fazladan sayıyormuşum.)
1. yıl hediyesi gibi Allahım Allahım
Bu gece 300'e sooonn !!
Tickerlerim gene çok uyumluuu
Ankara'da bugün şenlik var, askerimin ve 2 devresinin şenliği. Bu gece eğlence var 3.koğuşta ya hu
300'den düştükleri içiin atletleri yırtılıp, ıslatılacaklarmışş ahh garibim
Zeynepcim yıldönümünz kutlu olsun güzelim nice senelereHilal meslektaşşmm gördm resimlerinizi pek bi yakışıyorsunu siz yaa,maşş allah başka ayrılıklar göstermesin size.
Bu şafak içime bi umut serpiyor yaa nerdeeeen nereye 456 dan buraya gelceksin deseler inanmazdım,yine çok var ama olsun en azından umutluyumm bide böyle kavuşanları görünce ah ahh
Ohh cok iyi olmus bu canim ilk baslarda bizdedecok oldu bu bir gun bir gundur insan coj mutlu oluyor ya :) simdi safak 300 den dustu mu canim
Nice nice mutluu yıllaraaa tatlımm
Sağol canım amiin amiiinn
Seninde yarısından çoğu gitmiş ya hu, azcıcık kalmış. Ee ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır, her zaman dediğim gibi sizde gidinde bizim önümüzü açın
Gitti gitti de hiç görmeden bu kadar gün geçirmek nasıl geçti gel onu bide sen bana sor200ler daha çabuk geçiyor,en azından ben öyle hissttim hadi bakalım bismillah deyip 200leri de deviriver bi çırpıda
Gitti gitti de hiç görmeden bu kadar gün geçirmek nasıl geçti gel onu bide sen bana sor200ler daha çabuk geçiyor,en azından ben öyle hissttim hadi bakalım bismillah deyip 200leri de deviriver bi çırpıda
4 Temmuz 2012 ' de başladı aşkımızz. 4 Temmuz 2013 ' bugün tam 1 yıl.
Aşkımızın 1.yaşı
Sevdiceğim öyle güzel şeyler yazdı ki. Sanki yanımdaymış gibi hissettim.
Bi daha ki yılımızda, kollarında olacağım. Kokusu tam dibimde olacak
Heyy asker duy sesimii, bu seni canından çok seven yarinin sesiii :109:
Şafak 300 !(4 gün fazladan sayıyormuşum.)
1. yıl hediyesi gibi Allahım Allahım
Bu gece 300'e sooonn !!
Tickerlerim gene çok uyumluuu
Ankara'da bugün şenlik var, askerimin ve 2 devresinin şenliği. Bu gece eğlence var 3.koğuşta ya hu
300'den düştükleri içiin atletleri yırtılıp, ıslatılacaklarmışş ahh garibim
Yok sormuycam sormuycamm tahmin edebiliyorum az çokAz kalmış azz, sabret canım sen sabret ki senin sabrında bize sabır olsun :) İnşallah dediğin gibi çabuk geçer canım geçmezse sorarım sana amaa
esinnn hayırlı olsun kuzumm nce nice senelere...
seninki naptı o nasıl kutladı?? ilk yıldönmü
ahh biz ilk yıldönmümüzde aramızda bi yüzük takmıştık
Sor yavrum ya lafı olmaz valla aramızdaSen 94luydn demi,nişanlısn bide ahh ahh biz evde kalcaz bu gidişle he,gerçi ben de 93lyum ama olsun
Evet biz gibi , kendi aramzda yüzük takma akımına kapılan gizeme çeviriyoruz kameralarımızıaskerden gelsinler ne tek taşlar ne Trabzon burmaları aldırıcaz onlara hadi bakalım,böyle sembolik olmyacak
Sor yavrum ya lafı olmaz valla aramızdaSen 94luydn demi,nişanlısn bide ahh ahh biz evde kalcaz bu gidişle he,gerçi ben de 93lyum ama olsun
Evet biz gibi , kendi aramzda yüzük takma akımına kapılan gizeme çeviriyoruz kameralarımızıaskerden gelsinler ne tek taşlar ne Trabzon burmaları aldırıcaz onlara hadi bakalım,böyle sembolik olmyacak
esinnn hayırlı olsun kuzumm nce nice senelere...
seninki naptı o nasıl kutladı?? ilk yıldönmü
ahh biz ilk yıldönmümüzde aramızda bi yüzük takmıştık
yawrummm nice senelere inşallah sevdiceğinleee tebrik ederim
HAHA dimi modaydı ya resmen o dönemde sevgli ıolan arkadaşlarımda da hep vardır
gelsinler valla yeter bıktım gümüşten kararır durur parlatmakla uğraş bilmem nee şu parmaklar altını haketmiyo mu ha merve cimm
Kuzuum, çok sağol size de nice nice yıllarrr
Gece uzun uzun mesajlar attım, cevap gelmeyince de sinirden delirdim tahmin edebiliyorsundur kuzum, sonra meğer bilerekhemen cevap vermemiş. Şöyle bi mesaj geldi '' Biliyorum çok sinirlisin ama sinirli halini yerim senin şebek :) '' sonra tam ona cevap verecektim bi mesaj daha '' Utangaç insan :)) bana attığın ilk mesaj dün gibi hatırlıyorum oysaki üstünden 1 yıl geçmiş. Geçen sene bu gün aldın kalbimi. Seneye de evimize alacaksın beni.Şu 1 sene de o kadar çok değiştim ki hiç bir şeyi umursamayan ben, aşk sevgi mutluluk bilmeyen ben.. Şimdi bedenimde başkasının (karımın) kalbini taşıyorum. Uğruna ömrümü adayacağım bi sevdiğim var. Ne kadar uzak olsakta sonunda buluşacağız. Hemde hiç ayrılmayacağız bi daha.. Seneye yıl dönümümüzü kollarında kutlayacağım. Öyle hızlı girdin ki yüreğime, öyle bağladın ki kendine.. Çok seviyorum seni çoook! Çok kıskanıyorum, üstüne titriyorum. Paylaşamam kimseyle.. Öyle zorlukların üstesinden geldik ki seninle hep birbirimize olan aşktan sevgiden güvenden başardık ayakta durmayı.. Seni çok seviyorum. Hep daha çok seveceğim hep daha çok bağlanacağım. Nice aylara, gamzeli yarim..''
Sonrasında telefon çaldı ve arayan o, tek tek aşkım bitanem hayatım vs. sayıyor cevap veremedim tabi ben dinliyorum. Güzel güzel şeyler söyledi hayallerini anlattı gerçek olacağını söyledi ve seni çok seviyorum dedi sustu ben ağlamaya başladım mutluluktan artık öyle iştee
Evet 94'lüyümBiz erken davrandık ya hu hayatınızı yaşayın evde kalkmakta neymiş
Sağol niloşşşAmin amiiinn
Selam kizlar nasilsiniz??
Biz oglumla cok sükür iyiyiz simdilik..Dün anneannesi ve büyükbabasiyla alisverise gittik yatak fln bakmak icin ama oglumun kararsiz annesi bir türlü karar veremedi..gerci daha var ama ramazan geliyo ve sonrada zorlanabilirim korkusuyla basladik alisverise.
Hilalimm babacin ne anlayisli kiz.benim babacimda hic kiyamaz bana bende onababalar daha bir baska olur kizlar icin..cok cok cok sevindim ne güzel seyler yasiyorsun hep böyle devam etsin hep mutlu ol artik söz nisan sonrada dügün telasi baslar.rabbim hic bozmasin mutlulugunu darisi tüm sevenlerin ve isteyenlerin basina
Esinimmm insaallah bir ömür boyu hep beraber ve mutlu olursunuz..bizede bugün tam 1 yil 5 ay oldu
Veeeeee 300 lere veda ediyosun kuzum ne güzel bende cakili kaldim su 300 lere sanki yerimde sayiyorum anlamadim gitti yavrum.hayirlisi artik..
Kocaman öpüyorum sizi kizlarr
Hep mutlu olalim insaallah
olsun ya ben severek takıyorum yüzüğümü senelerdir , bazen evde çıkarttığımda boşluğa düşmüş gibi hissediyorum kendimi
ay esinnnnnn ne güzel yazmışşş nası mutlu olmuşsundurr yaaaaaaa
işte istediğimiz buuu tatlı dil romantizm şevkat sevgi vee AŞKKK ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?