Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hakediyo tabi bu telefon başında bekleyen elinden telefonu düşürmeyen eller o yüzükleri de hakediyoo sonuna kadarr hemidee

O işin şakası canım ya sevgi saygı aşk olsun da ikimz de çalışır alırız burmaları hiç sorun değilll Amin güzelim,benm de en çok istediğim şey buherkesn gönlü olsun başta annelerimz babalarımız onaylasın telli duvaklı çıkıp gidelim baba ocağından

aynen bizimde canım, ilk yüzüklerimizi saklıyorum, ilk göz ağrısı onlar bizim için

Oooo yeaaah pastalı mastalı siz olayı aşmışınız süperr.Bizm aniden olmuştu kolumdan tutup götürmştü gümüşçüye ordan almıştık isimlerimzi ve tarihi yazdırmıştık ahh ahhh parmaklarımza bakıp gülüyoduk yaa nişanlı gibi evli gibi çok hoştuu:26:

Cnm bnm çookkk mutlu oldum yaa bencede daha uzaklık çekilmez babanda razıysa gelsinlerr supervalla

Sağol Edacımm aynen uzaklık mahvediyor insanı yaa..uzatmayak artk di mii

Sağol Ebruşummm İnşallah her şeyi tatlıya bağlıyoruzz...güzel zaman geçirdik ve şu an da çok tatlı ya arada bir şeyler yazıyor falan boş artık ya ne kadar güzel bir şey artık askerde değilll gezsin rahatlasın stresler bitsin valla şu an çok mutluyum

Sağol Tubikkk ben de snei takipteyim çok hoştun sözdee...maşallahhh her şey sıraylaa

Ayy çok sevindim Begüşşşş...ne de güzel gönlünü almış askerinnn dün kısmet değilmiş demek ki bir dah aüzme kendini öyleee

Bize gelincee evet canım ya mesafe olması kötü uzatmaya gerek yok artıkkk...benm annem de daha bir iş bulsun falan derdinde yaa sanki bulmucak napcak az bi gezsin çocukk..bayramdan sonra ilk iş iş bulmakk

amin canım benim, bende söylüyorum hep askerime yıllardır sabırla bekledik,sonumuz hayırlı olsun okadar beklediğimize değsin herşey olması gerektiği gibi olsun.... Hepimiz için bütün sevenler için. Allah hepimizin gönlüne göre versin,gönlümüzede hayırlısını nasip etsin

İyi olmaya çalışıyoruzz tatlım benim napalım iştee sen nasılsıınn?
Seninkidee fenaymışş he Manşallah çok güzel şeyler söylemişş inşallah büttün hayalleriniz gerçek olur tatlım
Evet az kaldıı ya bakalım 9 ağustosta inşallahh yanımda olucak

esinnn hayırlı olsun kuzumm nce nice senelere...

seninki naptı o nasıl kutladı?? ilk yıldönmü
ahh biz ilk yıldönmümüzde aramızda bi yüzük takmıştık
Ayy bizde takmıştıkkk yaa 4 sneedir aynı yüzük parmağımda

Bana gitmeden tek taşı aldı tatlımm ya aynı nişanlı gibiyim şuan

insan duygulanıyo ya düşündükçe bende bi tuhaf oldum ha kalktım taktım şimdi yüzüğümüüü

ay bizdee de aynen tuttu götrdü gümüşcüye seçtik beraber aynı şeklde isim tarih yazdırdık içine.. ne garipti dimi ya çok güzel di

bizde 6.ayımızdı hala da o yüzükleri takıyoruz bi tane de evlenme teklif ederken almıştı dönüşümlü takıorum ama ilk aldığımız o kadar anlamı büyük ki kaç sene oldu hiçte kararmadı falan harçlıklarımızı biriktrmştk gidip almştk şehir dışında okuyoduk...valla bi isteme olayı yoktu bizimde pastalardan haberimz yoktu biz gitmştik arkadaşlarda organize etmişler şimdi aklıma geldi yüzük lafı görünce yüzümde aptal bi gülümseme =)

Kocaman birr ammiiiin diyorum bu dilekleree canım burda çok kişinin kavuşmasına şahit olduk sırayla bide kavuşcaz sonra gerisi gelir zaten.Snin askerin nerde bakalm?

Ben bu kalan 170 günde tek taşımı kendim alcam sanırım

Ayyy gizeeem yaa cidden çok güzeldi asla unutaamam o günü,bak özlemim depreştii haa offf off

Evlenme teklifi miiiii??? Ayyyyy nasılll yaniiii?

Büşşümm çok sağolll evet babacıklar süper yaa Evet heyecanlı zamanlar yaşıyoruz çok şükür ağız tadımızyerindee

Sizin de ana oğul iyi olmanıza çok sevindimmm hamişimm

Esinnnnnnntoşşş yıldönümüz kutlu olsun tekrardann nice mutlu senelre Allah ayırmasınn

Hiloşum : Napim kuzucum ya bazen kafama vuruyo psikopata bağlıyorum Anneler bi tuhaf oluyolar bizde çok hevesli ama onların ki kıskançlık değil kızım evden gidicek olayı bunu çözdüm İnşallah hayırlı güzel bi iş bulur canımmm tatil size iyi gelcek ...

Gizemcim : Ben evde takamıyorum ama sokğa çıkarken direkt parmağımda askerimde orda takıyo parmağını gösterdi yüzüğün olduğu yer bembeyaz kalmış Babama ilk anlatıcağım zaman geçen sene yüzüğümü de göstermştim ,,sevgililer gününde evlenme teklfi etmişti bi mevzuda gösterdm dedi bu çocuk ince ruhlu inşallah hep böyle olur

İnşallah canımm sağoll

Takma kız kafanaa kırarım kafanı hehehe

Ayyy gizeeem yaa cidden çok güzeldi asla unutaamam o günü,bak özlemim depreştii haa offf off

Evlenme teklifi miiiii??? Ayyyyy nasılll yaniiii?

bi söz yüzüklerimiz vardı bide işte sevgililer gününde Taksime gitmiştk kalabalığıda bilirsiniz herkesin içinde kalpli bi kutudan çıkarttı benimle evlenirmisin dedi o yüzüğü taktı herkes bize bakıyo falan böyle spontane gelişti ama ben hatrladıkça çok mutlu oluyorum hiç tanımadğımız insanlar biz sarılınca alkşlamşlardı belki çok romantik bi yemek falan değildi ama ben çok etkilenmştm ağlamştm hiç beklemiyodum öyle bi an

Ayy ne güzell yaa Valla sivil olmakk en güzelliiii yaaa
Ben bu kalan 170 günde tek taşımı kendim alcam sanırım

Hahaha yok kız bekle ne kendin alması geldiğinde alsınnn
Benim yüzük hala aynısı ve ben seçmedim ibo gidip almış hiç haberim yoktu cafe aayarlamışlar arkadaşlarıyla pasta falanda almış çok şaşırdım pastayı görünce pastayı üfledik sonra bi baktım bu kıvranıyor kızardı falan arkadaşları hadi falan diyor sana gözünü kapat bi dedi kapattım elimi tuttu parmağıma bişey takmaya çalışıyor bir baktım yüzük şok olmuştum öylece taktıkk işte
Tek taşıda geçen sene sevgililer günüde aldı kendi doğum gününde onda da süpriz yaptı ilk önce iş yerime çiçek gönderdi sonra akşam bi cafe götürdü başbaşa ama bu sefer tek taşı gördüğümde ağlamaya başladım oda ağladı 2 ay sonra gididcekti zaten bu evlilik teklifim değil o böyle olmaz daha özel olucak dedi gelene kadar bunu takmanı istiyorum dedii bende öylece tek taşımıda taktımm
Ayy oof nerden girdiniz bu konulara 2 gündür kötüyüm zatenn şimdi dahada özlem vurduuuu

Ayy Ebruşuma hüzün bastııı..hatırlayınca kötü oldun de mi yavrum, ama olma..her şeyin hayırlısı olsun inşallah gelince çok daha güzel anlar yaşarsınz Ebrulimmm benm henüz tek taşım falan da yok ama bakalım nolcak Yüzük olayını da bana Zafer askerden önce ısrar etti ama ben istemedim, takamıycaktım ailemin yanındaa..ben de bir gün takcaz ve herkes görcekk demiştimm belki de yakındır o günlerr :26:

anladım canım 9 gün geçer şimdi hazırlık falan filan ,,o da ailesiyle hasretini giderir sonra gelsinnnn tatilll kumrucuklarımıza =)

Hhehe aynen yavrum geçer yaa artık koymuyor zaten...en büyük yük askerlikmiş..

Napiimm hiloşumm o yaptıklarıyla şuanki halimizz hiç uyuşmuyor böyle olmamak için kötü şeyleirmizi düşünüyorum ama şimdi bunları düşününce odun falan diyorum ama yapıncada yapıyorduu yani hakkını yemiyim
Offf bilmiyorumm bir gelsin artık tek isteğim o artık nolcaksa olsunn
Olsun hiloşum iyi yapmışın ibo da bana sorsaydı bende erken derdim ama herşeyi kendi ayarlayıp süpriz yaptığı için ben bişey diyeedim
Bence sizin artıkk yakındırrrr bayramdan sonra herşey olucak hayırlısıylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…