HAHA dimi modaydı ya resmen o dönemde sevgli ıolan arkadaşlarımda da hep vardır
gelsinler valla yeter bıktım gümüşten kararır durur parlatmakla uğraş bilmem nee şu parmaklar altını haketmiyo mu ha merve cimm
öyle trabzon burması falan diyip korkutmayalım ama askerlerimizi hiç bişey istemeyiz biz
işin şakası wallahi allah hayırlısıyla annemizin babamızın evinden telli duvaklı çıkmayı, kimsenin gönlünü kırmadan bütün heycanları yaşamamızı nasip etsin hepimize canlarım
Orası oyle tabii cnmm bende severek takıyorum.. hatta geçen yıl değiştrdik başka bi gümş yüzükle ama ilkinin yeri hep ayrıdır... ve hepte öyle kalacak..
Nede olsa bizi birbirimize ait yapan ilk yüzük. anlamı büyükk
Esintoş,sevdiğinle nice mutlu seneler olsun...
Gizemcim bizde 6.ayımızda yüzük takmıştık üniversitede resmen kurdelalı pastalı begümün sözüne gidiyoruz demişlerdi arkadaşlar çok güzeldi şimdi gözümün önüne geldi de =)
Cnm bnm çookkk mutlu oldum yaa bencede daha uzaklık çekilmez babanda razıysa gelsinlerr supervalla
Nilüümm nolduu yaa niee üzüldünn bu kadarrr
Ayyy hiloşuumm hiloşşuummm kıyamam kızz sizeeee neler yapmışınız dün öyle Maşşallahn çok güzel vakit geçirmişsiniz artık o sizi tatile kadar idare ederr
Veeee asıl önemlii konuda açılmışş demekk çok sevindim adına babanın böyle iyi konuşup tamam demesine inşallah herşeyy çok güzell olur bitanemm inşallah ailelerde çok iyi anlaşır vee hep mutluu olursunnnnn
hiloşum yazdıklarını okudum güzel bir gün geçirmişsiniz zaferle, inş bundan sonra ağız tadıyla bir ömür mutlu olursunuzhadi bakalım seni de görelim aramızda, hakkınızda hayırlısı olsun bebeim çok sevindim
Hiloşum öncelikle bende Enişteden yanayım uzaklık var arada bide bence de beklemeyin inşallah en yakın zamanda da güzel iş bulur daha neyi bekliceksn ki allah aşkına yavaş yavaş zaten olunca nerden baksan bi 6 ay falan anca oturur...Babacığın da ne güzel demiş,sağolsun benm babamda annemden daha destektir annem der amannnn evlenip napcan falan hani anne yüreği derler ya babam da seni mi beklicek derbende bazen annemle başbaşaken anane olmak istemiyomsn diyorum
Dün evet canım sıkkındı derken özlemekten öyleydim sanki zaman durdu ya akşam moralim bozuktu her şey karardı bi an ...
Bugün askerimin dışarda işi varmşşş komutanı da izin vermişşşş nette görüştükkkkk nasıl mutluyum nasıllll anlatamam
Dün gecede kuzum 40 dk kulubede beklemş ama tesadüf açık olan telefonm kapalı sinyali vermş açıktı aslında nasıl üzüldüm ya =( ben burda ağlarken o da kulubede beklemiş ama çalmadı kısmet olmadı ...bugün konştuk nette bi 40-45 dk zor ayrıldkkk dedm ki o kadar mutlu ettin ki beni anlatamam ...
Hakediyo tabi bu telefon başında bekleyen elinden telefonu düşürmeyen eller o yüzükleri de hakediyoo sonuna kadarr hemidee
O işin şakası canım ya sevgi saygı aşk olsun da ikimz de çalışır alırız burmaları hiç sorun değilllAmin güzelim,benm de en çok istediğim şey buherkesn gönlü olsun başta annelerimz babalarımız onaylasın telli duvaklı çıkıp gidelim baba ocağından
İyi olmaya çalışıyoruzz tatlım benim napalım iştee sen nasılsıınn?Sağol canım amiin amiiinn
Seninde yarısından çoğu gitmiş ya hu, azcıcık kalmış. Ee ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır, her zaman dediğim gibi sizde gidinde bizim önümüzü açın
Sağol EbruşşşNasılsın yavrum ? :)
Senin şafak baya güzelleşmiş hee, 5gün sonra aydan düşüyorsunuz
Ayy bizde takmıştıkkk yaa 4 sneedir aynı yüzük parmağımdaesinnn hayırlı olsun kuzumm nce nice senelere...
seninki naptı o nasıl kutladı?? ilk yıldönmü
ahh biz ilk yıldönmümüzde aramızda bi yüzük takmıştık
Sor yavrum ya lafı olmaz valla aramızdaSen 94luydn demi,nişanlısn bide ahh ahh biz evde kalcaz bu gidişle he,gerçi ben de 93lyum ama olsun
Evet biz gibi , kendi aramzda yüzük takma akımına kapılan gizeme çeviriyoruz kameralarımızıaskerden gelsinler ne tek taşlar ne Trabzon burmaları aldırıcaz onlara hadi bakalım,böyle sembolik olmyacak
Esintoş,sevdiğinle nice mutlu seneler olsun...
Gizemcim bizde 6.ayımızda yüzük takmıştık üniversitede resmen kurdelalı pastalı begümün sözüne gidiyoruz demişlerdi arkadaşlar çok güzeldi şimdi gözümün önüne geldi de =)
Oooo yeaaahpastalı mastalı siz olayı aşmışınız süperr .Bizm aniden olmuştu kolumdan tutup götürmştü gümüşçüye ordan almıştık isimlerimzi ve tarihi yazdırmıştık ahh ahhh parmaklarımza bakıp gülüyoduk yaa nişanlı gibi evli gibi çok hoştuu:26:
Oooo yeaaahpastalı mastalı siz olayı aşmışınız süperr .Bizm aniden olmuştu kolumdan tutup götürmştü gümüşçüye ordan almıştık isimlerimzi ve tarihi yazdırmıştık ahh ahhh parmaklarımza bakıp gülüyoduk yaa nişanlı gibi evli gibi çok hoştuu:26:
amin canım benim, bende söylüyorum hep askerime yıllardır sabırla bekledik,sonumuz hayırlı olsun okadar beklediğimize değsin herşey olması gerektiği gibi olsun.... Hepimiz için bütün sevenler için. Allah hepimizin gönlüne göre versin,gönlümüzede hayırlısını nasip etsin
İyi olmaya çalışıyoruzz tatlım benim napalım iştee sen nasılsıınn?
Seninkidee fenaymışş he Manşallah çok güzel şeyler söylemişş inşallah büttün hayalleriniz gerçek olur tatlım
Evet az kaldıı ya bakalım 9 ağustosta inşallahh yanımda olucak
Ayy bizde takmıştıkkk yaa 4 sneedir aynı yüzük parmağımda
Bana gitmeden tek taşı aldı tatlımm ya aynı nişanlı gibiyim şuan
insan duygulanıyo ya düşündükçe bende bi tuhaf oldum ha kalktım taktım şimdi yüzüğümüüü
ay bizdee de aynen tuttu götrdü gümüşcüye seçtik beraberaynı şeklde isim tarih yazdırdık içine.. ne garipti dimi ya çok güzel di
bizde 6.ayımızdı hala da o yüzükleri takıyoruz bi tane de evlenme teklif ederken almıştı dönüşümlü takıorum ama ilk aldığımız o kadar anlamı büyük ki kaç sene oldu hiçte kararmadı falan harçlıklarımızı biriktrmştk gidip almştk şehir dışında okuyoduk...valla bi isteme olayı yoktubizimde pastalardan haberimz yoktu biz gitmştik arkadaşlarda organize etmişler şimdi aklıma geldi yüzük lafı görünce yüzümde aptal bi gülümseme =)
Selam kizlar nasilsiniz??
Biz oglumla cok sükür iyiyiz simdilik..Dün anneannesi ve büyükbabasiyla alisverise gittik yatak fln bakmak icin ama oglumun kararsiz annesi bir türlü karar veremedi..gerci daha var ama ramazan geliyo ve sonrada zorlanabilirim korkusuyla basladik alisverise.
Hilalimm babacin ne anlayisli kiz.benim babacimda hic kiyamaz bana bende onababalar daha bir baska olur kizlar icin..cok cok cok sevindim ne güzel seyler yasiyorsun hep böyle devam etsin hep mutlu ol artik söz nisan sonrada dügün telasi baslar.rabbim hic bozmasin mutlulugunu darisi tüm sevenlerin ve isteyenlerin basina
Esinimmm insaallah bir ömür boyu hep beraber ve mutlu olursunuz..bizede bugün tam 1 yil 5 ay oldu
Veeeeee 300 lere veda ediyosun kuzum ne güzel bende cakili kaldim su 300 lere sanki yerimde sayiyorum anlamadim gitti yavrum.hayirlisi artik..
Kocaman öpüyorum sizi kizlarr
Hep mutlu olalim insaallah
Sağol Edacımm aynen uzaklık mahvediyor insanı yaa..uzatmayak artk di mii
Sağol Ebruşummmİnşallah her şeyi tatlıya bağlıyoruzz...güzel zaman geçirdik ve şu an da çok tatlı ya arada bir şeyler yazıyor falan boş artık ya ne kadar güzel bir şey artık askerde değilll gezsin rahatlasın stresler bitsin valla şu an çok mutluyum
Sağol Tubikkk ben de snei takipteyim çok hoştun sözdee...maşallahhhher şey sıraylaa
Ayy çok sevindim Begüşşşş...ne de güzel gönlünü almış askerinnndün kısmet değilmiş demek ki bir dah aüzme kendini öyleee
Bize gelincee evet canım ya mesafe olması kötü uzatmaya gerek yok artıkkk...benm annem de daha bir iş bulsun falan derdinde yaa sanki bulmucak napcak az bi gezsin çocukk..bayramdan sonra ilk iş iş bulmakk
insan duygulanıyo ya düşündükçe bende bi tuhaf oldum ha kalktım taktım şimdi yüzüğümüüü
ay bizdee de aynen tuttu götrdü gümüşcüye seçtik beraberaynı şeklde isim tarih yazdırdık içine.. ne garipti dimi ya çok güzel di
Hiloşum : Napim kuzucum ya bazen kafama vuruyo psikopata bağlıyorumAnneler bi tuhaf oluyolar bizde çok hevesli ama onların ki kıskançlık değil kızım evden gidicek olayı bunu çözdüm İnşallah hayırlı güzel bi iş bulur canımmm tatil size iyi gelcek ...
Gizemcim : Ben evde takamıyorum ama sokğa çıkarken direkt parmağımda askerimde orda takıyo parmağını gösterdi yüzüğün olduğu yer bembeyaz kalmışBabama ilk anlatıcağım zaman geçen sene yüzüğümü de göstermştim ,,sevgililer gününde evlenme teklfi etmişti bi mevzuda gösterdm dedi bu çocuk ince ruhlu inşallah hep böyle olur
Ayyy gizeeem yaa cidden çok güzeldi asla unutaamam o günü,bak özlemim depreştii haa offf off
Evlenme teklifi miiiii??? Ayyyyy nasılll yaniiii?
İnşallah canımm sağoll
Takma kız kafanaa kırarım kafanı hehehe
Kızz sen burdasın,Zafer nerde
Ayy ne güzell yaa
Sağol Ebruşummmİnşallah her şeyi tatlıya bağlıyoruzz...güzel zaman geçirdik ve şu an da çok tatlı ya arada bir şeyler yazıyor falan boş artık ya ne kadar güzel bir şey artık askerde değilll gezsin rahatlasın stresler bitsin valla şu an çok mutluyum
Ben bu kalan 170 günde tek taşımı kendim alcam sanırım
Zaferim Antalya'da ya artıkkk..9 gün daha ayrıyız bebişimm..
Ayy ne güzell yaaValla sivil olmakk en güzelliiii yaaa
Hahaha yok kız bekle ne kendin alması geldiğinde alsınnn
Benim yüzük hala aynısı ve ben seçmedim ibo gidip almış hiç haberim yoktu cafe aayarlamışlar arkadaşlarıyla pasta falanda almış çok şaşırdım pastayı görünce pastayı üfledik sonra bi baktım bu kıvranıyor kızardı falan arkadaşları hadi falan diyor sana gözünü kapat bi dedi kapattım elimi tuttu parmağıma bişey takmaya çalışıyor bir baktım yüzük şok olmuştum öylece taktıkk işte
Tek taşıda geçen sene sevgililer günüde aldı kendi doğum gününde onda da süpriz yaptı ilk önce iş yerime çiçek gönderdi sonra akşam bi cafe götürdü başbaşa ama bu sefer tek taşı gördüğümde ağlamaya başladım oda ağladı 2 ay sonra gididcekti zaten bu evlilik teklifim değil o böyle olmaz daha özel olucak dedi gelene kadar bunu takmanı istiyorum dedii bende öylece tek taşımıda taktımm
Ayy oof nerden girdiniz bu konulara 2 gündür kötüyüm zatenn şimdi dahada özlem vurduuuu
anladım canım 9 gün geçer şimdi hazırlık falan filan ,,o da ailesiyle hasretini giderir sonra gelsinnnn tatilll kumrucuklarımıza =)
Ayy Ebruşuma hüzün bastııı..hatırlayınca kötü oldun de mi yavrum, ama olma..her şeyin hayırlısı olsun inşallah gelince çok daha güzel anlar yaşarsınz Ebrulimmmbenm henüz tek taşım falan da yok ama bakalım nolcak Yüzük olayını da bana Zafer askerden önce ısrar etti ama ben istemedim, takamıycaktım ailemin yanındaa..ben de bir gün takcaz ve herkes görcekk demiştimm belki de yakındır o günlerr :26:
Hhehe aynen yavrum geçer yaa artık koymuyor zaten...en büyük yük askerlikmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?