- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Napiimm hiloşumm o yaptıklarıyla şuanki halimizz hiç uyuşmuyor böyle olmamak için kötü şeyleirmizi düşünüyorum ama şimdi bunları düşününce odun falan diyorum ama yapıncada yapıyorduu yani hakkını yemiyim
Offf bilmiyorumm bir gelsin artık tek isteğim o artık nolcaksa olsunn
Olsun hiloşum iyi yapmışın ibo da bana sorsaydı bende erken derdim ama herşeyi kendi ayarlayıp süpriz yaptığı için ben bişey diyeedim
Bence sizin artıkk yakındırrrr bayramdan sonra herşey olucak hayırlısıylaa
Zaferim Antalya'da ya artıkkk..9 gün daha ayrıyız bebişimm..
Haklısın canım yaptıkları da az şeyler değil yiğidi öldür hakkını yemeSen şimdilik bir şey düşünmeden bir aycık daha sabretmeye bak Ebruşumm çok az kaldııı netleşecek her şey ...
Haklısın süpriz olunca bir şey diyemezsin tabiii..
Belki de yakındır kızııamm hayırlısı bakalımm
Hilalcik sormustum sana zafer gityi mi diye gormemissin burdan ogrenmis oldum :) tatile ne zaman gidiyorsunuz peki canim
Öyle tabi bebişimm sabır sabır 1 aycık daha sabırr
Dün aradım öyle biraz konuştuk kesin 9 ağustostaymış çıkışı işte hayırlısıyla inşallah da havaalanından ben karşılıcamm
İnşallah öyle olur bebişim tabikisi hayırlsııı
Merhaba ebrucum nasilsin, nasil gidiyor canim ibo ile araniz bozuk mu hala
Anaa sevindim kızııaamm bu d1a bir aşama sizin için yanii..ne güzel bayrama geliyorrr resmenn...güzle haberler getirirsin inşallah bzie yavrum yaa
Dün gece gitti Esracımm evet görmmeişimm kusura bkmaa
Tatil 13 Temmuz zaten 1 haftacık ayrıyız..tatil ne yazık ki Ramazana denk geldi ama ah ahh..
Anaa sevindim kızııaamm bu d1a bir aşama sizin için yanii..ne güzel bayrama geliyorrr resmenn...güzle haberler getirirsin inşallah bzie yavrum yaa
Merhaba esracımm iyi omaya çalışıyorum sen nasılsın?
Aynen hala aynıyız tatlışım ikimizde gelmeyi bekliyoruz çünkü konuştukca birbirimizi daha çok kırıp yıpratıyoruzz
Aynen öyle tatlım yine ufak bir tartışma yaşadık herzamanki gibi ama fazla uzatmadı konuyu öylece kaldı
Evet bayramda burda inşallah ikimizde bayramda haberlerle gelcez desene tatlışımm
Anladim canim, tatlin ramazana denk gelisi kotu olmus ama olsun bakalim canim yapacak birsey yok,
Antalyada mi yapiyorsun uz tatili
Hayırlısı neyse o olsun diyorum artık tatlımIyiyim bende canim, uzuluyorum sana valla insallah gelince duzelisiniz. Bide sormda bi sakinca yoksa niye boyle oldunuz siz canim neydi problem
Anladım Ebruşum uzatmasın gene de iyi olmuşşş..
İnşallah yaaa inşallahh..ne güzel olur heyecanlar yaşarızz
Hayırlısı neyse o olsun diyorum artık tatlım
Yok canım estagfurullah ama bende bilmiyorum.. Dolmuşluğun sonucu bu hale geldik. herşey birikti bende ve patladım yanlış zamanda patladım aslında askerdeyken olmaması lazımdı ama askerde dahada aşırı şeyler yapınca benim sabrım taştı ve üstüne gitmemeye o aramıyorsa aramamaya mesaj atmamaya başladım ve böyleyiz şuan. Aslında onun yaptığı bişey yok o hep böyleydi hem ben üstüne giderdim ben kendimi çektim ve koptuk.. Yani anlicağın bu ilişkiyi yürütende benmişimm
Bencede tatlım yoksa derinlere giderdi daha da kötü olurdu
İNşallah canım hadiii bakalımmmm hayırlısıı
Zaferr vardımı evineee??
Esintoş,sevdiğinle nice mutlu seneler olsun...
Gizemcim bizde 6.ayımızda yüzük takmıştık üniversitede resmen kurdelalı pastalı begümün sözüne gidiyoruz demişlerdi arkadaşlar çok güzeldi şimdi gözümün önüne geldi de =)
İyi olmaya çalışıyoruzz tatlım benim napalım iştee sen nasılsıınn?
Seninkidee fenaymışş he Manşallah çok güzel şeyler söylemişş inşallah büttün hayalleriniz gerçek olur tatlım
Evet az kaldıı ya bakalım 9 ağustosta inşallahh yanımda olucak
Ayy bizde takmıştıkkk yaa 4 sneedir aynı yüzük parmağımda
Bana gitmeden tek taşı aldı tatlımm ya aynı nişanlı gibiyim şuan
Zaferim Antalya'da ya artıkkk..9 gün daha ayrıyız bebişimm..
Aynen canım yaa zaten arada bir konuşuyonuz onda da tartışamdığınz iyi olmuş uzun uzadıya..:128:
Vardı canım vardıı tee gece vardı o uçak denen süper icat sayesinde
Sağol BegüşşşBiz sizden erken davranmışız ilk yüzükleri 3. ay da doğum günümde takmıştık hala saklıyorum
Bugün çook çoook iyiyim
Kv aradı, 1.yılınız kutlu olsun kızım dedi. Anneme işaret çakıyorum anne cimcikle diye beni cimcikledi sonra anladım gerçekten oymuşO tek taş dünyanın en küçük tek taşı olsa bile senin gözünde büsbüyüük oluyor Rabbim alyansı da takmayı nasip etsin kuzum :)
Bunlarda benim tek taşım ve yüzüğümm :) Ama değiştircem alyansı tabi. Şu isim yazılı olanlar oluyor ya ondan düşünüyorum
Eki Görüntüle 748729
9 gün dediğin nedir ki 460'ı yemişin kızım senn
Valla ya şu uçağı icad edinin ellerinden öpeyim çok güzel bir icad amma azcıkk pahalııı
Annesii ne sevinmiştiirr şimdiiii yaa
Benm şafak 360 tı diyim de haksızlık olmasın
He canım ya 9 günden nolcak bugn de geçtii gittiii
360 mıydııı ? :44: Anlamadım Hiloşş açıkla
Benimki astekti subaydı yani ya yavrum, 12 ay bekledim ben
Jeton şimdi düştü
Olsun yavrum, sonuç olarak o da az değilAmaa amaa sonuç olarak bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?