Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haklısın canım yaptıkları da az şeyler değil yiğidi öldür hakkını yeme Sen şimdilik bir şey düşünmeden bir aycık daha sabretmeye bak Ebruşumm çok az kaldııı netleşecek her şey ...

Haklısın süpriz olunca bir şey diyemezsin tabiii..

Belki de yakındır kızııamm hayırlısı bakalımm

Öyle tabi bebişimm sabır sabır 1 aycık daha sabırr
Dün aradım öyle biraz konuştuk kesin 9 ağustostaymış çıkışı işte hayırlısıyla inşallah da havaalanından ben karşılıcamm

İnşallah öyle olur bebişim tabikisi hayırlsııı

Hilalcik sormustum sana zafer gityi mi diye gormemissin burdan ogrenmis oldum :) tatile ne zaman gidiyorsunuz peki canim

Dün gece gitti Esracımm evet görmmeişimm kusura bkmaa
Tatil 13 Temmuz zaten 1 haftacık ayrıyız..tatil ne yazık ki Ramazana denk geldi ama ah ahh..

Anaa sevindim kızııaamm bu d1a bir aşama sizin için yanii..ne güzel bayrama geliyorrr resmenn...güzle haberler getirirsin inşallah bzie yavrum yaa

Merhaba ebrucum nasilsin, nasil gidiyor canim ibo ile araniz bozuk mu hala

Merhaba esracımm iyi omaya çalışıyorum sen nasılsın?
Aynen hala aynıyız tatlışım ikimizde gelmeyi bekliyoruz çünkü konuştukca birbirimizi daha çok kırıp yıpratıyoruzz

Anaa sevindim kızııaamm bu d1a bir aşama sizin için yanii..ne güzel bayrama geliyorrr resmenn...güzle haberler getirirsin inşallah bzie yavrum yaa

Aynen öyle tatlım yine ufak bir tartışma yaşadık herzamanki gibi ama fazla uzatmadı konuyu öylece kaldı
Evet bayramda burda inşallah ikimizde bayramda haberlerle gelcez desene tatlışımm

Anladim canim, tatlin ramazana denk gelisi kotu olmus ama olsun bakalim canim yapacak birsey yok,
Antalyada mi yapiyorsun uz tatili

Merhaba esracımm iyi omaya çalışıyorum sen nasılsın?
Aynen hala aynıyız tatlışım ikimizde gelmeyi bekliyoruz çünkü konuştukca birbirimizi daha çok kırıp yıpratıyoruzz

Iyiyim bende canim, uzuluyorum sana valla insallah gelince duzelisiniz. Bide sormda bi sakinca yoksa niye boyle oldunuz siz canim neydi problem

Aynen öyle tatlım yine ufak bir tartışma yaşadık herzamanki gibi ama fazla uzatmadı konuyu öylece kaldı
Evet bayramda burda inşallah ikimizde bayramda haberlerle gelcez desene tatlışımm

Anladım Ebruşum uzatmasın gene de iyi olmuşşş..

İnşallah yaaa inşallahh..ne güzel olur heyecanlar yaşarızz

Anladim canim, tatlin ramazana denk gelisi kotu olmus ama olsun bakalim canim yapacak birsey yok,
Antalyada mi yapiyorsun uz tatili

Öyle canım ben de üzülüyorum annem de kızıyor birazcucuk ama işte bayramdan sonra işe girecek inşallah çok uzar dedi, bu senelik böyle oldu..

Tatil gezici olacak canikom, Antalya'da başlayıp Adrasan Ölüdeniz Bodrum İzmir nokta

Iyiyim bende canim, uzuluyorum sana valla insallah gelince duzelisiniz. Bide sormda bi sakinca yoksa niye boyle oldunuz siz canim neydi problem
Hayırlısı neyse o olsun diyorum artık tatlım
Yok canım estagfurullah ama bende bilmiyorum.. Dolmuşluğun sonucu bu hale geldik. herşey birikti bende ve patladım yanlış zamanda patladım aslında askerdeyken olmaması lazımdı ama askerde dahada aşırı şeyler yapınca benim sabrım taştı ve üstüne gitmemeye o aramıyorsa aramamaya mesaj atmamaya başladım ve böyleyiz şuan. Aslında onun yaptığı bişey yok o hep böyleydi hep ben üstüne giderdim ben kendimi çektim ve koptuk.. Yani anlicağın bu ilişkiyi yürütende benmişimm

Anladım Ebruşum uzatmasın gene de iyi olmuşşş..

İnşallah yaaa inşallahh..ne güzel olur heyecanlar yaşarızz

Bencede tatlım yoksa derinlere giderdi daha da kötü olurdu
İNşallah canım hadiii bakalımmmm hayırlısıı
Zaferr vardımı evineee??

Son düzenleme:

Aynen canım yaa zaten arada bir konuşuyonuz onda da tartışamdığınz iyi olmuş uzun uzadıya..:128:

Vardı canım vardıı tee gece vardı o uçak denen süper icat sayesinde

Sağol Begüşşş Biz sizden erken davranmışız ilk yüzükleri 3. ay da doğum günümde takmıştık hala saklıyorum

Bugün çook çoook iyiyim
Kv aradı, 1.yılınız kutlu olsun kızım dedi. Anneme işaret çakıyorum anne cimcikle diye beni cimcikledi sonra anladım gerçekten oymuş O tek taş dünyanın en küçük tek taşı olsa bile senin gözünde büsbüyüük oluyor Rabbim alyansı da takmayı nasip etsin kuzum :)
Bunlarda benim tek taşım ve yüzüğümm :) Ama değiştircem alyansı tabi. Şu isim yazılı olanlar oluyor ya ondan düşünüyorum

Zaferim Antalya'da ya artıkkk..9 gün daha ayrıyız bebişimm..

9 gün dediğin nedir ki 460'ı yemişin kızım senn

Aynen canım yaa zaten arada bir konuşuyonuz onda da tartışamdığınz iyi olmuş uzun uzadıya..:128:

Vardı canım vardıı tee gece vardı o uçak denen süper icat sayesinde

Valla ya şu uçağı icad edinin ellerinden öpeyim çok güzel bir icad amma azcıkk pahalııı
Annesii ne sevinmiştiirr şimdiiii yaa

Benm şafak 360 tı diyim de haksızlık olmasın
He canım ya 9 günden nolcak bugn de geçtii gittiii

Valla ya şu uçağı icad edinin ellerinden öpeyim çok güzel bir icad amma azcıkk pahalııı
Annesii ne sevinmiştiirr şimdiiii yaa

Aynen yaa süper icatt ama önceden alınca baya otobüs fiyatı oluyo bazen yaaa süper rahatlıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…