Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annemler sorun yoksa ben çok gitmek istiyorum canım askerimde kurban bayramında gelecekti şimdi vazgeçmiş aralıkta geleyim mi hayatım soguklarda evimde sıcak sıcak otururum dedi ama ben dayanamam o zamana kadar asla.

anladm cnmmm inşallah orta bi tarih bulursunuz...Biz düşünmüyoruz mehtap falan bakalım o isterse bende gelme demem şu anlık bişi yok

Bizim Kayınvalide de oğluna bol bol yazma oyalamış,lifler falan dolu
Bizim doğmamış çocuğumuza oyuncak bile var çok ucuza oyun havuzu vardı almış bizimki

benimde var sevdiğim almıştı üniversitedeyken 2tane bebek erkek ve kız saklıyorum daha çocuklarımın kısmetine inşallah

bu erkeklerin bazen babalık duygusu mu kabarıyo nedir onun aldığıda onların evinde saklı

benimki daha üniversitedeydik ozaman rüyasında bir kızımız olduğunu görmüş öyle güzel anlatmıştıki , hayatım aynı sana benziyordu gözleri ela falandı, sen sesleniyordun ona Ela hadi kızım diye içim gitmişti, öyle karar werdik allah nasip ederde bir kızımız olursa Ela olucak adı inşallahh

anladm cnmmm inşallah orta bi tarih bulursunuz...Biz düşünmüyoruz mehtap falan bakalım o isterse bende gelme demem şu anlık bişi yok
Evet canım ben gidebilsem şöyle 2yada 3 ayda bir hiç gelmesini istemiyorum bende ama işte bazen dayanılmaz oluyor hasreti
benimde var sevdiğim almıştı üniversitedeyken 2tane bebek erkek ve kız saklıyorum daha çocuklarımın kısmetine inşallah

Ah ne güzel bende istiyorum bakalım gitmeden söz vermişti ankaradan alabilir.

ayy ne güzel bizde üniversite söz yüzüğü taktığımzda bize bebek ayakkabı hediye etmişlerdi biri onda biri bende saklı ...Allah gönlünüze göre versin cnmmm ...Ela diyince aklıma hep doktorlardaki ela geliyo ya

Niloş bu uzun ilişkilerde herşeye önceden karar veriliyor sanırım bizde kızımız olursa elif oğlumuz olursa poyraz koyacağız ama elada güzel Allah kısme eder inşallah nilaycım yaa

Kızlarrr hepinize iyi geceleRrrr ,,bir günü daha bitirdik çok şükür şafak bi gün daha yaklaştı ...Rüyanızda sevdiceklerinizi görünn...

iyi ki burası var yoksa napcaktık bilmiyorum ciddiyim

Baba yatar şafak atar

görüşürüz tezkereci güzeller

he yaaa oda vardıı dimi aminn canım allah hepimizin gönlüne göre versinn

Niloş bu uzun ilişkilerde herşeye önceden karar veriliyor sanırım bizde kızımız olursa elif oğlumuz olursa poyraz koyacağız ama elada güzel Allah kısme eder inşallah nilaycım yaa

inşallah yawrum allah okadar yıldır beklediğimiz sevdiğimiz insanla gerçekten bir aile olmamızı nasip etsin uzun ilişkilerde herşey konuşuluyor herşey planlanıyor allah o günleri görmeyi nasip etsin inşallah selenciğim

Görüşürüz begüş dikkat et kendine sende sevdiceğini gör rüyanda iyi geceler

ayyy bayıldımmm çok tatlılar ya =) Teyzeleri yer valla Ela ismide çok asil duruyo valla kızlarr askerlik bitsede irtibatı kopartmayalım ya güzel haberlerimizi paylaşırız dertleşiriz gene ...

Ela ve oğluşum Deniz evet yawrum ya,birbirimizi hiç tanımıyoruz ama bütün dertlere sevinçlere ortak oluyoruz bu çok güzel gerçekten, bellimi olur belki hilal gibi askerliği yiyip bitirdikten sonra düğün şafaklarımızı, bebişlerimizin gelişinide hep beraber sayarız burdan

iyi geceler canımm wallahi sen olunca baya neşeli oluyor burası gündüzleri pek çekilmiyor kimsecikler yok

İnşallah niloş Allah bozmasın hepimizinkini.
ayyy bayıldımmm çok tatlılar ya =) Teyzeleri yer valla Ela ismide çok asil duruyo valla kızlarr askerlik bitsede irtibatı kopartmayalım ya güzel haberlerimizi paylaşırız dertleşiriz gene ...
Burası bize terapi gibi oluyor tatlım kafamızı dağıtıyoruz bu aradada zaman geçiyor.
evlatlarım diyorum yaa gerçekten çok güzel bir duygu hele ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti

Eminim öyledir canım darısı kendi evladına olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…