Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Görüşürüz begüş dikkat et kendine sende sevdiceğini gör rüyanda iyi geceler

İyi geceler cnm sağoll =)

Niloşş o zaman da düğün topiklerinde dolaşırızzzZz onu mu alsak bunu mu alsak Begüşün,Niloşun,Seloşun,Hiloşun,Nilüşün,Esintoşun ve diğer evlencek arkadaşların çeyiz topiklerine bakarız =)

İnşallah niloş Allah bozmasın hepimizinkini.

Burası bize terapi gibi oluyor tatlım kafamızı dağıtıyoruz bu aradada zaman geçiyor.

Eminim öyledir canım darısı kendi evladına olur inşallah.

inşallah yawrum inşallah, okadar çok istiyorumki allah hepimize nasip etsin o duyguyu

aynen ya çeyiz seriyorlar ya yeni gelin evlerine ben kadınlar kulübünden otobüs kaldırcam toplicam hepinizi

iyi geceler canımm wallahi sen olunca baya neşeli oluyor burası gündüzleri pek çekilmiyor kimsecikler yok

Böyle düşündüğün için teşekkür ederimmm cnm ya sende çok sıcakkanlısın gerçekten kimse olmayınca vakit geçmiyo yaa yazamıosunda okuoyusn

Sana da iyi geceler kuzummm,sende rüyanda askerini gör

Oradanda hamileler topiğine oo süper valla

sabah uyandıramaz ozaman kimse benii
tatlı rüyalar bebişimm

gezcek yer çok evlenince hemen net bağlatın eve

OO saat 11.30 olmuş vakit nasıl geçti anlamadım valla yarın askerim dışarı çıkıyor benide erkenden uyandıracak daha süsleneceğim ben yatayım bari sabah gözlerim şiş olmasın

OO saat 11.30 olmuş vakit nasıl geçti anlamadım valla yarın askerim dışarı çıkıyor benide erkenden uyandıracak daha süsleneceğim ben yatayım bari sabah gözlerim şiş olmasın

iyi geceler selenciğimmmm

güzelce yat dinlen askerin fıstık gibi görsün seni gözü gönlü açılsın çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…