Görüşürüz begüş dikkat et kendine sende sevdiceğini gör rüyanda iyi geceler
Ela ve oğluşum Denizevet yawrum ya,birbirimizi hiç tanımıyoruz ama bütün dertlere sevinçlere ortak oluyoruz bu çok güzel gerçekten, bellimi olur belki hilal gibi askerliği yiyip bitirdikten sonra düğün şafaklarımızı, bebişlerimizin gelişinide hep beraber sayarız burdan
İnşallah niloş Allah bozmasın hepimizinkini.
Burası bize terapi gibi oluyor tatlım kafamızı dağıtıyoruz bu aradada zaman geçiyor.
Eminim öyledir canım darısı kendi evladına olur inşallah.
İyi geceler cnm sağoll =)
Niloşş o zaman da düğün topiklerinde dolaşırızzzZz onu mu alsak bunu mu alsak Begüşün,Niloşun,Seloşun,Hiloşun,Nilüşün,Esintoşun ve diğer evlencek arkadaşların çeyiz topiklerine bakarız =)
iyi geceler canımmwallahi sen olunca baya neşeli oluyor burası gündüzleri pek çekilmiyor kimsecikler yok
İyi geceler cnm sağoll =)
Niloşş o zaman da düğün topiklerinde dolaşırızzzZz onu mu alsak bunu mu alsak Begüşün,Niloşun,Seloşun,Hiloşun,Nilüşün,Esintoşun ve diğer evlencek arkadaşların çeyiz topiklerine bakarız =)
aynen yaçeyiz seriyorlar ya yeni gelin evlerine ben kadınlar kulübünden otobüs kaldırcam toplicam hepinizi
Böyle düşündüğün için teşekkür ederimmm cnm ya sende çok sıcakkanlısın gerçekten kimse olmayınca vakit geçmiyo yaa yazamıosunda okuoyusn
Sana da iyi geceler kuzummm,sende rüyanda askerini gör
Oradanda hamileler topiğine oo süper valla
Gelin yatağını üst devren olarak biz sererizay çıkamadım çenem düştü
Gelin yatağını üst devren olarak biz sererizay çıkamadım çenem düştü
Oradanda hamileler topiğine oo süper valla
gezcek yer çokevlenince hemen net bağlatın eve
Kızlar hepimizin hayalleri gerçek olsun inşallah
gezcek yer çokevlenince hemen net bağlatın eve
ben hemen düşünmüyorummm
ohhh çocuğuda yaptık misss
ben hemen düşünmüyorummm
OO saat 11.30 olmuş vakit nasıl geçti anlamadım valla yarın askerim dışarı çıkıyor benide erkenden uyandıracak daha süsleneceğim ben yatayım bari sabah gözlerim şiş olmasın
senin düşünmene fırsat kalmıyo bebişim
Bende düşünmüyorum ama kızmet begüş kazayla olur falan
Bende düşünmüyorum ama kızmet begüş kazayla olur falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?