aynı dertler hepimizde var bacım sormaaaNİloşşşş bu işin kısası yok ki hepimizin ki uzun geldiklernde iş konusu ,ev konusu sayarsam burda hep beraber ağlarız şimdi
Kaç senedir bekliyorsun tatlım.Böyle babada zor bulunur valla kıymetini bil
Sagol canim benimmm cok iyi geldi bama yazdiklarin bugn inanamazsinn... hallederz insallah ben de tatile cok guveniyorum Begusummmm..ozlem fena ciddennn..
O kadar uc aileler olursa sorun olur tabii ama her aileye de onyargiya hicc gerek yokk zaman gosterecek yavruumm :**
Moral bozmak yokkk haydin duguneeee hem de en kalabaligindan hee guzel mantik
ben süperimmm wallahi ayın 19unda sevdiğim geliyorrrr nasıl özledim varyaaa havaalanında sarılıp öpme rekorunu ben kırıcam o gün bi gelsin hele
aynı dertler hepimizde var bacım sormaaa
wallahi yawrum düşün işte biz 2007 de tanıştık 2008de sevgili olduk üniversite, iş güç, askerlik derken 5 yıl bitti evlenene kadar 7-8 olur bu gidişle
Sagol canim benimmm cok iyi geldi bama yazdiklarin bugn inanamazsinn... hallederz insallah ben de tatile cok guveniyorum Begusummmm..ozlem fena ciddennn..
O kadar uc aileler olursa sorun olur tabii ama her aileye de onyargiya hicc gerek yokk zaman gosterecek yavruumm :**
Moral bozmak yokkk haydin duguneeee hem de en kalabaligindan hee guzel mantik
Aman sayma begüş hiç sorma o sorunlar bizdede var
aynı dertler hepimizde var bacım sormaaa
wallahi yawrum düşün işte biz 2007 de tanıştık 2008de sevgili olduk üniversite, iş güç, askerlik derken 5 yıl bitti evlenene kadar 7-8 olur bu gidişle
Öp Öp sonra 6 ay öpemezsin bizim gibi.Gözün aydın bu arada az kalmış niloş
Öp Öp sonra 6 ay öpemezsin bizim gibi.Gözün aydın bu arada az kalmış niloş
ahh ahh ben bile iş bulamadım
(Bu arada şu smile bayılıyorum ya çok tatlılar)
öp öp sarıl iyice hatta kaçır onu gidin buralardann ama işte sonra bırakamayabilirsin
he bide asker yakışıklılığı diye bir şey var yaniii ayrı bi karizma var söyliyimde gelince dicen bu çocuğa bi olgunluk gelmiş bi şey olmuş falan bi daha aşık olcan
sağol yawrumm darısı sizlerin başına inşallahusta birliğine gidince bende belki uzun zaman göremicem yeri bir belli olsunda hayırlısıyla o yüzden geldiğinde stok yapıcam kendime öpücükleri
bulursun yawrum ya,ben internetten başvuru yapmıştım mezun olduktan sonra gerçi alakasız öyle proje bazlı bi işte başladım sonra başka bir bölüme geçtim orda devam etmiştim,zaten çalışmaya başlayınca çevrede genişliyor sıkıntın olmuyor sonra yine iş değiştirdim düşün yani 3.işim
allah daha iyilerini güzellerini nasip etsin sanada,hayırlısı de yawrumm
Maşallah tatlım bizde 4 sene oldu senden farkım yokmuş Allah tamamını erdirir inşallah canım.
ahh ahh bende işsizim çocuk askerden gelcek bende iş yok beni böylebulcak evde
kızz sonra ben onu evinde bırakıp işe nasıl gitçem walla duramam yerimderapormu alsam acaba bi hafta
hep öyle ama iş konusunda kısmetsizim başvuruların haddi hesabı yok gidiyorm gidiyorm bi şey yok ...ben evimin hanımı çocuklarımın anası olcam bu gidişle
Benimde gidişat onu gösteriyor beğüş aman onlar olsunda yanımızda örgüde öreriz
kalkk kız çay koyyy diye bağırcak kocan sonraallahım ya güldürdün beni yine
yawrum gittiğin yerler kurumsal şirketlerse hele süründürüyorlar resmen, dedim ya geçici proje için girmiştim diye. 6 aylık iş için 3 defa görüşmeye çağırdılar beni artık olmicak demiştim sonra aradılar sizin çalışmak istiyoruz die , insan kaynaklarındaki kıza Wallahimi demişim o heycanla
Benimde gidişat onu gösteriyor beğüş aman onlar olsunda yanımızda örgüde öreriz
benden sana söylemesi valla ben karışmambi hafta olmasada bence rapor al güzel fikir ustaya inşallah yakın olur ama her ihtimal olabilir tabii bide sen gidemeyebilirsin ama o izne gelirse öyle görüşceksniz nerden baksan 2-3 aydan önce hemen gelemeyebilir bunlarda acı ama gerçekler Niloşcum
Evet canım ya gerçekten çok yakışıklı oluyorlar ben gçen görüştüğümüzde üzüldüm baya ulaşıp öpemiyorum diye.öp öp sarıl iyice hatta kaçır onu gidin buralardann ama işte sonra bırakamayabilirsin
he bide asker yakışıklılığı diye bir şey var yaniii ayrı bi karizma var söyliyimde gelince dicen bu çocuğa bi olgunluk gelmiş bi şey olmuş falan bi daha aşık olcan
İnşallah gidip görebileceğin bir yer çıkar canım ama benden tavsiye dağıtıma geldiğinizde dolu dolu yaşayın bol bol hasret giderin.sağol yawrumm darısı sizlerin başına inşallahusta birliğine gidince bende belki uzun zaman göremicem yeri bir belli olsunda hayırlısıyla o yüzden geldiğinde stok yapıcam kendime öpücükleri
bulursun yawrum ya,ben internetten başvuru yapmıştım mezun olduktan sonra gerçi alakasız öyle proje bazlı bi işte başladım sonra başka bir bölüme geçtim orda devam etmiştim,zaten çalışmaya başlayınca çevrede genişliyor sıkıntın olmuyor sonra yine iş değiştirdim düşün yani 3.işim
allah daha iyilerini güzellerini nasip etsin sanada,hayırlısı de yawrumm
ben örgü örmeyide bilmiyom işim sakat
yawrum ya benim şuan çalıştığım yerde öyle şanssızlıklarla başladımki izin durumu çok zor artıkkasımın 15inde iş başı yapmıştım bir ay sonra falan daha deneme süremdeydim kist ameliyatı oldum bir ay raporluydum ordan zaten bi battım yani sonra askerim giderken aldım ücretsiz izin 3 gün falan, tekrar almam çok zor malesef artık iş çıkışlarında ewe yatmaya gelcem bir hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?