Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nİloşşşş bu işin kısası yok ki hepimizin ki uzun geldiklernde iş konusu ,ev konusu sayarsam burda hep beraber ağlarız şimdi
aynı dertler hepimizde var bacım sormaaa

Kaç senedir bekliyorsun tatlım.Böyle babada zor bulunur valla kıymetini bil

wallahi yawrum düşün işte biz 2007 de tanıştık 2008de sevgili olduk üniversite, iş güç, askerlik derken 5 yıl bitti evlenene kadar 7-8 olur bu gidişle

Canımmmm eğer iyi geldiyse ne mutlu bana sende bana çok iyi geliyosun biliosunnn
Aşılmıcak hiç bir şey yok canım konuşup anlaşmak lazım işte ben başarıcağınza eminimmm...Onada çok tavır yapma boşver yanında değil ya uzamasın şimdi tatile gitceksniz kumrular

ben süperimmm wallahi ayın 19unda sevdiğim geliyorrrr nasıl özledim varyaaa havaalanında sarılıp öpme rekorunu ben kırıcam o gün bi gelsin hele

Öp Öp sonra 6 ay öpemezsin bizim gibi.Gözün aydın bu arada az kalmış niloş

wallahi yawrum düşün işte biz 2007 de tanıştık 2008de sevgili olduk üniversite, iş güç, askerlik derken 5 yıl bitti evlenene kadar 7-8 olur bu gidişle

ahh ahh ben bile iş bulamadım

(Bu arada şu smile bayılıyorum ya çok tatlılar )

hiloşş iyisin dimi kuzuu??

napayım bütün arkadaşlar evleniyo çoluk çocuk yapıyolar bende bekliyom öle

Maşallah tatlım bizde 4 sene oldu senden farkım yokmuş Allah tamamını erdirir inşallah canım.

öp öp sarıl iyice hatta kaçır onu gidin buralardann ama işte sonra bırakamayabilirsin

he bide asker yakışıklılığı diye bir şey var yaniii ayrı bi karizma var söyliyimde gelince dicen bu çocuğa bi olgunluk gelmiş bi şey olmuş falan bi daha aşık olcan

sağol yawrumm darısı sizlerin başına inşallah usta birliğine gidince bende belki uzun zaman göremicem yeri bir belli olsunda hayırlısıyla o yüzden geldiğinde stok yapıcam kendime öpücükleri

ahh ahh ben bile iş bulamadım

(Bu arada şu smile bayılıyorum ya çok tatlılar )

bulursun yawrum ya,ben internetten başvuru yapmıştım mezun olduktan sonra gerçi alakasız öyle proje bazlı bi işte başladım sonra başka bir bölüme geçtim orda devam etmiştim,zaten çalışmaya başlayınca çevrede genişliyor sıkıntın olmuyor sonra yine iş değiştirdim düşün yani 3.işim

allah daha iyilerini güzellerini nasip etsin sanada,hayırlısı de yawrumm

kızz sonra ben onu evinde bırakıp işe nasıl gitçem walla duramam yerimde rapormu alsam acaba bi hafta

hep öyle ama iş konusunda kısmetsizim başvuruların haddi hesabı yok gidiyorm gidiyorm bi şey yok ...ben evimin hanımı çocuklarımın anası olcam bu gidişle

kızz sonra ben onu evinde bırakıp işe nasıl gitçem walla duramam yerimde rapormu alsam acaba bi hafta

benden sana söylemesi valla ben karışmam bi hafta olmasada bence rapor al güzel fikir ustaya inşallah yakın olur ama her ihtimal olabilir tabii bide sen gidemeyebilirsin ama o izne gelirse öyle görüşceksniz nerden baksan 2-3 aydan önce hemen gelemeyebilir bunlarda acı ama gerçekler Niloşcum

hep öyle ama iş konusunda kısmetsizim başvuruların haddi hesabı yok gidiyorm gidiyorm bi şey yok ...ben evimin hanımı çocuklarımın anası olcam bu gidişle

kalkk kız çay koyyy diye bağırcak kocan sonra allahım ya güldürdün beni yine

yawrum gittiğin yerler kurumsal şirketlerse hele süründürüyorlar resmen, dedim ya geçici proje için girmiştim diye. 6 aylık iş için 3 defa görüşmeye çağırdılar beni artık olmicak demiştim sonra aradılar sizin çalışmak istiyoruz die , insan kaynaklarındaki kıza Wallahimi demişim o heycanla

Benimde gidişat onu gösteriyor beğüş aman onlar olsunda yanımızda örgüde öreriz

Olsun da Selencim istanbulda da tek kişi çalışmasıyla hayat çok zor ya ben çalışmak istiyorm da inşallah gelene kadar bişi çıkar ne diyim Allah hepimizin gönlüne göre versin

Çok güzel canım Allah daimi etsin valla işte bende heryere gidiyorum da bazı işleri de ben istemiyorum o kadar okumuşm 4 yıl kadın önmuhasebe adı altında sekreterlik,santral,temizlik,fatura yatrma falan söylüyo verceği para da 700 lira evde otururum daha iyi yani inşallah bulcaz da bakalım vakti zamanı 3 senedir gelemedi

Benimde gidişat onu gösteriyor beğüş aman onlar olsunda yanımızda örgüde öreriz

ben örgü örmeyide bilmiyom işim sakat

yawrum ya benim şuan çalıştığım yerde öyle şanssızlıklarla başladımki izin durumu çok zor artık kasımın 15inde iş başı yapmıştım bir ay sonra falan daha deneme süremdeydim kist ameliyatı oldum bir ay raporluydum ordan zaten bi battım yani sonra askerim giderken aldım ücretsiz izin 3 gün falan, tekrar almam çok zor malesef artık iş çıkışlarında ewe yatmaya gelcem bir hafta

Evet canım ya gerçekten çok yakışıklı oluyorlar ben gçen görüştüğümüzde üzüldüm baya ulaşıp öpemiyorum diye.
İnşallah gidip görebileceğin bir yer çıkar canım ama benden tavsiye dağıtıma geldiğinizde dolu dolu yaşayın bol bol hasret giderin.

kızz bende yemek yapmayı temizliği falan güzel yaparım ama örgü dikiş tığ işleri hiç elimden gelmiyo hiçte yakışmıyo yaa amannnn hazırların suyu mu çıktı onlarıda KAyınvalideler örsün bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…