Çok güzel canım Allah daimi etsin valla işte bende heryere gidiyorum da bazı işleri de ben istemiyorum o kadar okumuşm 4 yıl kadın önmuhasebe adı altında sekreterlik,santral,temizlik,fatura yatrma falan söylüyo verceği para da 700 lira evde otururum daha iyi yani inşallah bulcaz da bakalım vakti zamanı 3 senedir gelemedi
Evet canım ya gerçekten çok yakışıklı oluyorlar ben gçen görüştüğümüzde üzüldüm baya ulaşıp öpemiyorum diye.
İnşallah gidip görebileceğin bir yer çıkar canım ama benden tavsiye dağıtıma geldiğinizde dolu dolu yaşayın bol bol hasret giderin.
Canımmmm eğer iyi geldiyse ne mutlu bana sende bana çok iyi geliyosun biliosunnn
Aşılmıcak hiç bir şey yok canım konuşup anlaşmak lazım işte ben başarıcağınza eminimmm...Onada çok tavır yapma boşver yanında değil ya uzamasın şimdi tatile gitceksniz kumrular
hiloşş iyisin dimi kuzuu??
napayım bütün arkadaşlar evleniyo çoluk çocuk yapıyolar bende bekliyom öle
ahh ahh bende işsizim çocuk askerden gelcek bende iş yok beni böylebulcak evde
Maşallah tatlım bizde 4 sene oldu senden farkım yokmuş Allah tamamını erdirir inşallah canım.
Olsun da Selencim istanbulda da tek kişi çalışmasıyla hayat çok zor ya ben çalışmak istiyorm da inşallah gelene kadar bişi çıkar ne diyim Allah hepimizin gönlüne göre versin
bulursun yawrum ya geç olsunda güç olmasın, haklısın gerçekten ama inan her yer aynı , hele deneyim falan yoksa taş çatlasa 850den başlatıyorlar sonra ne mesaisi var ne bişey ot gibi çalıştırıyorlar insanları. birde kendi adıma konuşiyim çalıştığım yerler türkiyede perakende sektöründe baya ilerde firmalar böyle lafım meclisten dışarı ama hacı, hoca, müslüman diye geçiniyorlar ama milletin okadar emeğini sömürüyorlar hakkını yiyorlarki anlatamamm...
Ohh Allah muhabbetimizi bozmasın kızıaammm
İnşallah canikom yaa o tatil o tatil var yaaa..bütün kızgınlık gene uzaklıktan büyüor yaa...poff ama napalım dayancaz biraz dahaa
İyiyim sağol Niloşşumm sizler sayesindee
E kız yaşımız başımız kaç daha bekleriz nolcak
Hhahah o ifade tam cuk olmuş yani deli kız
aminn hepimizin de tamamına erdirsin kızlarrr..asker bekleyenler kadar bunu hakeden yok bence yaaa neler çekiyoz be ah beee
İnşallah canikom yaa o tatil o tatil var yaaa..bütün kızgınlık gene uzaklıktan büyüor yaa...poff ama napalım dayancaz biraz dahaa
aminn hepimizin de tamamına erdirsin kızlarrr..asker bekleyenler kadar bunu hakeden yok bence yaaa neler çekiyoz be ah beee
Olsun da Selencim istanbulda da tek kişi çalışmasıyla hayat çok zor ya ben çalışmak istiyorm da inşallah gelene kadar bişi çıkar ne diyim Allah hepimizin gönlüne göre versin
ahh ahhh hatim indirdim dua ederkenEvet canım ya gerçekten çok yakışıklı oluyorlar ben gçen görüştüğümüzde üzüldüm baya ulaşıp öpemiyorum diye.
İnşallah gidip görebileceğin bir yer çıkar canım ama benden tavsiye dağıtıma geldiğinizde dolu dolu yaşayın bol bol hasret giderin.
aynen ya annem bana diyo sopa gibi tutuyosun tığı,şişi falankızz bende yemek yapmayı temizliği falan güzel yaparım ama örgü dikiş tığ işleri hiç elimden gelmiyo hiçte yakışmıyo yaa amannnn hazırların suyu mu çıktıonlarıda KAyınvalideler örsün bacım
selencim ben de geçen gün dedim saçlarını hep böyle kullan sivil hayatta da bi de ben sana aşık oldm tekrar dedm valla
amin canımm aminn
ahh ahhh hatim indirdim dua ederken
aynen ya annem bana diyo sopa gibi tutuyosun tığı,şişi falanbende senin gibi yemek yapmayı seviyorum yeter aç kalmayız işte daha nee
wallahi benim annem erkek kardeşime bile geline vermek için dantel yapıyor düşün yani ama başka kimsede görmedim öyle zorr yani
Benim askerim hep sakallı uzun gezer bende kestirmezdim dagıtıma geldiğinde hoşuma gitti bu seferde uzattırmıyorum gerçekten büyük değişime uğruyorlar birde izmirde yanmış bronz gelmişti AYYYYYY ÇOK ÖZLEDİM.
amin canımm aminn
ahh ahhh hatim indirdim dua ederken
aynen ya annem bana diyo sopa gibi tutuyosun tığı,şişi falanbende senin gibi yemek yapmayı seviyorum yeter aç kalmayız işte daha nee
wallahi benim annem erkek kardeşime bile geline vermek için dantel yapıyor düşün yani ama başka kimsede görmedim öyle zorr yani
aminn canım aminn, en önemlisi o zaten, onları işi iyi olsun bizde allahın izniyle onları destek oluruz inşallahöyle canm ben kpss ye hazrlncm tekrar seneye ki sınava nasılsa iş güç yok...
Allah geldiklernde askerlerimize iyi işler nasip etsin biz de takviye oluruz işte ...
Mehtap gibi kızımız olcağına,Şafak gibi oğlumuz olsunnnnn
Kesinlikle canım askerlerimizde zaman geçtikçe bunun farkında oluyorlar.Sen hak ettin kazandın canım darısıda sağ salim bizlere inşallah.
Aminnnnnn kardeşimmmm
Benim askerim hep sakallı uzun gezer bende kestirmezdim dagıtıma geldiğinde hoşuma gitti bu seferde uzattırmıyorum gerçekten büyük değişime uğruyorlar birde izmirde yanmış bronz gelmişti AYYYYYY ÇOK ÖZLEDİM.
Bizim Kayınvalide de oğluna bol bol yazma oyalamış,lifler falan dolu
Bizim doğmamış çocuğumuza oyuncak bile var çok ucuza oyun havuzu vardı almış bizimki
Kız valla gdicez görmeye gelemicez bi daha diye korkuyorumsiz mehtap düşünüyomsnz
sevindim yawrum iyi olmana, hakediyoruz tabikii nasıl oynak kızlar var bizim gözümüz şaşı wallahi herkeze
aminn canım aminn, en önemlisi o zaten, onları işi iyi olsun bizde allahın izniyle onları destek oluruz inşallah
Aynen öyle Selencimmm kıymet bilsinlerrrAmin yavrucum amin hepiniz görceksiniz o günleri inşallahh
Amin Begüşümm çok uykum geldi ben biraz şimdi sıpamla konuşup uyurum ne deycek bakalımm...
Ay ben de sakalına bayılırım sevdiceğimin..yani her türlü haline bayılsam da sakala zaafım var bıyık da olur kıl olsn da hahahaha
Anaa o da güzelmişşşş bak sen kv ye nası da tatlı
Şimdilik iyi geceler kızlarrr
Aynen öyle Selencimmm kıymet bilsinlerrrAmin yavrucum amin hepiniz görceksiniz o günleri inşallahh
Amin Begüşümm çok uykum geldi ben biraz şimdi sıpamla konuşup uyurum ne deycek bakalımm...
Ay ben de sakalına bayılırım sevdiceğimin..yani her türlü haline bayılsam da sakala zaafım var bıyık da olur kıl olsn da hahahaha
Anaa o da güzelmişşşş bak sen kv ye nası da tatlı
Şimdilik iyi geceler kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?