Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bulursun yawrum ya geç olsunda güç olmasın, haklısın gerçekten ama inan her yer aynı , hele deneyim falan yoksa taş çatlasa 850den başlatıyorlar sonra ne mesaisi var ne bişey ot gibi çalıştırıyorlar insanları. birde kendi adıma konuşiyim çalıştığım yerler türkiyede perakende sektöründe baya ilerde firmalar böyle lafım meclisten dışarı ama hacı, hoca, müslüman diye geçiniyorlar ama milletin okadar emeğini sömürüyorlar hakkını yiyorlarki anlatamamm...

selencim ben de geçen gün dedim saçlarını hep böyle kullan sivil hayatta da bi de ben sana aşık oldm tekrar dedm valla

Ohh Allah muhabbetimizi bozmasın kızıaammm

İnşallah canikom yaa o tatil o tatil var yaaa..bütün kızgınlık gene uzaklıktan büyüor yaa...poff ama napalım dayancaz biraz dahaa

hiloşş iyisin dimi kuzuu??

napayım bütün arkadaşlar evleniyo çoluk çocuk yapıyolar bende bekliyom öle

İyiyim sağol Niloşşumm sizler sayesindee

E kız yaşımız başımız kaç daha bekleriz nolcak

ahh ahh bende işsizim çocuk askerden gelcek bende iş yok beni böyle bulcak evde

Hhahah o ifade tam cuk olmuş yani deli kız

Maşallah tatlım bizde 4 sene oldu senden farkım yokmuş Allah tamamını erdirir inşallah canım.

aminn hepimizin de tamamına erdirsin kızlarrr..asker bekleyenler kadar bunu hakeden yok bence yaaa neler çekiyoz be ah beee

Olsun da Selencim istanbulda da tek kişi çalışmasıyla hayat çok zor ya ben çalışmak istiyorm da inşallah gelene kadar bişi çıkar ne diyim Allah hepimizin gönlüne göre versin

Öyle canım bizde ankara gibi görünüyor bu aralar herkes askerime ankaradan iş ayarlamaya çalışıyor bakalım şansımıza.

öyle canm ben kpss ye hazrlncm tekrar seneye ki sınava nasılsa iş güç yok...

Allah geldiklernde askerlerimize iyi işler nasip etsin biz de takviye oluruz işte ...

Kesinlikle canım askerlerimizde zaman geçtikçe bunun farkında oluyorlar.Sen hak ettin kazandın canım darısıda sağ salim bizlere inşallah.

Aminnnnnn kardeşimmmm

Olsun da Selencim istanbulda da tek kişi çalışmasıyla hayat çok zor ya ben çalışmak istiyorm da inşallah gelene kadar bişi çıkar ne diyim Allah hepimizin gönlüne göre versin

amin canımm aminn

ahh ahhh hatim indirdim dua ederken

aynen ya annem bana diyo sopa gibi tutuyosun tığı,şişi falan bende senin gibi yemek yapmayı seviyorum yeter aç kalmayız işte daha nee
wallahi benim annem erkek kardeşime bile geline vermek için dantel yapıyor düşün yani ama başka kimsede görmedim öyle zorr yani

selencim ben de geçen gün dedim saçlarını hep böyle kullan sivil hayatta da bi de ben sana aşık oldm tekrar dedm valla

Benim askerim hep sakallı uzun gezer bende kestirmezdim dagıtıma geldiğinde hoşuma gitti bu seferde uzattırmıyorum gerçekten büyük değişime uğruyorlar birde izmirde yanmış bronz gelmişti AYYYYYY ÇOK ÖZLEDİM.

Bizim Kayınvalide de oğluna bol bol yazma oyalamış,lifler falan dolu
Bizim doğmamış çocuğumuza oyuncak bile var çok ucuza oyun havuzu vardı almış bizimki

Kız valla gdicez görmeye gelemicez bi daha diye korkuyorum siz mehtap düşünüyomsnz

Daha çok edeceksin tatlım

sevindim yawrum iyi olmana, hakediyoruz tabikii nasıl oynak kızlar var bizim gözümüz şaşı wallahi herkeze

öyle canm ben kpss ye hazrlncm tekrar seneye ki sınava nasılsa iş güç yok...

Allah geldiklernde askerlerimize iyi işler nasip etsin biz de takviye oluruz işte ...
aminn canım aminn, en önemlisi o zaten, onları işi iyi olsun bizde allahın izniyle onları destek oluruz inşallah

Kesinlikle canım askerlerimizde zaman geçtikçe bunun farkında oluyorlar.Sen hak ettin kazandın canım darısıda sağ salim bizlere inşallah.

Aynen öyle Selencimmm kıymet bilsinlerrr Amin yavrucum amin hepiniz görceksiniz o günleri inşallahh

Aminnnnnn kardeşimmmm

Amin Begüşümm çok uykum geldi ben biraz şimdi sıpamla konuşup uyurum ne deycek bakalımm...

Ay ben de sakalına bayılırım sevdiceğimin..yani her türlü haline bayılsam da sakala zaafım var bıyık da olur kıl olsn da hahahaha

Bizim Kayınvalide de oğluna bol bol yazma oyalamış,lifler falan dolu
Bizim doğmamış çocuğumuza oyuncak bile var çok ucuza oyun havuzu vardı almış bizimki

Anaa o da güzelmişşşş bak sen kv ye nası da tatlı

Şimdilik iyi geceler kızlarrr

Kız valla gdicez görmeye gelemicez bi daha diye korkuyorum siz mehtap düşünüyomsnz

Annemler sorun yoksa ben çok gitmek istiyorum canım askerimde kurban bayramında gelecekti şimdi vazgeçmiş aralıkta geleyim mi hayatım soguklarda evimde sıcak sıcak otururum dedi ama ben dayanamam o zamana kadar asla.

Aynen öyle tatlımmm..ama çok da belli etmeyek gene de bunu askerlere hehehe

Hadi bakalım Dişi kuş yuvayı yap Canımmm iyi geceler hadi bakalım inşallah güzel bi knşma olur gelişmeleri bekliyorum...seni çok seviyorummm Hiloşummm

Bende öyle hatta düğünde nişanda uzattacaksın diyorum ayıp olur diyor çok yakışıyor ama sakalsız kel gibi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…