İyi geceler kızlar bende yatayım görüşürüz yarın.Allaha emanet olun.
Hadi bakalım Dişi kuş yuvayı yapCanımmm iyi geceler hadi bakalım inşallah güzel bi knşma olur gelişmeleri bekliyorum...seni çok seviyorummm Hiloşummm
Hlioşumm ilk mesajını gördüğümde çok sevinmiştim ama sonraki mesajında aranızın bozulduğunu duyunca üzüldüm.
Böyle herşey güzel giderken heyecanlanırken böyle aksilikler olunca insanın aklı çok karışıyor haklısın.
Ama sizde biraz erken karar verdiniz. Hani askerde de sorunlar yaşıyordunuz bir ara yine böyle tereddüte düşmüştün o zaman konuşmuştuk seninle tatilde herşeye iyice bak, düşün tart nasıl olur, olurmu falan diye. Bunu en iyi birlikteyken davranışlarından konuşmalarından anlayabilirsin bebeğim. Tabiki tartışmalar kavgalar olucak ama önemli olan çabucak toparlanabilmeniz ve birbirinize olan saygınızı sevginizi hiç bir zaman yitirmemeniz.
O yüzden de senin düşündüğün doğru eğer sizinkiler birşey sorarsa tatilden dönüşte konuşuruz de ve biraz asker psikolejisinide üzerinden atmasını bekle yavruşum..
Bu zamana kadar da sen kendini üzme tatlım benim kıyamam sana.. Sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun..
Zaman herşeyin ilacıdır derler aynı zamanda da acele işede şeytan karışır derler (Allah korusun) yavaş yavaş kafanda herşey netleşsin kafanın karışıklılığı gitti zaman kararını ver ve inşallah hayırlısı neyse o olur bitanemm..
Begusum ben de seni cok seviyom yavrummm...aciklamami da yapmaya geldimmm Ebrusum hemen acikliyorm safagimiz da 34 olms yehuu İstanbullllda buluştukk
Simdi gece yazdim ben once hala tripliyim ya uykum geldi ben uyucam dedim..peki ben de dedi once..sonra ailenle hic konu acildi mi ded ben de evet dedim ama ben acele etmeyin dedim dedim..nasil ya dedi aradi sonra..ne dediler her seyi anlat neden belli ettin dedi..ben dedim bi sey belli etmedim sadece ben bi gidip geleyim oyle ararsiniz dedim yani cidden de annemlere oyle dedim kizlar hem dedim biraz beklesinler daha iyihem de cidden tatilden sonra karar vermek daha iyi..ha bu karardan donemicez bence ne kadar sinirlensek de etsek de ama icim rahat bir sekilde olsa daha super olur..
Bu arada babam da dun ben vazgectim ya diyo ben seni gonderemem diyo aradacok tatli yaaa...
Baya konustuk iste ailenle ne konustun ettin her seyi sordu durdu..tamam dedi bizim sorunumuz falan yok bi sakin ol dedi, uzunca konustuk en son da operek kapatti telefonu aferin boyle uslu dur diyo gicikyani buyuk bir sorun yok su an ama dedigim gibi zaman lazim..
Ebrusjm haklisin ben de oyle düşünüyorum normalde ama Zafer cidden cok hevesli bu konuda onu da kirmak istemiyorum yani en azindan dedim arasinlar bizden haber cikana dek zaman yine gecer..hakkimizda hayirlisi olsun yavrum..
Bu arada kizlar evlenmis bebek falan dogurmusunz gece hadi hayırlısi olsn hehhe Zaferimin bemin icin kazandigi ayiciklar falan var ama onlar benm cocuga falab degil bana heheh
Hiloşum sizin için gerekli olan zaman ve konuşmak her şeyi işte ,,geldi bi anda tekrar gitti ondan sende kötü oldun inşallah her şey güzel olcak bebeğimmm siz birbirinizi sevin destek olun aşılmıcak bir şey yok
Ben çocuk istemiyorum da bu Niloş çok istiyo askeri gelsin direkt evlendircez heralde
Benimkininde babası orda otel ayarlamşlar şimdide alışveriş yapıyolarmş babası yanında ya pekte konuşamıyo çok komik
Keşke ben de gittiğimde onu dışarı çıkarabilsem kalmak için ama soyadı davası var çok saçma yaaabende mutfak dolaplarını silmeye giriştim öpüyorum seniii bal böcüğümm
gözün aydın canımm allah tez vakitte kavuştursun sevenleri
sen başla yawaştan yawrum ama allah yuva kurana yardım edermiş, allah yardımcınız olsun zaten elinde nakit paran varsa çeyiz almakta evi kurmakta 1günlük iş yeterki para olsun...
Hiloşşş neler oldu herşeye fransız kaldım. Zafer'e çok kızdım, seni üzmüşş ah kuzum :26:
Ama söz arifesinde böyle şeyler doğal diye düşünüyorum ne bileyim. Sonuçta herşey artık ciddiye biniyor, aileler telefonlaşmışta..
Üzmee kendini, zamanla herşey yerine oturur nasıl olsa..
Tam anlayamadım ama bana bi özet geç :44: Ya da geçme düzelmişsiniz sanırım. Ahh babişkoya bakk beee :)
Kıyamaz tabi kız ayrı oluyo ya :)
Esracımm çok sevindim, biletiniz de alınmışş oh ohhh, çeyizlere başla derim. Ben başladım
Begusum ben de seni cok seviyom yavrummm...aciklamami da yapmaya geldimmm Ebrusum hemen acikliyorm safagimiz da 34 olms yehuu İstanbullllda buluştukk
Simdi gece yazdim ben once hala tripliyim ya uykum geldi ben uyucam dedim..peki ben de dedi once..sonra ailenle hic konu acildi mi ded ben de evet dedim ama ben acele etmeyin dedim dedim..nasil ya dedi aradi sonra..ne dediler her seyi anlat neden belli ettin dedi..ben dedim bi sey belli etmedim sadece ben bi gidip geleyim oyle ararsiniz dedim yani cidden de annemlere oyle dedim kizlar hem dedim biraz beklesinler daha iyihem de cidden tatilden sonra karar vermek daha iyi..ha bu karardan donemicez bence ne kadar sinirlensek de etsek de ama icim rahat bir sekilde olsa daha super olur..
Bu arada babam da dun ben vazgectim ya diyo ben seni gonderemem diyo aradacok tatli yaaa...
Baya konustuk iste ailenle ne konustun ettin her seyi sordu durdu..tamam dedi bizim sorunumuz falan yok bi sakin ol dedi, uzunca konustuk en son da operek kapatti telefonu aferin boyle uslu dur diyo gicikyani buyuk bir sorun yok su an ama dedigim gibi zaman lazim..
Ebrusjm haklisin ben de oyle düşünüyorum normalde ama Zafer cidden cok hevesli bu konuda onu da kirmak istemiyorum yani en azindan dedim arasinlar bizden haber cikana dek zaman yine gecer..hakkimizda hayirlisi olsun yavrum..
Bu arada kizlar evlenmis bebek falan dogurmusunz gece hadi hayırlısi olsn hehhe Zaferimin bemin icin kazandigi ayiciklar falan var ama onlar benm cocuga falab degil bana heheh
Hiloşum sizin için gerekli olan zaman ve konuşmak her şeyi işte ,,geldi bi anda tekrar gitti ondan sende kötü oldun inşallah her şey güzel olcak bebeğimmm siz birbirinizi sevin destek olun aşılmıcak bir şey yok
Ben çocuk istemiyorum da bu Niloş çok istiyo askeri gelsin direkt evlendircez heralde
Benimkininde babası orda otel ayarlamşlar şimdide alışveriş yapıyolarmş babası yanında ya pekte konuşamıyo çok komik
Keşke ben de gittiğimde onu dışarı çıkarabilsem kalmak için ama soyadı davası var çok saçma yaaabende mutfak dolaplarını silmeye giriştim öpüyorum seniii bal böcüğümm
Amin canim tesekkur ettim, rabbim sizede gostersin.
Evet canim ya cok zor is valla insallah altindan kalkariz dogru diyorsun para olduktan sonra takir takir alirsin
Hiloşşş neler oldu herşeye fransız kaldım. Zafer'e çok kızdım, seni üzmüşş ah kuzum :26:
Ama söz arifesinde böyle şeyler doğal diye düşünüyorum ne bileyim. Sonuçta herşey artık ciddiye biniyor, aileler telefonlaşmışta..
Üzmee kendini, zamanla herşey yerine oturur nasıl olsa..
Tam anlayamadım ama bana bi özet geç :44: Ya da geçme düzelmişsiniz sanırım. Ahh babişkoya bakk beee :)
Kıyamaz tabi kız ayrı oluyo ya :)
Esracımm çok sevindim, biletiniz de alınmışş oh ohhh, çeyizlere başla derim. Ben başladım
Üzdü ama düzeltti geri canım benm normalde çok umursamazdım belki üzmesini ama tam aileler falan derken olunca moralim çok bozuldu bir an emin olup olmama konusunda bocaladımm..oysa gittiğinden beri hadi artık gel de şöyle başbaşa zaman geçirelm, ben bunun hayaliyle yaşıyorum deyip duruyor..yani mutluydum ne güzell..neyse şimdi iyiyiz sağol Esintoşumm
Sorma babalar ayrı yaaa..oyyy...
Ama sabah da annem durup durup açıyor konuyu, ilk gelmede olmaz tabi istedikleri gibi olmaz her şey kusura bakmasınlar diyorama ben nişan istemediğimi anneme belirttim olur da babamla konusu geçer söylesin yani..bir tanışmaya gelsinler, sonra bakarsınz biz gideriz, sonra söz olur falan filan...yaza evlencez gibi geliyor ama hadi hayırlısı olsun bakalım Zafer dediğini yapacak bu gidişle ama ben de çok istiyorum tabi ki benm tek amacım hep ailemin gönlü olsun..
Üzdü ama düzeltti geri canım benm normalde çok umursamazdım belki üzmesini ama tam aileler falan derken olunca moralim çok bozuldu bir an emin olup olmama konusunda bocaladımm..oysa gittiğinden beri hadi artık gel de şöyle başbaşa zaman geçirelm, ben bunun hayaliyle yaşıyorum deyip duruyor..yani mutluydum ne güzell..neyse şimdi iyiyiz sağol Esintoşumm
Sorma babalar ayrı yaaa..oyyy...
Ama sabah da annem durup durup açıyor konuyu, ilk gelmede olmaz tabi istedikleri gibi olmaz her şey kusura bakmasınlar diyorama ben nişan istemediğimi anneme belirttim olur da babamla konusu geçer söylesin yani..bir tanışmaya gelsinler, sonra bakarsınz biz gideriz, sonra söz olur falan filan...yaza evlencez gibi geliyor ama hadi hayırlısı olsun bakalım Zafer dediğini yapacak bu gidişle ama ben de çok istiyorum tabi ki benm tek amacım hep ailemin gönlü olsun..
sağol canım benim allah sizede göstersin, senin düğün ne zaman da canım
çocukta yaparım kariyerdeee oooooo
sevindim yawrum askerin için kafası dağılmıştır değişiklik olmuştur onun içinde, inşallah sende en kısa zamanda gidip görürsün sevdiceğini
hiloşummm çok sevindimmmgeçmişi okumaktan anca selam veriyorum baban çok tatlı ya kıyamıyo kızınaa anammmm
Hayırlısı olsun canım ya,en önemlisi o zaten,kimsenin kalbi kırılmadan herkezin gönlünü dualarını alıp evlenmek, allah o günleri nasip etsin inşallah hepimize
Ovvvvv aslında şu son satırdan önceki satır çok mu çok hoşuma gitti beee
Araya ciddiyet binince kırgınlık daha bi çok oluyor kuzum, ama bunları aşmışsınız hayırlısıyla bi yüzüğüde takalım size oh ohh
Annen'de haklı ilk istemeye olmaz iki kez gelsinleer aaaa kız evi naz evidir şekerim
Yani söz/nişan bi arada olacak. Söz deyip durma kız şuna nişan yapmıycan madem adını nişan koy bizim gibi hahaha hihihi hohoho(Yahşi cazibeyi izliyordum da) Bak sana söyle özet geçeyim şimdiden annenle, baban en çok bu zamanda her ne dilersen yapacak. Üstüne bi öncekinden daha fazla titremeye başlamışlardır zaten :) Onlar içinde zor ama alışıyorlar kuzum.
Herşey istediğiniz gibi olsunda, ufak tefek sorunlarda olur elbet zamanlada herşey oturunca yerine sorun falan kalmaz kuzum.
Biz yakupla annesigil beni görmeye geldikleri gün öyle böyle değil bi tartıştık ki anneme gelmesinler istemiyorum demiştim, ki kafamda karışıktı zaten.. Sonra yakup ikna etti, ne kadar ciddi olduğunu beni ne kdar çok sevdiğini kelimelere dökünce anladım. Gerçekten iş ciddiye bininde kafa çok karışıyor ama sonunda bi ömür aynı yastıkta kocamak varrkeeen ayyy canım çekti şimdi bak
Neyse dediğim gibi hayırlısı olsun kuzuumm
2014 Haziran ortasında olacak kuzumYani 2014 geliniyim bende senin gibi Allahın izniyle
oh yap cnm yap her şey yap
Geziyolarmış biraz alışveriş yapmışlar dedim ben aramıyorum kayınpeder varben ararım seni dedi o arıyo öyle
Gitsemde ben dışarı çıkartamıcam kii öyle kalamıcakk günübirlik çarşıyı geçirip gelcem çift çarşı olsa süper olur da zaten bende hemen gidemiyorm ,,
bende mutfak dolaplarını silmeye giriştim ama kolum ağrıdı valla bi kaçınıda yarına bıraktım anneciğime yardım ediyorum
Sağol Nilosss insallah agiz tadiyla olur hepsi yavrumm..
Sagol Esincimmm ne de guzel yazmissin ama haklisin nisan olmazsa adi nisan olsn sozumuzun..ya nisan bana cok mantikli gelmiyor yani ne yalan diyim..gitgide de ortadan kalkiyor zaten..cunku eskisi gibi memleketlisiyle evlenmiyor kimse o yizden de herkese ekstra kulfet oluyo nisan gereksiz bence sahsen..ama kina gecesi icin mesela istanbulda guzel bi yer tutul dugun tarzi yapariz tabi buna daha cok var daa..:))
Is ciddiye binince tabi daha bi kafa kariscak her tartismada belki ondan ama oturur birazcik daha sivil hayatta zaman gecirelim deee..her sey oturur insallah yavrumm)
Ayni soyadiyla doyasiya dolascaniz zamanlar da gelecek bacimmm :**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?