Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğru kuzum ya buraya taşımak mesele olur antalya ya gelin alıyoruz hahahyyy
sen buraya gelip gittikçe burda alırsın ..
Dene bakalım tatlım ya ama aynen onu da istanbul'dan alırsan saklama ihtmalin yüksek

Yanii en mantıklısı yavrum evet Antalya'ya alcanız hadi bakalımm tey tey teyy oğlan bizim kız bizimm

Deneyecemm başaracamm inşallahhh

soyisim tutmayınca malesef yawrum ya
Et tabi kızımm annem hep diyor öğrendiğin kendine yaptığın bana yada böyle bişeydi
kolay gelsin bebişş

Kızlar askerim nete girdiii biraz konuştuk babası geldi el salladı o da ...bende dedim ki o an istanbuldan olmadı ankaraya selam dedim

Babası dedi ki bi kere gelmedi ki görüşemedik dedi ..Bende askerime dedim ki ben çok cadı gelinim dedim

Yalnız böyle bi bekleyiş içinde olmalarına üzüldüm 2 ay oldu askerim gideli bende gitmedm ne biliyim ya yanlış mı yaptım ki niye böyle düşündüler ?

onlar bekler tabiki ama insan yinede çekiniyor onlar aramadan kızım buyur gel falan demeden gitmek. sen yinede arada annesini falan arayıp hal hatır sor yawrum sonuçta onlar sevdiğinin annesi babası ve sende kısmet olursa gelinleri olucaksın inşallah o yüzden arada hatırlat kendini

Bebeğim konuşuyoruz bazen ben aramama fırsat bırakmadan onlar arıyolar haftada bir bazen 2 haftada bir bazen ben tam bekliyorum aramak için onlar ararlar falan mevzu konuşmak değil zaten...geçenlerde babası aramıştı ne zaman kahve yapmaya gelcen dedi dağıtımda ben kahve yapmştm öyle içmiştk ben de inşallah falan diye kaçştrdm ama şimdi gene dedi valla kafama takıldı ya ...

Bu arada yeni bölük komutanı gelmiş çift çarşı yokmuş artı soyadı uymadığı için zaten çıkartamıosn da bide evli olsan evlilik cüzdanı istiyolarmş vay anasını ya ...

begüşş bişey sorcam yawrum, akşam askerimle konuştum silüs terihinde 17 haziran ,2 günde yol izniyle katılma tarihi 19 haziran olduğunu,2 gün fazla hesaplıyorsun galba dedi. ben ne biliyim dedim en kötü duruma hazırlıyorum ben kendimi böyle iyi dedim 19 haziranda gittiği için o şekilde hesapladım hangisi doğrudur kuzucumm

walla ne diyimki bebişim eğer bekliyorlarsa sende istiyorsan git tabiki, ara bir haftasonu müsaitmisiniz uğramak istiyorum falan diye. ama insan çekiniyor dimi. bide şimdi askerin yok ya tek hissediyorsun kendini aynı şeyleri bende yaşıyorum çünkü ...

askeriyenin işi yawrum mantık aramicaksın malesef

Niloşum sülüs tarihi neyse ondan hesapla askerinin dediği doğrudur ben hiç bilmiyorum yol izni falan ...sülüs tarihinden itibaren asker sayılıo bizimki 4 şubat sülüs ama 6 sında teslim olmştu sülüsten hesaplanıyo

Aynen o ev onsuz çok saçma bana şöyle gitsem memnun olurlarda ben çekiniyorum tabi ya ne bilim... Demekki biz nişanlı falan olsadık çok beklentiler değişcekti :18::18::18::18:

Dün akrabam vardı da onun gelini oğlu askere giderken nişanlılardı...Ay dedi X nişanlı olduğu halde ne arardı ne gelirdi falan ...biz gene iyi arıyoruz konşuyoruz heralde inşallah kıymet bilinir:13:

Askerime dedim şu an babanın yerinde olmak için neler vermezdim diye kamerada görünce içim gidiyo resmen

neyse artık 19unda geldiğinde tam net öğrenirimde sonra tekrar fazlalaşırsa üzilmiyim böyle iyi

aynen yawrum ya nişanlı falan olsaydık ozaman mecburen gidicektik ve heryere çağırıcaklardı belki imkanın olmicaktı gidemicektin sonra ayıp olucaktı ne biliyim askerlerimizle aramız bile bozulabilirdi bu yüzden çünkü çoğu arkadaşımda gördüm bunu.. o yüzden böyle iyi allaha şükür benide hep arıyorlar nasılsın kızım iyimisin sen bize oğlumuzun emanetisin istediğin zaman gel falan diyorlar insanın hoşuna gidiyor ama herşey karşılıklı bende arıyorum ,gidiyorum, askerim bile diyor sen bizimkilerle benden çok görüşüyorsun seni temsil ediyorum napıyım diyorum yawrum inşallah gerçekten dediğin gibi kıymet bilinir, biz onların onlarda bizim...

kıyamam sana yaa az kaldı begüşüm sende gidersinn yawrum yaa benimki ankara çıkarsa toplicam senide birlikte kaçarız

ooo benimki geçen gün dedi git annemi ziyaret et yokluğumu hissettrme dedi o dedi diye hemen gitcek halim zaten yok şu an çok sıcak bi yere gidemem ben dedm...Geçen de babası aramştı ne zaman kahve yapcan dedi bazen annesi aramayınca insan diyo bnim için arar falan gülüyo böyle falan da ben aldrmıyorum çok fazla konuşcak bişi de yok zaten bence bu kadarı yeter ...

Çıkadabilir yani hiç belli olmaz cnmm inşallah ya valla kaçarız ne de güzel olur ben yolculuk yapmaya bayılırımmm zaten de şu an maddi açıdan düşüncelerdeym yoksa ben çalışıo olsam var ya ayda bir kere basar giderim

erkeklerrrr annelerine kıyamıyor ya
inşallah canım ya artık hakkımızda hayırlısı neyse öyle olur inşallah
yok bebeğim wallahi çalışsan bile sana yemin ederim maaş nereye gidiyor anlamıyorum,bide çoğu yerde cumartesi çalışma falan oluyor inşallah yakın zamanda bulursun iş yawrum yaa

inşallah cnm benm planlarım hazır bebeğim,,cumarteside olsa cumartesi gece bincem pazar sabahı ordayım zaten oda 9 gibi çarşıya çıkıyo akşamda o kışlaya ben evime

Ya ama ciddi gözle düşünürsen gitmekte biraz abes bana göre ,,tamam askerim varken gittim geldim de şu an bi bağ yok ki ben yine bu kadar iyi gidip geldim kırmamak için dağıtımda...böyle idare etcekler napalmmmm bizimde bi ailemiz var snçta ...

Yanii tabiiii.... Kız gitme kalpten daha ne heyecanlar var önünde heheheh

Ay kendimi ilk defa evde söz-nişan elbise seçimi başlığında yakaladımm
Anamm noluyor banaaaa

Ohoooo Gitmiyyceemmm, o başlıklardan düğün başlıklarına çıkacaksın bekle ve gör
Ben şuan düğün başlıklarına bakıyorum genelde

Yavrum fikirlerin süper Demek sende bizdensin söz/nişan konusunda hahahyt
Bende kır düğünü düşünüyorum ama önce hayırlısı kuzum.

aynen yawrum katılıyorum sana, walalhi bizimkilerde iyi izin veriyorlar gitmeme falan bişey demiyor annem gerçi bende hiç bir zaman abartmıyorum, sonuçta söz bile yokken bukadarı iyi yeter

Canm beklenti olabilir dogru ama iki aycik oldu daha onlar da abartmasn yahuuu bosver simdi askerin de yokken zirt pirt ta ziyarete mi gitcektin sankiii takilma bence cok onlar simdi usulen de olsa soylemek zorundala ama ortalayip gidersin bir gun olmadii..

Aman da amann askerini ozlemis birii..kiyamam kizz dogru yani ozluyor insann..
Benimki de bugun denizlerdeee..ben de yarin denizdeyimm haftaya da beraber denizde oluruz insallahh :))

Haahha tabi hepsi sirayla dimi :))
Tabi her seyin once hayirlisi yavrum yaaa..)

Haahha tabi hepsi sirayla dimi :))
Tabi her seyin once hayirlisi yavrum yaaa..)

Deniiz deniiz deyip durma kızım giden var gidemeyen var
Şaka maka git benim yerime de denizin keyfini çıkart kuzuumm
Benim eşşek sakarlık yapmış düşmüş bileği burkulmuş revire gitmiş 1 hafta yatış almış :26: 1 hafta bulaşıktan kurtulmuş

aynen bebeğim bana söyleniyolar da kendileri kızlarını gönderirler mi gene ben bazen anneme söyledim bazen kaçamak yaptım gittim geldim bi şekilde ...Aman napim söyler söyler dururlar benim mecburiyetim yok hele askerim yokken hiç gerek yok belki bayramdan sonra giderim öyle ...ben zaten askere gitmeden söz-nişan istememe sebebim buydu bak gelmiyo gitmiyo laf olmasın diye daha çocuk yokken canımız sıkılcaktı şimdi en azından dalgaya vurup gelirim inşallah diyip geçiştiriyorum onlar da şöyle diyodur belki bak çocuk burdaken geliyo o yokken gelmiyo diye ama benim açımdan bakmaları lazım bide ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…