Sagol Esincimmm ne de guzel yazmissin ama haklisin nisan olmazsa adi nisan olsn sozumuzun..ya nisan bana cok mantikli gelmiyor yani ne yalan diyim..gitgide de ortadan kalkiyor zaten..cunku eskisi gibi memleketlisiyle evlenmiyor kimse o yizden de herkese ekstra kulfet oluyo nisan gereksiz bence sahsen..ama kina gecesi icin mesela istanbulda guzel bi yer tutul dugun tarzi yapariz tabi buna daha cok var daa..:))
Is ciddiye binince tabi daha bi kafa kariscak her tartismada belki ondan ama oturur birazcik daha sivil hayatta zaman gecirelim deee..her sey oturur insallah yavrumm)
Aminnn cnmmm aminn cümlemize ...Hoş ben kendi soyadımı da çok seviyorumhatta bi dönem erkeğin soyadını almak bana çok saçma geliyodu ben babama ihanet edemem falan diyodum küçükken 1:
Bu arada bende senle aynı düşünüyorum söz-nişan bi arada olması daha güzel tek yüzükle hemde ben öyle çok masrafları sevmiyorum nitekim onların yükünü sonra gene biz çekicez,,,nişan düğünün provası gibi ya gelinlik yerine elbise giymek falan bi dünya masraf ne o milleti eğlendircez ben de istemiyorum ama onun yerine çok güzel bi kına gecesi ferah bi ortamdaa vur patlasın çal oynasın kız kızaa daha güzel kimileride kınaya önem vermiyolar küçücük yere bi dolu insan davet ediyolar boğuluo insan Allah izin verirse bende önce tanştrmak aileleri sonra 1-2 hafta snra söz-nişan evde düşünüyorm
Aynı fikirde olmak ne güzel kuzum, bende nişan istemediğim için babamla kararlaştırdık ve söz/nişan bi arada oldu o zaman. Akrabalar vardı sadece işte öyle oldu. Bana da nişan ikinci düğün gibi geliyor, hani bide şu gelinlik gibi kabarık nişanlıklardan giyiyorlar ya Allahım diyorum niye boşuna masraf düğün niye yapıyon o zaman şimdi evlen diyorumKınayı dediğin gibi bende düğün tarzı düşünüyorum ama sonuçta kızkıza olunca kop kop
İnşallah kuzum, he bii de nişan yüzükleri takılınca sakın ipleri Zafer'e vermeee
Heheh kucukken de deliymisinn komikmisin :)))
Aynen yaa hem bosa masraf hem bosa eziyet yaa..sonunda evlenmis de olmuyon gayet de gereksizz..bizde de oyle olir ama ardaki sure belki bi iki ay olur uzak sehirler oluncaaa hem bizimkiler de anca alisir :) zaten tam kis gelmeden oldugu surece sorun da olmazz)
Bence de kinagecesi acayip eglenceli oluyorrr..gayet onemli benm icn dee)
Cok da iyi etmisiniz Esincim..yani gelinligin bi ozelligi var baska da giymeye gerek yok bir de bindalli giyeyim de kinada :))
Ayni fikirler ayni sonuc nişan gereksiz yasasin soz=nisan heheheh
Ipleri verrme derken mecaz anlamda mi bilmedigim bir adet mi var kizzz :))
Cok da iyi etmisiniz Esincim..yani gelinligin bi ozelligi var baska da giymeye gerek yok bir de bindalli giyeyim de kinada :))
Ayni fikirler ayni sonuc nişan gereksiz yasasin soz=nisan heheheh
Ipleri verrme derken mecaz anlamda mi bilmedigim bir adet mi var kizzz :))
Kızz Hiloşş ben delimiyim şimdiii ,Dün de Niloş dioki sen çok komik birisinvalla gelirsem oraya hehehe ben limonata pastalı düğünde istemiyorummm öyle olcaksa kuru nikahı tercih ederim
Demin bi sitede okudum ilk gece damatlığın üstüne gelinliği koyarsanız kadının sözü geçiyomş deneyenler yaptım oldu demişler unutmazsam bende denicem
HahahytYok kuzum mecazı anlamda, ipler senin elinde olsun istediğinde çeeekkkk, istediğinde saaall
Giycen tabi ooh ooohh kurtlarda dökülecekk, düğün dernek olana kadar çeşitler çoğalsın tek isteğim
Giycem tabiii
Çeşitler artmasa da çeşit tonla yavrum yetmedi mii hahahah hele de alışverişe başlayınca çeşitleri daha iyi görcezzz..
Vermem ipleri tabi kki onaa yok öyleee
Suus kıız kalpten mi götürcen sen beni
Ohh aferin balıım senden tam beklediğim cevaappp
kızlar napıyosunuz bakıyımmm
bende isteme söz nişan hepsini bigünde istyorum
düğünüde kır düğünü inşallahh hilall atatürk parkında çok güzel kafeler var bnm de kafamda var orası .. yada kır düğünü için çakırlar tarafında da güzel yerler var o günler bi gelsin de
Yanii tabiiii....Kız gitme kalpten daha ne heyecanlar var önünde heheheh
Ay kendimi ilk defa evde söz-nişan elbise seçimi başlığında yakaladımm
Anamm noluyor banaaaa
Aynen Gizemmm aynennn mantıklı olan o yaaa..bir tanışma faslı sonra eve nişan vee kına gecesi-düğünn..o günler gelsin gelsin derkennn geliyor mu neee anammm
Sen de Antalyalıydın tabii ohh araştırak kız beraberÇakırlar tarafı konusunda da haklısınn hepsin üşenmeden gezerim Zafer'i de peşimden sürüklerim hehehe
Hesna Abla duyy sesimiiiiii !!
Bugün Hesna Ablanın evlilik yıl dönümü o şimdi kocacığıyla bugünün keyfini çıkartsın
Niceee aylara, yıllara ablacım şafağınız bitti ne kalmış ki şurda.. Rabbim bi daha yan oda dan başka mesafe koymasın aranıza :)
Sen de al sevdiceğini de sırayı bizlere bırakın
ben kaç gündür düğün çeyiz söz nişan kıyafeti düğün müziği balayı topiği oralarda buluyorum bakmak bile çok eğlenceliii
aynen önce tanışma faslı sonrada isteme söz nişankınayıda bizim bahçeli ev var bitane orda aradan çıkartcam
valla seninki geldi hilall o kesin sen çeyizede başlamadın dmi dahaa
antalyadayım kuzum aynen bak senin nerde yaptığın araştrmaların bana baya fikir olur
üşenilmez tabi ya onlarda peşimizden sürüklencek hiç kusura bakmasınlar
Evet yaaa facede gördüm kocacığıyla aynı başlıkta etiketli anammm dedim ne güzel duyguu Allah mutlu etsinnn
Evet ya eğlenceliii bence deee...ama ben hala çeyizlere bakarken eğlenmiyorum yaa ona daha zamanım var sanırm
Hhehehe ayy geliyo vallaa kızzz.... Benim çeyiz falan yok ya böyle kabul etcekler banane
Bence de benimkiler sana altyapı olur tatlımmseni gidii
Heralde yaniii biz nereye onalr orayaa..ben bir tek gelinliğimi süpriz yapmak istiyorumm
ben süperimmm wallahi ayın 19unda sevdiğim geliyorrrr nasıl özledim varyaaa havaalanında sarılıp öpme rekorunu ben kırıcam o gün bi gelsin hele
bebeğim çeyiz dediğim zaten mutfak malzemeleri nevresimler şu budiğerleri artık kalmadı böyle kabul etsnler
ya gelinlik konusunda cidden bende kararsızım gösterilmese daha mı iyi ki
Bilmemm ben öyle istiyorum yaaa diğer elbiselerimi de beraber seçebiliriz ama gelinliğe annelerle arkadaşlara karar verip ona süprüüzz dicemm
Mutfak malzemesi falan da alamam yaa evim belli olsun yani kesinleşsin alıp alıp evime koycam hepsini şimdi ben napim onları yaa kullanmadan hevesşm kaçar benm
O zaman azar azar al hilal bi tabak bi bardak takımı gibi balayı sonrası bide tabak alışverşne mi gitcen ay ayrıntı çok evlendikten sonra uğraşamazsın
ama bence en güzeli para biriktrp ev belli olduktan sonra son 5 ayda almak
öyle yaparsan gelinliği bence güzel olur ama işte ben tutamam kendimi gibi geliyo
ama sıkarsan dişini güzel olur
Yok cicim evlendikten sonra değil de yani evlenmeden önce ama Antalya'ya gittikçe yanii..şimdi ben İstanbul'dan bi şey alsam götürmek bile sorunn.. en güzeli nişanı atlatalım düğün tarihini belirleyelimm sonra yavaş yavaş alırız beraber ben arada mecbur gidecem Antalya'ya..
Bakalım artık deniycem en azındançok önceden almazsam sıkarım dişimi ya da onu İStanbul'dan alırım artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?