Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hadi ya geçmiş olsun tatlımm..gerçi istirahat eder biraz iyi olur ama canı da yanmıştır tabiii..

Gidecem yarın yehuu ya Riva ya Ağva yehuu..inşallahh diyelim tabii..hem şu yeni cicilerimden deneyim biraz

Aynen öyle yani beklentileri boşa bencee bir de cidden içinden gelse gidersin ama mecbur hissedipp hiç gitma şu an öyle b,r sorumluluğn yok gayet de iyi düşünmüşsün aferin kızımaa

Topiğin kızları nerde yaa haftasonu diye gece eğlenmesine mi gittiniz naptınız hepinizi askerlerinize bir bir anlatırım valla yaparım hepsinin yeri yurdu belli

Topiğin kızları nerde yaa haftasonu diye gece eğlenmesine mi gittiniz naptınız hepinizi askerlerinize bir bir anlatırım valla yaparım hepsinin yeri yurdu belli

Valla ben geldim evimee hava kararınca kız kısmının ne işi var dışardaa heheheheheh

Valla ben geldim evimee hava kararınca kız kısmının ne işi var dışardaa heheheheheh

diğerleri yok valla hepsi yok askerim şurda şu taburda şu mangada yazarken bunları düşünemediler tabiiii yarın arıcam herkesi dicem bu kızlar yok haberiniz olsun

ben evden bilem çıkmadımm

diğerleri yok valla hepsi yok askerim şurda şu taburda şu mangada yazarken bunları düşünemediler tabiiii yarın arıcam herkesi dicem bu kızlar yok haberiniz olsun

ben evden bilem çıkmadımm

De de hepsini ara tek tek heheheheh

Pekii topiğimizin ablacığı yarın denize gidim mi haftaiçi anca çalış çalış nereye kadar yavvv de mii denizi özledim vallaaaa..hey gidi Antalyaaa...en geç yarım saate hopp mis gibi denizdesin ama burdaa 1,5 sa yol git ki adam gibi denize ulaşasınn

Git kardeşim sen Tezkereni aldın,çalışıosun da git eğlen yüz bol bol...
Sen riva ağva demişin ya bizim akrabamzn da o taraflarda yazlığı var ama ben pek gitmiyorm sevmiyorm deniz falan...ben anca tatil seviyorm 1 hafta falan gitcen kalkcan giycen mayonu in kahvaltıya sonra git gir deniz havuz iç içebilidğin kadar içecek her şey dahil ohhhh misss tatil bu bacım ya

Bacım o tatil güzel olmaz mııı süper dee her zaman boş bir hafta ve o kadar para biraraya gelemeyebiliyor o yüzden ben günübirlik ya da haftasonu kaçamaklarını da çok severimmm..yoksaaa o dediğin ohh misss

O tatil senede bi kere güzel,,ama kaçamaklar her daimmm

begüşşş burdayım wallahi ewdeydim netten film izliyodum askerimlede konuştum rapor verdim sorun yokk uslu uslu duruyom evimde

çok geçmiş olsun yawrum askerinee

ohh hiloşş bizim yerimizede yüz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…