- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Deniiz deniiz deyip durma kızım giden var gidemeyen var
Şaka maka git benim yerime de denizin keyfini çıkart kuzuumm
Benim eşşek sakarlık yapmış düşmüş bileği burkulmuş revire gitmiş 1 hafta yatış almış :26: 1 hafta bulaşıktan kurtulmuş
aynen bebeğim bana söyleniyolar da kendileri kızlarını gönderirler mi gene ben bazen anneme söyledim bazen kaçamak yaptım gittim geldim bi şekilde ...Aman napim söyler söyler dururlar benim mecburiyetim yok hele askerim yokken hiç gerek yok belki bayramdan sonra giderim öyle ...ben zaten askere gitmeden söz-nişan istememe sebebim buydu bak gelmiyo gitmiyo laf olmasın diye daha çocuk yokken canımız sıkılcaktı şimdi en azından dalgaya vurup gelirim inşallah diyip geçiştiriyorum onlar da şöyle diyodur belki bak çocuk burdaken geliyo o yokken gelmiyo diye ama benim açımdan bakmaları lazım bide ...
Topiğin kızları nerde yaa haftasonu diye gece eğlenmesine mi gittiniz naptınız hepinizi askerlerinize bir bir anlatırım valla yaparım hepsinin yeri yurdu belli
Valla ben geldim evimee hava kararınca kız kısmının ne işi var dışardaa heheheheheh
diğerleri yok valla hepsi yok askerim şurda şu taburda şu mangada yazarken bunları düşünemediler tabiiii yarın arıcam herkesi dicem bu kızlar yok haberiniz olsun
ben evden bilem çıkmadımm
De de hepsini ara tek tek heheheheh
Pekii topiğimizin ablacığı yarın denize gidim mihaftaiçi anca çalış çalış nereye kadar yavvv de mii denizi özledim vallaaaa..hey gidi Antalyaaa...en geç yarım saate hopp mis gibi denizdesin ama burdaa 1,5 sa yol git ki adam gibi denize ulaşasınn
Git kardeşim sen Tezkereni aldın,çalışıosun da git eğlen yüz bol bol...
Sen riva ağva demişin ya bizim akrabamzn da o taraflarda yazlığı var ama ben pek gitmiyorm sevmiyorm deniz falan...ben anca tatil seviyorm 1 hafta falan gitcen kalkcan giycen mayonu in kahvaltıya sonra git gir deniz havuz iç içebilidğin kadar içecek her şey dahil ohhhh misss tatil bu bacım ya
Bacım o tatil güzel olmaz mııı süper dee her zaman boş bir hafta ve o kadar para biraraya gelemeyebiliyoro yüzden ben günübirlik ya da haftasonu kaçamaklarını da çok severimmm..yoksaaa o dediğin ohh misss
O tatil senede bi kere güzel,,ama kaçamaklar her daimmm
Topiğin kızları nerde yaa haftasonu diye gece eğlenmesine mi gittiniz naptınız hepinizi askerlerinize bir bir anlatırım valla yaparım hepsinin yeri yurdu belli
çok geçmiş olsun yawrum askerineeDeniiz deniiz deyip durma kızım giden var gidemeyen var
Şaka maka git benim yerime de denizin keyfini çıkart kuzuumm
Benim eşşek sakarlık yapmış düşmüş bileği burkulmuş revire gitmiş 1 hafta yatış almış :26: 1 hafta bulaşıktan kurtulmuş
ohh hiloşş bizim yerimizede yüz bakalımCanm beklenti olabilir dogru ama iki aycik oldu daha onlar da abartmasn yahuuu bosver simdi askerin de yokken zirt pirt ta ziyarete mi gitcektin sankiii takilma bence cok onlar simdi usulen de olsa soylemek zorundala ama ortalayip gidersin bir gun olmadii..
Aman da amann askerini ozlemis birii..kiyamam kizz dogru yani ozluyor insann..
Benimki de bugun denizlerdeee..ben de yarin denizdeyimm haftaya da beraber denizde oluruz insallahh :))
Haahha tabi hepsi sirayla dimi :))
Tabi her seyin once hayirlisi yavrum yaaa..)
begüşşş burdayım wallahi ewdeydimnetten film izliyodum askerimlede konuştum rapor verdim sorun yokk uslu uslu duruyom evimde
Geçti canımm içtima alındı yoktunuz çarşılarınız kitlendiiii ....
yapçek bişi yok cnmmm
emredersin komutanımm(tabi içimden ne atıp tutuyorum düşün yanii :))) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?