Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adam edecem ben bu iç sesimi.çok kışkırtıyo beni zeynebimmm serkan gideli bugün 83 gün bitti.ilerledim epey demi ayyy

oo baya olmuş kuzu o kadar oldumu yaa

dahaa dun burda benı takmıyonuz yeniyim diye cırlıyodun

zaman geçiyo abi

oo baya olmuş kuzu o kadar oldumu yaa

dahaa dun burda benı takmıyonuz yeniyim diye cırlıyodun

zaman geçiyo abi

evet canım tam 83 gün bitti ay evet çok bunalıma girmiştim beni takmadınız diye modlara girmiştim pınar modu geçen zamanı sayınca sanki çabuk geçmiş gibi ama yaşarken o zaman çok zor geçiyo

ümrannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevindim yawrum yaaaaaaaaaa bugun aklıma geldin 5 bucuktu şimdi napıyolar acaba dedimmmm harika bigün olmuş bundan sonrakiler devamı hergününüz böyle geçsin inşallahhhh kuzum

evet canım tam 83 gün bitti ay evet çok bunalıma girmiştim beni takmadınız diye modlara girmiştim pınar modu geçen zamanı sayınca sanki çabuk geçmiş gibi ama yaşarken o zaman çok zor geçiyo

o mevzudan sonra meşhur oldun kıs

ah bebem ahh geçen zaman kolay geçiyo ama kalan zaman zor geliyo adama 270 gun bıraktım arkamda sorsan kolay geçti ama kalan 180 kusur gun gözümde buyuyor hep oylede olacak böyle böylede bitecek :129::129:

Hoşbulduk Kızlarr.. askerimde bir gelişme yok canım belli değil daha gidip gitmeyeceği ama ben bugünn cokk mutluyummmmmm bu akşam zil çaldıı ben baktım arkadaşları gelmiş inde emanetini al dediler indim baktım kırmızı gül birde not sevgililer günün kutlu olsun seni cok seviyorum yazdırmış aşkımmm oralardan neler hallediyor yaa :2:

süperr bi düşünce canım

Ay maşallah ne romantiikk

ELİFFF MODUUUUUUU sadece 43 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…