adam olsunn
adam edecem ben bu iç sesimi.çok kışkırtıyo benizeynebimmm serkan gideli bugün 83 gün bitti.ilerledim epey demi ayyy
oo baya olmuş kuzu o kadar oldumu yaa
dahaa dun burda benı takmıyonuz yeniyim diye cırlıyodun
zaman geçiyo abi
oo baya olmuş kuzu o kadar oldumu yaa
dahaa dun burda benı takmıyonuz yeniyim diye cırlıyodun
zaman geçiyo abi
merhaba kızlarr ben geldimmm
Hee valla öyleydi bak oda eskidi artıkama oyleydi
merhaba kızlarr ben geldimmm
kızlarrrrrr yaa süper bir gündüü süperrr mutluluktan uçuyorummmm ayaklarım yerden kesildii yok böytle birşey yaaaIşten çıktım gittim havaalanına bekledim bekledim geldii :)) aşkım bir sarıldık bir sarıldık anlatamammmm offff :))) valizi falan attı benimki Hep gözlerimin içine içine baktııı sonra taksiye bindik gittik aşkımlara duş aldı üzerini değişti yiğenini sevdik azcık oturdum çıktık gittik yemeğee gülle süslenmiş bir masada yemek yedikkk offf çok güzeldi ilgi alakaa yemekler neyse sonra geçtik bir cafeye patlamış mısır çay falan takıldık onun bna yazdıklarını okudum o okudu sonra sürprizim vardı benim en yakın arkadası geldi onu görünce çok mutlu oldu oturduk hep birlikte sonra beni eve bıraktılar tabi 2 saat sonra yağmurlu yolda dolaştık durdukk off offfffffffffffffff
evet canım tam 83 gün bittiay evet çok bunalıma girmiştim beni takmadınız diye modlara girmiştim pınar modu geçen zamanı sayınca sanki çabuk geçmiş gibi ama yaşarken o zaman çok zor geçiyo
Hee valla öyleydi bak oda eskidi artık
MErhaba hoşgeldinnn
Sorma a artık pınarında modası geçti eskide pörsüdüüübana yeni yaren lazım
Hoşbulduk Kızlarr.. askerimde bir gelişme yok canım belli değil daha gidip gitmeyeceği ama ben bugünn cokk mutluyummmmmm bu akşam zil çaldıı ben baktım arkadaşları gelmiş inde emanetini al dediler indim baktım kırmızı gül birde not sevgililer günün kutlu olsun seni cok seviyorum yazdırmış aşkımmm oralardan neler hallediyor yaa :2:
Hoşbulduk Kızlarr.. askerimde bir gelişme yok canım belli değil daha gidip gitmeyeceği ama ben bugünn cokk mutluyummmmmm bu akşam zil çaldıı ben baktım arkadaşları gelmiş inde emanetini al dediler indim baktım kırmızı gül birde not sevgililer günün kutlu olsun seni cok seviyorum yazdırmış aşkımmm oralardan neler hallediyor yaa :2:
Ben varken napıcaksın sen yeni yarenleriiii
o mevzudan sonra meşhur oldun kıs
ah bebem ahh geçen zaman kolay geçiyo ama kalan zaman zor geliyo adama 270 gun bıraktım arkamda sorsan kolay geçti ama kalan 180 kusur gun gözümde buyuyor hep oylede olacak böyle böylede bitecek :129::129:
Kızım sen ana menusun onlar çerezlikbunuda yemeğe bağladım sanırım ben acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?