Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok az kaldı hesna abla ben bile senin adına heyecanlanıyorum darısı bize olsun.Bende napim evdeyim senin gibi zaman öldürüyorum resimlerinize baktım akşam söz bende koyacağım bakın ama yorum isterim

Evet değil mi, ben de şafağım epey varken böyle giden arkadaşlarım olmuştu nasıl heyecanlanırdım onlar adına, aynı heyecanı yaşamak varmış, sizler de yaşayacaksınız tez zamanda inşallah... Sağ salim gelsinler de zaman geçiyor işte bir şekilde

Tamam canım sen koy fotoları yeter ki bonus yorumlar yapacağım sana

Hayırlısıı artıkk ablacımm
Ablamm senn bize taş çıkarırsın Maşşallah ben senin yaşına geldiğimde kesin çökmüş olurumm
Şaka bir yana biz ilişkimize başladığımızda siz de daha yeni evliymişinizz sizde çıtırmışınnız o zamanlar yanene
Ben şimdiden çöktüm saçlarım beyazladı falan
Geldiğinde foto çekilirsek yüklerimm burnumdan ameliyat oldum ya değiştim azıcık

Hiç sorma ablacım yaa sizler gidiyorsunuz bizde arkanızdan öksüz çocuklar gibi bakıyoruz inşallah bizimde gelecek askerlerimiz bizlerde yaşayacağız o mutluluğu çok yıpratıyor ama bu askerlik hiç kolay değil ablacım dediğin gibi sağ sağlim gelmeleri tek temenniğimiz.

Söz valla akşama koyuyorum bende sizlerden heveslendim

Evet canım hayırlısı tabiii

Yok be sen de minyon tiplisin çökmezsin öyle hemen

Evet 2 aylık evliydik o zaman

Sen burnundan et aldırmıştın diye hatırlıyorum canım, şekli de değişti mi? Şimdi askerin seni görünce tanıyamaz bee

Ebruşş tam rüyamdaki gibisin kız ben erdim galiba

Çok tatlısınız kızzz çok ufak tefeksiniz ikinizde bende yüklicemmm bendee

şu an ağlayabilirmiyim acaba usb deki resimler silinmiş kendimin olduğu resimler

Öyle canım yaa ama ne yapalım sırasıyla bu işler işte, sonuçta hepimiz geçiyoruz feleğin çemberinden

Ayy canım benim heveslenirsin tabii koy sevdiceğinle fotolarını

Hahahaha şşşşşt noluyooo

Evet çok tatlılar boşa demiyorum çıtırlar diye, biz de benim eşim çıtır olgusunu bozuyor maalesef

Sen de yükle de görelim canım

Zayıfım ama boyum uzun abla bir kilo alırsamm yanarımm
Maşşallahh sizee bee
Et kemik bide üstteki kemeri aldı. biraz var hala ama he bide bana sormadan kaldırmış yane ben bişey yaptırmıcaktım sağolsun doktorum beni değiştrdiii
Valla bilmiyorum abla tanıyamaz diyorlar ama ilk başta kötüydüm şimdi düzeldii burnum

Kızz kara demiştin ben kara değilimkii
Saoll canım benimm büyük sabırsızlıkla bekliyoree çabuk koy

ağlıcam şu anda sinirden usb deki tüm fotoğraflar silinmiş ya şaka gibi dime şka olması lazım bunun ..kendi resmlerim tatil resimleri cv ler her şey yok şu an da

saçların siyah işte onu diyorum

ya kuzum silinmş usb deki herşey ağlıcam yaa her şey tatil resmleri vs her şey bana ait telfndan indrcm çok snrlerm bozuk yaa ben oraya askermn yemin töreninide atmştm ya

Kızzzlarrr napıyosunuzzz bakalıııımmm :) :) Nasıl gidiyo ramazan falan filann morelleriniz nasıl hepiniz iyisinizdir umarııımm pek gireeemedğim için takip edemiyrum sizii (

Bende ilk mehtabın heyecanı var artııık cumartesi sevdiceğim geliyorr inşallah herşey çok güzel olur :))

şu an ağlayabilirmiyim acaba usb deki resimler silinmiş kendimin olduğu resimler

Dur panik yapma hemen canım sakin ol Durduk yere silinmez, kesin virüs girmiştir o yüzden göstermiyordur fotoları, hemen bir bilgisayarcıya gidiyorsun, virüslerden arındırıyor, fotoların da geri geliyor, başıma iki kere geldi biliyorum panik yapma gitmemiştir fotolar...

Ama çok zayıfsın bir kilodan bir şey olmaz bir de senin bünyen böyle bence, ne kadar kilo alabilirsin ki

Yahuu merak ettim şimdi yeni burunlu fotolarını Bence de tanıyamaz burun çok değiştiriyor, bence yeniden aşık olacak bu çocuk sana bak demedi deme

ağlıcam şu anda sinirden usb deki tüm fotoğraflar silinmiş ya şaka gibi dime şka olması lazım bunun ..kendi resmlerim tatil resimleri cv ler her şey yok şu an da

ağlama canım bak dediğim gibidir tamam mı bilgisayarcı halleder

Tamam Hesna Abla çok sağol şimdi telefondan atıyorum albüm yapıcam bende kardeşime patladım ikimiz kullanıyoruz çünkü sen sildin diye inşallah öyledir ya ...

Morallerimiz iyi canım vakit geçirmeye çalışıyoruz işte ne olsun...

Vayy cumartesiye çok az kaldı canım ne güzel kavuşuyorsunuz

Morallerimiz iyi canım vakit geçirmeye çalışıyoruz işte ne olsun...

Vayy cumartesiye çok az kaldı canım ne güzel kavuşuyorsunuz

Oh oh ablacım sadece 10 Gün kalmışş kavuşuyorsun sende kocacıgınaa :)) Vay be biz de görücez mi bu günleri :)

Heyecan dorukta bende de çok az kaldıı :))

Hesna abla koydum resimleri ilk başlangıcı sen başlattın arka arkaya resim koyan koyana valla

Oh oh ablacım sadece 10 Gün kalmışş kavuşuyorsun sende kocacıgınaa :)) Vay be biz de görücez mi bu günleri :)

Heyecan dorukta bende de çok az kaldıı :))

Göreceksiniz tabii ben de böyle diyordum ama bak görülüyormuş

Heyecan her zaman dorukta yaa

Tamam Hesna Abla çok sağol şimdi telefondan atıyorum albüm yapıcam bende kardeşime patladım ikimiz kullanıyoruz çünkü sen sildin diye inşallah öyledir ya ...

Yok yok canım silmediyse kesin öyledir kurtarılır yani

Hesna abla koydum resimleri ilk başlangıcı sen başlattın arka arkaya resim koyan koyana valla

Hee öyle canım ne yapalım işte böyle zaman öldürüyoruz bugün hiç temizlik yapasım yok Ankara' da hava da kötü, gri bir gökyüzü var iç sıkıntısı yaratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…