Çok az kaldı hesna abla ben bile senin adına heyecanlanıyorum darısı bize olsun.Bende napim evdeyim senin gibi zaman öldürüyorum resimlerinize baktım akşam söz bende koyacağım bakın ama yorum isterim
Evet fazla da uzamasın ama 10 yılı bulmaz merak etme canım askerlikten sonra gelişir o işler merak etme sen
Baktım fotolarınıza bee çıtırlar sizi, biz biraz büyük olunca siz çok minik geldinizMaşallah canım Allah nazarlardan korusun
Hiç sorma ablacım yaa sizler gidiyorsunuz bizde arkanızdan öksüz çocuklar gibi bakıyoruz inşallah bizimde gelecek askerlerimiz bizlerde yaşayacağız o mutluluğu çok yıpratıyor ama bu askerlik hiç kolay değil ablacım dediğin gibi sağ sağlim gelmeleri tek temenniğimiz.Evet değil mi, ben de şafağım epey varken böyle giden arkadaşlarım olmuştu nasıl heyecanlanırdım onlar adına, aynı heyecanı yaşamak varmış, sizler de yaşayacaksınız tez zamanda inşallah... Sağ salim gelsinler de zaman geçiyor işte bir şekilde
Tamam canım sen koy fotoları yeter ki bonus yorumlar yapacağım sana
Hayırlısıı artıkk ablacımm
Ablamm senn bize taş çıkarırsın Maşşallah ben senin yaşına geldiğimde kesin çökmüş olurumm
Şaka bir yana biz ilişkimize başladığımızda siz de daha yeni evliymişinizz sizde çıtırmışınnız o zamanlar yanene
Ben şimdiden çöktüm saçlarım beyazladı falan
Geldiğinde foto çekilirsek yüklerimm burnumdan ameliyat oldum ya değiştim azıcık
Tabikisi öyle tatlışım Herşeyy kısmet nasipp.. aman ne evde kalmasıı kızzz herşeyy hayırlısıylaa olsunn hayırsızsa olmasınn
Evet abla yaşım küçük ama işte bizimde uzun olunca ilişkimiz arada kalıyoruz eylülde 5. yılımız bitiyor iştee biz evlenene kadar 10 sene olurr ellamm
Olarr ablaa olarr yaa öylee yaparızz artıkınn napalımm
Tabikisi öyle tatlışım Herşeyy kısmet nasipp.. aman ne evde kalmasıı kızzz herşeyy hayırlısıylaa olsunn hayırsızsa olmasınn
Evet abla yaşım küçük ama işte bizimde uzun olunca ilişkimiz arada kalıyoruz eylülde 5. yılımız bitiyor iştee biz evlenene kadar 10 sene olurr ellamm
Olarr ablaa olarr yaa öylee yaparızz artıkınn napalımm
Hiç sorma ablacım yaa sizler gidiyorsunuz bizde arkanızdan öksüz çocuklar gibi bakıyoruz inşallah bizimde gelecek askerlerimiz bizlerde yaşayacağız o mutluluğu çok yıpratıyor ama bu askerlik hiç kolay değil ablacım dediğin gibi sağ sağlim gelmeleri tek temenniğimiz.
Söz valla akşama koyuyorum bende sizlerden heveslendim
Ebruşş tam rüyamdaki gibisin kız ben erdim galiba
Çok tatlısınız kızzz çok ufak tefeksiniz ikinizdebende yüklicemmm bendee
Zayıfım ama boyum uzun abla bir kilo alırsamm yanarımmEvet canım hayırlısı tabiii
Yok be sen de minyon tiplisin çökmezsin öyle hemen
Evet 2 aylık evliydik o zaman
Sen burnundan et aldırmıştın diye hatırlıyorum canım, şekli de değişti mi? Şimdi askerin seni görünce tanıyamaz bee
Ebruşş tam rüyamdaki gibisin kız ben erdim galiba
Çok tatlısınız kızzz çok ufak tefeksiniz ikinizdebende yüklicemmm bendee
Öyle canım yaa ama ne yapalım sırasıyla bu işler işte, sonuçta hepimiz geçiyoruz feleğin çemberinden
Ayy canım benim heveslenirsin tabii koy sevdiceğinle fotolarını
Hahahaha şşşşşt noluyooo
Evet çok tatlılar boşa demiyorum çıtırlar diye, biz de benim eşim çıtır olgusunu bozuyor maalesef
Sen de yükle de görelim canım
Zayıfım ama boyum uzun abla bir kilo alırsamm yanarımm
Maşşallahh sizee bee
Et kemik bide üstteki kemeri aldı. biraz var hala ama he bide bana sormadan kaldırmış yane ben bişey yaptırmıcaktım sağolsun doktorum beni değiştrdiii
Valla bilmiyorum abla tanıyamaz diyorlar ama ilk başta kötüydüm şimdi düzeldii burnum
Kızz kara demiştin ben kara değilimkii
Saoll canım benimm büyük sabırsızlıkla bekliyoree çabuk koy
şu an ağlayabilirmiyim acaba usb deki resimler silinmiş kendimin olduğu resimler
Zayıfım ama boyum uzun abla bir kilo alırsamm yanarımm
Maşşallahh sizee bee
Et kemik bide üstteki kemeri aldı. biraz var hala ama he bide bana sormadan kaldırmış yane ben bişey yaptırmıcaktım sağolsun doktorum beni değiştrdiii
Valla bilmiyorum abla tanıyamaz diyorlar ama ilk başta kötüydüm şimdi düzeldii burnum
ağlıcam şu anda sinirden usb deki tüm fotoğraflar silinmiş ya şaka gibi dime şka olması lazım bunun ..kendi resmlerim tatil resimleri cv ler her şey yok şu an da
Dur panik yapma hemen canım sakin olDurduk yere silinmez, kesin virüs girmiştir o yüzden göstermiyordur fotoları, hemen bir bilgisayarcıya gidiyorsun, virüslerden arındırıyor, fotoların da geri geliyor, başıma iki kere geldi biliyorum panik yapma gitmemiştir fotolar...
Ama çok zayıfsın bir kilodan bir şey olmaz bir de senin bünyen böyle bence, ne kadar kilo alabilirsin ki
Yahuu merak ettim şimdi yeni burunlu fotolarınıBence de tanıyamaz burun çok değiştiriyor, bence yeniden aşık olacak bu çocuk sana bak demedi deme
ağlama canım bak dediğim gibidir tamam mı bilgisayarcı halleder
Kızzzlarrr napıyosunuzzz bakalıııımmm :) :) Nasıl gidiyo ramazan falan filann morelleriniz nasıl hepiniz iyisinizdir umarııımm pek gireeemedğim için takip edemiyrum sizii(
Bende ilk mehtabın heyecanı var artııık cumartesi sevdiceğim geliyorr inşallah herşey çok güzel olur :))
Morallerimiz iyi canım vakit geçirmeye çalışıyoruz işte ne olsun...
Vayy cumartesiye çok az kaldı canım ne güzel kavuşuyorsunuz
Bende resim ekledim kızlar yorumları bekliyorum
Hesna abla koydum resimleri ilk başlangıcı sen başlattın arka arkaya resim koyan koyana vallaÖyle canım yaa ama ne yapalım sırasıyla bu işler işte, sonuçta hepimiz geçiyoruz feleğin çemberinden
Ayy canım benim heveslenirsin tabii koy sevdiceğinle fotolarını
Hahahaha şşşşşt noluyooo
Evet çok tatlılar boşa demiyorum çıtırlar diye, biz de benim eşim çıtır olgusunu bozuyor maalesef
Sen de yükle de görelim canım
Oh oh ablacım sadece 10 Gün kalmışş kavuşuyorsun sende kocacıgınaa :)) Vay be biz de görücez mi bu günleri :)
Heyecan dorukta bende de çok az kaldıı :))
Tamam Hesna Abla çok sağol şimdi telefondan atıyorum albüm yapıcambende kardeşime patladım ikimiz kullanıyoruz çünkü sen sildin diye inşallah öyledir ya ...
Hesna abla koydum resimleri ilk başlangıcı sen başlattın arka arkaya resim koyan koyana valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?