Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

He valla sonunda yani inşallah geldiğinde de güzel geçer...Sen nasılsın ? kız sizinde az kaldı artık ...

Bende Cadı Hiloşuuu çok özledim yaa okusa zaten her gün andım onu

Ohh be cok sevindim begümcm görüşebilceğinizeee

İnşallahh canımm ya erken gelirse sana çifte bayram olur walla

Ohh be cok sevindim begümcm görüşebilceğinizeee

Bende sevindim Edacım ya en kötü ihtimal 4 gün kesin görüşebilcez,,en azından benim gitmeme şu an gerek kalmıcak görmüş olcam vakit geçiricez ...

Şafağımı düzelttim

Son düzenleme:
He valla sonunda yani inşallah geldiğinde de güzel geçer...Sen nasılsın ? kız sizinde az kaldı artık ...

Bende Cadı Hiloşuuu çok özledim yaa okusa zaten her gün andım onu

:-d bende ıyıyım cok şükür canım ewt az kaldı canım sadece 135 güncükk az görmesek ınanıcaz heeee

Eee senn söylersin de ben söylememmiiii
Aynen tatlım çok şükür bu halimizedee Saoll iyi dileklerin için yavruşummm
Allahım senii de tez vakitte eşininnn kollarına göndersinn

İnşallahh canımm ya erken gelirse sana çifte bayram olur walla

Aynen öyle tatlım bir gelsindee hayırlısıylaa herşeyde yoluna girsin artık..

Naber esincim nasıl gidiyor?

Dün çıkmak zorunda kaldım kusura bakma tatlım yazamadım :44: İyiyim işte herşey sıradan sıkıcı gidiyor.
Sen nasılsın yavrum. Mehtap gittikçe azalıyor

Ellerine sağlık Esincim, seni hamarat kız seni...

Bi hamaratlık bunlar ablacım
Şafağıın güzelliğine bak allahıım

Tünaydın devrem Son gelişmelerden dolayı çok sevindim kuzum Bak hemen umutsuzluğa kapıldın ama gönlünden geçen oldu işte

İnşallah gelincede güzel olsun da Esintoş sorunsuz olarak ..en kötü 4 gün geçircez birlkte en azndan benm gitmeme gerek yok şu anda ...sen nasılsın ne var ne yok cnm ?

Sorun değil cnm.bende iyiyim ama cok sıkıldım ya artk son 14 işte..2 hafta sonra yanımda inş

Son düzenleme:
İnşallah gelincede güzel olsun da Esintoş sorunsuz olarak ..en kötü 4 gün geçircez birlkte en azndan benm gitmeme gerek yok şu anda ...sen nasılsın ne var ne yok cnm ?

İnşallah kuzucum, inşallah. O 4 günü rahat rahat, sorunsuz geçirmeye bakın bol bol resim çekinin
Ben bildiğin gibi, canım sıkılıyor yavrum napiimm, nasıl olim :44:

Sorun değil cnm.bende iyiyim ama cok sıkıldım ya artk son 14 işte..2 hafta sonra yanında inş

Bende çook sıkılıyorum :44: 14 güne kadar düşmüş kuzum, azcıık kaldı azcııkk
Sonra sevdiceğinle mehtabın tadını doya doya çıkartırsınıız

inşallah canım..Askerinle nasılsınız ?

[video=youtube;fOQh216ezmk]http://www.youtube.com/watch?v=fOQh216ezmk&feature=c4-overview&playnext=1&list=TLpmWGKFdyKLw&hd=1[/video]

Üzülme üzülürüm, kıyamam sana,
Bilirsin kötü söz diyemem sana,
Ben düşler ülkesinin gelgit akıllısıyım.
Ayrılık hakikaten sonradan koydu bana..

İnşş cnm..darısı başınıza

Kızlaaaaaarrrrr profilime 4 tane foto albümü yaptım, bakın, görün, beğenin

Aynı albüm performansını ben de sizden bekliyorum, ben de sizleri çok merak ediyorum, hemen albüm yapıp haber veriyorsunuz valla yoksa attırmam şafak

Hahahah Ben çok beğendim ablacımm yaaa
Evet herkess albüm yapsınn bende çok merak ediyorumm
Benn yapmıştımm albümm gerek yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…