abovvv lafıda koydu hıh anammm kocacımın yanına gıdyorum sık sık dıye kk madarası oldum laf konuşturmuyorlar bunlar insanı :-d ayyy canım kıyamam 8,5 ay maşallah Allah verıyor bır yerden sabrını Mevlam cekemeyecegı yuku yuklemezmış kulunun ustune anammm :-d ole olsa ben verem olur ölur gıderdım kız Rabbım 2 - 3 gun erken ne kız hemen versin sevdicegını kollarına Rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsun inşallah
Bende özledim bakırkoyun delüsünuuuu
ohhhh hallalmuş çifte bayram var maşallah kızzz
Tezkerenin Güzel Hatunları Tünaydın...
Nabersiniz Napıyosunuz ?
Size son gelişmeyi anlatıyim...Sabah askerim aradı izin olayı tatlıya bağlandı 10 gün almış 4 gün falan şehirdışında olcak kalan 6 gün İstanbulda hal böyle olunca benimde yüzümde güller açtı desem yalan olmaz
Hergün gelirsin bize diyip güldü bende başbaşa gezeriz ya izin bu yani dedim ,,ilk gün ailecek oluruz otururuz dedi sonra da planları yap dedi tamam dedm bende sesi de çok mutlu geliyodu
Ben hemen yaptım tatlımm yaa hatta yanımdaki arkadaşımın eşi astsubay ırağa gitti 6 aylığına ona bile yaptımm
Bu arada kızçeler askerim biletini almadım diyor erken gelebilir diyordum ya şimdi konuşuyoruzda erken çıkabilme ihtimali varmış ama daha kesinleşmemiş onu bekliyormuşş inşallahh çıkarr ya bayrmadan öncee burdaa olurr yaneee
Ohh be cok sevindim begümcm görüşebilceğinizeee
Bende sevindim Edacım ya en kötü ihtimal 4 gün kesin görüşebilcez,,en azından benim gitmeme şu an gerek kalmıcak görmüş olcam vakit geçiricez ...
Şafağımı düzelttim
He valla sonunda yaniinşallah geldiğinde de güzel geçer...Sen nasılsın ? kız sizinde az kaldı artık ...
Bende Cadı Hiloşuuu çok özledim yaa okusa zaten her gün andım onu
Yani cnm hiç yoktan iyidir cnmm güzel vakit geçirinde
:-d bende ıyıyım cok şükür canım ewt az kaldı canım sadece 135 güncükkaz görmesek ınanıcaz heeee
Eee senn söylersin de ben söylememmiiiiabovvv lafıda koydu hıh anammm kocacımın yanına gıdyorum sık sık dıye kk madarası oldum laf konuşturmuyorlar bunlar insanı :-d ayyy canım kıyamam 8,5 ay maşallah Allah verıyor bır yerden sabrını Mevlam cekemeyecegı yuku yuklemezmış kulunun ustune anammm :-d ole olsa ben verem olur ölur gıderdım kız Rabbım 2 - 3 gun erken ne kız hemen versin sevdicegını kollarına Rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsun inşallah
Bende özledim bakırkoyun delüsünuuuu
İnşallahh canımm ya erken gelirse sana çifte bayram olur walla
Naber esincim nasıl gidiyor?
Ellerine sağlık Esincim, seni hamarat kız seni...
Tezkerenin Güzel Hatunları Tünaydın...
Nabersiniz Napıyosunuz ?
Size son gelişmeyi anlatıyim...Sabah askerim aradı izin olayı tatlıya bağlandı 10 gün almış 4 gün falan şehirdışında olcak kalan 6 gün İstanbulda hal böyle olunca benimde yüzümde güller açtı desem yalan olmaz
Hergün gelirsin bize diyip güldü bende başbaşa gezeriz ya izin bu yani dedim ,,ilk gün ailecek oluruz otururuz dedi sonra da planları yap dedi tamam dedm bende sesi de çok mutlu geliyodu
Dün çıkmak zorunda kaldım kusura bakma tatlım yazamadım :44: İyiyim işte herşey sıradan sıkıcı gidiyor.
Sen nasılsın yavrum. Mehtap gittikçe azalıyor
Bi hamaratlık bunlar ablacım
Şafağıın güzelliğine bak allahıım
Tünaydın devremSon gelişmelerden dolayı çok sevindim kuzum Bak hemen umutsuzluğa kapıldın ama gönlünden geçen oldu işte
Dün çıkmak zorunda kaldım kusura bakma tatlım yazamadım :44: İyiyim işte herşey sıradan sıkıcı gidiyor.
Sen nasılsın yavrum. Mehtap gittikçe azalıyor
Bi hamaratlık bunlar ablacım
Şafağıın güzelliğine bak allahıım
Tünaydın devremSon gelişmelerden dolayı çok sevindim kuzum Bak hemen umutsuzluğa kapıldın ama gönlünden geçen oldu işte
İnşallah gelincede güzel olsun da Esintoş sorunsuz olarak ..en kötü 4 gün geçircez birlkte en azndan benm gitmeme gerek yok şu anda ...sen nasılsın ne var ne yok cnm ?
Sorun değil cnm.bende iyiyim ama cok sıkıldım ya artk son 14 işte..2 hafta sonra yanında inş
İnşallah kuzucum, inşallah.O 4 günü rahat rahat, sorunsuz geçirmeye bakın bol bol resim çekinin
Ben bildiğin gibi, canım sıkılıyor yavrum napiimm, nasıl olim :44:
Bende çook sıkılıyorum :44: 14 güne kadar düşmüş kuzum, azcıık kaldı azcııkk
Sonra sevdiceğinle mehtabın tadını doya doya çıkartırsınıız
inşallah canım..Askerinle nasılsınız ?
İnşallah kuzucum, inşallah.O 4 günü rahat rahat, sorunsuz geçirmeye bakın bol bol resim çekinin
Ben bildiğin gibi, canım sıkılıyor yavrum napiimm, nasıl olim :44:
Bende çook sıkılıyorum :44: 14 güne kadar düşmüş kuzum, azcıık kaldı azcııkk
Sonra sevdiceğinle mehtabın tadını doya doya çıkartırsınıız
Kızlaaaaaarrrrr profilime 4 tane foto albümü yaptım, bakın, görün, beğenin
Aynı albüm performansını ben de sizden bekliyorum, ben de sizleri çok merak ediyorum, hemen albüm yapıp haber veriyorsunuz valla yoksa attırmam şafak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?