Kızlaaaaaarrrrr profilime 4 tane foto albümü yaptım, bakın, görün, beğenin
Aynı albüm performansını ben de sizden bekliyorum, ben de sizleri çok merak ediyorum, hemen albüm yapıp haber veriyorsunuz valla yoksa attırmam şafak
Hepppsiii çok güzeller bayıldmmm ama sen bayağı bi 20 li yaş gösteriosun ya ben 25 yaşındayım valla çok daha genç duruosun kimse 30 diyemez
Benn sıramııı begüşeee verebilirmm ablacıkkk bana daha varr çünküü kızcağızz benii beklemesinn şimdiii
Bu arada sen de mi benimm dpüğümdee olamicaksıınnmısınnnn
ŞAFAK: 21 Diyarbakır..!
Memleketime Selam Yol'a Devam..
Bu resimdeki yere Askerimle birlikte gitmek istemişimdir oraları gezdirmek göstermek..
Askerimde çok isterdi birlikte gitmeyi, ama Askerlik onu Diyarbakıra 1 saatlik uzaklığa gönderdi.
Ve neredeyse 2 hafta da bir Diyarbakırdaydı..
Bensizz gezdii gördüü oralarıı..
Ama olsunn ben yinede çok sevindim memleketimee gidip gördüğü gezdiğii içinn..
İnşallah ileridee birlikte gitmek nasip olur..
kız benim hiç çizelgem yok hehiç yapmadım ole bişi amin inşallah canım amin valla
Hesnaa ablaaa Günaydın,,
Gece yazmayı unuttum ...
Ne Atlet Ne Don Sadece 10 artık şafağın..
Bi hamaratlık bunlar ablacım
Şafağıın güzelliğine bak allahıım
HahahahBen çok beğendim ablacımm yaaa
Evet herkess albüm yapsınn bende çok merak ediyorumm
Benn yapmıştımm albümm gerek yokk
Hepppsiii çok güzeller bayıldmmm ama sen bayağı bi 20 li yaş gösteriosun ya ben 25 yaşındayım valla çok daha genç duruosun kimse 30 diyemez
Begüşş kızz sende koy fotoo hadiii
Sırayla değil bu işler nasip kısmet canım bi bakmışsın evleniyorsun yaniii
Aaaaa evet canım o tarihte ben tatilde olacağım yaaa ama ama olmaz kiii
Seni de benimle birlikte depüklesek mi yaa hem daha eğlenceli olur
Şans işte canım, benim de eşim acemiliğini memleketim İZmir' de yapmıştı, tesadüf işte, sağ salim gelsinler de nerde yaptıklarının önemi de kalmıyor bir süre sonraBak çoooook az kaldı
Hee yaptın demek o zaman teftiş edeceğim sen duuuuuur
Teşekkür ediyorum bu arada beğenileriniz ve yorumlarınız için ohhh kendime geldim
bende koyarım bi vakit ama o kadar yorumum varki kendi ifşa etmesem mi
Tabisii orasıı öylee ablaa da benim en az 2 sene varrr
Olmazz tabikiiii benimkinde herkes biyerde oluyorr yaa
Ama belki ibo erken gelebilirmiş bakalım öyle bişey olursaa erken depük yiceğumm
Kısmett ablacımm ya Çok şükür rahatlardııı iyilerdi ya buna da binlerce şükürr
Ben önceden yapmıştımm görmedinmiii senn ablaa yaa
Nesemm bidaa yapim barii iş yerinde fazla yokta olanları koyim barii
Şafak 2 gün azaldııbuna bile seviniyom yaa
bende koyarım bi vakit ama o kadar yorumum varki kendi ifşa etmesem mi
Tabisii orasıı öylee ablaa da benim en az 2 sene varrr
Olmazz tabikiiii benimkinde herkes biyerde oluyorr yaa
Ama belki ibo erken gelebilirmiş bakalım öyle bişey olursaa erken depük yiceğumm
Kısmett ablacımm ya Çok şükür rahatlardııı iyilerdi ya buna da binlerce şükürr
Ben önceden yapmıştımm görmedinmiii senn ablaa yaa
Nesemm bidaa yapim barii iş yerinde fazla yokta olanları koyim barii
Hesna abla ebuşşşş beni arkadaşınız olarak ekleyın bakalım fotogreflarınıza
Sevineceksin tabii iki gün iki gündür bak iki gün az olaydı ben şafak sekiz, biz burdan gideriz diyecektim
İfşa olmazsın canım hemen herkes görmüyor kiiiiii
Olsun canım yaşın küçük daha bu işler böyle yavaş yavaş olunca tadı çıkıyor
Erken depükleyelim işte ne güzel belki ibo da erken gelir haaa bi bakmışsın yanında
Hayır görmedim bana dimedin kiYap bakalım
Sen de ekleyebilirsin kuzum bizi
Ekleyemıyorum kiiii
Tabikisi öyle tatlışım Herşeyy kısmet nasipp.. aman ne evde kalmasıı kızzz herşeyy hayırlısıylaa olsunn hayırsızsa olmasınnKız Ebruş sırayla değil ki kısmet bu işler bakma sen benm bile 2 sene olabilir yani ...bende geç evlenenlerden olcam bu gidişler
seneye söz nişan olabilir ama evlilik için biz hemen istesekte iş durumu vs nasıl olcak bilmiyoruz
Olsun canım yaşın küçük daha bu işler böyle yavaş yavaş olunca tadı çıkıyor
Erken depükleyelim işte ne güzel belki ibo da erken gelir haaa bi bakmışsın yanında
Hayır görmedim bana dimedin kiYap bakalım
Hesna ablacım nasılsınesimlerine baktım demin çok güzeller çok yakışmışsınız maşallah Allahım daim etsin mutluluğunuzu
Evet abla yaşım küçük ama işte bizimde uzun olunca ilişkimiz arada kalıyoruz eylülde 5. yılımız bitiyor iştee biz evlenene kadar 10 sene olurr ellamm
Olarr ablaa olarr yaa öylee yaparızz artıkınn napalımm
Çok az kaldı hesna abla ben bile senin adına heyecanlanıyorum darısı bize olsunTeşekkür ederim canım iyiyim ne olsun vakit öldürmeye çalışıyoruzSen nasılsın, nasıl gidiyor bakalım
Teşekkür ederim tatlım, yoğun istek üzerine foto ekledim, kızçeler görsün diye, siz de ekleyin özel albüm sadece arkadaşlarınız görebiliyor
Evet fazla da uzamasın ama 10 yılı bulmaz merak etme canım askerlikten sonra gelişir o işler merak etme sen
Baktım fotolarınıza bee çıtırlar sizi, biz biraz büyük olunca siz çok minik geldinizMaşallah canım Allah nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?