Nostalji günü yapalım bugünYok yok canım silmediyse kesin öyledir kurtarılır yani
Hee öyle canım ne yapalım işte böyle zaman öldürüyoruz bugün hiç temizlik yapasım yok Ankara' da hava da kötü, gri bir gökyüzü var iç sıkıntısı yaratıyor
Yükledimmmmmmmm kızlar kızlar
Nostalji günü yapalım bugünYağsın yamur askerim serinlesin tabi sende hesna abla
Heeeyy bayanlar yavaş gelin ya huResim yükleyen yükleyene hesnaa ablam önü açtın da bizde görebildik güzellikleri
Durmak yokBak ne güzel eğlence çıktı
hahahayaten iyisini yaptın ablacım, bizde gördüük en azından topiğin kızlarını
Vallahi ne güzelmiş ne çıtırmış bizim kızlar yahuuAskerler boşa askerlik yapmıyor, bu güzelliklere kavuşmak için bir 15 ay daha yaparlar herhalde
Vallahi ne güzelmiş ne çıtırmış bizim kızlar yahuuAskerler boşa askerlik yapmıyor, bu güzelliklere kavuşmak için bir 15 ay daha yaparlar herhalde
Valla çok iyi yaptın canım senin sayende kızları görmüş olduk gözümüz gönlümüz açıldıDurmak yokBak ne güzel eğlence çıktı
Esinim sendende bekliyoruz valla gerçi ben gördüm seni ama görmeyenler için hadi bakalım oturmayamı geldinHeeeyy bayanlar yavaş gelin ya huResim yükleyen yükleyene hesnaa ablam önü açtın da bizde görebildik güzellikleri
Esinim sendende bekliyoruz valla gerçi ben gördüm seni ama görmeyenler için hadi bakalım oturmayamı geldin
Esintoşşşş sende yüklesene ...
Yok HEsnoş kimse daha 15 ay yapmasınnnnsenin yeni adın çıtır kız
Aynen ablacığımYook yapmasınlar ablam ne olur deme öylee
Valla çok iyi yaptın canım senin sayende kızları görmüş olduk gözümüz gönlümüz açıldı
ebruşşş ve hasna abla maşallah Allah mutlulugunuzu bin kat daha attırsın inşallah
begushh ve Selencim sizlerıde ekledım sızınkılerede bakalım
​Bak tatlım bakebruşşş ve hasna abla maşallah Allah mutlulugunuzu bin kat daha attırsın inşallah
begushh ve Selencim sizlerıde ekledım sızınkılerede bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?