Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nostalji günü yapalım bugünYağsın yamur askerim serinlesin tabi sende hesna abla

Heeeyy bayanlar yavaş gelin ya hu Resim yükleyen yükleyene hesnaa ablam önü açtın da bizde görebildik güzellikleri

hahahayat en iyisini yaptın ablacım, bizde gördüük en azından topiğin kızlarını

Vallahi ne güzelmiş ne çıtırmış bizim kızlar yahuu Askerler boşa askerlik yapmıyor, bu güzelliklere kavuşmak için bir 15 ay daha yaparlar herhalde

Vallahi ne güzelmiş ne çıtırmış bizim kızlar yahuu Askerler boşa askerlik yapmıyor, bu güzelliklere kavuşmak için bir 15 ay daha yaparlar herhalde

Aynen ablacığım Yook yapmasınlar ablam ne olur deme öylee

ebruşşş ve hasna abla maşallah Allah mutlulugunuzu bin kat daha attırsın inşallah

begushh ve Selencim sizlerıde ekledım sızınkılerede bakalım

Yok HEsnoş kimse daha 15 ay yapmasınnnn senin yeni adın çıtır kız

Hee teşekkürler canım, pek miniğim ben ondan çıtır kız

Yapmasınlar tabee yaa mübalağa o

Aynen ablacığım Yook yapmasınlar ablam ne olur deme öylee

Tamam şaka şaka zaten gitmezler ki kaçarlar

Valla çok iyi yaptın canım senin sayende kızları görmüş olduk gözümüz gönlümüz açıldı

Mübarek günde sevap kazandık, güzele bakmak sevapmış ya

ebruşşş ve hasna abla maşallah Allah mutlulugunuzu bin kat daha attırsın inşallah

begushh ve Selencim sizlerıde ekledım sızınkılerede bakalım

Teşekkürler tatlım sen de ekle foto moto

Bu arada Ebruuuuşşşşşşşşşşşş nerdsiiiiiin kıss fotoların içine mi düştün

vayyy bızım teskereci güzeller ne kadanda guzeller gülen yuzlerınız hiç solmasın hatunlar maşallah Allah mutlulugunuzu bın kat daha attırsın kizçeler hesna abla kız ben beceremem bee o yuzden gırışmıyorum hiç bu arada 30 yaşındayım falan deme abla falan dememek lazım sana heee maşallah tum hatunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…