- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Amin ablacım yaa bize şart böyle neşeli günler yapalım bunu arada.Sana tüm yüz puanlar helal olsunAmin neşemiz daim olsunKalite kontrol yapıldı onaylandı ama teskere onayına daha var eccük daha sabretmen lazım
Hadi görüşürüz esintoşum hayırlı iftarlar
Değil mi ama yüs puan bana da
Vallamı Allah söyletti ozaman hesna abla valla dua ettim beddua kış kış olsun ikizde güzel olur bir düşün senKıs deme öyle deme zaten ikiz korkum var benim, ailede ikiz var
Beddua mı ediyon dua mı
Amin ablacım yaa bize şart böyle neşeli günler yapalım bunu arada.Sana tüm yüz puanlar helal olsun
Vallamı Allah söyletti ozaman hesna abla valla dua ettim beddua kış kış olsun ikizde güzel olur bir düşün sen
Yaparız yine tatlım ayıpsın
Yahu Allah versin de ikiz olsun yeter ki
Başım gözüm üstüne
Şaka maka Allah gönlünüze göre versin ablacım.
Ben çıkıyorum canlarım hepinize hayırlı iftarlar
Bu güne emegi geçen hesna ablaya teşekkür ediyorum bizi azda olsa tebessüm ettirdiği içinsonrada tüm resim yükleyen güzel yorumlar yapan güzel arkadaşlara Öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun kızlarrrrrrrrrrrrrr Görüşürüz
Offf zaman geçmiyor acıktımm
Hatunlarrrr resimlere bakabilirsiniz bir kaçtane koydum :) yorumlarınızı bekliyorum :)
bende acıktım bugün ama oturunca da yiyemiyorum ama bakıyorum kiloda gitmiyo 1 kilo vermşm ne biçim iş
Kızlarr selaam olsun sizeebakıyorum da esimler konulmuş dicem ama begüş hariç hiçbiriniz benm arkadaşm değilmişsiniz o yüzden bakamıyorum ekledim şimdi hepinizi bi kaç da ben koyayım uygun bi zmanda,böyle sanki hayali konuşuyomuş modundan bi kurtulalımm.Herkeslere hayırlı iftarlar midem sırtıma yapışık geziyorum şuan.Bu arada twitter kullanan varsa ekleşelim
Hemen tescilleyeyim
Evet bir iki lokma sonra tıkanıyor insan, ama psikolojik olarak acıkıyor
Kızlarr selaam olsun sizeebakıyorum da esimler konulmuş dicem ama begüş hariç hiçbiriniz benm arkadaşm değilmişsiniz o yüzden bakamıyorum ekledim şimdi hepinizi bi kaç da ben koyayım uygun bi zmanda,böyle sanki hayali konuşuyomuş modundan bi kurtulalımm.Herkeslere hayırlı iftarlar midem sırtıma yapışık geziyorum şuan.Bu arada twitter kullanan varsa ekleşelim
Hemen tescilleyeyim
Evet bir iki lokma sonra tıkanıyor insan, ama psikolojik olarak acıkıyor
Offf benim eşim daha gitmedi, ne zaman gideceği bile belli değil iş durumları yüzünden. aklıma geldikçe moralim bozuluyor
Kizlaaarr Bodrum'daym keyifler yerindeee..sizi cok özledim hepinizi kocaman öptümmm :***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?