Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin neşemiz daim olsun Kalite kontrol yapıldı onaylandı ama teskere onayına daha var eccük daha sabretmen lazım

Hadi görüşürüz esintoşum hayırlı iftarlar

Değil mi ama yüs puan bana da
Amin ablacım yaa bize şart böyle neşeli günler yapalım bunu arada.Sana tüm yüz puanlar helal olsun

Ben çıkıyorum canlarım hepinize hayırlı iftarlar
Bu güne emegi geçen hesna ablaya teşekkür ediyorum bizi azda olsa tebessüm ettirdiği içinsonrada tüm resim yükleyen güzel yorumlar yapan güzel arkadaşlaraÖpüyorum hepinizi Allaha emanet olun kızlarrrrrrrrrrrrrr Görüşürüz

Son düzenleme:
Şaka maka Allah gönlünüze göre versin ablacım.

Amin canım inşallah hepimize

Görüşürüz tatlım hayırlı iftarlar, eğlendirdiysem ne mutlu bana, her günümüz böyle geçsin inşallah, hem daha çabuk atıyor şafak

İyi akşamlar öptüm

NE ATLET, NE DON, ŞAFAK SADECE ON

BALIKESİR' E SELAM, YOLA DEVAM

[video=youtube;N2y3keBf3LQ]http://www.youtube.com/watch?v=N2y3keBf3LQ[/video]

Feridun Düzağaç&Nilüfer Kavak yelleri süper söylemişler ya ...

Kızlarr selaam olsun sizee bakıyorum da esimler konulmuş dicem ama begüş hariç hiçbiriniz benm arkadaşm değilmişsiniz o yüzden bakamıyorum ekledim şimdi hepinizi bi kaç da ben koyayım uygun bi zmanda,böyle sanki hayali konuşuyomuş modundan bi kurtulalımm.Herkeslere hayırlı iftarlar midem sırtıma yapışık geziyorum şuan.Bu arada twitter kullanan varsa ekleşelim

merveee bende eklisin yawru bak bakalım bana :)

Hemen tescilleyeyim

Evet bir iki lokma sonra tıkanıyor insan, ama psikolojik olarak acıkıyor

Mervecim sendende foto bekliyoruz =)

Hesnoş valla tıkanıyoo insan ya şu an açlıktan çok susadım

Offf benim eşim daha gitmedi, ne zaman gideceği bile belli değil iş durumları yüzünden. aklıma geldikçe moralim bozuluyor

Kizlaaarr Bodrum'daym keyifler yerindeee..sizi cok özledim hepinizi kocaman öptümmm :***

Offf benim eşim daha gitmedi, ne zaman gideceği bile belli değil iş durumları yüzünden. aklıma geldikçe moralim bozuluyor

Merhaba hoşgeldin valla gitmeden önce herkesin morali bozuluyoda başlayınca bi şekilde biticek diye inanıosun şafak atıyo hergün belki evli olunca daha da zor olabilir ama dua etmekten başka çare yok...inan bizimde günümüz günümüzü tutmuo bi ağlak bi gülerken bazen hüzünlü ama günler bitiyo yavaşta olsa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…