Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yol izinlerini katmayacaksın hesaba

ben daha şimdiden düşünüyorum begüş ( izmire gittiğinde bakalım nekadar süre göremicem onu off allahım off. bu bihta nolur çabuk geçmesin allahım noluuurrrr

Yarın geliyordu değil mi askerin canım :44:

Ya üzmek istemem ama bu mehtapların hepsi çabucak geçiyor yaa hiç bir şey anlamıyorsun

Evet ebruşş yarın büyük günn yarında işte leyla gibi dolanırım zaten

Yarın geliyordu değil mi askerin canım :44:

Ya üzmek istemem ama bu mehtapların hepsi çabucak geçiyor yaa hiç bir şey anlamıyorsun

Evet ablacım geliyor yarın bir aksilik çıkmazsa inşallah
Tahmin edebiliyorum, zaten çalışıyorum akşamları görüşücez birde haftasonu o yüzden dahada çabuk geçicek
ama napalım sağlık olsun gün gelicek bizde kavuşucaz ayrılmamak üzere

Olsun canım görüşeceksiniz ya bu her şeye bedel, mehtaplar kısa sürse bile yeri doldurulamaz bir nimet... Az da olsa huzur buluyor insan, askerliğin biteceğine inancı geliyor

Kullandığı yol izinlerini hiç bir yere girmiyorsun, eğer kullanmadığı yol izni varsa onu giriyorsun şafaktan düşülüyor

Hesnoş şafak söyle.com da kullanılan izin falan diyo ya :) bu gidişle benim şafak bitcek askerim hala orda olcak sendekini düzelttirmiyorum zaten o her koşula karşı :))

Lütfen Sülüs Tarihinizi Tam Olarak Giriniz:

Kaç gün izin kullandınız? (Sadece dağıtım kullandıysanız 7 giriniz)

Askerliğinizi uzatan bir ceza aldınızmı ? Aldıysanız kaç gün?

Yol Hakkınız yada erken terhis varmı? Varsa Kaç gün?

ben işte burdaki yol hakkına 2 yazıorum izne 7 gün dağıtım ve 8 gün izin 15 gün oluyo ...

ben çıkıyorum şimdilik hazırlıklarım va yarın için daha kıyafet seçicem öpüyorum hepinizi bu hafta fazla gelemem büyük ihtimal öptüm hepinizi

ben daha şimdiden düşünüyorum begüş ( izmire gittiğinde bakalım nekadar süre göremicem onu off allahım off. bu bihta nolur çabuk geçmesin allahım noluuurrrr

Canım bi kere kafadan 1 ay çarşı falan olmayabilir ,,bizim öyle oldu her yerde öylemidir bilmiyorum tabi...
Daha sonra burda arkadaşlar 4-5 ay sonra izin kullanılıyo demişlerdi ama bu da heralde askeriyeye göre değişebiliyo sıkıntı yapma en kötüsü izmire gidersn sende hani böyle çook uzak değil tek başına gidilebilcek bi yer düşünki doğuda bi yer oldu gitme şansın bile olmayabilrdi öyle düşün...

ben çıkıyorum şimdilik hazırlıklarım va yarın için daha kıyafet seçicem öpüyorum hepinizi bu hafta fazla gelemem büyük ihtimal öptüm hepinizi

kendine iyi bak bol bol fotoğraf çek ,,,iyice sarılll ellerini bırakma ..baştan böyle bu çocuk niye soğuk diyebilrsn belki bizde öyle olmştu sonradan açılıyolar hadi Allaha emanet ol

Haklısın canım, yinede çok şükür diyorum ya hayırlısı bakalım

kendine iyi bak bol bol fotoğraf çek ,,,iyice sarılll ellerini bırakma ..baştan böyle bu çocuk niye soğuk diyebilrsn belki bizde öyle olmştu sonradan açılıyolar hadi Allaha emanet ol

tavsiyelerini dinlicem sizde allaha emanet olun askerlerinizle iyi geçinin kavga istemiyorummm

Hehe yok kıs zamanla bu şafak olgusu daha anlaşılır oluyor merak etme, kesin şafak son iki üç ay kala belli olur zaten

O yol hakkı bölümüne 2 girme, o askerliği süresince üzerinde kalan kullanmadığı yol izinleri demek, sen kullandığını giriyorsun o zaman şafak eksik çıkar, sen oraya sıfır yaz sanki hepsini kullanmış gibi, dediğim gibi kesin şafak zaten plakalara gelince belli olur

Hahahah Olleeyy bana da yüss puaannn
Yok ablaa yaa herşey karambole geldii valla zaten yaptırmam kazımda etim gittikce büyüyordu kalbimde de delik var ya nefes almzorlaşınca oda sıkşıyorduu ama ben burnumu düzelttirmicektim sonra doktorum yapmam o zaman dedi sadece kemerdekini alıcam doknumicam falan dedi alllem etti kallem etti beni inandırdı ameliyat günü gittim önceden hiç gitmedim nasıl yapıcaksın burnumu falan diye konuşmadık sadece o kemiğide alıcak diye biliyorum ameliyata girmeden öncede merak etme sadece ona dokuncam başka bişey yapmicam dediim peki dedim ben bir çıktım amekşyattan burnum havada bizimkilerde banttan falan dedi 1 hafta sonra bantlar bir çıktı aman allahım burnumm nasıl havada ama görsen çok kötüydü ya moralim çok bozulmuştu doktorum o incek öyle olduğbakma iniceği için kaldırdım dediii ve doğru demiş baya indii yanee öyle işte abla kendimi doktoruma emanet ettim kendi kendine ayarladıı yaptı sağolsunn

Evet ebruşş yarın büyük günn yarında işte leyla gibi dolanırım zaten
Öyle oluyor insan talım tadını çıkar boşver

benimki düş demişti ne bilim valla o da bilmiyo orda bana soruyo şafak kaç diye
aman dediğin gibi plakalara gelelim ordan saymak en mantıklısı

Bu arada bu akşam tek haneye iniyosunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…