Kızlar benim gene kafam durdu oruçtan çıktım diye mi bilmiyorum askerim 10 gün izne geliyo 8 gün izin 2 gün yol izni diye toplamda 10 gün...ben şimdi şafak hesaplatcam kullanılan izine dağıtımda 7 bayramda 8 toplam 15 gün yazıp 2 günde yol izni olarak mı gircem ?
Çok karışık olduysa kusura bakmayın
evet begüşümmmm sarılcaz sonra bırakmicaz bidaha hiç
Yol izinlerini katmayacaksın hesaba
valla ya nasıl özledim 3 ay olcak ...
onu ayrı giricem yani anladmbazen çok karışıyo bu hesap benim :)
ben daha şimdiden düşünüyorum begüş( izmire gittiğinde bakalım nekadar süre göremicem onu off allahım off. bu bihta nolur çabuk geçmesin allahım noluuurrrr
Yok kız siyah değil açık kahvee
Koymişin fotoları iştee tatlımm ohh gördük hepsinii
Sadece yüzüm alsınn zatii ablacımm
Ayy herkes öylee diyor abla ya olsun olsunn hıhhhhhBiraz peşimden koşsunn
Abla yüklemeye çalıştım ama foto büyük diyordu teldekini iftardan sonra pcye atimde yükliyim görr
Amin tatlım hepmizinkiniSenin fotolarınıda bekliyoruzzz
Abla işim çıktıı yaa hiç bakamadım ece geldim direk açtımm yorum yapmaya başladım hemn başladımm
Ama ama bende yüs puan istiyorumkii benn zorladım seni foto koyy diye banane banane
Aynen tatlım hepimiziee koocccamann MAŞŞALLAHH
Sendee ekle tatlım senide görelimm
Ayy hiloşumm yerimm kızz bodrum bodrummmmmmmdiye girmek isterdim ama yoksunkii
İyi olmana sevindim bebişimm kendinize çok iyi bakın
Anamm kavuşuyormusunuzz yavrumm Maşşallah bol bol tadını çıkarın yeni fotolarda istiyoruz
Yarın geliyordu değil mi askerin canım :44:
Ya üzmek istemem ama bu mehtapların hepsi çabucak geçiyor yaa hiç bir şey anlamıyorsun
Evet ablacım geliyor yarın bir aksilik çıkmazsa inşallah
Tahmin edebiliyorum, zaten çalışıyorum akşamları görüşücez birde haftasonu o yüzden dahada çabuk geçicek
ama napalım sağlık olsun gün gelicek bizde kavuşucaz ayrılmamak üzere
Kullandığı yol izinlerini hiç bir yere girmiyorsun, eğer kullanmadığı yol izni varsa onu giriyorsun şafaktan düşülüyor
Olsun canım görüşeceksiniz ya bu her şeye bedel, mehtaplar kısa sürse bile yeri doldurulamaz bir nimet... Az da olsa huzur buluyor insan, askerliğin biteceğine inancı geliyor
ben daha şimdiden düşünüyorum begüş( izmire gittiğinde bakalım nekadar süre göremicem onu off allahım off. bu bihta nolur çabuk geçmesin allahım noluuurrrr
ben çıkıyorum şimdilik hazırlıklarım va yarın için daha kıyafet seçicemöpüyorum hepinizi bu hafta fazla gelemem büyük ihtimal öptüm hepinizi
Canım bi kere kafadan 1 ay çarşı falan olmayabilir ,,bizim öyle oldu her yerde öylemidir bilmiyorum tabi...
Daha sonra burda arkadaşlar 4-5 ay sonra izin kullanılıyo demişlerdi ama bu da heralde askeriyeye göre değişebiliyo sıkıntı yapma en kötüsü izmire gidersn sende hani böyle çook uzak değil tek başına gidilebilcek bi yer düşünki doğuda bi yer oldu gitme şansın bile olmayabilrdi öyle düşün...
kendine iyi bak bol bol fotoğraf çek ,,,iyice sarılll ellerini bırakma ..baştan böyle bu çocuk niye soğuk diyebilrsn belki bizde öyle olmştu sonradan açılıyolar hadi Allaha emanet ol
Hesnoş şafak söyle.com da kullanılan izin falan diyo ya :) bu gidişle benim şafak bitcek askerim hala orda olcaksendekini düzelttirmiyorum zaten o her koşula karşı :))
Lütfen Sülüs Tarihinizi Tam Olarak Giriniz:
Kaç gün izin kullandınız? (Sadece dağıtım kullandıysanız 7 giriniz)
Askerliğinizi uzatan bir ceza aldınızmı ? Aldıysanız kaç gün?
Yol Hakkınız yada erken terhis varmı? Varsa Kaç gün?
ben işte burdaki yol hakkına 2 yazıorum izne 7 gün dağıtım ve 8 gün izin 15 gün oluyo ...
Hahahah Olleeyy bana da yüss puaannnAnladım bir işinin çıktığını zaten kuzum ayrıca sana puan ollmaz mı asıl puanlar sana ebruşuma bir yüs puan benden
Özellikle oldun de mi ameliyatı çocuk gelsin şok geçirsin sonra da peşinden koşsun diye
Koy baken foto yeni burnunu da kontrol edeyim
Öyle oluyor insan talım tadını çıkar boşverEvet ebruşş yarın büyük günnyarında işte leyla gibi dolanırım zaten
Hehe yok kıs zamanla bu şafak olgusu daha anlaşılır oluyor merak etme, kesin şafak son iki üç ay kala belli olur zaten
O yol hakkı bölümüne 2 girme, o askerliği süresince üzerinde kalan kullanmadığı yol izinleri demek, sen kullandığını giriyorsun o zaman şafak eksik çıkar, sen oraya sıfır yaz sanki hepsini kullanmış gibi, dediğim gibi kesin şafak zaten plakalara gelince belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?