Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben mutfağa gideyim bari zaman geçsin kızlar hepinizi öptüm

görüşürüz yine fotolar için emekleriniz için tekrar teşekkürler

bende çıkıyorum kızlarr iftar hazırlıkları malummm

bide dinleniyim bugün erken yatıp yarın sevdiğim geliyorrr
yarın mehtappp

çocuk da düşünemiyoruz şimdi. eşim askere gidip gelmeden çocuk yapmaya çok karşı. bana bir şey olursa çocuğumuz babasız kalır diyor

merveee bende eklisin yawru bak bakalım bana :)

Baktım kuzum geniş bi zamanda hepsine teker teker yorum çakcamm:)) sen kaç yaşındasın yaa küçük gösteriyosunn,ve maşallah çok yakışıyorsunz allahh ayımasınn yavruu

Mervecim sendende foto bekliyoruz =)

Hesnoş valla tıkanıyoo insan ya şu an açlıktan çok susadım

Tamamdır begüşş bu arada sen de hiiiç hiçç 25 göstermiyısunn hee söylemeden edemicem,şimdi yemeğe çıkıcam o yzden yorumumu burdan yapaym kuzm siz de çook tatlısınz sizede koccamaan

Kizlaaarr Bodrum'daym keyifler yerindeee..sizi cok özledim hepinizi kocaman öptümmm :***

Ohhh birileri de bodrum da sevdiceğiyleee Bol bol eğlen hiloşş gelnce anlatcaksnn bizden kolay kurtuluş yok malumm

çocuk da düşünemiyoruz şimdi. eşim askere gidip gelmeden çocuk yapmaya çok karşı. bana bir şey olursa çocuğumuz babasız kalır diyor

Böyle olumsuz düşünmeyinde tabi karışılmaz ama çocuk sorumluluk hamileliğinizde eşiniz size destek olcak burda bunun zorluğunu yaşayan arkadaşlarımız var Allah tabi ne yazdıysa o olur ama geldikten sonra olursa daha güzel olur...Çünkü ilk zamanlar insan alışana kadar çok zorlanıyo ne bilimm hemen her şeye böyle alışarak başlanmıyo ,,eşiniz geldkten sonra bebiş olursa ikinizde birbirnze destek olursunuz o güzel süreci birlikte aşarsınız ...yaşınız kaç bu arada nerden

Son düzenleme:

Sağol canım benim, 23 yaşındayım çok küçük sayılmam ama boy kısa ya ondan

çok teşekkürler, inşallah hayırlısı olur her şey...

Canım çok teşekkürler hatta 26 ya grdm haziranda :)) ohh bugün keyfim çok güzel yerinde =) seninde fotolarını bekliyorummm =) o senin güzelliğin ya çok sağol

saçların siyah işte onu diyorum

ya kuzum silinmş usb deki herşey ağlıcam yaa her şey tatil resmleri vs her şey bana ait telfndan indrcm çok snrlerm bozuk yaa ben oraya askermn yemin töreninide atmştm ya
Yok kız siyah değil açık kahvee
Koymişin fotoları iştee tatlımm ohh gördük hepsinii

Sadece yüzüm alsınn zatii ablacımm
Ayy herkes öylee diyor abla ya olsun olsunn hıhhhhh Biraz peşimden koşsunn
Abla yüklemeye çalıştım ama foto büyük diyordu teldekini iftardan sonra pcye atimde yükliyim görr

ebruşşş ve hasna abla maşallah Allah mutlulugunuzu bin kat daha attırsın inşallah
Amin tatlım hepmizinkini Senin fotolarınıda bekliyoruzzz
Bu arada Ebruuuuşşşşşşşşşşşş nerdsiiiiiin kıss fotoların içine mi düştün
Abla işim çıktıı yaa hiç bakamadım ece geldim direk açtımm yorum yapmaya başladım hemn başladımm
Ama ama bende yüs puan istiyorumkii benn zorladım seni foto koyy diye banane banane

Aynen tatlım hepimiziee koocccamann MAŞŞALLAHH
Sendee ekle tatlım senide görelimm
Kizlaaarr Bodrum'daym keyifler yerindeee..sizi cok özledim hepinizi kocaman öptümmm :***
Ayy hiloşumm yerimm kızz bodrum bodrummmmmmm diye girmek isterdim ama yoksunkii
İyi olmana sevindim bebişimm kendinize çok iyi bakın

yarın bu saatlerde sevdiceğimin kollarında ona sarılıyo olucam inşallahh
Anamm kavuşuyormusunuzz yavrumm Maşşallah bol bol tadını çıkarın yeni fotolarda istiyoruz

Mervecim sendende foto bekliyoruz =)

Hesnoş valla tıkanıyoo insan ya şu an açlıktan çok susadım

Benim de suyla aram yok İnsan su içmez mi yahu öyleyim işte ben

Offf benim eşim daha gitmedi, ne zaman gideceği bile belli değil iş durumları yüzünden. aklıma geldikçe moralim bozuluyor

Merhaba hoş geldin aramıza, benim de eşimin durumu öyleydi gitmeden evvel, yok okul durumu, iş durumu dedik erteledik sonra önümüze zınk diye çıktı ummadığımız anda Başta çok üzüldük, hatta şokunu epey bir atlatamadım ama sonradan dedik ki iyi ki gitmiş, bir an evvel askerlik sıkıntısını atlatıp hayatımıza bakabileceğiz dedik, sonuçta ne iş kurulabiliyor ne çocuk yapılabiliyor askerlik büyük engel, bence bir an evvel gitsin sonra da hayatınızla ilgili planlarınızı rahat rahat yaparsınız 14 ay kocasından ayrı kalmış, asker yolu beklemiş bir asker yareni

Ohhh canım benim yaa güzel güzel tatil haberleri geliyor böyle yaa
Bir an evvel gel de her şeyi anlat kaçak seni çok özledik

Anladım bir işinin çıktığını zaten kuzum ayrıca sana puan ollmaz mı asıl puanlar sana ebruşuma bir yüs puan benden

Özellikle oldun de mi ameliyatı çocuk gelsin şok geçirsin sonra da peşinden koşsun diye

Koy baken foto yeni burnunu da kontrol edeyim

Topiğin nöbetçi amiri burda her zaman ki gibi yine beeennnn

Hahahaha Müdavimi oldun sen

Kızlar benim gene kafam durdu oruçtan çıktım diye mi bilmiyorum askerim 10 gün izne geliyo 8 gün izin 2 gün yol izni diye toplamda 10 gün...ben şimdi şafak hesaplatcam kullanılan izine dağıtımda 7 bayramda 8 toplam 15 gün yazıp 2 günde yol izni olarak mı gircem ?

Çok karışık olduysa kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…