Kizlaaarr Bodrum'daym keyifler yerindeee..sizi cok özledim hepinizi kocaman öptümmm :***
Ben mutfağa gideyim bari zaman geçsinkızlar hepinizi öptüm
görüşürüz yine fotolar için emekleriniz için tekrar teşekkürler
Ben mutfağa gideyim bari zaman geçsinkızlar hepinizi öptüm
görüşürüz yine fotolar için emekleriniz için tekrar teşekkürler
Merhaba hoşgeldin valla gitmeden önce herkesin morali bozuluyoda başlayınca bi şekilde biticek diye inanıosun şafak atıyo hergün belki evli olunca daha da zor olabilir ama dua etmekten başka çare yok...inan bizimde günümüz günümüzü tutmuo bi ağlak bi gülerken bazen hüzünlü ama günler bitiyo yavaşta olsa ...
merveee bende eklisin yawru bak bakalım bana :)
Mervecim sendende foto bekliyoruz =)
Hesnoş valla tıkanıyoo insan ya şu an açlıktan çok susadım
Kizlaaarr Bodrum'daym keyifler yerindeee..sizi cok özledim hepinizi kocaman öptümmm :***
çocuk da düşünemiyoruz şimdi. eşim askere gidip gelmeden çocuk yapmaya çok karşı. bana bir şey olursa çocuğumuz babasız kalır diyor
Baktım kuzum geniş bi zamanda hepsine teker teker yorum çakcamm:)) sen kaç yaşındasın yaa küçük gösteriyosunn,ve maşallah çok yakışıyorsunz allahh ayımasınn yavruu
Tamamdır begüşş bu arada sen de hiiiç hiçç 25 göstermiyısunn hee söylemeden edemicem,şimdi yemeğe çıkıcam o yzden yorumumu burdan yapaym kuzm siz de çook tatlısınz sizede koccamaan
Ohhh birileri de bodrum da sevdiceğiyleeeBol bol eğlen hiloşş gelnce anlatcaksnn bizden kolay kurtuluş yok malumm
Böyle olumsuz düşünmeyinde tabi karışılmaz ama çocuk sorumluluk hamileliğinizde eşiniz size destek olcak burda bunun zorluğunu yaşayan arkadaşlarımız var Allah tabi ne yazdıysa o olur ama geldikten sonra olursa daha güzel olur...Çünkü ilk zamanlar insan alışana kadar çok zorlanıyo ne bilimm hemen her şeye böyle alışarak başlanmıyo ,,eşiniz geldkten sonra bebiş olursa ikinizde birbirnze destek olursunuz
yarın bu saatlerde sevdiceğimin kollarında ona sarılıyo olucam inşallahh
Baktım kuzum geniş bi zamanda hepsine teker teker yorum çakcamm:)) sen kaç yaşındasın yaa küçük gösteriyosunn,ve maşallah çok yakışıyorsunz allahh ayımasınn yavruu
Tamamdır begüşş bu arada sen de hiiiç hiçç 25 göstermiyısunn hee söylemeden edemicem,şimdi yemeğe çıkıcam o yzden yorumumu burdan yapaym kuzm siz de çook tatlısınz sizede koccamaan
Ohhh birileri de bodrum da sevdiceğiyleeeBol bol eğlen hiloşş gelnce anlatcaksnn bizden kolay kurtuluş yok malumm
canın sıkıldıkça yazabilrsn herkes burda birbirine destek ...
Yok kız siyah değil açık kahveesaçların siyah işte onu diyorum
ya kuzum silinmş usb deki herşey ağlıcam yaa her şey tatil resmleri vs her şey bana ait telfndan indrcm çok snrlerm bozuk yaa ben oraya askermn yemin töreninide atmştm ya
Sadece yüzüm alsınn zatii ablacımmAma çok zayıfsın bir kilodan bir şey olmaz bir de senin bünyen böyle bence, ne kadar kilo alabilirsin ki
Yahuu merak ettim şimdi yeni burunlu fotolarınıBence de tanıyamaz burun çok değiştiriyor, bence yeniden aşık olacak bu çocuk sana bak demedi deme
Amin tatlım hepmizinkiniebruşşş ve hasna abla maşallah Allah mutlulugunuzu bin kat daha attırsın inşallah
Abla işim çıktıı yaa hiç bakamadım ece geldim direk açtımm yorum yapmaya başladım hemn başladımmBu arada Ebruuuuşşşşşşşşşşşş nerdsiiiiiin kıss fotoların içine mi düştün
Aynen tatlım hepimiziee koocccamann MAŞŞALLAHH
Sendee ekle tatlım senide görelimmKızlarr selaam olsun sizeebakıyorum da esimler konulmuş dicem ama begüş hariç hiçbiriniz benm arkadaşm değilmişsiniz o yüzden bakamıyorum ekledim şimdi hepinizi bi kaç da ben koyayım uygun bi zmanda,böyle sanki hayali konuşuyomuş modundan bi kurtulalımm.Herkeslere hayırlı iftarlar midem sırtıma yapışık geziyorum şuan.Bu arada twitter kullanan varsa ekleşelim
Ayy hiloşumm yerimm kızz bodrum bodrummmmmmmKizlaaarr Bodrum'daym keyifler yerindeee..sizi cok özledim hepinizi kocaman öptümmm :***
Anamm kavuşuyormusunuzz yavrumm Maşşallah bol bol tadını çıkarın yeni fotolarda istiyoruzyarın bu saatlerde sevdiceğimin kollarında ona sarılıyo olucam inşallahh
Mervecim sendende foto bekliyoruz =)
Hesnoş valla tıkanıyoo insan ya şu an açlıktan çok susadım
Offf benim eşim daha gitmedi, ne zaman gideceği bile belli değil iş durumları yüzünden. aklıma geldikçe moralim bozuluyor
Sadece yüzüm alsınn zatii ablacımm
Ayy herkes öylee diyor abla ya olsun olsunn hıhhhhhBiraz peşimden koşsunn
Abla yüklemeye çalıştım ama foto büyük diyordu teldekini iftardan sonra pcye atimde yükliyim görr
Abla işim çıktıı yaa hiç bakamadım ece geldim direk açtımm yorum yapmaya başladım hemn başladımm
Ama ama bende yüs puan istiyorumkii benn zorladım seni foto koyy diye banane banane
Topiğin nöbetçi amiri burda her zaman ki gibi yine beeennnn
bayramdan sonra da ben sarılcamohhh sarılcaz Niloş =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?