Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiloş kavuştu, şimdi sende kavuşucan, sıra banada gelicek elbet

Evet Hiloş kavuştu, sıra bende, sonra Ebruş, sonra Duygu derken herkese sıra gelecek elbet

ben çıkıyorum şimdilik hazırlıklarım va yarın için daha kıyafet seçicem öpüyorum hepinizi bu hafta fazla gelemem büyük ihtimal öptüm hepinizi

Tabiii yap hazırlığını şöyle güzel güzel giyin güzel görün sevdiceğine... Bu hafta sevdiceğinle geçecek daha ne olsun bol bol vakit geçirin birbirinize zaman ayırın

evet yıldızlı yüs puan hemi de

Vallahi zor bir süreçmiş iyi atlatmışsın ben olsam kafayı yerdim hani dokunmayacaktın der fırça atardım doktora

Benim de değişik bir burnum var fotolardan pek belli olmuyor ama uzun sivri ve epey kalkık bir burnum var, öğrenciyken lisede hep sorarlardı estetikli mi diye, sinir olurdum ilk doğduğum gün bile çok belirgin kalkıkmış burnum bebekken

benimki düş demişti ne bilim valla o da bilmiyo orda bana soruyo şafak kaç diye
aman dediğin gibi plakalara gelelim ordan saymak en mantıklısı

Bu arada bu akşam tek haneye iniyosunnn

Sen şimdi üç beş aşşağı üç beş yukarı say sorun değil dediğim gibi şafak azaldıkça netleşir Begüşüm

Ayyy evet yaaa tek hanelere giriyoruz ve geri sayım başlıyor Allahıma şükür

Yeni halimi yükledim hatunlar

Ayyy hemen bakiciiiiim

Evett evett sıraa bizdeee
Yok abla bişey diyemedim ikinci gidişimde hani dokunmicaktın baya kalkmış diyorum incekk bana güven diyordu adam

Senin doğuştan burnun havalardaymışş abla benimki sonradan oldu heheheh
Benimle böyle dalga geçiyorlarda bizimkiler burnu havalarda falan diyee

Hayırdır Esintoş anlat bakalım noldu :18::18::18::18:

Çok sinirliyim devrem bildiğin gibi değil şuan yani birilerine sataşıp sinirimi atasım var
Kv aradı pazar onları gidiyoruz ya, abinlere de söyleyin onlarda gelsin diye dırdırdır konuşuyor. Yakup aradı o sırada anne yakup arıyor müsadenle diyorum konuşuyorda konuşuyor. Açtım aşkım bekler misin annenle konuşuyorum dedim. Oda bana bağırıyor kapatsana diye. İki elimde telefon var düşün biri bi kulağımda diğeri diğer kulağımda. Ve kadın susmuyor! Yakup kapattı sonunda sinirlenip, annesine anne tamam kapattı sağol dedim he arayınca söyle arasın beni dedi. Ya deli ediyor insanı !
Yakup bey ayrıca bayramda evci çıkacakmış annesi falan gelince, ama istanbula gelecekmiş bir nevi kaçak yani. Mesela biz izmire gittiğimizde gizlice onu manisaya götürüp orda kalmıştık amaaa amaa ki. Dedim ben Orduya gitcem, gitmezsin muhabbeti yaptı he oldu dedim sinrlendim kapattım.

Senin Kv de bencil yaa sen beni ara kızım belki çocuğun fırsatı olmaz demiyo da konuşuyo bide emrediyo söyle arasın diye

Gitmezsin de deseydin yanımda durcağının garantisi var mı dime ama bide ev de tek durmak var ...hepsi kendine göre yorumluyo

Öyle sinirlendim ki anlatamam ya
Hayatta gitmemezlik yapmam, geçen izne geldiğinde babamlar tatile çıkacaktı o gelecek diye çıkmadım, ben gitmeyince onlarda gitmediler bu yazı tatilsiz geçiriyoruz anlayacağın. Babamla tartıştım ben onun yüzünden, o yanıma bile gelemedi. O yüzden gelirse gelsin ama ona dedim gelirsen eğer tüm izinlerini kullan bi dahaki izne geldiğinde gene burda olmayacağım emin ol dedim.
Allahım uyuz uyuz.

Evet sıra gelsin ama değil mi Ebruşum onca zaman geçti yani

Olan olmuş zaten doktora kızsan ne kızmasan ne, Allahtan iyi iş çıkarmış helal olsun kendine güveniyormuş demek ki

Hahaha doğuştan havalı burnum ama bizimkiler bana burnu havada demezler de sivri burun derler, hatta eşim de sivri burunlum der sever, ben de deme öyle deme öyle derim, sonra da ben seviyorum senin burnunu da ondan der

NE geveze kayınvaliden varmış Ama burda nişanlın biraz anlayışlı olmalıymış bence sonuçta kendi annesiyle konuşuyorsun ilginç bir tavır göstermiş... :26: Sen de sinirlenmişsin bu duruma normal olarak, neden Ordu' ya gitmeni istemedi ki, görüşmenizi istiyordur canım ondan öyle demiştir

Evet abla çok geveze sağolsun. Onun tavırları meşhur zaten, üstelik oğlunun duyunu biliyor ve bu halde kapatmıyor Kv'de düşünmeliydi öyle değil mi ablam. :44: Ablaam geçen 12 günlük izne geldiğinde yanıma 3 kez gelebildi ona da gelmek denilirse, ben gitmedim babamla tartıştık bu yüzden hatta sırf yakup geldi diye hatta babam bana yakup yanıma gelmeyince ''bak gitmedik, sanki damat çok geliyor'' dedi. Neden adam haklı o yüzden bu kez gelse de babamın sözünü çiğneyip gitmemezlik yapamıycam. Hem gelmesin ya, daha 1 ay oldu her ay her ay gelmekte neymiş. Nasıl geçecek böyle ablacım Allah aşkına

KV hadi anlayışsız Hesnoşun dediği gibi Nişanlında sonuçta onun annesiyle konuşuosun o da ayrı bi şey yapmış öyle ...

Şimdide seni suçlıcak geldim de görüşemedk diye kaç gün gelcek ki bayram normalde 3 gün zaten ...

Ben kaldım arada artık, sıkıldım daa ..
4 gün gelecek kuzum

Ahh tatlım benimm senin kv baya kıskanca benziyor onu aramayıp seni aradığı için kapatmamıştır telefonu yaptığı çok ayıp ve yanlış yanee
Senin askerindee sana niye parlyorsa kendi annesii kaapatmıyormuş yüzünemi kapatıcaksın telefonuu
Ordu içinde ikinizde haklısınız atlım o görmek istediği için laf yapmıştır sende ailenle papaz olmaman için gitmen lazım
Allah yardımcın olsun bebişim inşallah herşey hallolurda görürsün sevdiceğini

Aynen öyle ablacım zaten güzel yaptığı için bişey de diyemiyor insan oda çok beğendii zati diyorki sen sadece bu formunu koru kilo alma burnun bende dedi
Sivrii burunluu ablacımm benimm Allahtann sadece sivri demşyorlar
Bide sivri dillimisindir ablaa

Bence de hem kv de hem nişanlın haksız, düşüncesiz davranmışlar arada sen kalmışsın

Ya amaaan işte bu askerliğin de bu sorunları var ya insanı çileden çıkartıyor, yok izindi gelseydi gelmeseydi yok görüştük görüşemedik hepsi ayrı sorun, askerlere de bir şey diyemiyorum şimdi, bir yandan aile ziyareti yapmak zorunda bir yandan akraba bir yandan nişanlısıyla ilgilenecek bir yandan nişanlısının ailesi ile zor gerçekten...

Ama her ay her ay da gelmesin tabii izin az kullanırsa hem böyle sorunlar da yaşanmaz değil mi ama izin almasaydı bak bu sorun da olmayacaktı

Ben kaldım arada artık, sıkıldım daa ..
4 gün gelecek kuzum

Bayram olduğu için seninle ne kadar görüşcek bnm kafam oraya takıldı sana gitme diyoda ??
4 gün de az değil ama her şey Yakuba bağlı,bide sen gitceksin off çok karışık grçekten

Babanda haklı yavruşum yakupun yaptığıda çok ayıpmış yane siz nişanlısınız biz bile sevgiliyiz izinin hergünü görüştük hatta1 hafta sabahtan akşama kadar görüştük bende izin almıştım seninkinide biraz çabalaması lazım
Hem gerçektende sık gelip gitmek hiç iyi değil ibo bir 4 ay geçtikten sonra geldi oda pişman olduğu geldiğine bida gelmicem erkenelcem dedi ve bir daha da gelmedii.. en güzelini yaptı aslında gel git insanlar yıpranıyor ve askeriyeyede alışamıyorr

Üfff oğlunun uyuzlukta kime çektiği belli işte kuzum
Gelmesini çok istemiyorum kuzum özledim tamam ama bune ya sürekli gelmesi benim için çok zor oluyor. Hem adam gibi görüşemiyoruz, mehtap tartışmakla geçiyor ve bu yüzden babamla atışmakta istemiyorum. Geçenkinde atıştım yerin dibine girdim boşu boşuna gitmemişim diye çok pişman oldum
İnşallah kuzucum inşallahh

Ablam sana şöyle diyim annesi evde durdurmuyor dükkana yolluyor. Nasıl bi mantık bu ya ? Benim sinir olduğum da bu zaten, madem yanında istemiyorsun benim yanıma niye gelemiyor? Yannımda geldiğinde ise telefonu zır zır çalıyor. Ya bi bırakın dimi yalnız kalalım ama yok. Benim ailem bu kadar üstüme gitmiyor, annem sadece nerdesiniz diye arar söylerim kapatırız o kadar. Ama onlar of ablam ya dert valla dert
Ben onunla çok konuştum ablam, gelme gelme gelme sık sık görüşmek senin içinde iyi olmaz zaten iznini rahatça çıkartamıyorsun dedim ama benim sözümün bi önemi de yok.

Bayram olduğu için seninle ne kadar görüşcek bnm kafam oraya takıldı sana gitme diyoda ??
4 gün de az değil ama her şey Yakuba bağlı,bide sen gitceksin off çok karışık grçekten

Bende bunu sordum vee bana cevabı el öpmeye gelince seni alırım bize geçeriz dedi. Eee diğer günler dedim görüşürüz işte ya uf yaptı. Söylesene devrem ben şimdi nasıl kalayım, kv'ye gidip oturmak için mi babamın isteğini gerçekleştirmiycem? Gitcem begüm, gelirse gelsin.

Şöyle bi durum var sanki erkek benim, kız o. Ben çok rahat izin alabiliyorken, beyefendi yok abi sussun o anca
İbo Enişte ne güzel düşünmüşş ama, sevgiliyken bizde çok rahat görüşüyorduk neden dersen yakup kaçar gelirdi bi şekilde ama şimdii.
Amaan yavrum, tabi haklı babam ya yakup anakuzusu olup kalsn ya da dükkan kuzusu mu demeliydim

Kızlaarrrr biz esintoşlaa konuştukkk dedikki bir gün görüşeliimm hatta bir iftarr yapalımmm bize katılmak isteyenlerr olursaa bekleriizz İstanbul avrupa yakasında oturuyoruzz ikimizdee her şekilde gelebilirim diyen olursaaaa başımızın üstünde yeri varki hepbirlikte buluşursak süper olurrr
Zatii hiloşta haftaya geliyorr o da kesin gelirrr sormuyorum bile ona
Evet kızlar istanbulda oturanlarıı bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…