​Gördüm gözüm gönlüm açıldı beğüş fıstık gibiler valla
Napıym cnm misafr vardı baya kalabalıktk yoruldum sen napıosnRamazan bereketiyle geldi gerçekten
Napıosun minik kuş
Ahhh cnm olmaz mı ihtiyac cok sevndm valla30unda çıkıo 31 inde burda cnm yol 17 saat sürüo çnküÖyle oldu sanırım canım ama bu bize ilaç gibi gelecek askeriminde benimde ihtiyacımız vardı senin askerinde 30da geliyordu dimi
Napıym cnm misafr vardı baya kalabalıktk yoruldum sen napıosn
Ahhh cnm olmaz mı ihtiyac cok sevndm valla30unda çıkıo 31 inde burda cnm yol 17 saat sürüo çnkü
Süper fikir masrafta çıkmaz canımEvet en iyisi askerler gelsin toplu düğün yapalım belediyeden gün alıp
Bayada sürüyormuş cnım yol sağ salim kavuşun inşallah.Bizede yarın geliyor canım iftaraNapıym cnm misafr vardı baya kalabalıktk yoruldum sen napıosn
Ahhh cnm olmaz mı ihtiyac cok sevndm valla30unda çıkıo 31 inde burda cnm yol 17 saat sürüo çnkü
Süper fikir masrafta çıkmaz canım
iyi canım klasik gene işte iftar yaptık bu akşam başım çok ağrıyo geçer diye umut ediyorum sahura kadar ,,
misafir olunca hele de kalabalksa valla insan deli gibi oluyo koşturma halinde ,,dinlen bari sende cnm..
Evet cnm baya sürüyor maalesef.. Amin cnm inş..Bayada sürüyormuş cnım yol sağ salim kavuşun inşallah.Bizede yarın geliyor canım iftara
yıldırım nikahıhakikaten masraf çok yaa şu çeyiz topiklerini gezince içimi korku basıyo
Evet tatlım yaa sen sıranı saldın darısı bana bizimde çok kalabalık olacak yarın birde biz taşınma telaşındayız heryer koli koli dağınık durumdayızEvet cnm baya sürüyor maalesef.. Amin cnm inş..
Yarında koşturma sırası sende desene
Benim mutfak eşyalarımın hepsi hazır canım o yönden sıkıntım yok tek eksik askerim
Evet tatlım yaa sen sıranı saldın darısı bana bizimde çok kalabalık olacak yarın birde biz taşınma telaşındayız heryer koli koli dağınık durumdayız
Her akşam aynıı begüşilaç iç tatlm
Uyumaya calışsam 3 te kalkcm nöbet var ama uyurum brzdn heralde cocuk srainden başım şişti bnmde
Benimkilerin hepsi koli halinde canım ben ortaokul 6 sınıfa giderken almaya başladı annem en son günlük yemek takımı aldım onuda askerimle begenmiştik sadece robotum eksik onuda senin dediğin gibi modası geçer diye almamaıştımÇeyiz topiği açsana kız bakalm bizde
Benim öyle çeyizim yok varda ufak tefek şeyler,,olunca alırız dedik elektroniklerin garantisi bitiyo ,ne bilim tabak çanak koymaya yer lazım belli olsun her şey öyle alırız ...annem eve gelen bazı hediyeleri de kullanmıyo bana saklıyomuş bizden geçti diyo
Benimkilerin hepsi koli halinde canım ben ortaokul 6 sınıfa giderken almaya başladı annem en son günlük yemek takımı aldım onuda askerimle begenmiştik sadece robotum eksik onuda senin dediğin gibi modası geçer diye almamaıştım
2 gün önce biz onlardaydık halamlar oluyor yarın gelecekler yaylaya çıkacaklarmış hafta sonu demesek ayıp olacak onların demesi lazım sizin işiniz var diye demediler yoksa bekledik yaniBzmde öykeydi 25 kişi falandık ta. Siz n
eden çağırdnz ki her yer öyleyse amannn der sallardm ben olsam
HahhaKumrucuklar sizi nöbete kadar ayaktasın sende
Çocuk sesi bazen bende tahammül edemiyorum yaa kaldırmıyo kafam uslu çocuk iyide yaramazları sevmiyorum
Hımm anldm tatlm bncede demeleri lazmdı ama yabancı değilmş zaten2 gün önce biz onlardaydık halamlar oluyor yarın gelecekler yaylaya çıkacaklarmış hafta sonu demesek ayıp olacak onların demesi lazım sizin işiniz var diye demediler yoksa bekledik yani
Benim annem ablamada öyle demişti toplu alırız diye evlenirken çok sıkıntı çektiler bana böyle yaptılar ki aldıklarımın hepsi kendi zevkim ama eğer durumun varsa alacak toplu almak iyidir herzaman.Eger çeyizlerimi açarsam mutlaka topik açarım canım sizlerde yararlanırsınız.Geçen kayınvalideme gittim askerime bir danteller işlemiş ben asla sevmem dantel örtmeyi diyemedim kadına bunları kullanamam diye o kadar çokki napacam ben onları bilmiyorum12 yaşından beri he o da iyiymiş kızzbiz toplu alışverişe çıkcaz valla para cepte olsun her yer senin zaten inşallah hepimiz zamanı gelince gönlümüze göre alırız her şeyi bence sen bi çeyiz topiği aç yerleşince
​Öyle canım el elden yaparız toplu yemek yemek zevkli oluyor yabancı olmayınca evdeHahha6 ya kadar birde gerçi aloşkınım ben yaa aylardır tutuyoruz
Cnm bzm sülale sırf cocktan oluşuokuznlerm var 1 yaşnda ikiz artk sen düşün yaramazlıkları cekemiorm ben hiç
Hımm anldm tatlm bncede demeleri lazmdı ama yabancı değilmş zaten
​Öyle canım el elden yaparız toplu yemek yemek zevkli oluyor yabancı olmayınca evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?