- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Kızlar bayramın 3 gününden sonra ankaraya gitmek için izin istedim bizimkilerden tabi kuzenime gideceğim dedim bizimkilerde izin verdiler çok şaşkınım ama bir okadarda mutluyum
Ay evet bu anı degerlendirmem lazım begüş dediğin gibi alayım biletimi garanti olsun.Askerimin annei gidecek bayramda kadın sırf ben göreyim diye evciyata ben gelince çıkaracakseloşşş süper bi haber bence kesin niyetliysenn son güne bilet işini bırakma bayram diye bulamayabilirsin çok sevindmmm
Türk kahvesi çok severim ama iftardan sonra çay istiyo cnm sahura kadar oturuyorum diye yaptm şimdi
Bu akşam davulcu geldi kapıya bahşiş için abi dedim valla 3 akşam geçtin gerisi yok doğru dedin diyo
Keyifler yerindeyse her şey güzel kalp aydınlık ama can sıkıcıysa kalp kararıyo resmen insanın içini boğuyo ...
Bu arada ŞAFAK DOKUZ HAFTAYA YOKUZ
bende çok seviyorum sanki tam da şu anları anlatıyo
Ay evet bu anı degerlendirmem lazım begüş dediğin gibi alayım biletimi garanti olsun.Askerimin annei gidecek bayramda kadın sırf ben göreyim diye evciyata ben gelince çıkaracak
Ben de çay yapıyorum valla çay iyi geliyor iftardan sonra
Yine de istedi mi bahşiş yüzsüz
Moral bozmaya gerek yok
Eveeeeeeettt DOKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ geri sayım başladı
Değil mi ama yaa çoook güzel
Çok saol begüş yaa bende inanamıyorum bizimkilerin izin verdiğine.Askerimle beraber ayarladık zaten canım kuzenimi arayıp o rica etti tüm plan ondaydı bayramda evciyata cıkaramama durumu varmış komutandan bayramdan sonraki hafta sonu izin almaya çalışacak dur bakalım inşallah alır canım.Şu an cidden çok mutluyum senin adına ne güzel valla bugün çok güzel bi gün oldu desene
Annenle babanda ne güzel izin vermişler askerin havalara uçucak bence sen süpriz yap söyleme annesi gitcekse çok süper olur
Kızlaaaar eşim aradı ben çıkıyorum konuşayım sevdiceğimle
İyi geceler hepinize öpüyorum çok
İyi geceler ablacım sende öpüldünnnnnn koş sevdiceğineKızlaaaar eşim aradı ben çıkıyorum konuşayım sevdiceğimle
İyi geceler hepinize öpüyorum çok
Çok saol begüş yaa bende inanamıyorum bizimkilerin izin verdiğine.Askerimle beraber ayarladık zaten canım kuzenimi arayıp o rica etti tüm plan ondaydı bayramda evciyata cıkaramama durumu varmış komutandan bayramdan sonraki hafta sonu izin almaya çalışacak dur bakalım inşallah alır canım.
Hemde çok güzel oldu bu darısıda size olsun canımanladm canım olsun ya her türlü gitcen ya inşallah çok güzel
Hemde çok güzel oldu bu darısıda size olsun canım
Öyle oldu sanırım canım ama bu bize ilaç gibi gelecek askeriminde benimde ihtiyacımız vardı senin askerinde 30da geliyordu dimiSelam kızlarrr.ne bereketli aymış mehtaplar teskereler gidebileck olmana sevindim selencimm
Selam kızlarrr.ne bereketli aymış mehtaplar teskereler gidebileck olmana sevindim selencimm
Bizlerden sonra resim senfonisi devam etmiş niloşta koymuş beğüş bu askerler ne kadar şanslı güzel kızları bulmuşlaramin cnm inşallah
Bizlerden sonra resim senfonisi devam etmiş niloşta koymuş beğüş bu askerler ne kadar şanslı güzel kızları bulmuşlar
​Gördüm gözüm gönlüm açıldı beğüş fıstık gibiler vallaKızlar bi içim su vallaEbruşta son halini koydu ona bak sen çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?