Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bayramın 3 gününden sonra ankaraya gitmek için izin istedim bizimkilerden tabi kuzenime gideceğim dedim bizimkilerde izin verdiler çok şaşkınım ama bir okadarda mutluyum

Kızlar bayramın 3 gününden sonra ankaraya gitmek için izin istedim bizimkilerden tabi kuzenime gideceğim dedim bizimkilerde izin verdiler çok şaşkınım ama bir okadarda mutluyum

seloşşş süper bi haber bence kesin niyetliysenn son güne bilet işini bırakma bayram diye bulamayabilirsin çok sevindmmm

seloşşş süper bi haber bence kesin niyetliysenn son güne bilet işini bırakma bayram diye bulamayabilirsin çok sevindmmm
Ay evet bu anı degerlendirmem lazım begüş dediğin gibi alayım biletimi garanti olsun.Askerimin annei gidecek bayramda kadın sırf ben göreyim diye evciyata ben gelince çıkaracak

Ben de çay yapıyorum valla çay iyi geliyor iftardan sonra

Yine de istedi mi bahşiş yüzsüz

Moral bozmaya gerek yok

Eveeeeeeettt DOKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ geri sayım başladı

bende çok seviyorum sanki tam da şu anları anlatıyo

Değil mi ama yaa çoook güzel

Son düzenleme:
Ay evet bu anı degerlendirmem lazım begüş dediğin gibi alayım biletimi garanti olsun.Askerimin annei gidecek bayramda kadın sırf ben göreyim diye evciyata ben gelince çıkaracak

Şu an cidden çok mutluyum senin adına ne güzel valla bugün çok güzel bi gün oldu desene
Annenle babanda ne güzel izin vermişler askerin havalara uçucak bence sen süpriz yap söyleme annesi gitcekse çok süper olur

Çok gariban tipliydi ya dio oruç tutmayanlar kızıyolar diyo bahşiş verdik annemde yazma verdi karına götür diye çok sevindi

Aynen Hesnoş geri sayım başladı valla senin

Kızlaaaar eşim aradı ben çıkıyorum konuşayım sevdiceğimle

İyi geceler hepinize öpüyorum çok

Çok saol begüş yaa bende inanamıyorum bizimkilerin izin verdiğine.Askerimle beraber ayarladık zaten canım kuzenimi arayıp o rica etti tüm plan ondaydı bayramda evciyata cıkaramama durumu varmış komutandan bayramdan sonraki hafta sonu izin almaya çalışacak dur bakalım inşallah alır canım.

anladm canım olsun ya her türlü gitcen ya inşallah çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…