Hahha6 ya kadar birde gerçi aloşkınım ben yaa aylardır tutuyoruz
Cnm bzm sülale sırf cocktan oluşuokuznlerm var 1 yaşnda ikiz artk sen düşün yaramazlıkları cekemiorm ben hiç
Hımm anldm tatlm bncede demeleri lazmdı ama yabancı değilmş zaten
Benim annem ablamada öyle demişti toplu alırız diye evlenirken çok sıkıntı çektiler bana böyle yaptılar ki aldıklarımın hepsi kendi zevkim ama eğer durumun varsa alacak toplu almak iyidir herzaman.Eger çeyizlerimi açarsam mutlaka topik açarım canım sizlerde yararlanırsınız.Geçen kayınvalideme gittim askerime bir danteller işlemiş ben asla sevmem dantel örtmeyi diyemedim kadına bunları kullanamam diye o kadar çokki napacam ben onları bilmiyorum
Biz seneye yapacağız artık canım sen yap sevdiğinle tadını çıkart iznininAynn öyle cnmm.keşke sevgililerimizde gelsede onlarlada iftar yapsak .. Diyecm ama ben yapabilcem sanırımm
Öyle yapacağım canım askerimin annesi çok iyi niyetli çünkü birsürü şey almış bana geçen gittiğinde verdi bende çok seviyorum sağ olsun.Hayırlısı canım,,aman boşver bişi deme kullanmazsn olur biter saklarsın
Ben çıkıyorum kızlar öpüyorum sizleri görüşürüz hayırlı savurlar
Günaydın kızlarrrrr canlarrrr
Saatler kaldı sevdiğime kavuşmama inşallah bir aksilik çıkmazda salarlar hemen onları uçağı kaçırırsa yandıkk(
Saatler kaldı sevdiğime kavuşmama inşallah bir aksilik çıkmazda salarlar hemen onları uçağı kaçırırsa yandıkk(
Sanane diyemedimm yaa laHey allam yaa sana ne diyeydin hehe
Genelde tatlı dilliyimdir arada siviliyor
Pek bi fenayımdır onu eşime soracanAlt edemez yani
Olabilerrr ablaaSiz buluşana kadar benim kocam gelir be evimize
Vallahi İstanbul' da olsaydık görüşürdük ne güzel yaa severim ben kız kıza muhabbetleri kaynatırdık
İyi geceler kuzum kendine dikkat et yoruldunuz tabii gidin yatın biz gibi ev kedisi değilsiniz
Ayyy bende çok severimkii bu şarkıyııııHaydi cennetle uğurlayayım bakayım giden kızçelerimi
Çok teşekkür ederim güzel sözlerinn içinn begüşümm o sizin güzelliğinizEbruşşş erkek arkadaşın senin bu güzelliğini görünce değerini bilemediğine çok yancak ben durumları çok iyi bilmiyorum aslında neden bozuksunuz ama neticede sen aranız kötü olmasına karşın ona çok bağlısın içinin güzelliği yüzüne yansımış hatta fazlasıyla maşallah nazar değmesinnn o bakımdan gelince emin ol peşinden gelcek
İyi geceler canım...
Bu şarkının hastasıyım
İstersen adını hiç koymayalım
Nazarlardan korusun diye Allah
Yıllarca başımız bir yastıkta birlikte yaşlanalım
İstersen adı aşk olsun diyelim
Zor günler bize ders olsun güzelim
Bendee kaç gündür bunu dinliyorum çok güzell şarkııı
Selencimm çok sevindimm senin adınaa ya çok güzel bir haberr buuuuKızlar bayramın 3 gününden sonra ankaraya gitmek için izin istedim bizimkilerden tabi kuzenime gideceğim dedim bizimkilerde izin verdiler çok şaşkınım ama bir okadarda mutluyum
Albüm olusturma kervanına bende katıldım dort fotografta benden kızlar
Ayy canım benım sımdıden gozun aydın İnşallah çok güzel musmutlu bi mehtabınız olsunnn
Ve ayrıca iyi düşün iyi olsun hem onları uçak saatlerine gör bırakırlar sen merak etme ayrıca uçağı niye lacırsın cocuk hey Allahım
Sanane diyemedimm yaa la
Vayy vayy ne çektii eşin bee ablammm
Olabilerrr ablaa
Bende severimm ablamm ya keşke olaydıınnn ne iyi olurduuu
Sabah sabah kalktım geldim işee abla neseki bugün son gün 2 gün tatillll
Ayyy bende çok severimkii bu şarkıyıııı
Çok teşekkür ederim güzel sözlerinn içinn begüşümm o sizin güzelliğiniz
İnşallah herşeyyin hayırlısı olur begüşüm inan artık bende hatırlamıyorum o kadar çok olduki ve o kadar saçma nedenlerkii ama napıcan olmuyorsa olmuyor iştee bende akışına askerden dönmesinee bıraktımm inşallah gelincee herşeyy belli olur
Selencimm çok sevindimm senin adınaa ya çok güzel bir haberr buuuu
İnşallah çok güzell bir mehtap geçirirsinizz
Merak etme yavruşum yetişirr hayırlısıylaa sen sıkma canını kavuşma anınızı düşün vee bu anın tadını çıkarr
Gördümkiii hemennn
Sizin iyi dileklerinizi yerim ben pıtırcıklarrrçok sağolun vallahi rahatladım yaa, askerimde aradı şimdi tören bitmiş sivilleri giyicez izin kağıtlarını falan doldurca bir saate çıkarız büyük ihtimal dedi çok sevindim yaa
Ebruş kızz güzel oldu ya gördük hep birbirimizi :) Allah ayırmasın sevdiklerimizden bizi
Ohh bak ne güzell iştee böyle mutluu olll
Evet tatlım süper oldu vallaa Aminn inşallah Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimizee
Saoll yavruşumdaa öylee demee yaa niee evden çıkarmıyormuşş anacımm benimkide can yaneeyeni resimlerinide gördüm kız fıstık gibisin maşallahBen olsam evden çıkarmazdım seni wallahi seninki kudurcak kıskançlıktan
Günaydın Kızçeler
Çok gariban tipliydi ya dio oruç tutmayanlar kızıyolar diyo bahşiş verdik annemde yazma verdi karına götür diye çok sevindi
Aynen Hesnoş geri sayım başladı valla senin
Sanane diyemedimm yaa la
Vayy vayy ne çektii eşin bee ablammm
Olabilerrr ablaa
Bende severimm ablamm ya keşke olaydıınnn ne iyi olurduuu
Sabah sabah kalktım geldim işee abla neseki bugün son gün 2 gün tatillll
Ayyy bende çok severimkii bu şarkıyıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?