Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anammm minik kuşlar var he bizde çok fazla çocuk yok bitanesi var o 4.5 yaşında erkek kuzenimn oğlu büyük insan gibi avm ye falan gidioruz mesela bana dio begüş biz senle gezelim annemlerin mağaza gezmesinden sıkılıyorum diyo biz elele geziyoruz bana arkadaşlarını anlatıyo o tam büyük insan gibi arkadaş otur dertleş bide şehirdışında var gidince bayramda falan yetiyolar 1 günde eve dönesin geliyo düz duvara tırmanıolar annemde çok bahane verme diyo seninde öyle olur falan diyo korkuyorum valla

Hayırlısı canım,,aman boşver bişi deme kullanmazsn olur biter saklarsın

Ben çıkıyorum kızlar öpüyorum sizleri görüşürüz hayırlı savurlar

Günaydın kızlarrrrr canlarrrr

Saatler kaldı sevdiğime kavuşmama inşallah bir aksilik çıkmazda salarlar hemen onları uçağı kaçırırsa yandıkk (

Saatler kaldı sevdiğime kavuşmama inşallah bir aksilik çıkmazda salarlar hemen onları uçağı kaçırırsa yandıkk (

Ve ayrıca iyi düşün iyi olsun hem onları uçak saatlerine gör bırakırlar sen merak etme ayrıca uçağı niye lacırsın cocuk hey Allahım

Hey allam yaa sana ne diyeydin hehe

Genelde tatlı dilliyimdir arada siviliyor

Pek bi fenayımdır onu eşime soracan Alt edemez yani
Sanane diyemedimm yaa la
Vayy vayy ne çektii eşin bee ablammm

Olabilerrr ablaa
Bende severimm ablamm ya keşke olaydıınnn ne iyi olurduuu
Sabah sabah kalktım geldim işee abla neseki bugün son gün 2 gün tatillll

Haydi cennetle uğurlayayım bakayım giden kızçelerimi
Ayyy bende çok severimkii bu şarkıyıııı
Çok teşekkür ederim güzel sözlerinn içinn begüşümm o sizin güzelliğiniz
İnşallah herşeyyin hayırlısı olur begüşüm inan artık bende hatırlamıyorum o kadar çok olduki ve o kadar saçma nedenlerkii ama napıcan olmuyorsa olmuyor iştee bende akışına askerden dönmesinee bıraktımm inşallah gelincee herşeyy belli olur

Kızlar bayramın 3 gününden sonra ankaraya gitmek için izin istedim bizimkilerden tabi kuzenime gideceğim dedim bizimkilerde izin verdiler çok şaşkınım ama bir okadarda mutluyum
Selencimm çok sevindimm senin adınaa ya çok güzel bir haberr buuuu
İnşallah çok güzell bir mehtap geçirirsinizz

Merak etme yavruşum yetişirr hayırlısıylaa sen sıkma canını kavuşma anınızı düşün vee bu anın tadını çıkarr

Ayy canım benım sımdıden gozun aydın İnşallah çok güzel musmutlu bi mehtabınız olsunnn

Ve ayrıca iyi düşün iyi olsun hem onları uçak saatlerine gör bırakırlar sen merak etme ayrıca uçağı niye lacırsın cocuk hey Allahım

Sizin iyi dileklerinizi yerim ben pıtırcıklarrr çok sağolun vallahi rahatladım yaa, askerimde aradı şimdi tören bitmiş sivilleri giyicez izin kağıtlarını falan doldurcaz bir saate çıkarız büyük ihtimal dedi çok sevindim yaa

Son düzenleme:

Ebruş kızz güzel oldu ya gördük hep birbirimizi :) Allah ayırmasın sevdiklerimizden bizi

Ohh bak ne güzell iştee böyle mutluu olll
Evet tatlım süper oldu vallaa Aminn inşallah Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimizee

Ohh bak ne güzell iştee böyle mutluu olll
Evet tatlım süper oldu vallaa Aminn inşallah Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimizee

yeni resimlerinide gördüm kız fıstık gibisin maşallah Ben olsam evden çıkarmazdım seni wallahi seninki kudurcak kıskançlıktan

Çok gariban tipliydi ya dio oruç tutmayanlar kızıyolar diyo bahşiş verdik annemde yazma verdi karına götür diye çok sevindi
Aynen Hesnoş geri sayım başladı valla senin

İyi yapmışsınız yaa sevinmiştir

Evet artık geri sayıma başladık bakalım Begüş hayırlısı olsun

Eneee canım yaa ne güzel bugün görüşeceksiniz, sarılacaksınız, el ele tutuşacaksınız ohhh misss Hadi gözün aydın

Hahahah diyeydin ya laa

Ohooo çok çekti be o benden çok çekti yazıııııkkkk

Evet keşke buluşabilseydik ama napalım olanaklar anca bu kadar biz de burdan buluşuruz

HAdi son gün iki gün tatil geliyoreeee

Albüm olusturma kervanına bende katıldım dort fotografta benden kızlar

Ben zaten senin tescilli güzelliğini biliyorum ki Duygucum ben biliyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…