Üfff oğlunun uyuzlukta kime çektiği belli işte kuzum
Gelmesini çok istemiyorum kuzum özledim tamam ama bune ya sürekli gelmesi benim için çok zor oluyor. Hem adam gibi görüşemiyoruz, mehtap tartışmakla geçiyor ve bu yüzden babamla atışmakta istemiyorum. Geçenkinde atıştım yerin dibine girdim boşu boşuna gitmemişim diye çok pişman oldum
İnşallah kuzucum inşallahh
Ablam sana şöyle diyim annesi evde durdurmuyor dükkana yolluyor. Nasıl bi mantık bu ya ? Benim sinir olduğum da bu zaten, madem yanında istemiyorsun benim yanıma niye gelemiyor? Yannımda geldiğinde ise telefonu zır zır çalıyor. Ya bi bırakın dimi yalnız kalalım ama yok. Benim ailem bu kadar üstüme gitmiyor, annem sadece nerdesiniz diye arar söylerim kapatırız o kadar. Ama onlar of ablam ya dert valla dert
Ben onunla çok konuştum ablam, gelme gelme gelme sık sık görüşmek senin içinde iyi olmaz zaten iznini rahatça çıkartamıyorsun dedim ama benim sözümün bi önemi de yok.
Bende bunu sordum vee bana cevabı el öpmeye gelince seni alırım bize geçeriz dedi. Eee diğer günler dedim görüşürüz işte ya uf yaptı. Söylesene devrem ben şimdi nasıl kalayım, kv'ye gidip oturmak için mi babamın isteğini gerçekleştirmiycem? Gitcem begüm, gelirse gelsin.
A
Aynen öyle ablacım zaten güzel yaptığı için bişey de diyemiyor insan oda çok beğendii zati diyorki sen sadece bu formunu koru kilo alma burnun bende dedi
Sivrii burunluu ablacımm benimm Allahtann sadece sivri demşyorlar
Bide sivri dillimisindir ablaa
Ablam sana şöyle diyim annesi evde durdurmuyor dükkana yolluyor. Nasıl bi mantık bu ya ? Benim sinir olduğum da bu zaten, madem yanında istemiyorsun benim yanıma niye gelemiyor? Yannımda geldiğinde ise telefonu zır zır çalıyor. Ya bi bırakın dimi yalnız kalalım ama yok. Benim ailem bu kadar üstüme gitmiyor, annem sadece nerdesiniz diye arar söylerim kapatırız o kadar. Ama onlar of ablam ya dert valla dert
Ben onunla çok konuştum ablam, gelme gelme gelme sık sık görüşmek senin içinde iyi olmaz zaten iznini rahatça çıkartamıyorsun dedim ama benim sözümün bi önemi de yok.
Üfff oğlunun uyuzlukta kime çektiği belli işte kuzum
Gelmesini çok istemiyorum kuzum özledim tamam ama bune ya sürekli gelmesi benim için çok zor oluyor. Hem adam gibi görüşemiyoruz, mehtap tartışmakla geçiyor ve bu yüzden babamla atışmakta istemiyorum. Geçenkinde atıştım yerin dibine girdim boşu boşuna gitmemişim diye çok pişman oldum
İnşallah kuzucum inşallahh
Şöyle bi durum var sanki erkek benim, kız o. Ben çok rahat izin alabiliyorken, beyefendi yok abi sussun o anca
İbo Enişte ne güzel düşünmüşş ama, sevgiliyken bizde çok rahat görüşüyorduk neden dersen yakup kaçar gelirdi bi şekilde ama şimdii.
Amaan yavrum, tabi haklı babam ya yakup anakuzusu olup kalsn ya da dükkan kuzusu mu demeliydim
Tatlım sıkma canını yaa herşey olucağına varır boşverr kesin gelebilirmi oda belli değilki olmadı güzel güzel konuşursunuz ama sen ilk önce bir sakin ol bebişim ikinizde sinirli sinirli konuşursanız hiç bişeyi düzeltemezsiniz daha da kötü yaparsınızz biraz daha sabırr bitecek bu günlerde bebeğimm..
Niye kilo alınca ne oluyormuş ki :44:
Yok sivri demiyorlar AllahtanSivri dilli değil tatlı dilliyimdir ama savunduğum şeyin arkasında çok durduğum için laf ebesi der özellikle eşim ha ha
Aman zor durum gerçekten Allah sabır versin askerin bir taraftan ailesi bir taraftan kendi ailen bir taraftan bunalmışsın iyice
Bence bu KV de çok kıskanç hem yanından gönderiyor hem de seninle görüşmesine mani oluyor ne diyeyim Allah sabır versin :26:
Kızlaarrrr biz esintoşlaa konuştukkk dedikki bir gün görüşeliimm hatta bir iftarr yapalımmm bize katılmak isteyenlerr olursaa bekleriizzİstanbul avrupa yakasında oturuyoruzz ikimizdee her şekilde gelebilirim diyen olursaaaa başımızın üstünde yeri varki hepbirlikte buluşursak süper olurrr
Zatii hiloşta haftaya geliyorr o da kesin gelirrr sormuyorum bile ona
Evet kızlar istanbulda oturanlarıı bekliyorummm
Kızlaarrrr biz esintoşlaa konuştukkk dedikki bir gün görüşeliimm hatta bir iftarr yapalımmm bize katılmak isteyenlerr olursaa bekleriizzİstanbul avrupa yakasında oturuyoruzz ikimizdee her şekilde gelebilirim diyen olursaaaa başımızın üstünde yeri varki hepbirlikte buluşursak süper olurrr
Zatii hiloşta haftaya geliyorr o da kesin gelirrr sormuyorum bile ona
Evet kızlar istanbulda oturanlarıı bekliyorummm
Canım haklısın ya gerçekten çünkü bayram izni onlar bi yerlere gitcekler ya senide götürcekler ki öyle de napcaksn ki ,,,diğer günlerde normal günde gelmedi yanına sen haklısın cnım sonuna kadar..bende senin durumunda olsam babmla giderdim çok gelmek istiosa seni görmek istiosa bayrmdan sonra kullansın iznini...biliosn bende baştan sinirlendm bayram çünkü el öpmeye gidlilr gelenler olur falan...
Aman zor durum gerçekten Allah sabır versin askerin bir taraftan ailesi bir taraftan kendi ailen bir taraftan bunalmışsın iyice
Bence bu KV de çok kıskanç hem yanından gönderiyor hem de seninle görüşmesine mani oluyor ne diyeyim Allah sabır versin :26:
Tatlım sıkma canını yaa herşey olucağına varır boşverr kesin gelebilirmi oda belli değilki olmadı güzel güzel konuşursunuz ama sen ilk önce bir sakin ol bebişim ikinizde sinirli sinirli konuşursanız hiç bişeyi düzeltemezsiniz daha da kötü yaparsınızz biraz daha sabırr bitecek bu günlerde bebeğimm..
Aaa aşk olsun ablacım sende gel hem kocişini görürsün hem biziii bak bir taşta iki kuşşBen Ankara' da oturuyorum ama
Çok hainsiniz
Eveett bayanlar gelmek isteyen gelsin, hem kafa da dağıtırız arkadaşş. Hem dert ortağıyız şurda yakından tanışırız
Sabrımı tükketti şu 5 ayda kuzum, oysaki bu kadar sabrettiğime bile şaşırıyorum ya.Aşk insana neler yaptırıyor
O inatçı ben inatçı bilmiyorum artıkk
Ebruşşşş, Begüşş, HesnoşAblaaa
Ben çıkıyorum çok uykum var ve ben aslında tam olarak iftarımı yapmadım bi çorba içtim misafirlikte pekte görünüşü güzel değildi yemeklerin (Begüşş beni anladığını biliyorum) gidip karnımı doyurayım çikolata almıştım öğlen
Öpüyorumm sizii, iyi akşamlar canlarım
Kilolu oluyorum abla zayıf daha iyiymişş yanee onuu diyorr
Eee böyle tatlı bir bayan tabikide tatlı dilli olur anacuğumm
Seni gidi laf ebesii senii senn ne fensınn öylee öğretmennnn
Uff evet ablam çok zor ya. Çok bunaldım aşırı derece
Kv'deki kıskançlık beter ya, birde görsen çocuk çocuk hareketleri de var dersin bu mu kaynanan diye. Kimse bizi gelin kaynana sanmıyor düşün artık ablam
Ebruşşşş, Begüşş, HesnoşAblaaa
Ben çıkıyorum çok uykum var ve ben aslında tam olarak iftarımı yapmadım bi çorba içtim misafirlikte pekte görünüşü güzel değildi yemeklerin (Begüşş beni anladığını biliyorum) gidip karnımı doyurayım çikolata almıştım öğlen
Öpüyorumm sizii, iyi akşamlar canlarım
Aaa aşk olsun ablacım sende gel hem kocişini görürsün hem biziii bak bir taşta iki kuşş
Valla keşke burda olsaydın ablamm ya çok isterdim seninle görüşmey tanışmayııı
İyi gecelerr tatlışlarım kendinizee cici bakınn öpüyorum hepinizii çok çok ve seviyorumm siziii
Aaa aşk olsun ablacım sende gel hem kocişini görürsün hem biziii bak bir taşta iki kuşş
Valla keşke burda olsaydın ablamm ya çok isterdim seninle görüşmey tanışmayııı
İnşallah bizim gibi olmazsınız en sonda bebişim benimde sabrım kalmadı ve kaç aydır kötüyüz yanee
Senn sabret boşver sabreden derviş muradına ermişş
Git yat tatlım benimde çok uykum geldi çok yorgunum yaa
İyi gecelerr tatlışlarım kendinizee cici bakınn öpüyorum hepinizii çok çok ve seviyorumm siziii
Haydi cennetle uğurlayayım bakayım giden kızçelerimi
[video=youtube;6GfHqFb_NZU]http://www.youtube.com/watch?v=6GfHqFb_NZU[/video]
süper bi şarkı çok severim =) şu an kahve eşliğinde güzel gidiyo sevdiiiimmmmmmm diyerekten
Bu şarkıya bayılıyorum süperrrrrrrrrrrrHaydi cennetle uğurlayayım bakayım giden kızçelerimi
[video=youtube;6GfHqFb_NZU]http://www.youtube.com/watch?v=6GfHqFb_NZU[/video]
O zaman yine yüs puan banaHehe
Ohh yaaaa keyif ne güzel şeysin sen
[video=youtube;oD9NhazoUoc]http://www.youtube.com/watch?v=oD9NhazoUoc[/video]
Bu şarkının hastasıyım
İstersen adını hiç koymayalım
Nazarlardan korusun diye Allah
Yıllarca başımız bir yastıkta birlikte yaşlanalım
İstersen adı aşk olsun diyelim
Zor günler bize ders olsun güzelim
Ben de günlerdir paso bu şarkıyı dinliyorum dinledikçe huzur veriyor banaGünde kaç posta saymıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?