Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım haklısın ya gerçekten çünkü bayram izni onlar bi yerlere gitcekler ya senide götürcekler ki öyle de napcaksn ki ,,,diğer günlerde normal günde gelmedi yanına sen haklısın cnım sonuna kadar..bende senin durumunda olsam babmla giderdim çok gelmek istiosa seni görmek istiosa bayrmdan sonra kullansın iznini...biliosn bende baştan sinirlendm bayram çünkü el öpmeye gidlilr gelenler olur falan...

Niye kilo alınca ne oluyormuş ki :44:

Yok sivri demiyorlar Allahtan Sivri dilli değil tatlı dilliyimdir ama savunduğum şeyin arkasında çok durduğum için laf ebesi der özellikle eşim ha ha

Aman zor durum gerçekten Allah sabır versin askerin bir taraftan ailesi bir taraftan kendi ailen bir taraftan bunalmışsın iyice

Bence bu KV de çok kıskanç hem yanından gönderiyor hem de seninle görüşmesine mani oluyor ne diyeyim Allah sabır versin :26:

Kilolu oluyorum abla zayıf daha iyiymişş yanee onuu diyorr
Eee böyle tatlı bir bayan tabikide tatlı dilli olur anacuğumm
Seni gidi laf ebesii senii senn ne fensınn öylee öğretmennnn

Ben Ankara' da oturuyorum ama

Çok hainsiniz

Eveett bayanlar gelmek isteyen gelsin, hem kafa da dağıtırız arkadaşş. Hem dert ortağıyız şurda yakından tanışırız

Biliyorum bebeğim, düşünceleriniz yeterli oluyor beni sakinleştirmeye zaten en azından tek ben böyle düşünmüyorum diyebiliyorum :18:

Uff evet ablam çok zor ya. Çok bunaldım aşırı derece
Kv'deki kıskançlık beter ya, birde görsen çocuk çocuk hareketleri de var dersin bu mu kaynanan diye. Kimse bizi gelin kaynana sanmıyor düşün artık ablam

Sabrımı tükketti şu 5 ayda kuzum, oysaki bu kadar sabrettiğime bile şaşırıyorum ya. Aşk insana neler yaptırıyor
O inatçı ben inatçı bilmiyorum artıkk

Ebruşşşş, Begüşş, HesnoşAblaaa
Ben çıkıyorum çok uykum var ve ben aslında tam olarak iftarımı yapmadım bi çorba içtim misafirlikte pekte görünüşü güzel değildi yemeklerin (Begüşş beni anladığını biliyorum ) gidip karnımı doyurayım çikolata almıştım öğlen
Öpüyorumm sizii, iyi akşamlar canlarım

Esintoşş ,,, gene izin konusu gene gerginlik daha geçen gün demiştim ne zmaan izin ve çarşı konusu olsa geriliyoruz diye şimdide senden patlak verdi..bari o da 10 gün alsaydı da birşeye benzeseydi işte hem ailesinle geçirirdi hem seninle ...

Görüşürüz Esintoşum anladımm anlamaz olurmuyum gitt doyur karnını

Çokta takma kafanı çünkü üçgen gibi bi tarafta sen ve ailen bi tarafta o ve ailesi en üstte de nişanlın çık çıkabilrsn bence konş beni bırakmıolar dersn ordu için,,,10 gün alsn ordudan bayramdan sonra pzt falan dönerseniz kalan 4-5 günde siz görüşürsünüz,,yok ben 4 gün diye ısrar ediosa bişi deme cnm genede sen bilirsn tabii gönlünü ferah tut Orduya gitmek sana iyi gelcek gibi hissediyorum ben...

Son düzenleme:
Ben Ankara' da oturuyorum ama

Çok hainsiniz
Aaa aşk olsun ablacım sende gel hem kocişini görürsün hem biziii bak bir taşta iki kuşş
Valla keşke burda olsaydın ablamm ya çok isterdim seninle görüşmey tanışmayııı

İnşallah bizim gibi olmazsınız en sonda bebişim benimde sabrım kalmadı ve kaç aydır kötüyüz yanee
Senn sabret boşver sabreden derviş muradına ermişş

Git yat tatlım benimde çok uykum geldi çok yorgunum yaa
İyi gecelerr tatlışlarım kendinizee cici bakınn öpüyorum hepinizii çok çok ve seviyorumm siziii

Kilolu oluyorum abla zayıf daha iyiymişş yanee onuu diyorr
Eee böyle tatlı bir bayan tabikide tatlı dilli olur anacuğumm
Seni gidi laf ebesii senii senn ne fensınn öylee öğretmennnn

Hey allam yaa sana ne diyeydin hehe

Genelde tatlı dilliyimdir arada siviliyor

Pek bi fenayımdır onu eşime soracan Alt edemez yani

Bunalman normal ama sabretceksin kuzum yaa mecbur geçici bir dönem bu ömür boyu askerlik hasretlik çekecek değilsiniz, evlenince merak etme daha düzene girer bu işler Kayınvalideni de öylece kabullenmeyi öğreneceksin meraklanma

Hadi iyi geceler git bir şeyler yee öyle çikolatayla iftar mı olur Öptüm

Siz buluşana kadar benim kocam gelir be evimize

Vallahi İstanbul' da olsaydık görüşürdük ne güzel yaa severim ben kız kıza muhabbetleri kaynatırdık

İyi geceler kuzum kendine dikkat et yoruldunuz tabii gidin yatın biz gibi ev kedisi değilsiniz

Haydi cennetle uğurlayayım bakayım giden kızçelerimi

[video=youtube;6GfHqFb_NZU]http://www.youtube.com/watch?v=6GfHqFb_NZU[/video]

Ebruşşş erkek arkadaşın senin bu güzelliğini görünce değerini bilemediğine çok yancak ben durumları çok iyi bilmiyorum aslında neden bozuksunuz ama neticede sen aranız kötü olmasına karşın ona çok bağlısın içinin güzelliği yüzüne yansımış hatta fazlasıyla maşallah nazar değmesinnn o bakımdan gelince emin ol peşinden gelcek

İyi geceler canım...

[video=youtube;oD9NhazoUoc]http://www.youtube.com/watch?v=oD9NhazoUoc[/video]

Bu şarkının hastasıyım

İstersen adını hiç koymayalım
Nazarlardan korusun diye Allah
Yıllarca başımız bir yastıkta birlikte yaşlanalım
İstersen adı aşk olsun diyelim
Zor günler bize ders olsun güzelim

O zaman yine yüs puan bana Hehe

Ohh yaaaa keyif ne güzel şeysin sen

Türk kahvesi çok severim ama iftardan sonra çay istiyo cnm sahura kadar oturuyorum diye yaptm şimdi
Bu akşam davulcu geldi kapıya bahşiş için abi dedim valla 3 akşam geçtin gerisi yok doğru dedin diyo

Keyifler yerindeyse her şey güzel kalp aydınlık ama can sıkıcıysa kalp kararıyo resmen insanın içini boğuyo ...

Bu arada ŞAFAK DOKUZ HAFTAYA YOKUZ

Ben de günlerdir paso bu şarkıyı dinliyorum dinledikçe huzur veriyor bana Günde kaç posta saymıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…