- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Askerimin facebookna girdim en yakın arkadaşının oğlu olmuş askerimin ismini koyacaktı Yusuf Talha koymuş askerim çok sevinecek yarın:13::13::13::13::13::13:
Askerimin facebookna girdim en yakın arkadaşının oğlu olmuş askerimin ismini koyacaktı Yusuf Talha koymuş askerim çok sevinecek yarın
İnşallah kuzum darısı hepimizn başına olsun.Yarın çarşı iznimiz var beğüş sizin ne zamanay ne güzelll yaa darısı sizin başınıza inşallah
İnşallah kuzum darısı hepimizn başına olsun.Yarın çarşı iznimiz var beğüş sizin ne zaman
Kötü olmuş tatlım yaa ama dua et daha kötü bir ceza almamış bazılarının askerliği bile uzayabiliyor üzme kendini azda olasa göreceksin bunada şükür beğüşBenim canım skkındı aslında ama bahsetmedim ya...pazar günü...ama askerim uyumş bi yerde komutan görmüş çarşıya çıkcak ama cezalı 1 de çıkcak sabahtan değil...bide eğitime katılcaklarmiş işte orda olanlar...
Kötü olmuş tatlım yaa ama dua et daha kötü bir ceza almamış bazılarının askerliği bile uzayabiliyor üzme kendini azda olasa göreceksin bunada şükür beğüş
Ben zaten bu komutanlardan nefret ettim resmen eziyet ediyorlar askerlerimize günah falan dinlemiyorlar askerlerde şanstan komutanların geleceği vakit uyuya kalıyorlar şu askerlik bitsin birdaha askeriyeyle ilgili cümle duymak istemiyorum zaten beğüşorası öyle canım ona üzüldüm ya komutanlarda pek merhamet yok nolmş uyuyakaldılarsa bi kerelik görmezden gel yani kendisi sanki zamanında toy askerlik dönemi geçirmedi direkt komutanlıktan başladı ...
Ben zaten bu komutanlardan nefret ettim resmen eziyet ediyorlar askerlerimize günah falan dinlemiyorlar askerlerde şanstan komutanların geleceği vakit uyuya kalıyorlar şu askerlik bitsin birdaha askeriyeyle ilgili cümle duymak istemiyorum zaten beğüş
İnşallah kuzum.Bende öptüm tatlımAy valla bitsin şu 6 ay geçti kalanı da geçsin bi an önce...Canım ben çıkıyorum hayırlı sahurlar iyi geceler öptüm çokk
8 gün sonrada mutfakta yarım saat durabilecekmisin hesna abla tencere tavayı enişteyle yıkarsınız artık
Kızlarrrrrrr Şafak İnşallah 46 ... Kahramanmaraştayız bugun... Hepinize benden Maraş dondurması ...:2:
Amin tatlıımm saollÇok geçmiş olsun kuzum yaa Allah acil sifalar versin:26: uyu yavrum dinlen iyi geceler sende rüyanda gör sevdiceğini öpüldün
Ayy yerim ben senin tarzınıııııı ablammBen de genelde sevdiğim kulağıma hoş gelen şarkıları dinlerim ama yine de vardır bir tarzım
Evet bir şekilde alışıyorsun olumsuz durumlara canım ya eşim 14 ayı geçkin yoktu işte bir şekilde sürdüm kürkümü
Amaaa evet 8 dedik bak sen de 10lu sayılara düştün ohh valla bu ara keyfim yerinde
Hadi görüşürüz canım git uyu dinlen sen
Valla tatlım şubatta biz ablamı nişanlandırdık. Tanıdıkdı erkek tarafı karşı komşumuzun kardeşi eniştem o yüzden abisini falan çok iyi tanıyoruzz onlar vesile oldular zaten. 4 ay içinde tanıştılar nişanlandırdıkkızlar allah aşkına isteme-söz-nişan bunlar 3 ü içinde ayrı ayrı mı geliyolar ne kadar yorucu bakıyorum da şimdi düğün topiklerinde albümlere isteme fotoğrafı ayrı söz ayrı nişan ayrı =)
Benim düşüncem gelince bi tanışma yemeği ,sonra tarih belirlensin söz-nişan bir arada olsunama o kadar insan eve nasıl sığar sığamaz ama ben hiç uzatma taraftarı değilim
hele nişanlarda kabarık elbiseler düğünün provası gibi düşündükçe tüylerim ürperiyo hiç benlik değil tabi yapanları yadırgamıyorum ama bana çok saçma geliyo
Amin tatlıımm saoll
Ayy yerim ben senin tarzınıııııı ablamm
Bunada çok şükürr ablacımmm bitti kii bişeyy kalmadıkiii hep yanındaa olucakkiii ollleuuu kiii
Aynen abla aynenn aramızda sadece 10 güncük varrrr
Valla tatlım şubatta biz ablamı nişanlandırdık. Tanıdıkdı erkek tarafı karşı komşumuzun kardeşi eniştem o yüzden abisini falan çok iyi tanıyoruzz onlar vesile oldular zaten. 4 ay içinde tanıştılar nişanlandırdık
Ocağın ortasında geldiler tanıştılar ve istedilerr sonra gün belirlendi ilk önce söz yapıcaktık bir kaç ay sonrada nişan yapıcaktık. Ama bizde nişanı bi yerde yapamazdık ananem yeni vefat etmişti ve istemedik düğün olucak die. Zaten ablamın kv'de siz bilirsiniz tabiki yine ama bencede evd yapalım falan dediler. Ee böyle olunca ablamın kv desi de dediki evde yapıcaksanız ikisini birden yapalım yorgunluk olmasın falan dedi bizede mantıklı geldi evde olucaksa nie 2 kere gel git olsun dedik öylece ikisini bir arada yaptık. Tabii babam baya arza çıkardı kalablığa hiç gelemez 50 60 kişiydik Allahtan karşı komşumuzun kardeşiyle nişanlanıyordu ablam gerçi öyle olmada biz çok iyiyiz onlarla onlar evlerini açtıı çok güzel bir nişan oldu inan herkes o kadar beğendiki ilk defa böyle evde bir nişan görüyoruz hiç evde gibi değildi dedilermüzikte ayarladım kolonda pastada kestiler oyunda oynadık baya güzeldii bizde memnun kaldık gelenlerde gerçi benim pestilim çıkmıştı valla olan kardeşe ouyorr
Hatta dur bi kaç foto koyuyim
ŞAFAK SEKİİİİİİİİİİİZZZZZ, TESKEREYİ İSTERİİİİİİİİİİİZZZZZZZ
ARTVİN' E SELAAAAAAAAAAM, YOLA DEVAAAAAAAAAAM
Selam kızlar dicem de gene kimse yok benden başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?