Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah kuzum darısı hepimizn başına olsun.Yarın çarşı iznimiz var beğüş sizin ne zaman

Benim canım skkındı aslında ama bahsetmedim ya...pazar günü...ama askerim uyumş bi yerde komutan görmüş çarşıya çıkcak ama cezalı 1 de çıkcak sabahtan değil...bide eğitime katılcaklarmiş işte orda olanlar...

Kötü olmuş tatlım yaa ama dua et daha kötü bir ceza almamış bazılarının askerliği bile uzayabiliyor üzme kendini azda olasa göreceksin bunada şükür beğüş

Kötü olmuş tatlım yaa ama dua et daha kötü bir ceza almamış bazılarının askerliği bile uzayabiliyor üzme kendini azda olasa göreceksin bunada şükür beğüş

orası öyle canım ona üzüldüm ya komutanlarda pek merhamet yok nolmş uyuyakaldılarsa bi kerelik görmezden gel yani kendisi sanki zamanında toy askerlik dönemi geçirmedi direkt komutanlıktan başladı ...

orası öyle canım ona üzüldüm ya komutanlarda pek merhamet yok nolmş uyuyakaldılarsa bi kerelik görmezden gel yani kendisi sanki zamanında toy askerlik dönemi geçirmedi direkt komutanlıktan başladı ...
Ben zaten bu komutanlardan nefret ettim resmen eziyet ediyorlar askerlerimize günah falan dinlemiyorlar askerlerde şanstan komutanların geleceği vakit uyuya kalıyorlar şu askerlik bitsin birdaha askeriyeyle ilgili cümle duymak istemiyorum zaten beğüş

Ay valla bitsin şu 6 ay geçti kalanı da geçsin bi an önce...Canım ben çıkıyorum hayırlı sahurlar iyi geceler öptüm çokk

8 gün sonrada mutfakta yarım saat durabilecekmisin hesna abla tencere tavayı enişteyle yıkarsınız artık

Tabii ki de biz her şeyi birlikte yaparız ki ne En çok birlikte yemek yapmak güzel bulaşık muhabbetini pek sevmem

Kızlarrrrrrr Şafak İnşallah 46 ... Kahramanmaraştayız bugun... Hepinize benden Maraş dondurması ...:2:

Eneee iftardan sonra olsun iftardan

:92:20.07.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...103 tugbaoguzhan...

...119 GRGR...

...122 kskada...

....125 chidoshimedo....

...125 mayamaya11

...125 BerlD...

...125 kmleomer...

...125 nazarboncugu05...

... 133 ED2006...

...156 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...214 xxIpekxx...

... 214 destinyeda...

...215 depresiffpolyanna...

...216 nesilll...

...218 qizem7...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...284 zeynepesin...

...284 Margarikotin...

...288 pekmez_akilli...

...288 ilithya...

...288 SelenYusuf...

...288 begushh...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...339 busra00...

...379 ezgisaygin...

...383 seros08...

...383 mutluluk_06...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...424 traublee...

...425
elmaSekeri23 ...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

20/07/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:...H_İ_S = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 19 ÇORUM' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ŞAFAK SEKİİİİİİİİİİİZZZZZ, TESKEREYİ İSTERİİİİİİİİİİİZZZZZZZ

ARTVİN' E SELAAAAAAAAAAM, YOLA DEVAAAAAAAAAAM

Çok geçmiş olsun kuzum yaa Allah acil sifalar versin:26: uyu yavrum dinlen iyi geceler sende rüyanda gör sevdiceğini öpüldün
Amin tatlıımm saoll
Ayy yerim ben senin tarzınıııııı ablamm
Bunada çok şükürr ablacımmm bitti kii bişeyy kalmadıkiii hep yanındaa olucakkiii ollleuuu kiii
Aynen abla aynenn aramızda sadece 10 güncük varrrr

Valla tatlım şubatta biz ablamı nişanlandırdık. Tanıdıkdı erkek tarafı karşı komşumuzun kardeşi eniştem o yüzden abisini falan çok iyi tanıyoruzz onlar vesile oldular zaten. 4 ay içinde tanıştılar nişanlandırdık
Ocağın ortasında geldiler tanıştılar ve istedilerr sonra gün belirlendi ilk önce söz yapıcaktık bir kaç ay sonrada nişan yapıcaktık. Ama bizde nişanı bi yerde yapamazdık ananem yeni vefat etmişti ve istemedik düğün olucak die. Zaten ablamın kv'de siz bilirsiniz tabiki yine ama bencede evd yapalım falan dediler. Ee böyle olunca ablamın kv desi de dediki evde yapıcaksanız ikisini birden yapalım yorgunluk olmasın falan dedi bizede mantıklı geldi evde olucaksa nie 2 kere gel git olsun dedik öylece ikisini bir arada yaptık. Tabii babam baya arza çıkardı kalablığa hiç gelemez 50 60 kişiydik Allahtan karşı komşumuzun kardeşiyle nişanlanıyordu ablam gerçi öyle olmada biz çok iyiyiz onlarla onlar evlerini açtıı çok güzel bir nişan oldu inan herkes o kadar beğendiki ilk defa böyle evde bir nişan görüyoruz hiç evde gibi değildi dediler müzikte ayarladım kolonda pastada kestiler oyunda oynadık baya güzeldii bizde memnun kaldık gelenlerde gerçi benim pestilim çıkmıştı valla olan kardeşe ouyorr
Hatta dur bi kaç foto koyuyim

Bende öyle istiyorum nasip olursa evde ama tabi bi düşünüyosun 1.derecede tanıdıklar çocuklarıyla birlikte bi dünya insan bide erkek tarafı var 50 kişi eve sığması imkansız =) ben şu kabarık nişanlıklar falan varya gereksiz masraf geliyo bana benm kendi fikrim yapanlara saygı duyuyorum da ne bilim ya ben öyle istemiyorum nişan bide düğünün provası gibi böyle onu da sevmiyorum...eğer benm fikrimi kabul ederlerse illa nişan olcaksa bi yere yemeğe gitmek müzikli falan orda yüzük takmak sade ama güzel bişi olsun ...

sonunda net paketim yenilendi, artık uzun uzun buralardayım mehmet'e kamera da açmıcam ohh doya doya kk dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…