as canımbizden başka işsiz güçsüz avare mi var hatun
aa niye kuzum ben diplomalıyım ama ev hanımlığı yapıyorumben kpss ye hazrlncm canım bayrmdan sonra nasipse çalışcam şimdi oruçla pek kafam yerinde olmuyo bazen ..
inşallah canım benim yaa, ramazan geçsin de başlarsınbenim çıkıyorum şimdilik yavruş
Heyyooo!Bu aralar çok yoğunum hatunlar pardon ne var ne yook ?
Yarında akşam da giremem, kv'ye gidiyoruz. P.tesi kuzenlerle abimler falan toplanıp dolmabahçeye gidiyoruz. Salı'da biz teyzemler geliyoOff off çok yoğun biriyim ben ya
Ayrıca bayramdan sonra Ordu'ya gidiyormuşuz, hatta babam dediki giderken yakupun yanına da uğrarız falan. Halamın kızı var ankarada onda kalacakmışız
huhuwww kızlar sevgılımcım geldı yanımda 7 gün kayıplardayım öpüldünüüüüzzzzzzzz muckkk :):)
Valla herkes geziyo ben evdeyim bi tek topiğin bekçisi bennn
Bayramda da o zaman görüşebilirsiniz ,Orduya bayram sonrası gidiosanız...Bayramdan sonrada görebilcen hadi kız gözün aydın
Yakupla aranız nasıl düzeldi mi
Ayy kurban olurum gel kuzum beraber dolanakP.tesi için kuzenler benim kafa dağıtmam için plan yaptı bir hoşuma gitti ki anlatamam (yakupun haberi yok) Yakup gelcem diyor ama bakalım kuzum. Nasip :44:
Aramız bugün düzeldi dün halamlardaydım ya bir surat yapıyo anlatamam sana ya. Nedeni ise halamın oğlunu kıskanıyo güzel yakışıklı çocuk nişanlanmadan önce dansa falan kaldırıyordu beni o gün bu gündür sevmiyo
Bugün de camerada konuştuk aynı surat devam etti. Sonra özür falan diledi düzzeldik işte kuzum
Canım kusura bakma ama akraba kıskançlığı bence fesat bi düşünce benim fikrim akraban neticede öyle düşünmesi çok yanlış bence kuzenin tabikide dansa da kaldrcakta iltifatta eder ne var ki bunda abartılcak inşallah ilerde uzatmaz bunu tabi bunlar benim fikrim
Düzelmenizee çoook sevindim bi daa sorun olmaz inşallah...Sağol canım benmmm ne güzel bak seni düşünmüşler gitmemezlk yapma bende geçen pzt babamla gittim bi yere değişiklik oldu ortam mekan insanlar iyi geliyo
Heyy fesatlık falan demeeBende kuzenini kıskanmıştım izne geldiğinde hatırlatırım ama benim haklı bi sebebim vardı cıvıktı kız ve benim kuzenlerim nişanlımın yanında bana gelip sarılmalar yanağımı sıkma durumları yapmıyorsa gerçekten onun kıskançlığı saçma ama benimki değildi
İnşallah bebeğiiimmAynen öyle kuzum ortam farklı olunca iyi geliyo dolmabahçe de bi yer var çok sevdiğim abim yakup yengem ben gitmiştik en son oraya gitmeyi istediğimi biliyorlardı dünde ''gidelimde esin hanımın nöbetleri biraz ara versiin'' dediler işte
Bi kişinin hal ve hareketlerinden bazı şeyleri anlarsın zaten cıvıklık ve samimiyet arasında ince bi çizgi var onu aşmamak lazım boşver aranız düzeldiyse no problemohh ne güzell seni düşünmüşler gezz bakalım gezenti
Ne güzel canım darısı bize ama bana çok yavaş geçmeye başladı bu şafak200ler ne hızlı geçti ya bitti bitecekkkk
Mehtabada az kaldııı bu ara keyfimm keyif
Ne güzel canım darısı bize ama bana çok yavaş geçmeye başladı bu şafak
Amin canım yaa öyle böyle bitecek inşallah.Biraz canım sıkkın tatlım yaa askerimle kavga ettikSelam canımmm.sizede sıra geleck merak etme hemen arkamızdasınız..ya cnm bana 300ve 400ler geçmemişti hele şafağı yarılaynca yani 230 dan sonrası baya hıxlı geçti ama bu hafta geçmicek sanrm banada mehtap bekliorm yaNasılsın bakalm
Amin canım yaa öyle böyle bitecek inşallah.Biraz canım sıkkın tatlım yaa askerimle kavga ettikkafam düzelsin diye topiğe girdim ama kimse yok.Sen nasılsın canım 10 günün kaldı seninde mehtaba hadi hayırlısı.
Büyükmü küçükmü bende bilmiyorumki canım deminden beri gözümün yaşı durmuyorAynen cnm bitecek.hayırdır cnm büyük bir şey değilse barışırsınız sıkma canını olan bize oluyorben artık ufak bişeyse koyveriyorum eskiden kendimi odalara kapattrdm şimdi rahatm takmıyorm çözülecek bir şeyse sende öyleyse koyver gitsin..aynen cnm az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?