Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Büyükmü küçükmü bende bilmiyorumki canım deminden beri gözümün yaşı durmuyor bana göre küçük ona göre büyük hep o haklı ben haksız seninde dediğin gibi hep bize oluyor olan

Canım bnm ağlamaaaaa yıpratma kendini inan değmiyor düzelince onlara bişiy olmuo bize oluyor olan ayrıca yol uzun aylar var..özel değilse anlatabilirsin cnm

Canım bnm ağlamaaaaa yıpratma kendini inan değmiyor düzelince onlara bişiy olmuo bize oluyor olan ayrıca yol uzun aylar var..özel değilse anlatabilirsin cnm
Uğraşıyorum bazen yıpratmamak için ama olmuyor ister istemez üzüyor insan kendini.Özel değil canım ortada birşey yokki erkek kardeşi gelmişti yengeme söylede ablamla onu yemeğe çıkaracağım demiş bizede misafir gelecekti niyetlide olunca gidemem bayramdan sonra gideriz dedim olay bu canım bana göre çok saçma ona göre değil canım

Ay cnm bişiy yok ki bunda hayır gidemem demene mi takılmış. E seninde bir hayatn var sonuçta onun ailesine göre ayarlyamasaınki aşırı basit işeymiiş bu cnm sninki biraz alıngan galiba

selam kızlarrr nasılsınızbakalım
geçmişi okuyamadım kızlar çok fazla ama son sayfada okudum kadarıyla edacımmm 10 gün mü kaldı
selancim askerinle tartışmışsın sanırım neden biliyorum ama çok üzülme tatlım gör bak bi kaç güne düzelirsiniz özlem artınca sabır azalıyor ve patlamalar oluyor haliyle

Ay cnm bişiy yok ki bunda hayır gidemem demene mi takılmış. E seninde bir hayatn var sonuçta onun ailesine göre ayarlyamasaınki aşırı basit işeymiiş bu cnm sninki biraz alıngan galiba
Çok hemde birde kıskançlık çok var ailesi olunca kendi aileme nasıl özen gösteriyorsam onunkinede göstermem gerekiyor ki bende sürekli gidip gelen biriyim ailesini çokta seviyorum birde askerlik pisikolojisi oluştu dahada alıngan oldu bu aralar.Her zaman susuyordum bu sefer ağzıma geleni söyledim bazen sus sus olmuyor canım.

Hoş geldin tatlım düzeliriz eninde sonunda canım anca üzdüğüyle kalıyor gıcık.Sen nasılsın bakalım.

İyi geceler kızlar ,

Seloş üzülme hiç ağlamada bir hatan yok bence o üzülsün ...Askerdeler diye dokunulmamazlıkları yok yani haklıysan haklısın haksızsan haksız...gerektiği yerde o da üzülsün askerdeler evet ama bu onların vazifesi yani ...

Ben gene iftar sonrası başımın ağrısı tuttu bide az da yesem midem şişiyo bi yarım saat yürüdük öyle yoksa baylcaktm

kızlar nasılsınz burdasınz demek bende dıyorum topıkler nie bos

selenım noldu sanaaa
Hoş geldin senam buradayız artık tüm topikler boş oluyor genelde.Hiç sorma tatlım ya askerimle kavga ettik beni üzdü sinirlerimi bozdu bende ağzıma geleni söyledim sonrada pişman oldum çünkü olay tartıştığımız konudan başka şeylere kaydı.

Anladm cnm maş gösterebiliosan şimdiden özen.kıymetini bilsin yani.anlar zaten hatasını aynen hep sus olmuyor

Bebeğmm naslsın? Ablan yeğenin nasıl?? Evet cnm cok az kaldı şükürr
Kızlar ben kaçıyorm yarn sınavm var DGS öpüyorumm sizi

İyi yapmışsın beğüş.Aynen öyle canım sustum sustum sonunda patladım zaten her eziyetini ben çekiyorum birazda kaprisimi o çeksin ama beğüş sonradan pişman oldum çok ağır konuştum çünkü.

Başarılar Edaaa Allah yar ve yardımcın olsun...

Çok saol edacım.Sanada yarın sınavında başarılar öpüldün iyi uykular

Hoş geldin tatlım düzeliriz eninde sonunda canım anca üzdüğüyle kalıyor gıcık.Sen nasılsın bakalım.

hoşbuldum selencimmm..okudum neden tartıştığınız ama çok sebebsiz bir tartışma olmuş bence..üzülme bakayım sende bak sende diyorsun üzüldüğümle kalacağım diye..bende şükür iyiym canım nolsun işte..ablamın doğumu olacaktı ya biraz riskli oldu o korkuttu bi kaç gündür moraller iyi değildi ama günden güne topluoyrlar kesndilerini bizde uçuyoruz tabı mutluluktan..

begümcüm iyi geceler canım..mide küçülüyor tabi su bile şişiriyor insanı bi yerde..yürümek açıyor insanı ama

Canım o da hep kendini tuttuğun için kaynaklanıyo aman üzülmesin diye paylaşmadığın şeylerden kaynaklanıyo...ben kafama bişi taktıysam söylüyorum çünkü takarsam beynimi kemiriyo ...bende geçenlerde izin konusunda öyle konştm ağzma ne geldise daydım sonra evet bende pişman oldum haksızsam özür dilerim ama şey dedm dediklerim için özür dilerm demştim ... Sende yarın dediğim şeyler için ksura bakma ama benim bi hatam yoktu diyerek ortamı yumuşatabilrsn

ah bide yürüyüşe çıksam cnm üşenmekten çıkmıyorum ki bu akşam ama nefes alamadm soda alcam bahanesiyle bi yürüdm geldim sen nasılsın bebek nasıl oldu ?

Ben düzelirim tatlım çok saol sizlerin sayesinde kafam dağılıyor zaten iyiki varsınız.Geçmiş olsun hayırdır tatlım doğdumu peki bebek

iyiym tatlım ben..ikiside çok bebeğimiz emip emip uyuyor geri sayıma başlamışsın bile ayy ne heycanli yaa son hazırlıklar tamm mı bakalım
öpüyorum canım seni..sınavdada başarılar

Evet kesinlikle canım zaten bu olay askeri gittiğinden beri öyle yoksa normalde herşeyi paylaşırım üzülecek olsada askerde kafasına takmasın diye söylemiyorum.Konuştuktan 1 saat sonra özür msjı attım zaten ama uyumuştu bizim öküz yarın ararım suratsızı.

hosbulduk canım
sanada hak verıorum cnm bıyere kdr susabılıo ınsan bıyerden snra agzına gelenı sayarsın tbi onunda anlamasi lzm seni
duzelir tatlım bozma morelini dicem ama ne fayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…