Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nacizane fikrim konuşmayı dene tatlı dille hem kafandakini atmış olcaksın hemde sorunu çözmüş olcaksınız ...

hosbulduk canım
sanada hak verıorum cnm bıyere kdr susabılıo ınsan bıyerden snra agzına gelenı sayarsın tbi onunda anlamasi lzm seni
duzelir tatlım bozma morelini dicem ama ne fayda
Ah senam üzülen hep biz oluyoruz zaten ama işte yinede seviyoruz bizim öküzleri.Sen nasılsın canım

ah bide yürüyüşe çıksam cnm üşenmekten çıkmıyorum ki bu akşam ama nefes alamadm soda alcam bahanesiyle bi yürüdm geldim sen nasılsın bebek nasıl oldu ?

Ben düzelirim tatlım çok saol sizlerin sayesinde kafam dağılıyor zaten iyiki varsınız.Geçmiş olsun hayırdır tatlım doğdumu peki bebek

ayy bende çok üşeniyorum canım yaa yemek sonrası yürümekten bir şeyler yapmaktan insanın üzerine bir ağırlık çöküyor..ben çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?askerinle aran nasıl izin konusunda sorun mu çıktı okuyamadım geçmişi :26: bebeğimiz çok iyi şükür tatlım kontrolünü bekliyoruz işte inş kulağındada bir şey çıkmazsa sapa sağlam olacak sıpa

selancim gerçektende burası çok iyi her an yanında olan birileri oluyor..hernekadar yüz yüze tanışmasak bile sanki yıllardır arkadaşımız gibi dinliyorlar dertlerimize ortak oluyorlar kesinlikle iyi ki varsınız kızlarrrr..doğdu canım doğdu ama doğum sorunlu oldu biraaz bebeğimiz rahime yapışmış ve doğum sırasındada damarları kopartmış buyüzden ablam çok kan kaybetti baya korkuttu bizi ama çok şükür şimdi topladı kendini..bebeğimiz de kulak testinden geçti sol kulak normal ama sağ kulak testen geçmedi (doktor doğum sırasında kulağa pislik kaçmış olabilir demiş) 25'inde kontrolümüz var inş ondanda bir şey çıkmaz diye dua ediyoruz şimdi..hayırlısıyla iyi oldukları bi öğrensek derin nefes alacağız..ama şimdi bile ikisinin iyi olduğunu ve ablamın hızla iyileştiğini görünce mutlu oluyoruz..

nacizane fikrim konuşmayı dene tatlı dille hem kafandakini atmış olcaksın hemde sorunu çözmüş olcaksınız ...
Ankaraya gidince yapacağımı biliyorum ben ona beğüş hele askerliği bitsin bende onu bir iştimaya sokacağım

orta yolu bulduk canım bayramda izne çıkıyo 5 gün şehir dışnda 5 gün istanbulda =) bebeğinize çok sevindmmm ablanda iyimş Allah daha da iyi etsin

Oy kuzum çok geçmişler olsun Allahım sağlık sıhat versin ikisine çok zor günler geçirmişsin tatlım yaa inşallah kontrolüde iyi bir sonuç alırsınız dua edeceğim sizin için şu mubarek günde Allah ablanada bebeğinizede sağlık versin kamilecim

Kızlar çok saolun yanımda olduğunuz için yüzüm güldü sayenizde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Ben çıkıyorum sahuru hazırlayacağım öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun iyiki varsınız

orta yolu bulduk canım bayramda izne çıkıyo 5 gün şehir dışnda 5 gün istanbulda =) bebeğinize çok sevindmmm ablanda iyimş Allah daha da iyi etsin

begüşş sevindim canım orta yolu bulmuşsunu bak ne güzel seninde mehtaba az kaldı desene ayy ne haycanlı oluyor o günü beklemek..çok teşekkür ederim canım AMİNNN..

Selencimm çok sağol tatlım..tek isteğimiz o canım ablamda bebeğide bir iyileşsin tamamen..valla Allah'ım kimseye böyle bir acı yaşatmasın korkusu bile bizi mahfetti resmen..Allah'ım korusun herkesi..bugünler için varız canım ne demek..acıyıda hüznüde mutluluğuda birlikte paylaşıyoruz öpüyorum çok..afiyet olsun

evet ya izin yapmıcaz diyoduk hep ama izin kullanıyo benimde işime geliyo görmek tabiki

Canım bende sahur yapıcam görüşürüz Allaha emanet ol ...

evet ya izin yapmıcaz diyoduk hep ama izin kullanıyo benimde işime geliyo görmek tabiki

Canım bende sahur yapıcam görüşürüz Allaha emanet ol ...

izinsiz çok zor ama canım yaa..insana çok iyi geliyor görmek..tamam canım afiyet olsun..sende Allaha emanet ol görüşürz

Ayy yerim ben senin tarzınıııııı ablamm
Bunada çok şükürr ablacımmm bitti kii bişeyy kalmadıkiii hep yanındaa olucakkiii ollleuuu kiii
Aynen abla aynenn aramızda sadece 10 güncük varrrr

Evet yaa bişicik kalmadı bak senin de 18 günün kaldı canım ohhh 18 gün de ne ki vallahi ben 20 lerden sonra anlamadım bişey
Vay 08 he abllacımm.bitiyorrr.Artvine bendendee selammm

Evet canım hatta bugün bir gün daha düştük, selamın gitsin tabii kuzum askerciğine

sonunda net paketim yenilendi, artık uzun uzun buralardayım mehmet'e kamera da açmıcam ohh doya doya kk dayım

Oleeeyyyy diyecem ama hani nerdesin

huhuwww kızlar sevgılımcım geldı yanımda 7 gün kayıplardayım öpüldünüüüüzzzzzzzz muckkk :):)

Hadi gözün aydın senden mutlusu yok demek ki

:92:21.07.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...102 tugbaoguzhan...

...118 GRGR...

...121 kskada...

....124 chidoshimedo....

...124 mayamaya11

...124 BerlD...

...124 kmleomer...

...124 nazarboncugu05...

... 132 ED2006...

...155 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...213 xxIpekxx...

... 213 destinyeda...

...214 depresiffpolyanna...

...215 nesilll...

...217 qizem7...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...283 zeynepesin...

...283 Margarikotin...

...287 pekmez_akilli...

...287 ilithya...

...287 SelenYusuf...

...287 begushh...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...338 busra00...

...378 ezgisaygin...

...382 seros08...

...382 mutluluk_06...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...423 traublee...

...424
elmaSekeri23 ...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

21/07/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:...H_İ_S = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…