Evet kesinlikle canım zaten bu olay askeri gittiğinden beri öyle yoksa normalde herşeyi paylaşırım üzülecek olsada askerde kafasına takmasın diye söylemiyorum.Konuştuktan 1 saat sonra özür msjı attım zaten ama uyumuştu bizim öküz yarın ararım suratsızı.
Ah senam üzülen hep biz oluyoruz zaten ama işte yinede seviyoruz bizim öküzleri.Sen nasılsın canımhosbulduk canım
sanada hak verıorum cnm bıyere kdr susabılıo ınsan bıyerden snra agzına gelenı sayarsın tbi onunda anlamasi lzm seni
duzelir tatlım bozma morelini dicem ama ne fayda
ah bide yürüyüşe çıksam cnm üşenmekten çıkmıyorum ki bu akşam ama nefes alamadm soda alcam bahanesiyle bi yürüdm geldimsen nasılsın bebek nasıl oldu ?
Ben düzelirim tatlım çok saol sizlerin sayesinde kafam dağılıyor zaten iyiki varsınız.Geçmiş olsun hayırdır tatlım doğdumu peki bebek
Ankaraya gidince yapacağımı biliyorum ben ona beğüş hele askerliği bitsin bende onu bir iştimaya sokacağımnacizane fikrim konuşmayı dene tatlı dille hem kafandakini atmış olcaksın hemde sorunu çözmüş olcaksınız ...
ayy bende çok üşeniyorum canım yaa yemek sonrası yürümekten bir şeyler yapmaktaninsanın üzerine bir ağırlık çöküyor..ben çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?askerinle aran nasıl izin konusunda sorun mu çıktı okuyamadım geçmişi :26: bebeğimiz çok iyi şükür tatlım kontrolünü bekliyoruz işte inş kulağındada bir şey çıkmazsa sapa sağlam olacak sıpa
selancim gerçektende burası çok iyi her an yanında olan birileri oluyor..hernekadar yüz yüze tanışmasak bile sanki yıllardır arkadaşımız gibi dinliyorlar dertlerimize ortak oluyorlarkesinlikle iyi ki varsınız kızlarrrr..doğdu canım doğdu ama doğum sorunlu oldu biraaz bebeğimiz rahime yapışmış ve doğum sırasındada damarları kopartmış buyüzden ablam çok kan kaybetti baya korkuttu bizi ama çok şükür şimdi topladı kendini..bebeğimiz de kulak testinden geçti sol kulak normal ama sağ kulak testen geçmedi (doktor doğum sırasında kulağa pislik kaçmış olabilir demiş) 25'inde kontrolümüz var inş ondanda bir şey çıkmaz diye dua ediyoruz şimdi..hayırlısıyla iyi oldukları bi öğrensek derin nefes alacağız..ama şimdi bile ikisinin iyi olduğunu ve ablamın hızla iyileştiğini görünce mutlu oluyoruz..
Oy kuzum çok geçmişler olsun Allahım sağlık sıhat versin ikisine çok zor günler geçirmişsin tatlım yaa inşallah kontrolüde iyi bir sonuç alırsınız dua edeceğim sizin için şu mubarek günde Allah ablanada bebeğinizede sağlık versin kamilecimayy bende çok üşeniyorum canım yaa yemek sonrası yürümekten bir şeyler yapmaktaninsanın üzerine bir ağırlık çöküyor..ben çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?askerinle aran nasıl izin konusunda sorun mu çıktı okuyamadım geçmişi :26: bebeğimiz çok iyi şükür tatlım kontrolünü bekliyoruz işte inş kulağındada bir şey çıkmazsa sapa sağlam olacak sıpa
selancim gerçektende burası çok iyi her an yanında olan birileri oluyor..hernekadar yüz yüze tanışmasak bile sanki yıllardır arkadaşımız gibi dinliyorlar dertlerimize ortak oluyorlarkesinlikle iyi ki varsınız kızlarrrr..doğdu canım doğdu ama doğum sorunlu oldu biraaz bebeğimiz rahime yapışmış ve doğum sırasındada damarları kopartmış buyüzden ablam çok kan kaybetti baya korkuttu bizi ama çok şükür şimdi topladı kendini..bebeğimiz de kulak testinden geçti sol kulak normal ama sağ kulak testen geçmedi (doktor doğum sırasında kulağa pislik kaçmış olabilir demiş) 25'inde kontrolümüz var inş ondanda bir şey çıkmaz diye dua ediyoruz şimdi..hayırlısıyla iyi oldukları bi öğrensek derin nefes alacağız..ama şimdi bile ikisinin iyi olduğunu ve ablamın hızla iyileştiğini görünce mutlu oluyoruz..
Ankaraya gidince yapacağımı biliyorum ben ona beğüş hele askerliği bitsin bende onu bir iştimaya sokacağım
Orası öyle oluyor biraz beğüş yaaa napalım Aşık oluncayap tabii ama görünce hepimizin olduğu gibi her şey unutuluyo yelkenler suya iniyo hemen
Ah senam üzülen hep biz oluyoruz zaten ama işte yinede seviyoruz bizim öküzleri.Sen nasılsın canım
orta yolu bulduk canım bayramda izne çıkıyo 5 gün şehir dışnda 5 gün istanbulda =) bebeğinize çok sevindmmm ablanda iyimş Allah daha da iyi etsin
Oy kuzum çok geçmişler olsun Allahım sağlık sıhat versin ikisine çok zor günler geçirmişsin tatlım yaa inşallah kontrolüde iyi bir sonuç alırsınız dua edeceğim sizin için şu mubarek günde Allah ablanada bebeğinizede sağlık versin kamilecim
Kızlar çok saolun yanımda olduğunuz için yüzüm güldü sayenizde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Ben çıkıyorum sahuru hazırlayacağım öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun iyiki varsınız
begüşş sevindim canım orta yolu bulmuşsunu bak ne güzelseninde mehtaba az kaldı desene ayy ne haycanlı oluyor o günü beklemek..çok teşekkür ederim canım AMİNNN..
Selencimm çok sağol tatlım..tek isteğimiz o canım ablamda bebeğide bir iyileşsin tamamen..valla Allah'ım kimseye böyle bir acı yaşatmasın korkusu bile bizi mahfetti resmen..Allah'ım korusun herkesi..bugünler için varız canım ne demek..acıyıda hüznüde mutluluğuda birlikte paylaşıyoruzöpüyorum çok..afiyet olsun
evet ya izin yapmıcaz diyoduk hep ama izin kullanıyo benimde işime geliyo görmek tabiki
Canım bende sahur yapıcam görüşürüz Allaha emanet ol ...
Ayy yerim ben senin tarzınıııııı ablamm
Bunada çok şükürr ablacımmm bitti kii bişeyy kalmadıkiii hep yanındaa olucakkiii ollleuuu kiii
Aynen abla aynenn aramızda sadece 10 güncük varrrr
Vay 08 he abllacımm.bitiyorrr.Artvine bendendee selammm
sonunda net paketim yenilendi, artık uzun uzun buralardayımmehmet'e kamera da açmıcam ohh doya doya kk dayım
huhuwww kızlar sevgılımcım geldı yanımda 7 gün kayıplardayım öpüldünüüüüzzzzzzzz muckkk :):)
Begumcum nasilsin canim uzun zaman dir girmiyorum :)
Hilalden haberin varmi dondumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?