aynen Hesnoş her şeyde vardr bir hayır bir kısmet ...bizim içinde böyleymiş...ay sahur vakti geldi hiç acıkmadım ya
Evet canım kısmet deyip ötesini düşünmemek lazım
Evet yaa sahur geldi ben de hiç acıkmadım dana gibi yedim yaa iftarda nasıl acıkayım
Sabret az kaldı azz
Ahh bende öyle olmuştum dağıtıma geldiğinde, kalp atışın onu görüp ona dokunana kadar gerçekten yanında olduğuna inanana kadar o hızla atacakk!Sakın ağlamak yok, üzme çocuğu.
Niloşş görünce böyle oluosun ya bu çocuk daha da mı yakışıklı oldu yaa dur ben sıkıca tutuyim ellerini yaa ben daha çok kıskanırım şimdi oluyosunçok güzel bi an unutulmıcak anlardan biri...ben askerimin ilk askere gidiş videosu var evlerinden çıkarken onu görünce hala ağlayabiliorum düşün yani...kavuşma ve ayrılık anları unutulmuyo ...
Esintoş o şarkıyı bende çok seviyorummm ...
Kimsecikler yokkenee ben maceralarımdan bahsedeyim birazcıkkk....
Kızlar ya ben bu adamı çok seviyorum resmennnn....ayrılırken çok kötü oldummm...ama sondan başladım resmen anlatmaya
Şimdik ilk gün Antalya arkadaşlarla takıldık biraz..ilk günden çok tatlydı, arkadaşlar sigara içiyodu bana whatsapptan yazıyo bi tane içiyim mi diyeçok hoşuma gitti, hem erkekliği elden bırakmıyo hem de fikirlerimden de çıkmamaya çalışıyo, ben de iç madem dedim artık çok az içiyo çünkü ben hiç sevmyorum..paket falan taşımıyooo..
2 gün dedğim gibi Adrasandaydık, resmen kafa dinledikk..geceleri başbaşa bol bol muhabbet ettik, evlilik teklifinden bahsetmişti demiştim, araştırma falan yapmış ama tanışmadan sonra halletcekmiş, tarihi falan biliyor olucam yani mecburen ama uğraşması yeter zaten büyük bir beklentim yoktu herkes adamını bilir yaniii... yeşillik deniz, hamak ağaç ev takıldık öyle..sonra düştük yollara..
Böyle her yerden geçerken fikrimi sordu hep şurayı görmek ister misin girelim gezelim, hiç bir isteğimi geri çevirmedi, cidden de süperdikk..Makyaj yapmama da pek izin vermedii, sürceğim de bir rimel ama istemedi...ya böyle çok güzelsin sakın yapma ben böyle çok seviyorum dedi kaç kere ben de kıyamadımm..sadece dedim ya fotolarda soluk çıkıyorum diye bikaç kez yaptım zaten genelde denizde falan olunca gerek de yoktu tabii..
Sonra Fethiyeee süper bir denizzz...akşamüstü vardık hop direk denize, akşam da çarşısında dolndık, azcık bara takıldık falan sonraa hop uyu, ertesi gün yat gezisine çıktık, bütün gün yine güneş ve denz, kelebekler vadisine gittik aha dedim benm yerimöyle aşırı güzel fotolarımız yok, hiç mi foto çekinmeyi de çekmeyi de sevmez insannn ama yine de sağolsun ben istiyorum diye uğraştı en azından beni çekti baya
Ertesi gün Bodrum'a çıktık yolaaa..açıkcası Bodrum'a çok ısınamadıkk..gece hayatı odaklı bir yer tabi eğlence güzel ama yanında eşin olcak adam onun da yanında eşi olcak kadın var o açıdan bakınca çok eğlenemiyosun, herkes her yeri açık dans ediyo hem bakmadan durulmuyo hem de bana biri bakcak diye o rahatsız oluyo derken, ortak kararımz adrasan ve Ölüdeniz daha süper geçti bizim için..gerek yok gereksiz tartışmalara, çok uçuk hayat tarzına, insanın yanında sevdiği olunca sakinlik başbaşalık daha süper gerçekten, o kadar iyiydim ki 1 haftadır, ne kavga ne tartışma kızlar ya dedim ya tek tartışmamız o gece oldu, ben dışarı çıkalım dedim, sonra da ortam bizi gerdi yani..triplendik az ama geçti ertesi gün..
Son gün İzmir'e geçtik, yolda yine ben istedim diye Kuşadası'na da uğradık şöyle biii..İzmir'de de bikaç arkadaşı gördük ..cafede otururken sen bana gül satanlardan 2 tane gül alıverdi, anlık oldu böyle ama sevindirik oldum tabiii şımardım hemengece kuzenlerinde kaldık, gelecekle ilgili herkesle çok rahat konuşuyo direk evlencez modundaydık, hiç kavga eden iki deli biz değildik sanki...kimse de saygıda kusur etmedi tabi yengeleriyim kolay mı
Ve bugün...ayrılık vakti, dedim ya ben Zafer öyle dilinden sürekli güzel sözler dökülen biri değildir, çok nadir yani...hatta ben şımarırım bazen ya sen beni ne çok seviyonnn derim, o yooo derbugün en son havaalanında ayrılırken öyle bir sarıldı sarıldı öptü, kokladı, orda kaldım resmen, kulağıma da ben seni çok seviyorum hiç merak etme dedi, söylemesem de çok seviyorum...oyy kuzum benim dedi, eridim gittim...eşşek sıpası yaaa nasıl da kötü oldum uçağa tek başıma bininceee resmen ağlıcaktım valla...
Ve evimdeyimmm...sıradaki gelişmeler bayramdan sonraya artık..anneme artık cevaben ara diycem annesini..benim içim çok rahat şu an, ben Zafer'den başkasıyla asla yapamazmışımmm...hepimizin çok mutlu olmasını ve bir an önce şafaklarınıza kavuşmanızı diliyorummmmm
Attın da bak dayanamayıp aramışşş gördünmüü ablacıkkkTabiikisi de öyle olacağız kuzumAtacağım canım mesaj ama bakabilir mi bilmiyorum komutan yanındayken eline alamıyor teli, ben yine de atayım görünce sevinsin kıss yazıııık ne çekti be ne çekti
Ortak bir yer bulun işte her iki tarafa da aynı mesafede olsun Ramazan mübarek gün hak yemeyin
Hemen bakıyoruz fotolara hazır askeriz biz
Nen delüüüüüüüüüüüüü
Hayden toplucana oynayak o zaman:81::86::118:
Begüşş de bir karar verse tatlım
Bna da hiç farketmez tatlışım yaa uyarım ben capacity bana da hoş geldii
Anaammm ne güzel şarkı söylemişş eniştenin sesiii güzellmmiiiiiiiiiKızlar eşim arayabildi sonunda, çooook mutlu oldum valla o da dedi gitmeseydi komutan çıldıracaktım, zaman geçmeyecekti dedi
Bir de bana Kıraç' ın zaman şarkısını söyledi Bi'Tanem...
Günaydınnnn yawrularrr
Mehtap son hızıyla geçiyor wallahi sayılı gün oluncaAma herşey yolunda Allaha şükür keyfini çıkartıyorum zaman çok kıymetli şuan
hesnacımm şafagın inanılır gibi değil yaa çok az kalmış
Gunaydınnn kıslarrrr ... Şafak İnşallah 44Malatyaya selam yolumuza devammm
Günaydınnnn yawrularrr
Mehtap son hızıyla geçiyor wallahi sayılı gün oluncaAma herşey yolunda Allaha şükür keyfini çıkartıyorum zaman çok kıymetli şuan
Attın da bak dayanamayıp aramışşş gördünmüü ablacıkkk
Vallahi senin kocişin ne çekti be ablamm evde senden askerde komutan dan çok çektii bee napıcakk meccbbuurrr
Buyrun benümmmm
Hooppp hoopp yandan yandann
Anaammm ne güzel şarkı söylemişş eniştenin sesiii güzellmmiiiiiiiii
Rica ederim canım sen böyle güzel haberler getir de ben daha nice yorumlar yaparım sana
Ohh bol bol konuşun az muhabbet tez soğukluk getirir
Az kaldı az haftaya bu gecenin sabahında evde eşim
Kızlar eşim arayabildi sonunda, çooook mutlu oldum valla o da dedi gitmeseydi komutan çıldıracaktım, zaman geçmeyecekti dedi
Bir de bana Kıraç' ın zaman şarkısını söyledi Bi'Tanem...
[video=youtube;yqlXVohg6C4]http://www.youtube.com/watch?v=yqlXVohg6C4[/video]
hesnacımm şafagın inanılır gibi değil yaa çok az kalmış
Günaydınnnn yawrularrr
Hoşgeldin yawrumm , çok sevindim güzel geçmesine hayırlısıyla yüzükleri takında
ben mehtap havalarındayım şuan keyfim süperrröpüyorum hepinizi
Begüşş de bir karar verse tatlım
Kıızzz begüşşş söylememişin yinee nereye gelebileceğiniiiiiii
Hahahahah olabilerr ablaaa yaaa valla askerden kork :)Vallahi dayanamadı, artık büyü mü yaptı ne yaptıysa gitmesi için komutanın
Hee ömrü çekmekle geçiyor napsın mecbuuuuur, yazııık kıss o da öyle adamcaaaaz işte
Sabah sabah oynuyor hatun yaa ben gözlerimi zor açıyorum işlerim var diye erken kalktım
Ehhh işte baritonun bir tık altındadır sesi, takıldığı yerlerde ben destek çıktım da öyle yaniii
Ebruşum okuduğum kadarıyla Begüş karşıya gelemem iftara çok geç olur yazmıştııı..
BUGÜN ŞAFAK ALTI, HAFTAYA EVDE KAHVALTI
SELAM FALAN YOK ZATEN ANKARADA' YIM
Aa ben görmedimm begüşşşş sorryyy :) :)
Valla benim babamda karşıya gitmeme izin vermezz :S
O zaman bakalım esintoş ne dicek ona göre ayarliyalım hiloşummm olmadı artık yine ikimzz buluşcazz elllamm :)
Senin hastalığın ne zaman biter bebişim?
Evet ben de akşam o saatte karşıya gidemem malesef ancak burdakilerle buluşcaz o zman iftar içinnolmadı ikimiz tabi Ebruşş iki kişilik dev kadroyuz maşallah Esintoş da gelirse güzel olur tabii..ben daha 2. günümdeym yavrum bekleyelim dersek haftaya yapmamız lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?