Zaman artık çabucak geçiyorr gerçektennn
İnşallah Esintoş ,senin hem bayram hemde görmeye gittiğinizde güzel olur
Ah be ne çektin bee
rica ederim tatlım, dost dediğin kara günde belli olurkv mi ben mi yok anam ben almayım ramazan'da gezmek güzel de sonunda aç kalmak var di mi
Selam kızlar, Nabersiniiizzz ?
Bildiğiniz üzere dün Kv'ye gitmiştik. Cümbürcemaat toplaşmışlar. Ev tıklım tıklımdıı. Neysee çok sıkıldım ama sonunda bitti. Bulaşıklar dağ gibi olmuştu bende ''namazı kılayım ondan sonra toplarım'' diye düşündüm abdest aldım namaza durdum. Yakup'un kuzenleri de söyleniyor ben namaz kılarken, yok işte bak bak sofrayı toplamamak için yapıyor diye. Annemde ordaydı tam selam verdim namazlığı topluyordum cevabı verecektim annem hemen ''çok konuşacağınıza toplayın, o sizin gibi bi günlük kılmıyor'' dedi kapadılar çenelerini. Bulaşıkları topladım koydum makinaya yardım eden de olmadı herkes oturdu. Önceden yakup yardım ederdi, etmese de yanımda durur benimle konuşurdu. O kadar çok aradım ki onu :26: Neysee sonunda topladım, çayları bitenlere çay doldurdum tatlı falan koydum önlerine. Yakup'un bayramda gelip gelmeyeceği konuşuluyordu. Yakup annesine esinle olmak istiyorum bayramda gelcem demiş. Anneside yakupun böyle dediğini söyledi. Tabi biraz farklı bi ifadeyle ağız büzerek. Teyzesinin teki ise aynen şöyle yaptı ''geleceği gün kesinleşsinde, bizde ona göre ayarlayalım kendimizi bizede gelir diğerlerine de gider'' falan yaptı. Gülerek çıktım odadan. Bunlar gene görüştürmeyecekler bu çocukla beni.Ve yakup benimle uzun zamandır ilgilenmediği arayıp sormadığı için
dün beni şaşırttı. Onlara gitti saat başı aradı, dakikalarca konuştuk mesajlaştık. Onlara gidince değer anlaşılıyor..
İnşallah kuzum inşallahh
Ahhh ahh sormaaa
Kara gününüde yerim seninBu büyük zorluğuda atlattıık sonundaaaaa
Ahhh evet kuzum yaa, bu hafta regl olcam ama bakalıım. Hiç te olmakta istemiyorum sonuçta borc oluyo sonra :18:
Annem oldu bugün temizlik yaptırdım onaa
Hessnoşşş Ablaa, Bize her yer angaraaaa :82:
Bi güncüükk size de her yer angara olsunGERİ SAYIM BAŞLADIII.!
Askerimiin olduğu yeer
[video=youtube;XPLDKA8MPLc]http://www.youtube.com/watch?v=XPLDKA8MPLc&hd=1[/video]
Selam canıım, naber
Selam kızlar...
Hadi gözün aydın Esintoş atlattın üstünden yük kalktı...
idare eder esincim.Bu sabah benimki Ordu ünyeye sevke gitti mahkum götürmeye her zmnki gibi aklım onda..neyseki doğuya gitmedi tabi o açıdan seviniyorum biliyorsunuz bingöle götrmüşlerdi bir keresinde...öyle yani cnm o arayana kadar içim rahat etmicek..
sen nasılsınn ? okudum yukarda gıcık oldum dünki olaya o ne ya gelinsinde kölemisin sen onlarda yardım edicek yapıcak
Evet devrem sonundaaa
Ooo benim memlekete gitmiş askerin desene, hiç canını sıkma oralar çok güzel yerlerdir.Dediğin gibi Allahtan doğuya gitmedi, beklemekten başka çare yoktu kuzum. Beklee arar
İyiyim, canım sıkılıyor iştee :18: Dün bir de benim yerime koy kendini kuzum. Kimseyi istemedim de o an yakupu istedim yanımda o olsaydı yardım ederdi banaKuzenlerinin meşhur bi lafı var ''gelin varken, biz bi el sürelim'' diye. Aileler biraz tuhaf olunca normal alıştım artık kuzum. Ben yengeme görümcelik yapmadım bu zamana kadar, görümcem olmadığı halde kuzenleri sağolsunlar
Selam Edacım ....
A öylemi cnm yok zaten mahkumu götürüyorlar geri geliyorlar.öyle gezmiyorlar erzuruma falanda gitmişti gümüşhaneye geziyor il il
haklısın cnm sevdiceğin yanında yok öyle saçma insanlar lafları..ayyy o kuzenlerine bi laf dicemde olmıcakkendilerini ne sanıyorlarsa ne diyim Allah sabır versin sana takma onlarıda onlar kimkiii
A öylemi cnm yok zaten mahkumu götürüyorlar geri geliyorlar.öyle gezmiyorlar erzuruma falanda gitmişti gümüşhaneye geziyor il il
haklısın cnm sevdiceğin yanında yok öyle saçma insanlar lafları..ayyy o kuzenlerine bi laf dicemde olmıcakkendilerini ne sanıyorlarsa ne diyim Allah sabır versin sana takma onlarıda onlar kimkiii
selamm cnmm nasılsınn
İyim canım bildiğin gibi..sende üzülme inşallah fırsatı bulunca hemen arar ...
Heee, olsun kuzum oranın güzelliği görmek yeter
Deeee aaaa ne olacak inan içimden neler saydırıyorum, akrabalık olmasa açardım ağzımı da annem susturuyor
Amiiiinn amiiiiinnn. Boş boş ötüyorlar işte kuzum
Artvinden sonra benimkinde karadeniz nefretliği başladı
boşver sen saygını bozma sonra cazgır gelin olursun aman boşver
Aahaahahayt
Yok be kuzum bozmam ne bozcam, zaten çubuk gelin olmuşum cazgır da olamam
Begüüüü, devrem heyecan yok demişsin.Bana da öyle olmuştu hiiç heyecan yoktu, dağıtımdaki gibi ama geldiği gün geldim haberiyle çoşuyorsun
haha olmaa tabii küççük gelin
Küçük, çubuk, kürdan her halt oldum arkadaşşşş
hahha ben yaş olarak söylemiştm esincimmm
Anladım zaten ne anlamda söylediğini canım
Aahaahahayt
Yok be kuzum bozmam ne bozcam, zaten çubuk gelin olmuşum cazgır da olamam
Begüüüü, devrem heyecan yok demişsin.Bana da öyle olmuştu hiiç heyecan yoktu, dağıtımdaki gibi ama geldiği gün geldim haberiyle çoşuyorsun
hhaha okeyyy
askerinle arann nasıl bakem
Valla şu an yok Esintoş gelmiceği olayına kendimi çok alıştrmşm o çok heycanlı bi an önce gelsin şu günler diyo önce ailesiyle olcak sonra istanbulda ,, görünce naparım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?