- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Heee şafak 5 deyince hep sen geliyorsun zaten aklıma canım yaaa
Askeri birlikte yangn ve patlama sesleri - Hrriyet GNDEM
burada askeri olan yoktudi mi kızlar?
evet canm dün gece tartıştık saçma sapan ayrıldık gibi yoruldum artık
Teşekkür ederim tatlımEvet artık bitsin de kavuşalım yaaa heyecandan canım sıkılıyor
Ayrıca Nilüme de katılıyorum Yakup'un bu şekilde davranması da üzücü aslında
Geyik topiği canım, şafaktan arda kalanlar topiğiTeskeresini alan orada takılır rahat ederiz, şimdi burayı bir süre sonra çok fazla işgal edemeyiz, yeni gelen arkadaşlar da sonuçta burada asker muhabbeti yapmak ister
Bir başka ortak noktamız 07 yi geçtik bileeehep ben geleym aklına Hesna ablacımm
Kızlarr ben yatarrr çok fena ağrım var hala yaa offf..
Kocaman öptüm sizleriii
ortada elle tutulur bi sorun yok zaten cnm bn iftardan sonra uyumşm hç msj atmmş sahurda ndn msj atmdn hç ddm sen ndn atmdn ddi uyuydm ddm ondan snra buyudu ters cvplar verdi sinirimi bzdu ıyıyken ıyı kotuyken sert konuşuyo kırıyo bşey hissetmyom şuanCanım problem ne bilmiyoruz ,eğer sen haklısan o haksızsa bile belki 3 ay çok gibi görünüyo ama daha çabuk geçer gelince karşılıklı oturup konuşursunuz..inşallah yarın her şey düzelir ...
Canikomm Fatoşcum ne ayrılması saçmalamaaa..ben de çok yapıyorum o hatayı ama ayrılık hiççç kolay bir şey değill ve olsa olsa kızların da dediği gibi zedeliyor sadece aman diyim sakin ol, biraz sakinleş zaman ver ikinize konuşursunz güzelcee..
blmiyom hilalcim uğraşmıcam artık oluruna bıraktım saçmasapan şeydn bu duruma gelebiliyosak 5 sene boşunamı geçti askerdeyim diyip kndini acndırmasnı biliyo bz burda çok mutluyuz sanki dahada kndi bilir aramazsa aramasın
İyi akşamlarrr şafağına yandığım
12 de benm memleketim Amasyaaadasınn
az kaldı canım çok az, heyecandan canın sıkılmasın hiçkatıl bana şekerim, ben de sana katılayım hem üzücü hem düşündürücü bi durum :26: çok iyi olur yavruşum ne güzel düşünmüşsün; ama geyik topiği diye açarsın bizim derdimizden sıkıntımızdan geçilmez
ayy Rabb'im esirgemiş mübarek günde...
fatoş inşallah önemli bir şey değildir de hemencecik barışırsınız
az kaldı canım çok az, heyecandan canın sıkılmasın hiçkatıl bana şekerim, ben de sana katılayım hem üzücü hem düşündürücü bi durum :26: çok iyi olur yavruşum ne güzel düşünmüşsün; ama geyik topiği diye açarsın bizim derdimizden sıkıntımızdan geçilmez
Hee sıkıntı demiyelim de sanki ölü toprağı var üstümde canım hiç bir şey yapmak istemiyor
Evet bence de düşündürücü, bir de evlilik öyle sadece eşle yapılabilen bir şey değil maalesef ailelerle de evleniliyor o yüzden de çok üzüldüm Esintoşuma inşallah bir hal çaresine bakarlar :26:
Dertleri tasaları da tiye alacağız işte canım bu yolla napalım dertsiz insan mı olur, şimdi tatilden sonra benim de dertlerim başlayacak, ben de çok ağrıtacağım kafanızı, eşimin gelmesi kavuşmamız falan çok mutluluk verici ama hayatımızı yoluna sokmak için bir sürü adım atmamız gerekecek onların hepsi de stres yaratacak ben de kesin
Hee sıkıntı demiyelim de sanki ölü toprağı var üstümde canım hiç bir şey yapmak istemiyor
Evet bence de düşündürücü, bir de evlilik öyle sadece eşle yapılabilen bir şey değil maalesef ailelerle de evleniliyor o yüzden de çok üzüldüm Esintoşuma inşallah bir hal çaresine bakarlar :26:
Dertleri tasaları da tiye alacağız işte canım bu yolla napalım dertsiz insan mı olur, şimdi tatilden sonra benim de dertlerim başlayacak, ben de çok ağrıtacağım kafanızı, eşimin gelmesi kavuşmamız falan çok mutluluk verici ama hayatımızı yoluna sokmak için bir sürü adım atmamız gerekecek onların hepsi de stres yaratacak ben de kesin
konu önemli bişey değil cnm oda dedi zaten buyüzden mi ayrılıon bnden die ama çok doldum hemn düzelmeyz gbi biraz dnlensek iyi olur konuşmk faln istemyom konuşursak tartışcaz bliyom bikaç hafta sürer baklım
ortada elle tutulur bi sorun yok zaten cnm bn iftardan sonra uyumşm hç msj atmmş sahurda ndn msj atmdn hç ddm sen ndn atmdn ddi uyuydm ddm ondan snra buyudu ters cvplar verdi sinirimi bzdu ıyıyken ıyı kotuyken sert konuşuyo kırıyo bşey hissetmyom şuan
son demler ya ondandır kuzum... eğer yapılacak çok iş varsa bende sen gibi olurum hiçbir şey yapasım gelmez nerden başlayacağımı bilemem
yakup'un o teyzeleriyle kuzenleri yok mu üzüyorlar bizim gül gibi kızımızıkarşılarına geçip bi rahat bırakın yaa diyesim var çoook
ağrıt tatlım ağrıt biz ne için varızelbette kavuşmak çok güzel insan rüyada gibi oluyor; ama hayatın gerçekleri ve zorlukları da orda duruveriyor, bir şekilde normal hayata dönüp gerekli adımları atmak gerek... zor olsa da senin gibi bi hatunun üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olabilemez
HEsnoş ya benim anamda vermicem seni diyo konuşuoduk seneye evlenirim bende dedm utanmıoda ne meraklısın dedi hep sevgilimi kalcaz biz evlencez dedm vermiyorum sen öyle san dedi turşu tuzu mu hazırla dedmnerden baksa 2 seneden önce olmazmş sen git başkalarının çocuklarını sev ama dedm duygusalada bağladm vermem diyo
Son demlerden sanırım canımBir de sıkıldım sanırım hep evde ve yalnız, bekle dur yani, İstanbuldan geldikten sonra genelde evdeydim ve kendime iş çıkartıyorum boş yere yoruyorum kendimi, dün mesela durduk yere salondaki eşyaların hepsinin yerini değiştirdim, yordu beni, ne kadar gereksiz bir şey ama iş yaratıyorum kendime, eşim de kızdı zaten niye o kadar yordun endini oruçlu oruçlu dedi
Aslında adım atmadan olmuyor tabii ki artık bazı şeyler yoluna girsin istiyorum, bu askerlik zaten biraz bizim belimizi büktü, tekrar bir çok şeyi yoluna koymak için uğraş vereceğiz, umarım her şey daha çabuk yoluna girer
Benim de babam öyle diyordu canım, çok kıskandı benim babam, öyle böyle değil, eşimi çok seviyordu beğeniyordu ama bir sürü bahane buluyordu yok askerlikti yok okuldu yok işti derken sonunda razı geldi yani o da razı gelir sözüm ona trip yapıyor sana
kendini, karşındaki adamı ve ilişkinizi senden daha iyi bilen tanıyan olamaz fatoşum, içinden nasıl geliyorsa ne sana iyi gelecekse öyle davran. hiçbir şey için zorunlu hissetme kendini. ben böyle yaptığımda çok iyi hissediyorumen az hasarla atlatmaya bakın e mi
canım düzelir inşallah üzme canını ...
valla trip yapıyo cnm annem güldürdü beni akşam akşam çok meraklısın dedikabul edemiyo
Hesnoşşşş ve şafaakkkkkk 5
Hee meraklıyım sen yaşamışsın ben yaşamadım ondan merak ediyorum de sen de
Evet yawwww Hiloşumun memleketine gidiyoruz bugün 5 gün kaldı beeee vay beee
Son demlerden sanırım canımBir de sıkıldım sanırım hep evde ve yalnız, bekle dur yani, İstanbuldan geldikten sonra genelde evdeydim ve kendime iş çıkartıyorum boş yere yoruyorum kendimi, dün mesela durduk yere salondaki eşyaların hepsinin yerini değiştirdim, yordu beni, ne kadar gereksiz bir şey ama iş yaratıyorum kendime, eşim de kızdı zaten niye o kadar yordun kendini oruçlu oruçlu dedi
Aslında adım atmadan olmuyor tabii ki artık bazı şeyler yoluna girsin istiyorum, bu askerlik zaten biraz bizim belimizi büktü, tekrar bir çok şeyi yoluna koymak için uğraş vereceğiz, umarım her şey daha çabuk yoluna girer
Benim de babam öyle diyordu canım, çok kıskandı benim babam, öyle böyle değil, eşimi çok seviyordu beğeniyordu ama bir sürü bahane buluyordu yok askerlikti yok okuldu yok işti derken sonunda razı geldi yani o da razı gelir sözüm ona trip yapıyor sana
öle cnm akışına bıraktım ayrılırsak nedeni olmucak blki ama şuan geri adım atmk iistemiom oda bni suçluo bitrdm die gururundan bişey yapmıo biliom
Benim bilgisayar yine kagayi uedi kizlar 15 dakikadir yorum yazamiyorum farkli sekmelerde aciyor yorumlari sonrada gondermiyor telden yazayim dedim neyse ben de cikayim hepinize iyi geceler canlarim yarin yine erkenden damlarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?