Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy Rabb'im esirgemiş mübarek günde...

evet canm dün gece tartıştık saçma sapan ayrıldık gibi yoruldum artık

fatoş inşallah önemli bir şey değildir de hemencecik barışırsınız

az kaldı canım çok az, heyecandan canın sıkılmasın hiç katıl bana şekerim, ben de sana katılayım hem üzücü hem düşündürücü bi durum :26: çok iyi olur yavruşum ne güzel düşünmüşsün; ama geyik topiği diye açarsın bizim derdimizden sıkıntımızdan geçilmez

Canım problem ne bilmiyoruz ,eğer sen haklısan o haksızsa bile belki 3 ay çok gibi görünüyo ama daha çabuk geçer gelince karşılıklı oturup konuşursunuz..inşallah yarın her şey düzelir ...
ortada elle tutulur bi sorun yok zaten cnm bn iftardan sonra uyumşm hç msj atmmş sahurda ndn msj atmdn hç ddm sen ndn atmdn ddi uyuydm ddm ondan snra buyudu ters cvplar verdi sinirimi bzdu ıyıyken ıyı kotuyken sert konuşuyo kırıyo bşey hissetmyom şuan

Hee sıkıntı demiyelim de sanki ölü toprağı var üstümde canım hiç bir şey yapmak istemiyor

Evet bence de düşündürücü, bir de evlilik öyle sadece eşle yapılabilen bir şey değil maalesef ailelerle de evleniliyor o yüzden de çok üzüldüm Esintoşuma inşallah bir hal çaresine bakarlar :26:

Dertleri tasaları da tiye alacağız işte canım bu yolla napalım dertsiz insan mı olur, şimdi tatilden sonra benim de dertlerim başlayacak, ben de çok ağrıtacağım kafanızı, eşimin gelmesi kavuşmamız falan çok mutluluk verici ama hayatımızı yoluna sokmak için bir sürü adım atmamız gerekecek onların hepsi de stres yaratacak ben de kesin

konu önemli bişey değil cnm oda dedi zaten buyüzden mi ayrılıon bnden die ama çok doldum hemn düzelmeyz gbi biraz dnlensek iyi olur konuşmk faln istemyom konuşursak tartışcaz bliyom bikaç hafta sürer baklım

son demler ya ondandır kuzum... eğer yapılacak çok iş varsa bende sen gibi olurum hiçbir şey yapasım gelmez nerden başlayacağımı bilemem

yakup'un o teyzeleriyle kuzenleri yok mu üzüyorlar bizim gül gibi kızımızı karşılarına geçip bi rahat bırakın yaa diyesim var çoook

ağrıt tatlım ağrıt biz ne için varız elbette kavuşmak çok güzel insan rüyada gibi oluyor; ama hayatın gerçekleri ve zorlukları da orda duruveriyor, bir şekilde normal hayata dönüp gerekli adımları atmak gerek... zor olsa da senin gibi bi hatunun üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olabilemez

HEsnoş ya benim anamda vermicem seni diyo konuşuoduk seneye evlenirim bende dedm utanmıoda ne meraklısın dedi hep sevgilimi kalcaz biz evlencez dedm vermiyorum sen öyle san dedi turşu tuzu mu hazırla dedm nerden baksa 2 seneden önce olmazmş sen git başkalarının çocuklarını sev ama dedm duygusalada bağladm vermem diyo

kendini, karşındaki adamı ve ilişkinizi senden daha iyi bilen tanıyan olamaz fatoşum, içinden nasıl geliyorsa ne sana iyi gelecekse öyle davran. hiçbir şey için zorunlu hissetme kendini. ben böyle yaptığımda çok iyi hissediyorum en az hasarla atlatmaya bakın e mi

canım düzelir inşallah üzme canını ...

Son demlerden sanırım canım Bir de sıkıldım sanırım hep evde ve yalnız, bekle dur yani, İstanbuldan geldikten sonra genelde evdeydim ve kendime iş çıkartıyorum boş yere yoruyorum kendimi, dün mesela durduk yere salondaki eşyaların hepsinin yerini değiştirdim, yordu beni, ne kadar gereksiz bir şey ama iş yaratıyorum kendime, eşim de kızdı zaten niye o kadar yordun kendini oruçlu oruçlu dedi

Aslında adım atmadan olmuyor tabii ki artık bazı şeyler yoluna girsin istiyorum, bu askerlik zaten biraz bizim belimizi büktü, tekrar bir çok şeyi yoluna koymak için uğraş vereceğiz, umarım her şey daha çabuk yoluna girer

Benim de babam öyle diyordu canım, çok kıskandı benim babam, öyle böyle değil, eşimi çok seviyordu beğeniyordu ama bir sürü bahane buluyordu yok askerlikti yok okuldu yok işti derken sonunda razı geldi yani o da razı gelir sözüm ona trip yapıyor sana

Son düzenleme:

valla trip yapıyo cnm annem güldürdü beni akşam akşam çok meraklısın dedi kabul edemiyo

Hesnoşşşş ve şafaakkkkkk 5

öle cnm akışına bıraktım ayrılırsak nedeni olmucak blki ama şuan geri adım atmk iistemiom oda bni suçluo bitrdm die gururundan bişey yapmıo biliom

canım düzelir inşallah üzme canını ...

saol cnm bakalım bn ondan bklcem o bnden km dayanamyıp cvp atcak blmıom askerde bıraktığm için sölnceği kesn

valla trip yapıyo cnm annem güldürdü beni akşam akşam çok meraklısın dedi kabul edemiyo

Hesnoşşşş ve şafaakkkkkk 5

Hee meraklıyım sen yaşamışsın ben yaşamadım ondan merak ediyorum de sen de

Evet yawwww Hiloşumun memleketine gidiyoruz bugün 5 gün kaldı beeee vay beee

Hee meraklıyım sen yaşamışsın ben yaşamadım ondan merak ediyorum de sen de

Evet yawwww Hiloşumun memleketine gidiyoruz bugün 5 gün kaldı beeee vay beee

diyorum bazen bi gün ağladı ben sana kıyamıyorum diye ama demin nee dedm vermem seneye noluo dur dedi oldu dedm 40 a kadar bekleriz artık vakti gelince olcak inşallah...

Valla Hesnoş şu an kendimi senin yerinde düşünüyorumda bizde o 5 olunca napcaz hatta şu sayfayı not aliyimde döner bu yazıma bakarım

Hiloşun da memleketine selam Amasyaaa Amasyaaa

sen de işin yok iş arıyon canım yaa bak o yoğun günler geldiğinde bu anlarını çok özlersin... inşallah en kısa sürede her şey yoluna girer canım... şimdi şafağının tadını çıkar senin babiş de az değilmiş canm ne çok engel çıkarmış karşınıza vermemek için; ama sevenlerin önünde hangi engel durabilir ki

öle cnm akışına bıraktım ayrılırsak nedeni olmucak blki ama şuan geri adım atmk iistemiom oda bni suçluo bitrdm die gururundan bişey yapmıo biliom

inşallah gereksiz gururlar yüzünden ayrılmazsınız o kadar kolay mı ayrılık, en azından askerdeki birine yapılmamalı, mahvolur oralarda...

Benim bilgisayar yine kagayi uedi kizlar 15 dakikadir yorum yazamiyorum farkli sekmelerde aciyor yorumlari sonrada gondermiyor telden yazayim dedim neyse ben de cikayim hepinize iyi geceler canlarim yarin yine erkenden damlarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…