Hııımm iyi diyelim iyi olalım kuzumSiiz nasılsınıızzz ?
Görünceeee heyecan başlaarr
Selam kızlar, Nabersiniiizzz ?
Bildiğiniz üzere dün Kv'ye gitmiştik. Cümbürcemaat toplaşmışlar. Ev tıklım tıklımdıı. Neysee çok sıkıldım ama sonunda bitti. Bulaşıklar dağ gibi olmuştu bende ''namazı kılayım ondan sonra toplarım'' diye düşündüm abdest aldım namaza durdum. Yakup'un kuzenleri de söyleniyor ben namaz kılarken, yok işte bak bak sofrayı toplamamak için yapıyor diye. Annemde ordaydı tam selam verdim namazlığı topluyordum cevabı verecektim annem hemen ''çok konuşacağınıza toplayın, o sizin gibi bi günlük kılmıyor'' dedi kapadılar çenelerini. Bulaşıkları topladım koydum makinaya yardım eden de olmadı herkes oturdu. Önceden yakup yardım ederdi, etmese de yanımda durur benimle konuşurdu. O kadar çok aradım ki onu :26: Neysee sonunda topladım, çayları bitenlere çay doldurdum tatlı falan koydum önlerine. Yakup'un bayramda gelip gelmeyeceği konuşuluyordu. Yakup annesine esinle olmak istiyorum bayramda gelcem demiş. Anneside yakupun böyle dediğini söyledi. Tabi biraz farklı bi ifadeyle ağız büzerek. Teyzesinin teki ise aynen şöyle yaptı ''geleceği gün kesinleşsinde, bizde ona göre ayarlayalım kendimizi bizede gelir diğerlerine de gider'' falan yaptı. Gülerek çıktım odadan. Bunlar gene görüştürmeyecekler bu çocukla beni.Ve yakup benimle uzun zamandır ilgilenmediği arayıp sormadığı için
dün beni şaşırttı. Onlara gitti saat başı aradı, dakikalarca konuştuk mesajlaştık. Onlara gidince değer anlaşılıyor..
Askeri birlikte yangn ve patlama sesleri - Hrriyet GNDEM
burada askeri olan yoktudi mi kızlar?
Allahımm sen koru askerlerimiziii herkesiii..Allah yarenlere,ailelere bol sabır versin yaa insanın anında aklı çıkıyooo..ben de Mardin'de saldırı olmuştu bir kere nasıl kötü olmutşum konuşana kadar yaa....
[video=youtube;jqA_N5haaw8]http://www.youtube.com/watch?v=jqA_N5haaw8[/video]
evet canm dün gece tartıştık saçma sapan ayrıldık gibi yoruldum artık
İyi akşamlar kızçelerim
Hoşgeldin Hesnoş Sultan
Hemen ayrılık mı olurmuş öyleTartışmalar kavgalar elbet olur, acı olmadan tatlı olur mu
Muhakkak alacaktır gönlünü
Hahahah teşekkürler tatlımsen de burdasın nöbettesin bakıyorum
saçmalama ya hemen öyle ayrılık olur mu hiç sinirle olmştr keşke olmasaydı ama konuşup halledersiniz önemli bi mevzu değilse şurda 3 aycık kalmış gelince yiyin birbirinizi şimdi değil
onemli bişey deil cnmda artık patlııcak noktaya geldm bi anda parladım oda ters cevaplar vernce hoşçakal kal dedm oda hoşka faln kalma güle güle dedi
Hoşgeldin Hesnoş Sultan
Hemen ayrılık mı olurmuş öyleTartışmalar kavgalar elbet olur, acı olmadan tatlı olur mu
Muhakkak alacaktır gönlünü
olmasaydı canm da yoruldum artık 5 sene bitiyo beklemekten yoruldum bütün gün konuşmadık bi videoyu face attım 2 kere aradı açmadım okadar hiçbişey yapasım yok konuşmakta istemiyom bomboşm şuan
Hahahah teşekkürler tatlımsen de burdasın nöbettesin bakıyorum
evet begüş ayrılalam demek ilişkiyi zedeliyo ama bazen engel olamıyo insan konuşmalardan biyere varamıyo sinirleniyo iste
Sağol Hesna ablacımm yorumların çok değerli biliyorsunn
Ay severim sizi çok tatlısınz bee...maşallahh Allah kavuştursunn ne az kaldııı
Hahahahah olabilerr ablaaa yaaa valla askerden kork :)
Yazııkk bare geldiğinde çektirmee be ablaa :) :)
Napalımm ablaa işe geldikk kendimede geldim uyanalı 2.5 saat olduuuu :) :)
Eee siz zaten bir bütünsünüzz hesnoşş ablaa heralde birlikte söliceksinizz :):)
Hahahahaha
Senin selam falan yok zaten ankaradayım diyişin yerimmmm be ablamm
Hesnama da maşallah6 güncük kalmış
Selam kızlar, Nabersiniiizzz ?
Bildiğiniz üzere dün Kv'ye gitmiştik. Cümbürcemaat toplaşmışlar. Ev tıklım tıklımdıı. Neysee çok sıkıldım ama sonunda bitti. Bulaşıklar dağ gibi olmuştu bende ''namazı kılayım ondan sonra toplarım'' diye düşündüm abdest aldım namaza durdum. Yakup'un kuzenleri de söyleniyor ben namaz kılarken, yok işte bak bak sofrayı toplamamak için yapıyor diye. Annemde ordaydı tam selam verdim namazlığı topluyordum cevabı verecektim annem hemen ''çok konuşacağınıza toplayın, o sizin gibi bi günlük kılmıyor'' dedi kapadılar çenelerini. Bulaşıkları topladım koydum makinaya yardım eden de olmadı herkes oturdu. Önceden yakup yardım ederdi, etmese de yanımda durur benimle konuşurdu. O kadar çok aradım ki onu :26: Neysee sonunda topladım, çayları bitenlere çay doldurdum tatlı falan koydum önlerine. Yakup'un bayramda gelip gelmeyeceği konuşuluyordu. Yakup annesine esinle olmak istiyorum bayramda gelcem demiş. Anneside yakupun böyle dediğini söyledi. Tabi biraz farklı bi ifadeyle ağız büzerek. Teyzesinin teki ise aynen şöyle yaptı ''geleceği gün kesinleşsinde, bizde ona göre ayarlayalım kendimizi bizede gelir diğerlerine de gider'' falan yaptı. Gülerek çıktım odadan. Bunlar gene görüştürmeyecekler bu çocukla beni.Ve yakup benimle uzun zamandır ilgilenmediği arayıp sormadığı için
dün beni şaşırttı. Onlara gitti saat başı aradı, dakikalarca konuştuk mesajlaştık. Onlara gidince değer anlaşılıyor..
Hessnoşşş Ablaa, Bize her yer angaraaaa :82:
Bi güncüükk size de her yer angara olsunGERİ SAYIM BAŞLADIII.!
Askerimiin olduğu yeer
Ben geldiiiiiimmm, nasılmış bakalım yarenler?
yeni gelişmeler için
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/599466-iftira-fitne.html#post31276493
minnak hesnoşum ne topiği açıyorsun sen yavrum
Askeri birlikte yangn ve patlama sesleri - Hrriyet GNDEM
burada askeri olan yoktudi mi kızlar?
İyi akşamlar kızçelerim
İyi akşamlarrr şafağına yandığım
12 de benm memleketim Amasyaaadasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?