Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esintoşummmmm yavrucuummmm kızzz ne çektin beee
Anam kuzenler de fenaymış ha ne kadar ayıp yaaa namazı işten kaçmak için kılcaksın öyle mi laflara bak yaa çok sinir oldummm
Hayır yardım etmesinler onu geçtim bari sinir bozmasınlarr..ama Yakupu yanında istediğine göreee ondan yana bir sıkıntı yok değil miii en önemli kısımmm Teyze de gıcık çıkmış iyi miii amannnn boşver sen onları var ya asıl tavlaman gereken Yakupp, gelince bir zahmet ayarlasın her şeyi ve sana yeterince zaman ayırsın, insanlar ne anlıyor ya sevenleri ayrı koyuncaaa

Neyse tatlışşşş işin özüüü koyver gitsinnn

esintoşum, yavruşum, tatlışım hiloşun alıntısında gördüm yazdıklarını, ben var ya yakup'un ailesindeki o hatunları elime bir geçirsem... sen yine iyi sabrediyorsun canım maaşallahın var. bu nasıl bir tavırdır ben anlam veremiyorum...

yakup'un yaptığı da iyilik mi kötülük mü bilemedim ben yaa :26: neden oraya gittiğinde daha çok ilgileniyor... sana sahip çıktığını göstermek için mi yoksa ailesiyle görüşüyorsun diye mutlu olduğu için mi??? ben de kafanı iyice karıştırcam sanırım; ama aklıma takıldı söylemeden duramadım

Amin cnm hepsini korusun Allah..tabii cnm insanın aklı kalıyor..

[video=youtube;jqA_N5haaw8]http://www.youtube.com/watch?v=jqA_N5haaw8[/video]

evet canm dün gece tartıştık saçma sapan ayrıldık gibi yoruldum artık

İyi akşamlar kızçelerim

saçmalama ya hemen öyle ayrılık olur mu hiç sinirle olmştr keşke olmasaydı ama konuşup halledersiniz önemli bi mevzu değilse şurda 3 aycık kalmış gelince yiyin birbirinizi şimdi değil

Hoşgeldin Hesnoş Sultan

Kızlar hemen ilişkilerde ayrılık lafı ilişkiyi zedeler benden tavsiye ...

Hesnoş valla can sıkıntısı

evet begüş ayrılalam demek ilişkiyi zedeliyo ama bazen engel olamıyo insan konuşmalardan biyere varamıyo sinirleniyo iste

evet begüş ayrılalam demek ilişkiyi zedeliyo ama bazen engel olamıyo insan konuşmalardan biyere varamıyo sinirleniyo iste

Canım problem ne bilmiyoruz ,eğer sen haklısan o haksızsa bile belki 3 ay çok gibi görünüyo ama daha çabuk geçer gelince karşılıklı oturup konuşursunuz..inşallah yarın her şey düzelir ...

Sağol Hesna ablacımm yorumların çok değerli biliyorsunn
Ay severim sizi çok tatlısınz bee...maşallahh Allah kavuştursunn ne az kaldııı

Teşekkür ederim tatlım Evet artık bitsin de kavuşalım yaaa heyecandan canım sıkılıyor

Pazartesi sendromu değil mi, neyse bugünü de atlattık Heeee her şeyi birlikte yapıyok biz

Hahahahaha
Senin selam falan yok zaten ankaradayım diyişin yerimmmm be ablamm

Hihihihi

Hesnama da maşallah 6 güncük kalmış

Teşekkürler tatlım evet çoook az kaldı ama bak sizinki de azalıyor

Teşekkür ederim canım benim sizin de şafağınızın bu kadar az kalacağı günler gelecek yakındır

Gelelim diğer konuya, ne çok yormuşlar seni öyle yaa yordukları yetmiyormuş gibi bir de laf mı ettiler Bu kuzenler senden ne kadar büyük? Bence bu kadar karışılması hiç hoş değil, nişanlın yanında yok diye mi bu kadar üstüne geliyorlar yoksa o varken de böyleler mi? :44:

Ayrıca Nilüme de katılıyorum Yakup'un bu şekilde davranması da üzücü aslında

Tubik nerelerdesin sen bakayım faceden takip ediyorum ama seni buralarda da görmek istiyoruz Konuna bakacağım canım

minnak hesnoşum ne topiği açıyorsun sen yavrum

Geyik topiği canım, şafaktan arda kalanlar topiği Teskeresini alan orada takılır rahat ederiz, şimdi burayı bir süre sonra çok fazla işgal edemeyiz, yeni gelen arkadaşlar da sonuçta burada asker muhabbeti yapmak ister

Bize yakın ama ben duymadım inşallah yaralı asker yoktur Allah beterinden saklasın

Canikomm Fatoşcum ne ayrılması saçmalamaaa..ben de çok yapıyorum o hatayı ama ayrılık hiççç kolay bir şey değill ve olsa olsa kızların da dediği gibi zedeliyor sadece aman diyim sakin ol, biraz sakinleş zaman ver ikinize konuşursunz güzelcee..

İyi akşamlar kızçelerim

İyi akşamlarrr şafağına yandığım
12 de benm memleketim Amasyaaadasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…