sahurr bekleyen yokmu hiççççç
Evet Antalya' da da aklıma gelmiştin zaten
Hadi iyi geceler kuzum görüşmek üzere öpüldün
Hee sıkıntı demiyelim de sanki ölü toprağı var üstümde canım hiç bir şey yapmak istemiyor
Evet bence de düşündürücü, bir de evlilik öyle sadece eşle yapılabilen bir şey değil maalesef ailelerle de evleniliyor o yüzden de çok üzüldüm Esintoşuma inşallah bir hal çaresine bakarlar :26:
Dertleri tasaları da tiye alacağız işte canım bu yolla napalım dertsiz insan mı olur, şimdi tatilden sonra benim de dertlerim başlayacak, ben de çok ağrıtacağım kafanızı, eşimin gelmesi kavuşmamız falan çok mutluluk verici ama hayatımızı yoluna sokmak için bir sürü adım atmamız gerekecek onların hepsi de stres yaratacak ben de kesin
Son demlerden sanırım canımBir de sıkıldım sanırım hep evde ve yalnız, bekle dur yani, İstanbuldan geldikten sonra genelde evdeydim ve kendime iş çıkartıyorum boş yere yoruyorum kendimi, dün mesela durduk yere salondaki eşyaların hepsinin yerini değiştirdim, yordu beni, ne kadar gereksiz bir şey ama iş yaratıyorum kendime, eşim de kızdı zaten niye o kadar yordun kendini oruçlu oruçlu dedi
Aslında adım atmadan olmuyor tabii ki artık bazı şeyler yoluna girsin istiyorum, bu askerlik zaten biraz bizim belimizi büktü, tekrar bir çok şeyi yoluna koymak için uğraş vereceğiz, umarım her şey daha çabuk yoluna girer
Benim de babam öyle diyordu canım, çok kıskandı benim babam, öyle böyle değil, eşimi çok seviyordu beğeniyordu ama bir sürü bahane buluyordu yok askerlikti yok okuldu yok işti derken sonunda razı geldi yani o da razı gelir sözüm ona trip yapıyor sana
Hee meraklıyım sen yaşamışsın ben yaşamadım ondan merak ediyorum de sen de
Evet yawwww Hiloşumun memleketine gidiyoruz bugün 5 gün kaldı beeee vay beee
diyorum bazen bi gün ağladı ben sana kıyamıyorum diye ama demin nee dedm vermem seneye noluo dur dedi oldu dedm 40 a kadar bekleriz artıkvakti gelince olcak inşallah...
Valla Hesnoş şu an kendimi senin yerinde düşünüyorumda bizde o 5 olunca napcaz hatta şu sayfayı not aliyimde döner bu yazıma bakarım
Hiloşun da memleketine selam Amasyaaa Amasyaaa
kesinlikle...
sahuru yaptık biz canım, siz n'aptınız
mehmet'le kavga ettim bu arada
Teşekkür ederim tatlımEvet artık bitsin de kavuşalım yaaa heyecandan canım sıkılıyor
Pazartesi sendromu değil mi, neyse bugünü de atlattıkHeeee her şeyi birlikte yapıyok biz
Hihihihi
Teşekkürler tatlım evet çoook az kaldı ama bak sizinki de azalıyor
Teşekkür ederim canım benim sizin de şafağınızın bu kadar az kalacağı günler gelecek yakındır
Gelelim diğer konuya, ne çok yormuşlar seni öyle yaa yordukları yetmiyormuş gibi bir de laf mı ettilerBu kuzenler senden ne kadar büyük? Bence bu kadar karışılması hiç hoş değil, nişanlın yanında yok diye mi bu kadar üstüne geliyorlar yoksa o varken de böyleler mi? :44:
Ayrıca Nilüme de katılıyorum Yakup'un bu şekilde davranması da üzücü aslında
Tubik nerelerdesin sen bakayım faceden takip ediyorum ama seni buralarda da görmek istiyoruzKonuna bakacağım canım
Geyik topiği canım, şafaktan arda kalanlar topiğiTeskeresini alan orada takılır rahat ederiz, şimdi burayı bir süre sonra çok fazla işgal edemeyiz, yeni gelen arkadaşlar da sonuçta burada asker muhabbeti yapmak ister
Bize yakın ama ben duymadım inşallah yaralı asker yoktur Allah beterinden saklasın
Evet ablam p.tesi sendromuyduuu çok şükür o bitti şimdide salı sendromudayımPazartesi sendromu değil mi, neyse bugünü de atlattıkHeeee her şeyi birlikte yapıyok biz
Bize yakın ama ben duymadım inşallah yaralı asker yoktur Allah beterinden saklasın
Neden nilüm nolduu?mehmet'le kavga ettim bu arada
Hiloşumm babanın durumu şuan gayet normal bir de uzağa gideceksin gelin olarak aileyi tanımıyor etmiyor gayet normal. He bide belki seninde onlara danışmanı falan beklemişde olabilir hadi bazı adetler vardır ya kız söyleyemez evet istiyorum falan siz bilirsiniz babacım falan demeni ona bozulmuşta olabilir bilemiyorum. Ama daha yolun başındasınız bu tip olaylar fazlasıyla olucak malesef yavruşum
Ya ben de anlatcaktım dün sonra yine yazcam bu konuyu ama babam da ters giden bir şeyler varr...yani benle çok konuşmuyor hatta kimseyle yüzü çok asık dün bana sordu son kararın ne falan gibilerinden söyledm, biz yine de tekrar konuşalım falan dedi, ben de ne konuşacaz daha deiştim gerildik biraz..neyse umarım hallolur ama babalar cidden çok kıskançç :26:
Buralara daha sık geleceğim ablacım
diyorum bazen bi gün ağladı ben sana kıyamıyorum diye ama demin nee dedm vermem seneye noluo dur dedi oldu dedm 40 a kadar bekleriz artıkvakti gelince olcak inşallah...
Valla Hesnoş şu an kendimi senin yerinde düşünüyorumda bizde o 5 olunca napcaz hatta şu sayfayı not aliyimde döner bu yazıma bakarım
sen de işin yok iş arıyon canım yaabak o yoğun günler geldiğinde bu anlarını çok özlersin... inşallah en kısa sürede her şey yoluna girer canım... şimdi şafağının tadını çıkar senin babiş de az değilmiş canm ne çok engel çıkarmış karşınıza vermemek için; ama sevenlerin önünde hangi engel durabilir ki
Hesna ablacımmm tasaların çok normal ne kadar uzun süre çalıyor askerlik, her şeyi baştan toplamanız yeni düzen kurmanız lazım ama eşin yanında olunca ne kadar da rahat olacak düşünsene, en azından sıkıştığında yaslanacağın omzun yanında olacak, tez zamanada düzeninizi kurarsınz tekrar inşallahh
Ya ben de anlatcaktım dün sonra yine yazcam bu konuyu ama babam da ters giden bir şeyler varr...yani benle çok konuşmuyor hatta kimseyle yüzü çok asık dün bana sordu son kararın ne falan gibilerinden söyledm, biz yine de tekrar konuşalım falan dedi, ben de ne konuşacaz daha deiştim gerildik biraz..neyse umarım hallolur ama babalar cidden çok kıskançç :26:
Buralara daha sık geleceğim ablacım
Evet ablam p.tesi sendromuyduuu çok şükür o bitti şimdide salı sendromudayım
Bu arada kızçelerim İbonun erken gelebilme ihtimali yalan oldu malesef komutanlar ona izin vermiyormuş göz önünde olduğu için 2 günden nolucaksa gıcıklar yaa
Her gün ayrı sendrom Ebruşum
Neden izin vermiyorlar ki yaa bayram sonuçta sevindirseler ne olacak sanki
Hiloşumm babanın durumu şuan gayet normal bir de uzağa gideceksin gelin olarak aileyi tanımıyor etmiyor gayet normal. He bide belki seninde onlara danışmanı falan beklemişde olabilir hadi bazı adetler vardır ya kız söyleyemez evet istiyorum falan siz bilirsiniz babacım falan demeni ona bozulmuşta olabilir bilemiyorum. Ama daha yolun başındasınız bu tip olaylar fazlasıyla olucak malesef yavruşum
Evet yaa çok süremizi çaldı gerçekten, şimdi gelecek eski iş yerinde çalışmak istemiyor az para veriyorlar, kendi işini kurma adımları atacak, inşallah Allah yüzümüzü kara çıkarmaz da her şey hallolur
İlginç ilk başta çok ılımlı yaklaşmıştı oysa ki babacığın... Ama bu işler o kadar kolay değil Hiloşum, ben de babamın yaptıklarına karşı gelmelerine sonradan hak verdim, gerçekten kolay bir şey değil, mesela ablamı o kadar rahat evlendirdi ki babam hiç karışmadı müdahale etmedi falan ama olan oldu yani her şey evlendikten sonra ortaya çıktı, daha ancak 7 ay oluyor ablamın kurtulmasıŞimdi iş ciddiye bindi ya biraz daha zor gelmiştir ona bunlar gayet normal, önemli olan sakın huzurunuzun bozulmasına izin vermeyin, babanla iletişimini bozma yani o zaman çok daha pişman oluyor insan
Evet haklısın Ebruşum ben de sonra öyle düşündüm sanırım ona bunları söylememi istedi ama ben sinirlendim, çünkü benm kararıma kaldı sanıyordum dedim falan..tabi her şey zamanla ve güzel olsn istiyorum ama ben onları memnun etmeye çalışıyorum zaten bunu görsün yeter bana, eğer ben sadece Zaferlerin dediğini yapma çabasında olsam bikaç aya evlenirdik heraldeama iletişim kuracağım babamla canım sıkılıyor böyle..
Bencede konuşabiliyorsan konuş tatlımEğer baştan böyle olup devamlı hep ters çıkışırsan göz olursunuz ve bu hiç iyi olmaz herşeyin gözüne batar senide bu şekilde mutsuz eder
Sakın babanla aranı açma bebeğimm ikinizde boşuna üzülmeyinn
Aynen öyle ablada sen niye erkenden kalkıyorsun ya gidip yatsanaa
İşte haberci diye göndermiyorlarmışşş aman zaten noluyorsa böyle görevlilere oluyor zatii
Evet haklısın Ebruşum ben de sonra öyle düşündüm sanırım ona bunları söylememi istedi ama ben sinirlendim, çünkü benm kararıma kaldı sanıyordum dedim falan..tabi her şey zamanla ve güzel olsn istiyorum ama ben onları memnun etmeye çalışıyorum zaten bunu görsün yeter bana, eğer ben sadece Zaferlerin dediğini yapma çabasında olsam bikaç aya evlenirdik heraldeama iletişim kuracağım babamla canım sıkılıyor böyle..
İnşallah girişimleriniz güzel sonuçlar bulur Hesna ablacımm ama onun da yanında sen gibi destekçisi olduktan sonra sırtınız asla yere gelmezz...ufak gerginlikler olur mutlaka iş stresi bunlar ama atlatırsınız eminimm..
Evet zor geliyor sanırım ama huzurumuzu geri bulacağım inşallah, ilgi istiyor şu an benden eminim ama ben de regl de olunca çok gerildim dün nedense, bugün daha iyiyim akşam başbaşa olursak bi ara konuşacağım baba kafana takılan nedir diye, ben mi üzdüm seni diye, benm iin ne kadar değerli olduğunu hatırlatacağım ona..
Yok yok hiç niyetim yok Ebruşumm konuşacam ilk fırsattaa..babam da duygusallığından yapıyor sanırım, biraz ilgi göstermeliyim, mutsuz olmaya etmeye hiç niyetim yokkSağol yavrum
Aman ne bileyim yaa heyecandan uyku tutmuyor
Evet yaa benim eşim de öyle, hala çalışıyor ve biz dün yine komutan yüzünden konuşamadık, anca sahurda aradı biraz o zaman konuştuk ben de tam uyuyacaktım işte uykulu uykulu bir şey anlamadım
Belki sürpriz yapar canım yaa izin verirler belki :26:
Ayy doğrruuu çok azz kaldıı yaaa
Çok zor oluyor abla ya ağız kokularını daha çok çekiyor görevli olanlar. Bide ibonun yatış saati de belli olmuoyr komutan geceliyosa oda geceliyor sabah yine erkenden kalkıyor boşluk bulursa uyuyor işteAman nese bunada şükür yinede rahatlar yane
Sanmıyorum abla ben onu havaalanında karşılmak istediğimi söyledim. merak ediyorum ilk gördümde ne hissedicem falan diye. Çünkü yaşayamdık biz hiç o duyguyu acemiden dönerken ben d.bakırdan yastan dönüyordum o geldi benim yanıma. izninde de süpriz yaptı iş yerime geldi. Bida süpriz istemiyorum o yüzden havaalanın da kimsenin olmadığı biyerde karşılamak istiyorum inşallah da sözümü dinlerde yapmaz
Evet görevli askerler böyle maalesef zor ama yapacak bir şey yok bak az vakitleri kaldı...
Hımmm o zaman bence de sürpriz yapmaz canım seni dinler gibime geldi
Kesin iyi şeyler hissedeceksin bence, heyecandan duramazsın zatenİbo zaten seni görünce bir daha aşık olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?