Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet Antalya' da da aklıma gelmiştin zaten

Hadi iyi geceler kuzum görüşmek üzere öpüldün

Hesna ablacımmm tasaların çok normal ne kadar uzun süre çalıyor askerlik, her şeyi baştan toplamanız yeni düzen kurmanız lazım ama eşin yanında olunca ne kadar da rahat olacak düşünsene, en azından sıkıştığında yaslanacağın omzun yanında olacak, tez zamanada düzeninizi kurarsınz tekrar inşallahh

Ya ben de anlatcaktım dün sonra yine yazcam bu konuyu ama babam da ters giden bir şeyler varr...yani benle çok konuşmuyor hatta kimseyle yüzü çok asık dün bana sordu son kararın ne falan gibilerinden söyledm, biz yine de tekrar konuşalım falan dedi, ben de ne konuşacaz daha deiştim gerildik biraz..neyse umarım hallolur ama babalar cidden çok kıskançç :26:

Hee meraklıyım sen yaşamışsın ben yaşamadım ondan merak ediyorum de sen de

Evet yawwww Hiloşumun memleketine gidiyoruz bugün 5 gün kaldı beeee vay beee

Aldım selamlarınızzııı

kesinlikle...

sahuru yaptık biz canım, siz n'aptınız

mehmet'le kavga ettim bu arada

Haydaa neden Nilüüü???

Buralara daha sık geleceğim ablacım

Pazartesi sendromu değil mi, neyse bugünü de atlattık Heeee her şeyi birlikte yapıyok biz
Bize yakın ama ben duymadım inşallah yaralı asker yoktur Allah beterinden saklasın
Evet ablam p.tesi sendromuyduuu çok şükür o bitti şimdide salı sendromudayım
mehmet'le kavga ettim bu arada
Neden nilüm nolduu?
Hiloşumm babanın durumu şuan gayet normal bir de uzağa gideceksin gelin olarak aileyi tanımıyor etmiyor gayet normal. He bide belki seninde onlara danışmanı falan beklemişde olabilir hadi bazı adetler vardır ya kız söyleyemez evet istiyorum falan siz bilirsiniz babacım falan demeni ona bozulmuşta olabilir bilemiyorum. Ama daha yolun başındasınız bu tip olaylar fazlasıyla olucak malesef yavruşum

Nasıll yane asker yolumu beklicen

Bu arada kızçelerim İbonun erken gelebilme ihtimali yalan oldu malesef komutanlar ona izin vermiyormuş göz önünde olduğu için 2 günden nolucaksa gıcıklar yaa

Vakti gelince güle oynaya verirler seni merak etme sen
Vallahi böyle bir yandan sıkıntılı, bir yandan telaşlı, bir yandan heyecanlı bir şey oluyorsun işte denişik

Vallahi iş arıyorum mu diyelim, önümdeki işleri yapmamak için bahane mi arıyorum diyelim hangisi ben seçemedim

Ohooo babamla olan şeyleri anlatsam, evlenmek için geçtiğimiz yolları, çektiğimiz çileleri anlatsam destan olur Ne çektik be biz ne çektik Ama dediğin gibi sevenlerin önünde hiç bir engel duramıyor

Vallahi Resul söylesin arabesk bile dinlerim

Evet yaa çok süremizi çaldı gerçekten, şimdi gelecek eski iş yerinde çalışmak istemiyor az para veriyorlar, kendi işini kurma adımları atacak, inşallah Allah yüzümüzü kara çıkarmaz da her şey hallolur

İlginç ilk başta çok ılımlı yaklaşmıştı oysa ki babacığın... Ama bu işler o kadar kolay değil Hiloşum, ben de babamın yaptıklarına karşı gelmelerine sonradan hak verdim, gerçekten kolay bir şey değil, mesela ablamı o kadar rahat evlendirdi ki babam hiç karışmadı müdahale etmedi falan ama olan oldu yani her şey evlendikten sonra ortaya çıktı, daha ancak 7 ay oluyor ablamın kurtulması
Şimdi iş ciddiye bindi ya biraz daha zor gelmiştir ona bunlar gayet normal, önemli olan sakın huzurunuzun bozulmasına izin vermeyin, babanla iletişimini bozma yani o zaman çok daha pişman oluyor insan

Gel kuzum gel, asker beklemek için gelme ama

Her gün ayrı sendrom Ebruşum

Neden izin vermiyorlar ki yaa bayram sonuçta sevindirseler ne olacak sanki

Her gün ayrı sendrom Ebruşum

Neden izin vermiyorlar ki yaa bayram sonuçta sevindirseler ne olacak sanki

Aynen öyle ablada sen niye erkenden kalkıyorsun ya gidip yatsanaa
İşte haberci diye göndermiyorlarmışşş aman zaten noluyorsa böyle görevlilere oluyor zatii

Evet haklısın Ebruşum ben de sonra öyle düşündüm sanırım ona bunları söylememi istedi ama ben sinirlendim, çünkü benm kararıma kaldı sanıyordum dedim falan..tabi her şey zamanla ve güzel olsn istiyorum ama ben onları memnun etmeye çalışıyorum zaten bunu görsün yeter bana, eğer ben sadece Zaferlerin dediğini yapma çabasında olsam bikaç aya evlenirdik heralde ama iletişim kuracağım babamla canım sıkılıyor böyle..

İnşallah girişimleriniz güzel sonuçlar bulur Hesna ablacımm ama onun da yanında sen gibi destekçisi olduktan sonra sırtınız asla yere gelmezz...ufak gerginlikler olur mutlaka iş stresi bunlar ama atlatırsınız eminimm..

Evet zor geliyor sanırım ama huzurumuzu geri bulacağım inşallah, ilgi istiyor şu an benden eminim ama ben de regl de olunca çok gerildim dün nedense, bugün daha iyiyim akşam başbaşa olursak bi ara konuşacağım baba kafana takılan nedir diye, ben mi üzdüm seni diye, benm iin ne kadar değerli olduğunu hatırlatacağım ona..

:92:23.07.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...100 tugbaoguzhan...

...116 GRGR...

...119 kskada...

....122 chidoshimedo....

...122 mayamaya11

...122 BerlD...

...122 kmleomer...

...122 nazarboncugu05...

... 130 ED2006...

...153 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...211 xxIpekxx...

... 211 destinyeda...

...212 depresiffpolyanna...

...213 nesilll...

...215 qizem7...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...281 zeynepesin...

...281 Margarikotin...

...285 pekmez_akilli...

...285 ilithya...

...285 SelenYusuf...

...285 begushh...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...336 busra00...

...376 ezgisaygin...

...380 seros08...

...380 mutluluk_06...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...421 traublee...

...422
elmaSekeri23 ...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Bencede konuşabiliyorsan konuş tatlım Eğer baştan böyle olup devamlı hep ters çıkışırsan göz olursunuz ve bu hiç iyi olmaz herşeyin gözüne batar senide bu şekilde mutsuz eder
Sakın babanla aranı açma bebeğimm ikinizde boşuna üzülmeyinn

23/07/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:...H_İ_S = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Yok yok hiç niyetim yok Ebruşumm konuşacam ilk fırsattaa..babam da duygusallığından yapıyor sanırım, biraz ilgi göstermeliyim, mutsuz olmaya etmeye hiç niyetim yokk Sağol yavrum

Aynen öyle ablada sen niye erkenden kalkıyorsun ya gidip yatsanaa
İşte haberci diye göndermiyorlarmışşş aman zaten noluyorsa böyle görevlilere oluyor zatii

Aman ne bileyim yaa heyecandan uyku tutmuyor

Evet yaa benim eşim de öyle, hala çalışıyor ve biz dün yine komutan yüzünden konuşamadık, anca sahurda aradı biraz o zaman konuştuk ben de tam uyuyacaktım işte uykulu uykulu bir şey anlamadım

Belki sürpriz yapar canım yaa izin verirler belki :26:

İnşallah canım tatilden sonra azıcık streli günler bekliyor bizi ama olsun o kadar napalım, işlerin yoluna girmesi için mecburen yaşayacağız bunları ama eşim çok heyecanlı işte o beni mutlu ediyor

Bence de akşam iletişim kur, bu konuyu konuş bence mutlaka kafasına takılan küçük de olsa bir şey vardır, dediğim gibi kolay olmuyor öyle kız vermek, işini düşünür, ailesini düşünür, ee şimdi bunlar nerede yaşayacak der bunu düşünür, maddiyatı düşünür, aklında bin fikir geziyordur şimdi hiç kolay değil, onu da anlamaya çalış canım

Yok yok hiç niyetim yok Ebruşumm konuşacam ilk fırsattaa..babam da duygusallığından yapıyor sanırım, biraz ilgi göstermeliyim, mutsuz olmaya etmeye hiç niyetim yokk Sağol yavrum

Yaşlandıkca çocuk gibi oluyorlarr
Ee hiç kolay değill ilk Aşkımız onlar bizim onlardan başka kimse olmadı hayatımızda (öyle sanıyorlar) Şimdi seni başka bir erkekle paylaşması ve ondan uzağa gitmen hem kıskandırıyor hemde üzüyor tabiki
Ne demek bebeğim herzaman

NE BKC (BİKSİ) NE KELEŞ, ŞAFAK SADECE BEŞ

AMASYA' YA SELAM, YOLA DEVAM

Ayy doğrruuu çok azz kaldıı yaaa
Çok zor oluyor abla ya ağız kokularını daha çok çekiyor görevli olanlar. Bide ibonun yatış saati de belli olmuoyr komutan geceliyosa oda geceliyor sabah yine erkenden kalkıyor boşluk bulursa uyuyor işte Aman nese bunada şükür yinede rahatlar yane
Sanmıyorum abla ben onu havaalanında karşılmak istediğimi söyledim. merak ediyorum ilk gördümde ne hissedicem falan diye. Çünkü yaşayamdık biz hiç o duyguyu acemiden dönerken ben d.bakırdan yastan dönüyordum o geldi benim yanıma. izninde de süpriz yaptı iş yerime geldi. Bida süpriz istemiyorum o yüzden havaalanın da kimsenin olmadığı biyerde karşılamak istiyorum inşallah da sözümü dinlerde yapmaz

Evet görevli askerler böyle maalesef zor ama yapacak bir şey yok bak az vakitleri kaldı...

Hımmm o zaman bence de sürpriz yapmaz canım seni dinler gibime geldi

Kesin iyi şeyler hissedeceksin bence, heyecandan duramazsın zaten İbo zaten seni görünce bir daha aşık olacak

Çok şükür az kaldıı ablamm
Bayram şafağı gibi sayıyorumm iştee
İnşallah ablacım
Bencede duramam da ne hissedeceğimi gerçekten çok merak ediyorumm
Hahahha Öylemi dersin ablaa
Hayırlısı neyse o olsun be ablam daha fazla üzülüp yıpranıcaksak hiç olmasın daha iyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…