Evet artvinde askerlik yapıyor.biliyorum uzun sürdüğünü çünkü ustaaya gitti 17 saat sürüyor. Telaş etmiyorm yani biliyorum zaten.
Teşşkrlerr hayırlı teskereler sizede. :)
Ay ciddimsn ablacm ya ama o kadar uzun yolda çekilmez kii kardşm kurdeşen olcaz burdayenin şu korkunuzu cağğnımm
Ne mutlu size yarın kavuşma var :)
Hem de askeriniz uzakta olsa TR sınırları içinde 17 saati bırak benimki kıbrısta olmasa 57 saat yol gidip görmeye razıyım çok özledimAma kıbrısta bnm askerim, bu yaz sezonunda kıbrısa gidecek kadar imkanım yok. Deli gibi özledim vallahi
Allah hayırsıyla kavuştursun inşAllah.
Sizede iyi izinler dilerim.
iyi geceler kızlar.
Bencede onlara laf yetiştirilmiyor zaten atrlı şeyler
Ahh ben gidemesm yemşn törenine çok istemiştmaynen görünce kötü olcz o zmn imkanın varsa alışveriş yap biraz tatlm ben hallettim o işlerimi birde kg işinide hallettm tabi ramazanda aldm 1 kg deli oldm aen yap sporunu aynen mekik bol bol
Öpüyorum bebeğimkızlar sohbet çok güzel ama ben çıkıyorum artık..hepiniz çok iyi bakın kendinize
Oyy ablacm dağcışıkta yaptysan iyimiş hahah karayolu forever o zmnHee yükseklik korkum var, yenmek için bir ara dağcılık yaptım, eccük faydası olduydu ama yine aynı yani değişen bir şey yok
Bnmki hep sokuo laf cnm gül geçBugün diyorum belini ört geceleri sabaha karşı bende örtüyorum işte serin oluyo diyorum biz dio sabaha karşı kalkmış oluyoruz yani örtmeye gerek yok uyanığız diyo saol yani dedm laf sokuosun bide hasta ya mızır mızır
ben 1 kg verdm ama 2 kilo daha versem güzel olursıcakta hiç dışarı çıkasım gelmiyo yaa ama bi ara çıkcam artık ..oklava enseye koyup toplamda sağ-sol 300 kere dönüyorum bide squat yapıyorum 50 le başladm 55 yaptm bugün bu sıcakta bitki çayı içiyorum
Ne mutlu size yarın kavuşma var :)
Hem de askeriniz uzakta olsa TR sınırları içinde 17 saati bırak benimki kıbrısta olmasa 57 saat yol gidip görmeye razıyım çok özledimAma kıbrısta bnm askerim, bu yaz sezonunda kıbrısa gidecek kadar imkanım yok. Deli gibi özledim vallahi
Allah hayırsıyla kavuştursun inşAllah.
Sizede iyi izinler dilerim.
iyi geceler kızlar.
Öpüyorum bebeğim
Oyy ablacm dağcışıkta yaptysan iyimiş hahah karayolu forever o zmn
Bnmki hep sokuo laf cnm gül geç
Oh oh ii yap hergün arttırarak ben bi 7-8 kg verdm askere başladığından beri azmet veririsin spor önmli sıkılaşıosn direk bırakma ben bıraktm 1 haftada her yerimden 2cm incelmiştim birde
Kızlar iyi geceler hepinizi öptüm, ben de çıkayım daha duş alıcam...
Muhabbet için çok teşekkür ederim, iyi sahurlar hepinize
Kızlar iyi geceler hepinizi öptüm, ben de çıkayım daha duş alıcam...
Muhabbet için çok teşekkür ederim, iyi sahurlar hepinize
ohhh sohbetin dibine dibine yine
hiloş babanla konuşmuşsun, aranızın yumuşamasına sevindim çokinşallah çok daha iyi olacak, sen ılımlı yaklaşmaya devam et
mehmet öyle dedi de ben şimdi de öyle hissetmek istiyorum, karşıdakine değerini hissettirmek için illa ki yanında mı olması gerek :26: belki de sorun bendedir bilemiyorum ki
Amin tatlım benim amin..hayırlısı olsun canım, ne diyeyim kiönemli sanırım canım, onun için değerli olduğumu hissedemiyorum. bu da beni yeyip bitiriyor. insan değerini kendi belirler ya ben kendimi değersiz hissediyorum :26: ama hepsi geçecek biliyorum...
Amin ablam ne hayırlısıysa o olsun artıkkEvet kuzum yaa bayramda yanında ne güzel
Artık görüşünce anlayacaksın ne hissettiğini, o da anlayacak tabiii, her şeyin hayırlısı bakalım, ımarım her şey gönlünüzce olur, emekler boşa gitmez
Ayyy ablaa çok sevindimmm yaa ne güzel artıkk komutanların ağız kokusunu çekmicek doya doya gezicek seninle konuşcakkk yuupppiiiEvet çok heyecanlı canım yaaa eşim bugün görevden düşmüş zaten
Ahh be begüşüm naptın sen sabah sabahhSeksenler özel klip asker uğurlaması -Asker yolu beklerim türküsü çok ağlamştm bu türküde gitmeden önce çok duygulandm şimdi de hatta
Evett konuşmamız süper olduuu..tamamen duygusallıktı ben anladı nasıl da iliştim yanınaa o da kolunu atıverdi omzumaaa canım babamm
Oyy ablacm dağcılıkta yaptysan iyimiş hahah karayolu forever o zmn
ohhh sohbetin dibine dibine yine
mehmet öyle dedi de ben şimdi de öyle hissetmek istiyorum, karşıdakine değerini hissettirmek için illa ki yanında mı olması gerek :26: belki de sorun bendedir bilemiyorum ki
Amin ablam ne hayırlısıysa o olsun artıkk
Bu arada Şafağımız'da 4 olmuşşşşşş ahan da bittiki bittikiii
Ayyy ablaa çok sevindimmm yaa ne güzel artıkk komutanların ağız kokusunu çekmicek doya doya gezicek seninle konuşcakkk yuupppiii
Teşekkür ederim canım evet bir güncük daha düştük Ebruşşş
Öyle yaa bugün geç kalkacaktı ohh valla ne güzel bakalım izin alabilirsem belki çarşıya çıkarım diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?