Benim gitme ihtimalim ancak ailesi de giderse var ablacım tek gidemeem oda belli olmaz belki giderler belki gittmezler bakalım o hayırlısıyla bi gitsin de sonrasına bakıcaz artıık :)Kullanmasın vallahi dayanabilirsek erken gelir ne güzel :)
Hesna abla senin eşin ya siz evci kullanıodnz dimi ve karışan yok gitmene tabiii.bence gidemeyenler için bknz ben türkiynşn diğer ucuizin şart bnce yoksa geçmio bz hepsini kullanıcaz ve pişmn olcağmzı sanmıorm bu lafımı unutma serapcımm begümlerde kullanmıcaklardı birde erken kullanıolar bak özleme dayanılmıo..
Allah ömür versinde sağlık sıhhat olsun her şey olur da tabiAsker bekliyoruz,iftar bekliyoruz,sahur bekliyoruz,nişanlı bekle,düğün bekle,balayı bekle,çocuk bekle vay anasını ömür bitti
Ama seninde gitme iht var begüşüm olmasa böle demezdin kudurutdun valla5.5 ay dır özlem çekiyorum yetti..erken teskere falan değil umrumda 1 yıl görmeden nasl yapım..
Ahh bilmiyorum kızzlar şimdilik böy dediğine aldırmıyorm zaten dayanamaz gelir o da :) Bu arada hepiniz resim eklemişinszz bende ekledm hadi bakın bakalımm :)
Olsun ablacım ya biz nasılsa daha buralardayızz sen gez toz gel
Uykuma yenik düşüyorumm.. hepinze iyi gecelrrr
Ahh bilmiyorum kızzlar şimdilik böy dediğine aldırmıyorm zaten dayanamaz gelir o da :) Bu arada hepiniz resim eklemişinszz bende ekledm hadi bakın bakalımm :)
kimsecikler uyumuyor sanırımmmnasılsınız bakalım sahur güzelleri
erken tezkerede aman boşver nasıl mutlu oluncaksa öyle olsnn ...
Seroş baktm ben çok tatlısnız maşallah
Benm elimde olsa giderm ablacm tehlikesiz bölge ya ama ailem izin vermez sevdiceğmde vermez onca yol tek ..mecbur bekliorz.bakk size Allah gülmüş. İstanbl gbi bi şehrde yaptı askerliği sanada yakın.Erken gelmesi dahah iyi olur tabii
Anladım inşallah ailesi giderken sen de gidersin de görüşürsünüz tekrar
Sizin durum farklı tabii canım benim de çok uzakta olsaydı eşim doğu falan olsaydı görüşemezdik ki, şans işte
Evli olmanın avantajları var ama doğu olsaydı biz de tüm izinleri kullanırdık
kimsecikler uyumuyor sanırımmmnasılsınız bakalım sahur güzelleri
İyi uykular canım görüşmek üzere
Hemen hemen kalite kontrol
Uyumuyoz heyecandan uyuyamıyorum kamile ben
Benm elimde olsa giderm ablacm tehlikesiz bölge ya ama ailem izin vermez sevdiceğmde vermez onca yol tek ..mecbur bekliorz.bakk size Allah gülmüş. İstanbl gbi bi şehrde yaptı askerliği sanada yakın.neyseki bitti dimi ama
Haklsn abşacm avantajı var ama dezavantajı daha cok ence hep derim ki kısa dönemlere gcığım bilirsinizkısa dönm bile evli beklemek zordur uzun dönm düşünemiyorum. Allah sana ğeygamber sabrı vermş demkki..
Oyy hoşgeldn kuzu nabersin
Benm elimde olsa giderm ablacm tehlikesiz bölge ya ama ailem izin vermez sevdiceğmde vermez onca yol tek ..mecbur bekliorz.bakk size Allah gülmüş. İstanbl gbi bi şehrde yaptı askerliği sanada yakın.neyseki bitti dimi ama
Haklsn abşacm avantajı var ama dezavantajı daha cok ence hep derim ki kısa dönemlere gcığım bilirsinizkısa dönm bile evli beklemek zordur uzun dönm düşünemiyorum. Allah sana ğeygamber sabrı vermş demkki..
Oyy hoşgeldn kuzu nabersin
Kamile bzm topiğe yazdm cvp hiç heyecanom yok ya bnmhesna ablacımm uyuyamakda öyle haklısın ki maşallah şafağınaben mehtap için uyuyamıyordum sen teskere için ayy ne güzel yaa yemişsiniz askerliği Allah başka ayrılık vermez inşallah
hoşbuldum edacım iyiym sen nasılsın..sende mehtap için uyuyamıyosun dimiiiiii
Sağol canım vallahi nasıl sabır verdi ben de bilmiyorum Allah ama verdi işte özellikle yalnızlık bana çok koydu sorumluluklar maddi sıkıntılar filan ama geçiyor Allaha şükür hiç bir şey kalmadı şunun şurasındaBen de gıcığım kısa döneme ama yapacak bir şey yok böylesi daha hayırlıymış diyorum hep iyi yere düştü...
Senin gitmen zor olur tabii yalnız başına benim de uzun yol olsaydı gidemezdim gelme derdi eşim kesinlikle Allah size de sabır versin çok zor
hesna ablacımm uyuyamakda öyle haklısın ki maşallah şafağınaben mehtap için uyuyamıyordum sen teskere için ayy ne güzel yaa yemişsiniz askerliği Allah başka ayrılık vermez inşallah
hoşbuldum edacım iyiym sen nasılsın..sende mehtap için uyuyamıyosun dimiiiiii
Kamile bzm topiğe yazdm cvp hiç heyecanom yok ya bnmnie böle oluo daha 6 gn falan var ondb heraldr
Allah çekemediğimiz yükü vermezmiş bize..o hesap heralde sninkide ablacm öyle veya böyle bittmek üzere güzel günler sizi bekler
Aynen ablacm 17 saat uçaklada gürcistan veya trabzondan aktarmalı gidilior artvine uun iş yani imkansız..cok dua ettim bursa kocarli edirne çıksın hiç değilse ankara ama hayırlısı buymuş..sizinkide aynı şekilde..
Kuzenm. Kısa dönm gitti nisanda 351.dönm kıbrısta eylülde gelicek..reva mı bu bize düşündükçe deli oluyorum 5 ay sonra gitti bnmkinden 5 ay önce gelio.. Bide dalga geçip sinirimi bozuo ya sabır..
gördüm edacım yazmıştım ama burdanda yazayımşimdi heycan yok diyorsun ya görür görmez heycandan düşüp bayılamyasın kzz son günler hiç geçmek bilmez :18: gelmeyeceğine bile inanaırsın gör bak amaaaa gelince bir sarılırsın ki dünyatı unutrsun resmen özledim yaaa!
Allah çekemediğimiz yükü vermezmiş bize..o hesap heralde sninkide ablacm öyle veya böyle bittmek üzere güzel günler sizi bekler
Aynen ablacm 17 saat uçaklada gürcistan veya trabzondan aktarmalı gidilior artvine uun iş yani imkansız..cok dua ettim bursa kocarli edirne çıksın hiç değilse ankara ama hayırlısı buymuş..sizinkide aynı şekilde..
Kuzenm. Kısa dönm gitti nisanda 351.dönm kıbrısta eylülde gelicek..reva mı bu bize düşündükçe deli oluyorum 5 ay sonra gitti bnmkinden 5 ay önce gelio.. Bide dalga geçip sinirimi bozuo ya sabır..
Öyle canım iyice sıkıştırıyor işte uyunmuyor Ramazanın da getirisi var tabii
Teşekkürler canım sizin de bu günleriniz gelecek sonuçta geçiyor günler bir şekilde kavuşma anı geliyor
Bnde oraya cvp yazmoşmm cnm ama burdn konuşalm karışmasın.. Haklssn cn m bi 10 dk sarılıp öylece boynuna gömülüp kokusunu iöime çeke çkee öpmek istiyorum((. Cnm sizin teskereye az kaldı zatenn özlicen tabide sık dişini
Beklediğimize değsinde ablacım başka bişey istemiyorm..kötü olmş sinirleri bozuluodur eşinin tabi..Öyle canım bir şekilde üstesinden geldik napalım katlandık daha güzel günler için sizler de öyle bak sonsuz mutluluğunuz için katlanıyorsunuz
Kısa dönem öyle yaa benim eşim de 4-5 kısa dönem asker gördü devre kaybı gittiği için her gönderdiğimde uyuz oluyorum diyordu, çok haklısın ama napalım bizm de kaderimiz buymuş
Ne uzun mesafe imiş orası öyle yaa
4 gün sonra rahat rahat uyurusn ablageçiyor abla çok şükür geçiyor ama nedense şafak hep aynı gibi geliyor bana 100 ler iyice sıktı artık beni geçmek bilmiyor yapıştı kaldı resmen üzerimize..
tamam edacım burdan konuşalımkzımmmmm gece gece içimi titrettin ama sen boynuna sarılmak öpmek..daha çok var benim o günleri görmeme..sıka sıka diş kalmayacak ya hadi hayırlısı bakalım..
Bnde oraya cvp yazmoşmm cnm ama burdn konuşalm karışmasın.. Haklssn cn m bi 10 dk sarılıp öylece boynuna gömülüp kokusunu iöime çeke çkee öpmek istiyorum((. Cnm sizin teskereye az kaldı zatenn özlicen tabide sık dişini
4 gün sonra rahat rahat uyurusn ablageçiyor abla çok şükür geçiyor ama nedense şafak hep aynı gibi geliyor bana 100 ler iyice sıktı artık beni geçmek bilmiyor yapıştı kaldı resmen üzerimize..
Iyi gecelerrr kizlarrr nasilsinizzz
hesna ablacimmm gozun aydinn4 gun sonra hayatinizin daha mutlu gunleri sizi bekliyo olucak :)
Sende mi uyumadın brütüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?