Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahh bilmiyorum kızzlar şimdilik böy dediğine aldırmıyorm zaten dayanamaz gelir o da :) Bu arada hepiniz resim eklemişinszz bende ekledm hadi bakın bakalımm :)

Erken gelmesi dahah iyi olur tabii

Anladım inşallah ailesi giderken sen de gidersin de görüşürsünüz tekrar

Sizin durum farklı tabii canım benim de çok uzakta olsaydı eşim doğu falan olsaydı görüşemezdik ki, şans işte

Evli olmanın avantajları var ama doğu olsaydı biz de tüm izinleri kullanırdık

Allah ömür versinde sağlık sıhhat olsun her şey olur da tabi Asker bekliyoruz,iftar bekliyoruz,sahur bekliyoruz,nişanlı bekle,düğün bekle,balayı bekle,çocuk bekle vay anasını ömür bitti

Ama seninde gitme iht var begüşüm olmasa böle demezdin kudurutdun valla 5.5 ay dır özlem çekiyorum yetti..erken teskere falan değil umrumda 1 yıl görmeden nasl yapım..

Ahh bilmiyorum kızzlar şimdilik böy dediğine aldırmıyorm zaten dayanamaz gelir o da :) Bu arada hepiniz resim eklemişinszz bende ekledm hadi bakın bakalımm :)

erken tezkerede aman boşver nasıl mutlu oluncaksa öyle olsnn ...

Seroş baktm ben çok tatlısnız maşallah

Olsun ablacım ya biz nasılsa daha buralardayızz sen gez toz gel

Uykuma yenik düşüyorumm.. hepinze iyi gecelrrr

İyi uykular canım görüşmek üzere

Hemen hemen kalite kontrol

kimsecikler uyumuyor sanırımmm nasılsınız bakalım sahur güzelleri

Uyumuyoz heyecandan uyuyamıyorum kamile ben

erken tezkerede aman boşver nasıl mutlu oluncaksa öyle olsnn ...

Seroş baktm ben çok tatlısnız maşallah

aynen canım zmanla bitecek zaten geçiyor hergün bir bir :) :)

Canıım teşekkğr ederim tekrardan :) Sizde tatlısınızzz yorum yazacaktm ama vaktim yoktu o zaman

Benm elimde olsa giderm ablacm tehlikesiz bölge ya ama ailem izin vermez sevdiceğmde vermez onca yol tek ..mecbur bekliorz.bakk size Allah gülmüş. İstanbl gbi bi şehrde yaptı askerliği sanada yakın. neyseki bitti dimi ama
Haklsn abşacm avantajı var ama dezavantajı daha cok ence hep derim ki kısa dönemlere gcığım bilirsiniz kısa dönm bile evli beklemek zordur uzun dönm düşünemiyorum. Allah sana ğeygamber sabrı vermş demkki..
kimsecikler uyumuyor sanırımmm nasılsınız bakalım sahur güzelleri

Oyy hoşgeldn kuzu nabersin

İyi uykular canım görüşmek üzere

Hemen hemen kalite kontrol

Uyumuyoz heyecandan uyuyamıyorum kamile ben

hesna ablacımm uyuyamakda öyle haklısın ki maşallah şafağına ben mehtap için uyuyamıyordum sen teskere için ayy ne güzel yaa yemişsiniz askerliği Allah başka ayrılık vermez inşallah

hoşbuldum edacım iyiym sen nasılsın..sende mehtap için uyuyamıyosun dimiiiiii

Sağol canım vallahi nasıl sabır verdi ben de bilmiyorum Allah ama verdi işte özellikle yalnızlık bana çok koydu sorumluluklar maddi sıkıntılar filan ama geçiyor Allaha şükür hiç bir şey kalmadı şunun şurasında Ben de gıcığım kısa döneme ama yapacak bir şey yok böylesi daha hayırlıymış diyorum hep iyi yere düştü...

Senin gitmen zor olur tabii yalnız başına benim de uzun yol olsaydı gidemezdim gelme derdi eşim kesinlikle Allah size de sabır versin çok zor

Kamile bzm topiğe yazdm cvp hiç heyecanom yok ya bnm nie böle oluo daha 6 gn falan var ondb heraldr

Allah çekemediğimiz yükü vermezmiş bize..o hesap heralde sninkide ablacm öyle veya böyle bittmek üzere güzel günler sizi bekler
Aynen ablacm 17 saat uçaklada gürcistan veya trabzondan aktarmalı gidilior artvine uun iş yani imkansız..cok dua ettim bursa kocarli edirne çıksın hiç değilse ankara ama hayırlısı buymuş..sizinkide aynı şekilde..
Kuzenm. Kısa dönm gitti nisanda 351.dönm kıbrısta eylülde gelicek..reva mı bu bize düşündükçe deli oluyorum 5 ay sonra gitti bnmkinden 5 ay önce gelio.. Bide dalga geçip sinirimi bozuo ya sabır..

Öyle canım iyice sıkıştırıyor işte uyunmuyor Ramazanın da getirisi var tabii

Teşekkürler canım sizin de bu günleriniz gelecek sonuçta geçiyor günler bir şekilde kavuşma anı geliyor

gördüm edacım yazmıştım ama burdanda yazayım şimdi heycan yok diyorsun ya görür görmez heycandan düşüp bayılamyasın kzz son günler hiç geçmek bilmez :18: gelmeyeceğine bile inanaırsın gör bak amaaaa gelince bir sarılırsın ki dünyatı unutrsun resmen özledim yaaa!

Bnde oraya cvp yazmoşmm cnm ama burdn konuşalm karışmasın.. Haklssn cn m bi 10 dk sarılıp öylece boynuna gömülüp kokusunu iöime çeke çkee öpmek istiyorum ((. Cnm sizin teskereye az kaldı zatenn özlicen tabide sık dişini

Öyle canım bir şekilde üstesinden geldik napalım katlandık daha güzel günler için sizler de öyle bak sonsuz mutluluğunuz için katlanıyorsunuz

Kısa dönem öyle yaa benim eşim de 4-5 kısa dönem asker gördü devre kaybı gittiği için her gönderdiğimde uyuz oluyorum diyordu, çok haklısın ama napalım bizm de kaderimiz buymuş

Ne uzun mesafe imiş orası öyle yaa

Öyle canım iyice sıkıştırıyor işte uyunmuyor Ramazanın da getirisi var tabii

Teşekkürler canım sizin de bu günleriniz gelecek sonuçta geçiyor günler bir şekilde kavuşma anı geliyor

4 gün sonra rahat rahat uyurusn abla geçiyor abla çok şükür geçiyor ama nedense şafak hep aynı gibi geliyor bana 100 ler iyice sıktı artık beni geçmek bilmiyor yapıştı kaldı resmen üzerimize..

tamam edacım burdan konuşalım kzımmmmm gece gece içimi titrettin ama sen boynuna sarılmak öpmek..daha çok var benim o günleri görmeme..sıka sıka diş kalmayacak ya hadi hayırlısı bakalım..

Beklediğimize değsinde ablacım başka bişey istemiyorm..kötü olmş sinirleri bozuluodur eşinin tabi..
İstanbul Artvin arası baya baya uzun ablacm haliyle

Oyu cnm titremesin için lütfen.. Ben daha mehtap yapmadm siZin askerlik bittii kızım öyle deme lütfn plakalara bile az kalı sizin beraber yedikkk valla .
Off kamile off kokusu burnumda hala bak ağlıcam haa 5.5 aydır hasretim ((
Sende deme öyle ne gzl mhtap yaptnz sizde

Son düzenleme:
Iyi gecelerrr kizlarrr nasilsinizzz

hesna ablacimmm gozun aydinn 4 gun sonra hayatinizin daha mutlu gunleri sizi bekliyo olucak :)

Canım çook özlemişsin sen yaa üzdün beni

Ama sabret kuzum yaa yapacak bir şey yok tamamen kavuşmanız için önemli bu ayrılık

4 gün sonra rahat rahat uyurusn abla geçiyor abla çok şükür geçiyor ama nedense şafak hep aynı gibi geliyor bana 100 ler iyice sıktı artık beni geçmek bilmiyor yapıştı kaldı resmen üzerimize..

İnşallah canım pazartesi gününden itibaren rahat rahat uyuyabileceğiz

400 ler biter 300ler zor geçer, onlar biter 200 ler zor geçer, sonra 100 ler sıkıştırır, hadi çift hanelere düştük diye sevinirken plakalar gelsin bir an evvel diye dua edersin, plakalar gelir niye geçmiyor bu şafak iyice sıkıştırdı dersin, şikayet ede ede geçiriyorsun işte günleri, başka türlü de geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…